Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1801 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 10 May 2008 - 14:13

Δεν ειπε ο pain οτι θελει ολα τα biju για να κανει καποια τεχνικη?

Ο Μανταρα ισως να ενδιαφερετε μονο για το kyubi
αλλα μετα τον Pain ποιος τον ακουει

Ποιος θα προδωσει τον αλλον πρωτο ειναι μια μεγαλη απορια

Παντως μια μαχη μεταξυ pain και Madara θα ηταν ολα τα λεφτα

Κατι ακομα Kakashi τους 3 sharingan users για ποιο λογο ειπαμε οτι χρειαζονται.
1.Για την τεχνικη του Pain
2.η του Μadara?

Posted Image

#1802 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 10 May 2008 - 14:15

Δεν θυμαμαι για sharingan users

μπορεις να μου το εξηγησεις?

#1803 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 10 May 2008 - 14:23

Μπορει να κανω λαθος Κακασι αλλα νομιζω καπου ειχε παρει το ματι μια τετοια πληροφορια.
Οτι χρειαζονται 3 Uchihas οταν μαζεψουν ολα τα τερατα.
Επομενως Sasuke, Madara και εσυ:kakashithumbup:
Ταιριαζει και με εκεινο το σεναριο οτι ο Κακασι θα τον περιμενει κατι δυσαρεστο στο μελλον.

Posted Image

#1804 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 10 May 2008 - 14:26

αυτο ειναι απλα σεναριο παιδια με τους σαρινγκαν γιουσερς,μαλιστα η οριτζιναλ θεωρια δν ειχε κακασι μεσα αλλα ιτατσι...δν την πολυπιστευω εγω...δν μ καθεται και πολυ καλα
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1805 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 10 May 2008 - 14:28

Αυτο πρεπει να ειναι θεωρια

Στο μανγκα δεν εχουμε δει κατι τετοιο απο οσο θυμαμαι

Ανυπομονω να αρχισει το στορυ του Κακασι :D

EDit:thanks jimι δεν ειδα τοπ ποστ σου πριν ποσταρω

#1806 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 10 May 2008 - 14:42

σιγα μωρε..:P παντως επιβαλεται να αρχισει το στορυ του κακασι πλεον:D
ολοι θελουμε κακασι:respect:

#1807 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 10 May 2008 - 14:54

αυτο ειναι απλα σεναριο παιδια με τους σαρινγκαν γιουσερς,μαλιστα η οριτζιναλ θεωρια δν ειχε κακασι μεσα αλλα ιτατσι...δν την πολυπιστευω εγω...δν μ καθεται και πολυ καλα

Τελικα με βαση αυτο το σεναριο ποιος τους χρειαζεται ο Pain η ο Μadara?

Posted Image

#1808 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 May 2008 - 18:50

O Pain τους χριαζετε μιας και ο Mandara ειναι αδιαφωρος και εκτος αυτο θα χριασημοπιοιθει και ο ιδος απο τον Pain!!!

A παιδες θυμαστε κατι που ειχαμε πει πριν πολυ καιρο....οτι οποιος βγαζει την στολη των akatsuki την κανει για τον αγιο πετρο ο mantara δεν την φοραι βεβαια δεν ειναι και σε μαχη αλλα δεν εχει σημασια τους αλλους δεν τους αδιξε χωρις στολη ποτε αλλα μολις την βγαλανε την κανανε κι ολας...
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1809 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 May 2008 - 20:30

Ανυπομονω να αρχισει το στορυ του Κακασι :D

Το κοβω να αργει ακομα :drink:

A παιδες θυμαστε κατι που ειχαμε πει πριν πολυ καιρο....οτι οποιος βγαζει την στολη των akatsuki την κανει για τον αγιο πετρο ο mantara δεν την φοραι βεβαια δεν ειναι και σε μαχη αλλα δεν εχει σημασια τους αλλους δεν τους αδιξε χωρις στολη ποτε αλλα μολις την βγαλανε την κανανε κι ολας...

Υποτιθετε έχει πεθάνει ο Τομπι (που ειχε μπει στην Ακατσουκι) οπότε δεν χρειάζεται να τη φοράει. Ασε που είναι το αφεντικό πρέπει, να ξεχωρίζει:wis: Ασχετα αν δεν το ξερουν ολα τα μελη

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1810 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 10 May 2008 - 22:01

Οπως παρουσιαζει ο Madara το παρελθον φενεται σαν :hero: με ιδανικα ...δεν λεω πως ειναι απολυτα αληθης εχει κανει και τις μαμακιες βαζοντας την κλαν σε κινδυνο,μπορει κανεις να τον αποκαλεσει πολλα πραγματα αλλα οχι δειλο :smokingg:

μηπως να αρχισουμε να μαζευουμε υπογραφες για να επισπευσουμε την μεταφορα του kakashi-gaiden σε anime ??:hmmm:
Posted Image

#1811 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 10 May 2008 - 22:54

μου ηρθε μια φλασια η οποια αφορα και παλει τον obito. μερικοι θα αρχισουν <πεθανε. βαλτο καλα στο μυαλο σου> αλλα ποτε δεν ξερουμε.
ο madara για να ζει τοσα χρονια μαλλον αλλαζει σωματα oπως ο orochimaru η με παρομοιο τροπο. οταν περνει το σωμα ενος uchiha τοτε ισως το sharingan του να δυναμωνει η μπορει για να αλλαξει σωμα να χρειαζεται το σωμα ενος uchiha.οποτε μαλλον-ισως-μπορει ο madara να εχει παρει το σωμα του obito για να ζησει περισσοτερο και οπως τα σωματα που εμπενε ο orochimaru καποια στιγμη χρειαζονταν αλαγμα ετσι και ο madara να χρειαζεται ενα νεο σωμα δηλαδη του sasuke. αυτο ισως να το ηξερε ο itachi γι αυτο εβαλε το mangakyou στον sasuke για να τον προστατεψει.

απλα μια αποψη
Posted Image

#1812 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 11 May 2008 - 01:08

ντε και καλα ο obito πρεπει να ζει....

#1813 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 May 2008 - 10:19

μου ηρθε μια φλασια η οποια αφορα και παλει τον obito. μερικοι θα αρχισουν <πεθανε. βαλτο καλα στο μυαλο σου> αλλα ποτε δεν ξερουμε.
ο madara για να ζει τοσα χρονια μαλλον αλλαζει σωματα oπως ο orochimaru η με παρομοιο τροπο. οταν περνει το σωμα ενος uchiha τοτε ισως το sharingan του να δυναμωνει η μπορει για να αλλαξει σωμα να χρειαζεται το σωμα ενος uchiha.οποτε μαλλον-ισως-μπορει ο madara να εχει παρει το σωμα του obito για να ζησει περισσοτερο και οπως τα σωματα που εμπενε ο orochimaru καποια στιγμη χρειαζονταν αλαγμα ετσι και ο madara να χρειαζεται ενα νεο σωμα δηλαδη του sasuke. αυτο ισως να το ηξερε ο itachi γι αυτο εβαλε το mangakyou στον sasuke για να τον προστατεψει.

απλα μια αποψη

λεμε τωρα οτι ισχιει αυτη η θεωρια...τοσοι ουτσιχα υπαρχουν οι οποιοι ειναι και υγιεις και πιο δυνατοι απο τον ομπιτο...γτι ντε και καλα να παει στον ομπιτο?καποιος ειχε γραψει οτι αυτες οι θεωριες υπαρχουν πιο πολυ γτι πολλοι φανς θελουν τον ομπιτο ζωντανο,λοιπον τ πιστευω και εγω αυτο τωρα.δλδ ενταξει να θελει ο μανταρα να αλλαξει σωματα για να ζησει ολα καλα,αλλα οχι παλι ομπιτο ρε παιδια...δλδ αφηστε τον να R.I.P. και λιγο...

σεβαστες οι καθε αποψεις και δεν το λεω καθολου επιθετικα προς τον μιχαλακη,απλα ειναι η αποψη μ.

επισης οπως παιρνεις το σωμα του αλλου λογικα ετσι μενει,δν μεγαλωνει...ο ομπιτο ηταν 1,5 μετρο ο μανταρα πιο ψηλος...αν ειναι σαν το ζουτσου του ορο τοτε δν μπορει να μεγαλωσει το σωμα ασε π μετα απο λιγο καιρο βγαινει αχρηστο και θελει καινουριο...και να κατι π θελω να πω
Spoiler:

λεμε τωρα πως παιρνει τον ομπιτο συμφωνα με τα λεγομενα του ιτατσι αλλαζε συχνα χοστς οποτε τοσα χρονια μετα...θα εχει αλλαξει τοσους...οποτε μ φαινεται οτι το δικαιολογησα αρκετα

#1814 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 11 May 2008 - 11:33

Εγώ πάντως είμαι υπερ του οριστικού θανάτου του Obito....Ήταν ωραίο εκείνο το επεισόδιο που πέθανε και δεν θα ήθελα να τον δω να ξαναπεθαίνει μέσω ενός αχρείου (βλ.Madara).:stubborn:Αν ο Kishimoto τον νεκραναστήσει και αυτόν λέω να αλλάξουμε το όνομα του manga και να το πούμε "ζόμπι"....

Αν πάλι σώνει και καλά θέλει να επαναφέρει κάποιον σημαντικό στη ζωή του έχω μια πρόταση....:orly:Αλλά για πολύ αργότερα, όχι ακόμα.

Spoiler:

#1815 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 May 2008 - 11:39

Εγώ πάντως είμαι υπερ του οριστικού θανάτου του Obito....Ήταν ωραίο εκείνο το επεισόδιο που πέθανε και δεν θα ήθελα να τον δω να ξαναπεθαίνει μέσω ενός αχρείου (βλ.Madara).:stubborn:Αν ο Kishimoto τον νεκραναστήσει και αυτόν λέω να αλλάξουμε το όνομα του manga και να το πούμε "ζόμπι"....

Αν πάλι σώνει και καλά θέλει να επαναφέρει κάποιον σημαντικό στη ζωή του έχω μια πρόταση....:orly:Αλλά για πολύ αργότερα, όχι ακόμα.

Spoiler:

ποος δν θελει να δει 4ο????????????:wooi2::wooi2::wooi2: