Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1726 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:32

λεγονται λεγονται για τον σασουκε αλλα εχει πολυ ποτεντσιαλ οπως και να τ κανεις φιλε μ...πες τον γκει πες τον οτι θες,αλλα οτι ειναι δυνατος και δεν φταιει μονο το πλοτ νο ζουτσου του κισι(π τν ξεκολωσε με τεχνικες)αλλα επειδη εχει ποτεντσιαλ...ο μανταρα εδω και καιρο τον τσεκαρει...μπαι δε γουει και εγω πιστευω οτι τ λεει ψεματα ο μανταρα...για να τον παρει μ τ μερος του

πες τον γκει
καλα αυτο ειναι σιγουρο
τον ξεκολωσε με τεχνικες τεχνικες τις λεμε τωρα?

ο μανταρα εδω και καιρο τον τσεκαρει ελπιζω μεινει εκει να μην παμε παρακατω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1727 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:32

αυτο ειναι αληθεια και οι τεχνικες για μενα ειναι φυσιολογικο να εχει μαθει πολλες
αφου εχει σαρινγκαν και λογικα τις αντεγραψε απο οροτσιμαρου και δν της εμαθαι κανονικα τουλαχιστον τις περισοτερες
επισης εχει και το δαγκωμα του Ορο που κανι τρελο μπουστ γιαυτο
λεω οτι ο ναρουτο για να φτασει τον Σασουκε θελει 10 χρονια προπονιση αλλα μεχρι τοτε ο Σασουκε θα εχει γινει ΠΑΛΙ πιο δυνατος:emptyonexg1:

τωρα πια δεν εχει δαγκωμα οροτσιμαρου...και οποιος πει για τεχνικες μσ απο ιτατσι δν ξερουμε αν μπορει να τις χρισιμοποιησει,ειδατε οτι μονο οταν βλεπει τ προσωπο τ μανταρα,οποτε για την ωρα δν ξερουμε
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1728 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:35

πες τον γκει
καλα αυτο ειναι σιγουρο(και ο χαλφορντ γκει ειναι,μηπως εισαι ρατσιστης με τουσ γκει?)
τον ξεκολωσε με τεχνικες τεχνικες τις λεμε τωρα?(γτι οχι τεχνικες αν επιτρεπεται?)

ο μανταρα εδω και καιρο τον τσεκαρει ελπιζω μεινει εκει να μην παμε παρακατω(ναι γτι παιζει καμια αιμομιξια,ελεος τ μακακιες λεω βραδιατικο)
αναφερομαι στον λορντ και τα λεω απολυτος ηρεμα για αν αποφεχθουν οι παρεξηγησεις

#1729 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:35

Mαλιστα παιδες μολις μου ηρθε μια φλασια!!!

Ρε σεις ο 3ος οταν ηταν στην ηλικια του εγκονου του ειχε δει και ειχε ζησει τον 1ο και φυσικα τον 2ο χοκαγκε!!!!!Καλα τον 4ο ειναι λογικο!!!

Αλλα ας αναλογιστουμε λιγο εαν εζησε τον 1ο τοτε εζησε τον Mandara η εστω ηταν νεογεννητος!!!!Οποτε ουτε η Konoha ειναι αρχαια αλλα ουτε και ο mandara επρεπε να ψοφισει απο γερατια σωνει και καλα ας μην ξεχναμε οτι ο 3ος μπορουσε ακομη να ηταν ζωντανος!!!

Πραγματικα εδω υπαρχει ενα καπιο λαθος και διογκοση μερικων πραγματων εαν ο τριτος εζησε και μαλιστα σε μεγαλη ηλικια τον 1ο τοτε τα πραγματα δεν απεχουν και εκατονταδες χρονια!!! Εδω 3 η Konoha εχει 5ο χοκαγκε!!!

Κατι γηνετε τρελαθηκε ο Kishi!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1730 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:38

Mαλιστα παιδες μολις μου ηρθε μια φλασια!!!

Ρε σεις ο 3ος οταν ηταν στην ηλικια του εγκονου του ειχε δει και ειχε ζησει τον 1ο και φυσικα τον 2ο χοκαγκε!!!!!Καλα τον 4ο ειναι λογικο!!!

Αλλα ας αναλογιστουμε λιγο εαν εζησε τον 1ο τοτε εζησε τον Mandara η εστω ηταν νεογεννητος!!!!Οποτε ουτε η Konoha ειναι αρχαια αλλα ουτε και ο mandara επρεπε να ψοφισει απο γερατια σωνει και καλα ας μην ξεχναμε οτι ο 3ος μπορουσε ακομη να ηταν ζωντανος!!!

Πραγματικα εδω υπαρχει ενα καπιο λαθος και διογκοση μερικων πραγματων εαν ο τριτος εζησε και μαλιστα σε μεγαλη ηλικια τον 1ο τοτε τα πραγματα δεν απεχουν και εκατονταδες χρονια!!! Εδω 3 η Konoha εχει 5ο χοκαγκε!!!

Κατι γηνετε τρελαθηκε ο Kishi!!!

δν ξερω αν τ εχω αναφερει αλλα ναι η κονοχα δν ειναι τελειως παμπαλαια
η τσουναντε 50 χρονων πες,εγγονη του πρωτου,αρα ο πρωτος θα μπορουσε να να ηταν μια 90αρα...οποτε το πολυ καναν αιωνα κοβω την κονοχα,χωρις να ειμαι σιγουρος,δικες μ σκεψεις

#1731 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:43

δν ξερω αν τ εχω αναφερει αλλα ναι η κονοχα δν ειναι τελειως παμπαλαια
η τσουναντε 50 χρονων πες,εγγονη του πρωτου,αρα ο πρωτος θα μπορουσε να να ηταν μια 90αρα...οποτε το πολυ καναν αιωνα κοβω την κονοχα,χωρις να ειμαι σιγουρος,δικες μ σκεψεις

Nταξ τοτε αλλα οι αλλοι οταν ακουσουν οτι ζει ο Mandara θα που πωωωω πωωωω τι λε ρε παιδι μου αποκλιετε ηταν απο αυτους που ιδρησαν την Konaha ειναι ενας παλιιογερος, αιωνοβιος σαν τα ψυλα βουνα, τη εκανε πηγε με τον αγιο πετρο, μηπως ειναι ζομπι???:erk:

Αυτα ειναι τα χαζα του ΝARUTO:roar: σιγα την αρχαιτητα ας πουμε οτι ο πρωτος ειναι δυσκολο να ζουσε ο 2ος ομως επαιζε να ζει εαν δεν γηνοταν τπτ....(πλακα πλακα δεν ξερουμε τπτ για τον 2ο οποτε)...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1732 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:43

αναφερομαι στον λορντ και τα λεω απολυτος ηρεμα για αν αποφεχθουν οι παρεξηγησεις

Don't worry Jimi τον χαβαλε μου κανω κοροιδευοντας τον Sasuke.
Σιγα μην παραξηγηθω γι'αυτο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1733 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:46

Don't worry Jimi τον χαβαλε μου κανω κοροιδευοντας τον Sasuke.
Σιγα μην παραξηγηθω γι'αυτο.

και εμενα μαρεσει να συζηταω διαφορετικες αποψεις αλλων
by the way ομως δν απαντησες :P

#1734 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:49

και εμενα μαρεσει να συζηταω διαφορετικες αποψεις αλλων
by the way ομως δν απαντησες :P

Οτι γραφω ειναι σαν ενα ποιημα αναλογα με την (αρρωστημενη) φαντασια σου μπορεις να το ερμηνευσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1735 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:52

LOL αυτη η συζητηση για τον Σασουκε μου θυμησε εναν τυπο που σε ενα thread με την ερωτηση
''Αν ησουν ο Σασουκε τι θα εκανες?''
No way in hell, I'm some emo kid who abandons his friends just so I could get raped by a pedophile on a daily basis...

sorry, I have my dignity...I am anyone but that kid...

Περα απο την πλακα κανεις δεν μπορει να πει τον Σασουκε αδυναμο,ασχετα αν απεκτησε τεχνικες και δυναμη με Περιεργες τακτικες οπως Ναρκωτικα και αλλα(αν ειναι αληθινες οι σκεψεις της Τσουναντε),ειναι σιγουρα ενας απο τους κορυφαιους ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Το θεμα ειναι αν θα στραφει εναντια στην Κονοχα που αυτο αν γινει θα αλλαξει πολλα πραγματα,Ο Σασουκε αυτη την στιγμη δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση με αυτα που μαθαινει πρεπει να του γυρναει το μυαλο σιγα σιγα...

Θελω να μαθω περισσοτερα πραγματα για την fuuma clan και την whirpool country,θελω να δω αν σχετιζονται μεταξυ τους.

Το μανγκα τα σπαει ασχημα εδω και παρα πολλα τσαπτερς(απο την μαχη του Pain)Τετοιο βαθος στη ιστορια δεν το περιμενα ουτε εγω παρολο που ειμαι μεγαλος fan του manga.

#1736 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:56

LOL αυτη η συζητηση για τον Σασουκε μου θυμησε εναν τυπο που σε ενα thread με την ερωτηση
No way in hell, I'm some emo kid who abandons his friends just so I could get raped by a pedophile on a daily basis...

Περα απο την πλακα κανεις δεν μπορει να πει τον Σασουκε αδυναμο,ασχετα αν απεκτησε τεχνικες και δυναμη με Περιεργες τακτικες οπως Ναρκωτικα και αλλα(αν ειναι αληθινες οι σκεψεις της Τσουναντε),ειναι σιγουρα ενας απο τους κορυφαιους ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Το θεμα ειναι αν θα στραφει εναντια στην Κονοχα που αυτο αν γινει θα αλλαξει πολλα πραγματα,Ο Σασουκε αυτη την στιγμη δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση με αυτα που μαθαινει πρεπει να του γυρναει το μυαλο σιγα σιγα...

Θελω να μαθω περισσοτερα πραγματα για την fuuma clan και την whirpool country,θελω να δω αν σχετιζονται μεταξυ τους.

Το μανγκα τα σπαει ασχημα εδω και παρα πολλα τσαπτερς(απο την μαχη του Pain)Τετοιο βαθος στη ιστορια δεν το περιμενα ουτε εγω παρολο που ειμαι μεγαλος fan του manga.

οντως ο κισι κανει καλη δουλεια:P,παντως ο σασουκε σιγα σιγα τ παιζει...οποτε μαλλον μ τους μπαντ γκαιζ τον κοβω...

#1737 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:00

Πάντως περιμένω να δω τι έγιναν οι άλλοι που ήταν με τον Kisame. Θα το παίζουν neutral αν πάει ο Sasuke με τον Madara;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1738 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:02

Πάντως περιμένω να δω τι έγιναν οι άλλοι που ήταν με τον Kisame. Θα το παίζουν neutral αν πάει ο Sasuke με τον Madara;

αν παει ο σασουκε με μανταρα τοτε πιστευεται οτι ο φαιναλ θα ειναι ο πειν η ο σοσουκε?

#1739 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:04

Πρεπει να ειναι ο καλυτερος διαλογος που εχω διαβασει στο internet τον τελευταιο καιρο.

Εδω Kakashi με μπερδεψες, ποιοι ειναι αυτοι?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1740 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:05

Το κορυφαίο θα είναι να είναι και οι 2 ταυτόχρονα και να τις φάνε από πάνω.
Δημοσιευμένη  εικόνα