Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1711 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 May 2008 - 18:29

Με διαφορα το πιο ενδιαφερον κεφαλαιο που εχω διαβασει στο ναρυτο.
Επιτελους ξεκαθαρισαν πολλα πραγματα.

Αλλα θα διαφωνισω σε ενα πραγμα με τον Kakashi.
Ο Madara ηταν ηγετης και αφιερωσε την οικογενεια του και τη ζωη του για το καλο της φυλης του. Δεν δεχτηκε οτι του ειπαν και παντοτε προσπαθουσε να δει τι κρυβεται πισω απο τις πραξεις των αλλων.
Απο την αλλη πλευρα ο Sasuke ξεκινησε την εκδικηση του χωρις να εξετασει τους λογους τις σφαγης της φυλης του. Πιστευω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα τον τομεα της ωριμοτητας μεταξυ τους. Κοινως οτι του σερβιραν παντοτε το ετρωγε.

Τελος με δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι μπορει η Utchiha clan να ειναι ακομα ζωντανη και απλα να κρυβεται.

Nαι ρε συ νταξ εγω πιστευω οτι ο kakashi δεν συγκρινε τα δυο αυτα ατομα ειναι δεδομενο οτι ο mandara ειναι σε ποοοοοολυ καλυτερη μοιρα!!!

Καταρχας ζει ποοοοσα χρονια ειναι πολυ πιο οριμος απο την αρχη και σκεψτου ποση εμπειρια εχει πλεον!!!

Α επεισης απο οτι θυμαμαι το kyuubi το ιμερεψε ο Mandara!!!Διορθωστεμε εαν κανω λαθος!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1712 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 07 May 2008 - 20:40

πωπω τι εκανε παλι ο κισι...παντως μαρεσε να πω την αληθεια...(ετσι μ φαινεται)και εγω να πω την αληθεια επιτελους εριξε την ουτσιχα κλαν δν μπορουσα να ιμπα οποιος ειχε επωνυμο ουτσιχα
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1713 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 May 2008 - 20:46

πωπω τι εκανε παλι ο κισι...παντως μαρεσε να πω την αληθεια...(ετσι μ φαινεται)και εγω να πω την αληθεια επιτελους εριξε την ουτσιχα κλαν δν μπορουσα να ιμπα οποιος ειχε επωνυμο ουτσιχα

Και προσεξε δεν την ερηξε με οπιονδιποτε αλλα με τον δυνατοτερο uchiha που περασε ποτε ο οπιος ηταν και σαν ιδρυτης της clan!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1714 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 May 2008 - 20:54

Α επεισης απο οτι θυμαμαι το kyuubi το ιμερεψε ο Mandara!!!Διορθωστεμε εαν κανω λαθος!!

στο chapter 370 o jiraiya λεει οτι ειναι σιγουρος οτι ο kyuubi προερχεται απο summoning ..και οταν ο βατραχος του λεει ποιος 8α μπορουσε να κανει κατι τετοιο ο jiraiya λεει τον madara..o βατραχος λεει αδυνατο γιατι ηταν νεκρος τοτε..αλλα εμεις ξερουμε πλεον οτι ηταν ζωντανος...αρα....

#1715 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 May 2008 - 20:59

Ας μην ξεχναμε οτι ο Madara εγινε διασημος επειδη τολμησε να αντιμετωπησει τον Hashirama και οχι για καποιο αλλο λογο,οπως ειδαμε ολοι εβλεπαν τον Hashirama σαν τον πιο δυνατο shinobi και ολοι τον ετρεμαν,ακομα και η uchiha clan που φοβηθηκε να στηριξει τον ιδιο τον Madara.

Εντυπωση μου εχει προκαλεσιε και το γεγονος οτι το παιζει και προσπαθει να δειξει οτι ειναι ηρωας,Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτος εκανε summon το kyuubi,και επισης λεει οτι ο καλος αδερφουλης μου εδωσε τα ματια με την θεληση του για να γινω πιο δυνατος.Θελει να παρει εκδικηση απο την Κονοχα
και προσπαθει να παρει με το μερος του τον Σασουκε.Βεβαια καλο σκουληκι ειναι και ο Danzou.

Lord και Goggeta εχετε δικιο εγω παρομοιασα τον Σασουκε με Μανταρα για τους λογους που ξερουμε.

Φανταστειτε τοτε τα παλια τα χρονια

Hashirama:Stupid Madara i will become hokage dattebayo!!! :hahaha::hahaha:

#1716 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 May 2008 - 21:02

Α

Φανταστειτε τοτε τα παλια τα χρονια
Hashirama:Stupid Madara i will become hokage dattebayo!!! :hahaha::hahaha:

Oh my god this is madness

Posted Image

#1717 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 07 May 2008 - 21:12

Oh my god this is madness

madness? hm
THIS IS NARUTO:bike:
:hahaha::hahaha:

#1718 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 May 2008 - 21:13

Παρατηρησατε και το woοd jutsu του Hashirama?

Ειναι πολυ καλυτερο απο αυτα του yamato,αλλωστε και ο ιδιος το ειχε πει(τι συγκρινω ε?)

Παντως ελεος αν ο shodaime νικησε το kyuubi και τον Μαdara ταυτοχρονα

Καθε chapter που περναει μου δινει την αισθηση οτι αν και ειναι πολυ ενδιαφερον τυπος ο Μαdara,o Pain μου ταιριαζει καλυτερα για final villain.

#1719 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 May 2008 - 21:14

THIS IS HASHIRAMAAAAAAAAAAA!!!!!!

XAAARMAAAAAAAAA!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#1720 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 07 May 2008 - 21:15

Παρατηρησατε και το woοd jutsu του Hashirama?

Ειναι πολυ καλυτερο απο αυτα του yamato,αλλωστε και ο ιδιος το ειχε πει(τι συγκρινω ε?)

Παντως ελεος αν ο shodaime νικησε το kyuubi και τον Μαdara ταυτοχρονα

Καθε chapter που περναει μου δινει την αισθηση οτι αν και ειναι πολυ ενδιαφερον τυπος ο Μαdara,o Pain μου ταιριαζει καλυτερα για final villain.

και εγω προς πειν το βλεπω,ο μανταρα ειναι παθετικ σελ οφ χις φορμερ σελφ(ιτατσι σποκεν)

#1721 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 May 2008 - 21:18

και εγω προς πειν το βλεπω,ο μανταρα ειναι παθετικ σελ οφ χις φορμερ σελφ(ιτατσι σποκεν)

Για να αναγκαζεται να ζηταει την βοηθεια του Sasuke καταλαβαινεις τωρα.

Posted Image

#1722 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 May 2008 - 21:21

Me3 too!!

Πραγματικα ο Pain ειναι καλυτερος ασε που δεν εχει χασει ακομα απο αντιπαλο!!!:D
Posted Image

#1723 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 07 May 2008 - 21:24

Για να αναγκαζεται να ζηταει την βοηθεια του Sasuke καταλαβαινεις τωρα.

λεγονται λεγονται για τον σασουκε αλλα εχει πολυ ποτεντσιαλ οπως και να τ κανεις φιλε μ...πες τον γκει πες τον οτι θες,αλλα οτι ειναι δυνατος και δεν φταιει μονο το πλοτ νο ζουτσου του κισι(π τν ξεκολωσε με τεχνικες)αλλα επειδη εχει ποτεντσιαλ...ο μανταρα εδω και καιρο τον τσεκαρει...μπαι δε γουει και εγω πιστευω οτι τ λεει ψεματα ο μανταρα...για να τον παρει μ τ μερος του

#1724 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 May 2008 - 21:30

Μπα, κανά σώμα θα θέλει και αυτός. Γενικά πολυπαίζει το σώμα του Sasuke σε αυτό το anime.Όλοι το θέλουν για τις ικανότητες που έχει, οπότε ένας "μισός" Madara δεν θα με παραξένευε να ήθελε το σώμα του Sasuke ώστε να πάρει εκδίκηση από την Konoha.
Posted Image

#1725 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 07 May 2008 - 21:30

λεγονται λεγονται για τον σασουκε αλλα εχει πολυ ποτεντσιαλ οπως και να τ κανεις φιλε μ...πες τον γκει πες τον οτι θες,αλλα οτι ειναι δυνατος και δεν φταιει μονο το πλοτ νο ζουτσου του κισι(π τν ξεκολωσε με τεχνικες)αλλα επειδη εχει ποτεντσιαλ...ο μανταρα εδω και καιρο τον τσεκαρει...μπαι δε γουει και εγω πιστευω οτι τ λεει ψεματα ο μανταρα...για να τον παρει μ τ μερος του

αυτο ειναι αληθεια και οι τεχνικες για μενα ειναι φυσιολογικο να εχει μαθει πολλες
αφου εχει σαρινγκαν και λογικα τις αντεγραψε απο οροτσιμαρου και δν της εμαθαι κανονικα τουλαχιστον τις περισοτερες
επισης εχει και το δαγκωμα του Ορο που κανι τρελο μπουστ γιαυτο
λεω οτι ο ναρουτο για να φτασει τον Σασουκε θελει 10 χρονια προπονιση αλλα μεχρι τοτε ο Σασουκε θα εχει γινει ΠΑΛΙ πιο δυνατος:emptyonexg1:

Posted Image