Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1651 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 20:25

καλο...λες να δουλεψει σασουκε???:P:Pπλακιτσα

Youtube Video

Αντε βλακα Sasuke χεσε την εκδικηση και πιασε δουλεια.:tongue2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1652 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 20:26

Θεωρίες σαν αυτή υπάρχουν πολλές αλλά το να πεθάνει η Tsunade για να ενηλικιωθεί η Sakura και να γίνει ο Kakashi ο επώμενος Hokage.... δεν ξέρω μου ακούγεται κάπως.

Το μόνο που κρατάει τον Naruto και την Sakura μακριά από την ενηλικίωση είναι αυτή η τρέλα που έχουν με τον Sasuke. 3 χρόνια πια το ίδιο βιολί :emptyonexg1:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1653 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 20:35

Το μόνο που κρατάει τον Naruto μακριά από την ενηλικίωση είναι αυτή η τρέλα που έχει με τον Sasuke. 3 χρόνια πια το ίδιο βιολί :emptyonexg1:

Ειδου και οι αποδειξεις:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1654 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 20:38

πιστευεις οτι επειδη κυνηγανε τον σασουκε ακομα ειναι ο λογος π δν ειναι ωριμοι?
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1655 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:21

nice pic lordofblues :hahaha:

@Jimi/Cloud

πιστευεις οτι επειδη κυνηγανε τον σασουκε ακομα ειναι ο λογος π δν ειναι ωριμοι?

Κατά μια έννοια ναι, και οι δύο είναι τόσο εγωιστές που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους (they need Sasuke, Sasuke doesnt need them right now). Δεν βλέπουν ότι αυτός είναι ο λάθος τρόπος.... κανούν λες και ο Sasuke είναι καμιά πριγκίπισσα που πρέπει σώσουν από τα νύχια του κακού δράκου Orochimaru. Λες και ο Sasuke είναι κανένας βλάκας που δεν ξέρει τη του γίνεται.

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you

#1656 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:15

ρε παιδια τον Σασουκε τον ρωτησαν αμα θελει να σωθει????
Βασικα πραγματα.................................
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1657 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:29

Κατά μια έννοια ναι, και οι δύο είναι τόσο εγωιστές που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους (they need Sasuke, Sasuke doesnt need them right now). Δεν βλέπουν ότι αυτός είναι ο λάθος τρόπος.... κανούν λες και ο Sasuke είναι καμιά πριγκίπισσα που πρέπει σώσουν από τα νύχια του κακού δράκου Orochimaru. Λες και ο Sasuke είναι κανένας βλάκας που δεν ξέρει τη του γίνεται.

χ1000 :hahaha::hahaha::riiight::riiight:

Δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερος τροπος ωστε να αποτυπωθει αυτη η τρομερη ελλειψη κινητρων απο την πλευρα του naruto (και η ελλειψη σεναριακης εμνευσης)...

Μην ξεχνατε οτι η saga ξεκινησε απο το 101 επ μεχρι και το 135 ,στα fillers, και ΟΛΟ το shimpunden....ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ SASUKE !!!

Αφου ΔΕΝ θελει να ερθει, γιατι τον ψαχνουν??Aμα στο τελος ο Ναρουτο γινει η γκομενα του SASUKE :oo::oo:,δεν θα μεινω και αναυδος...μας εχει μαθει ο mashashi σε κατι τετεια.

#1658 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 12:20

θα γουσταρα πολυ να γινει ο kakashi hokage.το αξιζει και με το παραπανω.

οσων αφορα το θεμα obito is dead or alive θα πω με βαση την λογικη μου. αν ζει ο obito τοτε θα υπαρξει μια επανασυνδεση η μια μαχη μεταξυ obito και kakashi οπου σημαινει περισσοτερα chapters και επεισοδια αρα η ιστορια θα μεγαλωσει και αλλο αρα περισσοτερα λεφτα για τον kishi και για τους εκδοτες του. επισης αρκετοι fans του naruto θελουν τον obito ζωντανο πραγμα το οποιο μαλλον θα λαβει υποψη του ο kishi αφου και αλλες φορες εχει επηρεαστει απο την θεληση των naruto fans και ετσι θα ανεβει η τηλεθεαση και οι πωλησης του manga και διαφορων αλλων μπιχλιμπιδιων(μπλουζακια,φιγουρες) που αφορουν το θεμα obito.

απλα η γνωμη μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1659 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:23

Εμενα δεν θα μου αρεσε να δω τον Kakashi hokage γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα χασει μετα την θεση του,οποτε η πιθανοτητα να πεθανει ειναι μεγαλη κατι που δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να συμβει

Συμφωνω με τα παραπανω οπως εχω ξαναπει το μονο που δεν θελω να ξαναδω ειναι ενα save sasuke arc.

Βεβαια τα νεα του Θανατου του μεγαλου J ειναι αυτα που θα ταρακουνησουν τον Ναρουτο και πιστευω οτι καιρος ειναι να αφησει τον Σασουκε στην μιζερια του,προς το παρων τουλαχιστον.

Ο Σασουκε ως τωρα δεν εχει δειξει να γουσταρει καμια γυναικα κατι που με προβληματιζει :hahaha::hahaha:,

αλλα εχω βρει τον τελειο γαμπρο που θα παρει τον Σασουκε σας τον παρουσιαζω,ετοιμαστειτε να παθετε shock
Spoiler:

:hahaha::hahaha:

#1660 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 14:31

@Hatake Kakashi

αλλα εχω βρει τον τελειο γαμπρο που θα παρει τον Σασουκε σας τον παρουσιαζω, ετοιμαστειτε να παθετε shock

Spoiler:

Απλά κορυφαίο, δεν ξέρεις πόσο γέλασα όταν το πρωτοείδα :hahaha::hahaha::hahaha:
Με τέτοιες αποδείξεις ποιος να σου την πει τώρα :kakaka:

#1661 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 15:55

Ελεός,ακόμα και οι άντρες ερωτεύθηκαν τον Sasuke??:stubborn:δεν το βλέπω και απίθανο να του σκάσει κανα φιλι στο shipuuden:hahaha:

Οσο για την photo με τον Shikamaru δεν θα πω τιποτα απλά κορυφαία.

#1662 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 16:57

Βρε Κακασι πηγες να μου βγαλεις τον Shikamaru gay.
Ειδου η απαντηση μου
Shikamaru is the man
Δημοσιευμένη  εικόνα
Introducing sexy no Jutsu Kisame
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1663 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 20:29

ο shikamaru γουσταρει καργα την temari και η temari των shikamaru.φενεται αρκετα.

ρε kakashi κοριφαιος. εσυ το ανακαλυψες και εφτιαξες την εικονα???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1664 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 20:57

Σε τι chapter Είμαστε ρε guys??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1665 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 21:30

398, δεν μπορώ να περιμενώ μέχρι την Παρασκευή για το καινούργιο chapter :wooi2:

ο shikamaru γουσταρει καργα την temari και η temari των shikamaru.φενεται αρκετα.

και εγώ το πιστεύω αυτό σίγουρα θα καταλήξουνε μαζί στο τέλος :wis: