Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 21:40
επισης το σημα του naruto στην πλατη του και το σημα του 4ου νομιζω ειναι διαφορετικα. απλα μοιαζουν λιγο.
ο kakashi ειχε πει πως ο καθε ninja μπορει να εχει εως και 2 element εκτος αυτον που εχουν rin'negan και μπορουν να μαθουν ολα τα element (αυτο το μαθαμε απο το jiraya) αρα λογικα ο naruto θα μαθει και ενα τελευταιο element.

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:02
imo

- ερωτηση ο κακασιν εχει μονο lightning element γτ κανει κοπι αλλα jutsu (maybe cuz sharingan??)

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:24
oταν naruto εκανε ειδικη προπονηση με τον yamato &kakashi το πρωτο πραγμα που ελεξαν ειναι το element του naruto μεσω ενος ειδικου χαρτιου και εφανησε μονο wind element
imoδν νομιζω πως απο την μια στιγμη στην αλλη θα αποκτησει δευτερο element ειναι κατι το καθορισμενο εκγεννετης
- ερωτηση ο κακασιν εχει μονο lightning element γτ κανει κοπι αλλα jutsu (maybe cuz sharingan??)
ο σασουκε ειχε μονο φωτια μεχρι να τον προπονησει ο κακασι...αυτα σιγα σιγα θα τα ανακαλυψουμε γτ δν ειναι τοσο εξελιγμενα ακομα μεσα στο ναρυτο
αν σκεφτεις οτι μολις εμα8ε τη ειναι ελεμεντ τσακρα...
και ναι το σαρινγκαν κανει κοπυ ola ta techniques εκτος τα bloodline techniques
και στα παιδια απο πανω
το ναρουτο στο μανγκα εχει το λιγοτερο 4 χρονια ιμο
εχει παρα πολλα κενα κ δν θα προλαβει να τα καλυψει
για το ανιμε μη το σκεφτεσται καν εχει ψωμι ακομα:df13952b:
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:08
Ο Κακασι ειναι ικανος να χρησιμοποιει κ αλλα elements. Το εχει αποδειξει αρκετες φορες (χαρη κ στο σαρινγκαν βεβαια) αλλα ειπε στον Ναρουτο οτι εχει πανω απο ενα element κ αυτος.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 01:48
Nα και αλλη pic για τον 4ο απο το chapter 383 και page 8

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 12:36
Ποιός είναι ο αρχηγός της Akatsuki????
Το ρωτάω αυτό γιατί υποστηρίζεται ευρέως (και στη Wiki Akatsuki (Naruto) - Wikipedia, the free encyclopedia ) ότι είναι ο Tobi.
Για να είμαι πιο ακριβής λέει ότι είναι ο Pain αλλά ότι παίρνει οδηγίες από τον Tobi:erk:
Έχω μπερδευτεί

(ο αδερφός μ υποστηρίζει ότι όντως κάποιος δίνει οδηγίες στον Pain αλλά δεν δέιχνει ξεκάθαρα ότι είναι ο Tobi, απλά μια φιγούρα - εγώ υποστηρίζω ότι αν δεν ήταν ο Tobi ποιός άλλος να ήταν ....????) *363 page 17*
Και λέει και άλλα κουλά στην Wiki αλλά θα χρονίσουμε αν σας τ' αναφέρω.....
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 12:45
εγω πιστευω πιο πολυ στον Pain,ασχετα αν επαιρνε διαταγες.
Το μανγκα το διαβαζεις?
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 12:49
Ο Μανταρα ειναι αυτος που κουναει τα νηματα!! και πιστευω πως ο Πειν τον Σεβεται για καπιο λογο...χαλαρα Pain>Madara....Και βασικα εγω εχω την μεγαλυτερη απορια?? Ο Zetsu ηταν μαθητης του Pein.Και ομως του μιλαει με σεβασμο...ενω τον Madara του μιλαει λες και ειναι κολλητοι....και ο Pein Μιλαει με σεβασμο στον Madara....αυτο δεν το καταλαβαινω....O Zetsu ειναι ο πιο ακυρος χαρακτηρας....δεν κολλαει πουθενα...και ομως οριστε η θεωρια μου...ο Zetsu ειναι ο Obito που τον εκανε ετσι ο Madara με πειραματα....εξηγητε ετσι και το μισο μηχανικο μερος του...(απο εκει ειχε πλακωσει και η πετρα τον ομπιτο...και επισης ο Zetsu δεν εχει ματια....ουτε καν κορες...(ενω ο Neji παρολο που ειναι ασπρα ξεχωριζει η κορη του ματιου του)....εγω πιστευω παντως πως στο τελος θα δουμε πως ο Zetsu= κανας Obito στο χαλαρο!!
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:09
Τον πλακωσε ο βραχος και τελος.
Ουσιαστικα απο την θυσια του γεννηθηκε και ο cool Kakashi.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:12
Edit:Οκ σορυ guys..you are right!!
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:16
O Lord πιστευω πως θελει να πει οτι στις 10 θεωριες για το μανγκα οι 8 εχουν τον Obito ζωντανο και αυτο κατανταει σπαστικο κατι που με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:16
Ο βράχος όταν πλάκωσε τον Obito τον πλάκωσε από την δεξιά μεριά και το αριστερό του μάτι το είχε δώσει.Επιπλέον, πρώτα καταπλακώθηκε το μισό σώμα του Obito και αφού έδωσε το μάτι του έπεσαν βράχοι που έθαψαν και το υπόλοιπο, οπότε μάλλον μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή του σώματός του.
Συν τοις άλλοις, τα δύο μέρη του Zetsu έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, ακόμα και πειράματα να έκανε(αν και Orochimaru μόνο ένας) δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει 2 προσωπικότητες σε ένα σώμα, συν το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρεται ότι το άλλο μισό του είναι μηχανικό μέρος.

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:20

ερμμ ( το αλλο του μερος ειναι μηχανικο ) !! Kakashi..??!! ee?

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:22
Απλα σπαταλησαμε πολλες σελιδες σ'αυτο το thread στη θεωρια οτι ο Tobi ειναι ο Obito και τελικα καμια σχεση.
Και τωρα μια δευτερη θεωρια για τη νεκρανασταση του Obito θα ειναι εξισου κουραστικη.
Τον Obito τον σεβομαι και τον αγαπω για την θυσια του και θα ηταν κριμα ο Madara να τον ειχε μετατρεψει σε Darth Vader
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:22
Δεν ειπα οτι ζει...ειπα οτι ειναι ο Ζετσου...εχει διαφορα!! LOL!!!! Εγινε Zetsu....και εσυ που ξες τι εγινε...και ο Οροτσιμαρου λεγαν ολοιιιιιιιιι οτιιι πεθανε και τωρα να σου ζωντανοςςς!!!! το ιδιο λεγαν και για τον Μανταρα....τον Gaara και μερικους ακομα νομιζω και ομως τουσ ξαναειδαμε στο story...οποτεε.......
Edit:Οκ σορυ guys..you are right!!
Aν ξαναπεις σορυ επειδη απλως ειπες την γνωμη σου θα πληρωσω mods για να σε bannaroun.