Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 07 April 2008 - 00:45
Αυτο με το sharingan ειναι υπερβολικο,στο τελος θα το θελει και o Naruto.
για σκεφτειτε λιγο Naruto με σαρινγκαν=απειρο chakra και απολυτος ελεγχος
toy kyubi +το κλειδι.το μανγκα θα τελιωνε σε 5 chapters
Φυσικα αστειευομαι
Posted 07 April 2008 - 00:53
Φυσικα αστειευομαι
Κάτι μου λέει ότι θα γούσταρες πολύ αν γινόταν αυτό

Posted 07 April 2008 - 01:04
Κάτι μου λέει ότι θα γούσταρες πολύ αν γινόταν αυτό
Αν ηταν το rinnegan,ισως να το σκεφτομουν

το sharingan το εχω σιχαθει εντελως(Εκτος απο κακασι

Ο Ναρουτο σιγουρα θα βελτιωθει πολυ,τωρα αν θα μας ειναι αρκετο αυτο ειναι αλλη ιστορια.
ΕΙναι ο μονος χαρακτηρας που αν και ειναι ο main character,δεν εχει αναπτυχθει πολυ,δεν ξερει ουτε το παρελθον του,χρειαζεται καποια κινητρα.
αν το εχετε παρατηρησει και εσεις,ο Ναρουτο απετυχε για ακομα μια φορα
ειναι τελιως σκατα ψυχολογικα,και υποψιαζομαι οτι ο διαολος ο Κισιμοτο θα του δωσει την χαριστικη βολη με τον θανατο του Jiraiya,φανταστειται πως θα νοιωσει μετα τις αποτυχιες του και το τελιως ασκοπο κυνηγητο του Sasuke,οταν θα λαβει το μηνυμα για τον Θανατο του J,αυτα τα γεγονοτα θα τον αλλαξουν για παντα,και τοτε θα ειναι η ωρα που θα πρεπει να μεταμορφωθει και να ωριμασει
Posted 07 April 2008 - 01:17
αν το εχετε παρατηρησει και εσεις,ο Ναρουτο απετυχε για ακομα μια φορα ειναι τελιως σκατα ψυχολογικα,και υποψιαζομαι οτι ο διαολος ο Κισιμοτο θα του δωσει την χαριστικη βολη με τον θανατο του Jiraiya,φανταστειται πως θα νοιωσει μετα τις αποτυχιες του και το τελιως ασκοπο κυνηγητο του Sasuke,οταν θα λαβει το μηνυμα για τον Θανατο του J,αυτα τα γεγονοτα θα τον αλλαξουν για παντα,και τοτε θα ειναι η ωρα που θα πρεπει να μεταμορφωθει και να ωριμασει
ρε Kakashi με εκανες να τον λυπηθω τον Naruto βραδιατικα.
Μιλαμε για πολυ δραμα.
Μακαρι το παλικαρι να τα καταφερει να το ξεπερασει το ψυχολογικο του τραυμα.
Posted 07 April 2008 - 01:18

Posted 07 April 2008 - 01:23
ρε Kakashi με εκανες να τον λυπηθω τον Naruto βραδιατικα.
Μιλαμε για πολυ δραμα.
Μακαρι το παλικαρι να τα καταφερει να το ξεπερασει το ψυχολογικο του τραυμα.
Με ειρωνευσε λιγο η μου φαινεται?

Νaruto=Μαρθα Βουρτση
Posted 07 April 2008 - 01:32
Θα μου φανει κατι πολυ ξενο πανω του.
(και μη ξεχναμε μιλαμε για εναν ανθρωπο που πηρε το ονομα του απο φαγητο)
e.g. Γιωργος Μπιφτεκης
Posted 07 April 2008 - 01:47
Posted 07 April 2008 - 01:59

Το ειπα αρκετες φορες απολευστε το manga ο ΝARUTO εχει ψωμια ακομα.....
Θα τονισω το εξεις που ειπε και ο Hatake Kakashi!!!
υποψιαζομαι οτι ο διαολος ο Κισιμοτο θα του δωσει την χαριστικη βολη με τον θανατο του Jiraiya,φανταστειται πως θα νοιωσει μετα τις αποτυχιες του και το τελιως ασκοπο κυνηγητο του Sasuke,οταν θα λαβει το μηνυμα για τον Θανατο του J,αυτα τα γεγονοτα θα τον αλλαξουν για παντα,και τοτε θα ειναι η ωρα που θα πρεπει να μεταμορφωθει και να ωριμασει
Φυσικα με το Naruto ποτε δεν ξερεις.......
Εξαλου για να ολοκληρωθει σαν χαρακτηρας πρεπει να γηνει Hokage!!!
Οπος ο Sasuke ηθελε να killari τον Bro του και το "πετυχε" ετσι και ο Naruto πρεπει να γηνει HOKAGE DATTEDAYO!!!!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 07 April 2008 - 06:41
Ο Ναρουτο αν δεν ωριμασει θα αποτυχει οικτρα ως χαρακτηρας
λαθος αμα ωριμασει θα συμβει αυτο...δλδ δεν του παει πως να το κανουμε

αλλα ναι οτι θα ωριμασει θα ωριμασει αλλα μονο σε μαχες...οχι σαν char...

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!

Posted 07 April 2008 - 10:47
Posted 07 April 2008 - 13:33
Posted 07 April 2008 - 14:57

O pain ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον Τομπι πάνως αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!
Και ναι ρε παιδια το μανγα λεγεται Ναρουτο σιγουρα θα τα σπασει στο τελος το παλικαρι...φαντάστειτε πως θα αντιδράσει οταν μαθει οτι ο Yondaime ηταν ο πατερας του και οτι πεθαινε ο Jiraiya που ηταν ο νονος του!! θα τα παρει πολυ ασχημα και θα τους γ....#$%@ πολυ ασχημα ολους!!

Posted 07 April 2008 - 15:47
Εγώ πάλι απο την άλλη πιστεύω πως ο ΝΑΡΟΥΤΟ θα χάσει σίγουρα την φοξ απο μέσα του!!! Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο Τομπι δεν δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τα Bijuuy!!!Μόνο ο Πειν και μου φαίνεται πολύ παράξενο.Πιστεύω οτι ο Τομπι 8έλει να πείσει τον Σασουκε να επιτεθουν στο Κονοχα κάτι τέτοιο!!
O pain ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον Τομπι πάνως αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!
Και ναι ρε παιδια το μανγα λεγεται Ναρουτο σιγουρα θα τα σπασει στο τελος το παλικαρι...φαντάστειτε πως θα αντιδράσει οταν μαθει οτι ο Yondaime ηταν ο πατερας του και οτι πεθαινε ο Jiraiya που ηταν ο νονος του!! θα τα παρει πολυ ασχημα και θα τους γ....#$%@ πολυ ασχημα ολους!!
Εγώ είμαι της άποψης ότι θα μάθει για τον πατέρα του όταν γίνει Hokage. Ήδη φαντάζομαι το σκηνικό, ο Naruto να κοιτάει το χωριό από το δωμάτιο του Hokage και να είναι από πίσω ο kakashi να του πετάει το επικό Just like your father.

Posted 07 April 2008 - 16:09
Εγώ είμαι της άποψης ότι θα μάθει για τον πατέρα του όταν γίνει Hokage. Ήδη φαντάζομαι το σκηνικό, ο Naruto να κοιτάει το χωριό από το δωμάτιο του Hokage και να είναι από πίσω ο kakashi να του πετάει το επικό Just like your father.
Μπα τον Kakashi τον εχω να λεει:
Για δες εναν μ@λ@κ@ που εγινε Hokage.

Kakashi is the next Hokage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!