Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1366 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 April 2008 - 00:45

Ο Jiraiya πιστευω οτι ελαβε ειδικη εκπαιδευση στο frog mountain,ειναι μια καλη ευκαρια να προπονηθει εκει ο Ναρουτο με και χωρις το κλειδι και γιατι οχι να μην δουμε και κατι απο την δυναμη του Jiraiya στο προσωπο του Naruto,αυτο ηθελα να πω παραπανω φιλε ptomahawk.

Αυτο με το sharingan ειναι υπερβολικο,στο τελος θα το θελει και o Naruto.
για σκεφτειτε λιγο Naruto με σαρινγκαν=απειρο chakra και απολυτος ελεγχος
toy kyubi +το κλειδι.το μανγκα θα τελιωνε σε 5 chapters

Φυσικα αστειευομαι

#1367 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 April 2008 - 00:53

Φυσικα αστειευομαι

Κάτι μου λέει ότι θα γούσταρες πολύ αν γινόταν αυτό:hehehe:Πάντως έχω βαρεθεί κι εγώ όλο τα ίδια και τα ίδια από τον Naruto.Θέλω να λιώσει στην εκπαίδευση(και να μη μας το δείξει αναλυτικά) και όταν επιστρέψει να ρίξω άπειρο :nbleed: όταν δω πόσο cool έχει γίνει:if:Ένας Naruto με τεχνικές του 4ου και του Jiraiya θα ηταν :wooi2:Δυστυχώς δε το βλέπω να γίνεται αυτό:sigh2:

Posted Image

#1368 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 April 2008 - 01:04

Κάτι μου λέει ότι θα γούσταρες πολύ αν γινόταν αυτό:hehehe:

Αν ηταν το rinnegan,ισως να το σκεφτομουν:hahaha::hahaha:
το sharingan το εχω σιχαθει εντελως(Εκτος απο κακασι :D αν και δεν θα με πειραζε να το εχανε αρκει να μην εμενε μονοφθαλμος:hahaha:)

Ο Ναρουτο σιγουρα θα βελτιωθει πολυ,τωρα αν θα μας ειναι αρκετο αυτο ειναι αλλη ιστορια.
ΕΙναι ο μονος χαρακτηρας που αν και ειναι ο main character,δεν εχει αναπτυχθει πολυ,δεν ξερει ουτε το παρελθον του,χρειαζεται καποια κινητρα.
αν το εχετε παρατηρησει και εσεις,ο Ναρουτο απετυχε για ακομα μια φορα
ειναι τελιως σκατα ψυχολογικα,και υποψιαζομαι οτι ο διαολος ο Κισιμοτο θα του δωσει την χαριστικη βολη με τον θανατο του Jiraiya,φανταστειται πως θα νοιωσει μετα τις αποτυχιες του και το τελιως ασκοπο κυνηγητο του Sasuke,οταν θα λαβει το μηνυμα για τον Θανατο του J,αυτα τα γεγονοτα θα τον αλλαξουν για παντα,και τοτε θα ειναι η ωρα που θα πρεπει να μεταμορφωθει και να ωριμασει

#1369 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 April 2008 - 01:17

αν το εχετε παρατηρησει και εσεις,ο Ναρουτο απετυχε για ακομα μια φορα ειναι τελιως σκατα ψυχολογικα,και υποψιαζομαι οτι ο διαολος ο Κισιμοτο θα του δωσει την χαριστικη βολη με τον θανατο του Jiraiya,φανταστειται πως θα νοιωσει μετα τις αποτυχιες του και το τελιως ασκοπο κυνηγητο του Sasuke,οταν θα λαβει το μηνυμα για τον Θανατο του J,αυτα τα γεγονοτα θα τον αλλαξουν για παντα,και τοτε θα ειναι η ωρα που θα πρεπει να μεταμορφωθει και να ωριμασει

ρε Kakashi με εκανες να τον λυπηθω τον Naruto βραδιατικα.
Μιλαμε για πολυ δραμα.
Μακαρι το παλικαρι να τα καταφερει να το ξεπερασει το ψυχολογικο του τραυμα.

Posted Image

#1370 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 April 2008 - 01:18

Βασικά με όλα αυτά θα θελήσει να τον κάνει και πιο δυνατό. Να μάθει μέσα από τον πόνο και μάλιστα δεν πιστεύω ότι θα τον βάλει να κηνυγίσει την εκδίκηση γιατί έτσι θα κάνει ότι και ο Sasuke ή τουλάχιστον η εκδίκηση δεν θα του είναι αυτοσκοπός.
Posted Image

#1371 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 April 2008 - 01:23

ρε Kakashi με εκανες να τον λυπηθω τον Naruto βραδιατικα.
Μιλαμε για πολυ δραμα.
Μακαρι το παλικαρι να τα καταφερει να το ξεπερασει το ψυχολογικο του τραυμα.

Με ειρωνευσε λιγο η μου φαινεται?:oo:

Νaruto=Μαρθα Βουρτση

#1372 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 April 2008 - 01:32

Παντως ωριμοτητα και Naruto ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα.
Θα μου φανει κατι πολυ ξενο πανω του.
(και μη ξεχναμε μιλαμε για εναν ανθρωπο που πηρε το ονομα του απο φαγητο)
e.g. Γιωργος Μπιφτεκης

Posted Image

#1373 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 April 2008 - 01:47

Ο Ναρουτο αν δεν ωριμασει θα αποτυχει οικτρα ως χαρακτηρας

#1374 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 April 2008 - 01:59

Λοιπον ο Μοναδικος εδω που παι τον NARUTO μαλλον ειναι ο Hatake Kakashi!!!Και φυσικα εγω......:P

Το ειπα αρκετες φορες απολευστε το manga ο ΝARUTO εχει ψωμια ακομα.....

Θα τονισω το εξεις που ειπε και ο Hatake Kakashi!!!

υποψιαζομαι οτι ο διαολος ο Κισιμοτο θα του δωσει την χαριστικη βολη με τον θανατο του Jiraiya,φανταστειται πως θα νοιωσει μετα τις αποτυχιες του και το τελιως ασκοπο κυνηγητο του Sasuke,οταν θα λαβει το μηνυμα για τον Θανατο του J,αυτα τα γεγονοτα θα τον αλλαξουν για παντα,και τοτε θα ειναι η ωρα που θα πρεπει να μεταμορφωθει και να ωριμασει

Φυσικα με το Naruto ποτε δεν ξερεις.......

Εξαλου για να ολοκληρωθει σαν χαρακτηρας πρεπει να γηνει Hokage!!!
Οπος ο Sasuke ηθελε να killari τον Bro του και το "πετυχε" ετσι και ο Naruto πρεπει να γηνει HOKAGE DATTEDAYO!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1375 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 07 April 2008 - 06:41

Ο Ναρουτο αν δεν ωριμασει θα αποτυχει οικτρα ως χαρακτηρας

λαθος αμα ωριμασει θα συμβει αυτο...δλδ δεν του παει πως να το κανουμε:stubborn:...
αλλα ναι οτι θα ωριμασει θα ωριμασει αλλα μονο σε μαχες...οχι σαν char...
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1376 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 07 April 2008 - 10:47

εδω σε 350 επεισοδια ο Luffy δεν εχει ωριμασει.....για ποιο λογο να ωριμασει ο Ναruto? Απλα θα ειναι ssj3 και τελειως γελοιος (son-goku) Πιστευω οτι στην επερχομενη εκπαιδευση τα πραγματα θα αλλαξουν. Ο ναρουτος τωρα θα ειναι μονος ή με κακάσι χωρις τις συμβουλες του J. Μαλλον θα το παρει πατριωτικα το θεμα και ακομα και η προπονηση γι αυτον θα ειναι κατι σαν ιεροτελεστια αφου τα παντα θα του θυμιζουν τις προπονησεις με τον Εro-sennin. Αντε γινε SUPER-SAYIAN NA ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Posted Image

#1377 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 07 April 2008 - 13:33

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Naruto δεν θα μάθει για τον θάνατο του Jiraiya παρά μόνο όταν παλέψει με τον Pain; Ότι ούτε τα βατράχια δεν θα του το πούνε για έναν και μοναδικό λόγο. Δεν θα κάθετε να κλαίει την μοίρα του, θα θέλει να πετσοκόψει αυτόν που σκότωσε τον μεντορά του και πολύ απλά, δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο..
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1378 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 April 2008 - 14:57

Εγώ πάλι απο την άλλη πιστεύω πως ο ΝΑΡΟΥΤΟ θα χάσει σίγουρα την φοξ απο μέσα του!!! Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο Τομπι δεν δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τα Bijuuy!!!Μόνο ο Πειν και μου φαίνεται πολύ παράξενο.Πιστεύω οτι ο Τομπι 8έλει να πείσει τον Σασουκε να επιτεθουν στο Κονοχα κάτι τέτοιο!! :P
O pain ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον Τομπι πάνως αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!

Και ναι ρε παιδια το μανγα λεγεται Ναρουτο σιγουρα θα τα σπασει στο τελος το παλικαρι...φαντάστειτε πως θα αντιδράσει οταν μαθει οτι ο Yondaime ηταν ο πατερας του και οτι πεθαινε ο Jiraiya που ηταν ο νονος του!! θα τα παρει πολυ ασχημα και θα τους γ....#$%@ πολυ ασχημα ολους!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1379 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 07 April 2008 - 15:47

Εγώ πάλι απο την άλλη πιστεύω πως ο ΝΑΡΟΥΤΟ θα χάσει σίγουρα την φοξ απο μέσα του!!! Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο Τομπι δεν δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τα Bijuuy!!!Μόνο ο Πειν και μου φαίνεται πολύ παράξενο.Πιστεύω οτι ο Τομπι 8έλει να πείσει τον Σασουκε να επιτεθουν στο Κονοχα κάτι τέτοιο!! :P
O pain ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον Τομπι πάνως αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!

Και ναι ρε παιδια το μανγα λεγεται Ναρουτο σιγουρα θα τα σπασει στο τελος το παλικαρι...φαντάστειτε πως θα αντιδράσει οταν μαθει οτι ο Yondaime ηταν ο πατερας του και οτι πεθαινε ο Jiraiya που ηταν ο νονος του!! θα τα παρει πολυ ασχημα και θα τους γ....#$%@ πολυ ασχημα ολους!! ;)

Εγώ είμαι της άποψης ότι θα μάθει για τον πατέρα του όταν γίνει Hokage. Ήδη φαντάζομαι το σκηνικό, ο Naruto να κοιτάει το χωριό από το δωμάτιο του Hokage και να είναι από πίσω ο kakashi να του πετάει το επικό Just like your father. :emptyonexg1:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1380 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 April 2008 - 16:09

Εγώ είμαι της άποψης ότι θα μάθει για τον πατέρα του όταν γίνει Hokage. Ήδη φαντάζομαι το σκηνικό, ο Naruto να κοιτάει το χωριό από το δωμάτιο του Hokage και να είναι από πίσω ο kakashi να του πετάει το επικό Just like your father. :emptyonexg1:

Μπα τον Kakashi τον εχω να λεει:
Για δες εναν μ@λ@κ@ που εγινε Hokage.
Posted Image
Kakashi is the next Hokage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Image