Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1246 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 20:54

Ναι το σινε+ το ειχε παιξει με ελληνικους subs παρε ενα λινκ απο το gamato gamato.info - Torrent Details ειναι ολα τα επεισοδια:congrats:

#1247 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 20:55

εχει φερει το FMA το νετ???????????????????[δν βλεπω κθλου TV]

ναι. το εδειχνε το καλοκαιρι αλλα νομιζω και τωρα αλλα στο cine plus που χρειαζεται αποκωδικοποιητη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1248 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 21:02

Λοιπόν ο Τομπι είναι ο Ομπιτό.!! Πιστεύω πως ο Ομπιτο σαν μαθητής του 4th έμαθε το skill που είχε ο τεταρτος με το teleportation.Κανένας άλλος δεν το ήξερε.Κάτι παίζει πάντως με τον Ομπιτο!! Είχε δει και απο κοντα το move που εκανε ο Yondaime και πιστέυω με κάπιο τρόπο πως το έμαθε και το τελειωποιήσε!!
Ο Μαντάρα τώρα απο την άλλη μπορεί να είναι μέσα στον Ομπιτο!Δεν παίζει ρε διάολε να κουρέυτηκε ο Μανταρα!!! Έλεος δηλαδη.Κανέναν δεν είδαμε μετα απο τόσα χρόνια να έχει αλλο μαλλί!! Δίκιο δεν έχω?? Σε όλους μένει ίδιο!! Και ο Κακασι ταράχτηκε γιατι είδε το sharingan και αναρωτιέται?? "Τι στο...κι άλλο Sharingan??" Αφού όλη η Uchiha clan έχει πε8άνει!!?? Κάτι παίζειιιι!! :P

συμφωνω απολυτα μαζι σου. και εγω πιστευω πως κατα 99% ο tobi ειναι ο obito.

2 ερωτησεις. διαβασα καπου 2 πραγματα.
1) οτι ο tobi κατω απο τον μανδυα του εχει κατι bolts. τι ειναι τουτο. σημαδια???
2)οτι για να βγαλουν το kyubi απο τον naruto οπως εκαναν στον gaara χρειαζονται 3 uchiha που να εχουν το mangakyou sharingan. λετα να ισχυει??? γιατι αν ισχυει τοτε σημαινει οτι χρειαζονται τον sasuke ζωντανο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1249 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 21:21

Καταρχήν όχι doubleposts :D.

1) Αν ο Obito είχε μάθει την τεχνική πριν πεθάνει, τότε δεν θα πέθαινε, γιατί απλά θα έκανε την τεχνική και θα έσωζε τον Kakashi χώρις πρόβλημα.Το να μάθεις μια τεχνική αφού πεθάνεις μόνο στο Dragonball γινόταν, οπότε μάλλον δεν ήξερε την τεχνική.
2)Στο internet ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. καμιά εικόνα να τα δούμε υπάρχει;
3)Ελπίζω να διάβασες το τελευταίο chapter. Ο Zetsu είπε πως ο Itachi είναι νεκρός και ο Madara πως το περίμενε. ΑΝ τους χρειαζόταν και τους 2 μάλλον δεν θα άφηνε τον Itachi να πεθάνει, αν πέθανε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1250 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 22:09

Αρα αν οντως ο τομπι ειναι ο Ομπιτο, ετοιμαστεται για Κακασι Γκειντεν στο ανιμε:joyful:. Γιατι πως αλλιως θα τον παρουσιασουν αφου το ανιμε δεν εχει φειξει καθολου τον Ομπιτο;

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1251 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 23:02

Ρε παιδες εχω κολυσει καπου και επειδη δεν εχω τοοοσο χρονο να ψαξω στο μανγκα δεν μου λετε τι στο καλο ειναι αυτος ο δαιμονας που θελουν να ξυμνησουν οι akatsuki χρησιμοπιοντας τους αλλους δαιμονες????Γενικοτερα τι γνωριζουμε για αυτο το πραγμα???Εχω φαι φλασια help!!!:cry:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1252 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 23:12

δεν θυμάμαι πουθενά στο μάνγκα να λέει κάτι τέτοιο. Σίγουρα το αναφέρει μέσα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1253 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 00:27

Bασικα θελω να πω για εκεινο το πραγμα που βαζουνε μεσα τις ψυχες των demons οπως και του gaara και των αλλον εκεινο τι στο καλο ειναι τι θα γηνει εαν μπει και το kyubi μεσα σε εκεινο το πραγμα με τα απυρα ματια???....:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1254 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 00:42

Αυτο που ειπες το ειχε αναφερει μια θεωρια. Δεν το ειπαν στο μανγκα. Τωρα για το αλλο που τραβαει τα τερατα δεν ξερω αν εχει καποια σχεση...Επισης αν θυμαμαι καλα εχει 9 ματια,οποτε θα ανοιξουν τα ματια του κ το τι θα γινει το ξερει μονο ο Κισιμοτο

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1255 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 00:48

Για το αγαλμα τον Ακατσουκι δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα
Το μονο hint Που εχουμε ειναι αυτο που ειπε o pain για το jutsu που για να το εκτελεσει χρειαζεται ολους τους demons(το chakra τους?)διορθωστε αν δεν θυμαμαι καλα
οσο για τα ματια του αγαλματος,οταν βαζουν εναν δαιμονα μεσα ενα ματι παραμενει ανοιχτο.

#1256 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 00:52

Μαλιστα ειπα και εγω κατι εγηνε επαθα παρανια ξεχασα το ονομα μου τι εγινε??? Aπο οτι βλεπω ειναι μεσα τα μελη με τα σποιλερς οποτε παιδες για πητε μου...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1257 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 00:54

Για το αγαλμα τον Ακατσουκι δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα
Το μονο hint Που εχουμε ειναι αυτο που ειπε o pain για το jutsu που για να το εκτελεσει χρειαζεται ολους τους demons(το chakra τους?)διορθωστε αν δεν θυμαμαι καλα
οσο για τα ματια του αγαλματος,οταν βαζουν εναν δαιμονα μεσα ενα ματι παραμενει ανοιχτο.

Ναι καλα θυμασαι Kakashi, ουσιαστικα μαζευουν τεραστιες ποσοτητες chakra.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1258 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 00:59

Μαλιστα ειπα και εγω κατι εγηνε επαθα παρανια ξεχασα το ονομα μου τι εγινε??? Aπο οτι βλεπω ειναι μεσα τα μελη με τα σποιλερς οποτε παιδες για πητε μου...

Spoiler:

FAKE!!!!100%

O Τοbi ειναι σαν τον ξαδερφο του chouji με τη μυτη της ino
επισης ο Ναρουτο δεν ειναι καλα σχεδιασμενος
Και ο Κισιμοτο χωρις παρεξηγηση ομως τους uchiha τους κανει πιο θηλυπρεπεις:hahaha::hahaha:(μην με σκοτωσεις Seraph πλακιτσα κανω)

Επισης

Gai>>>>>>>tobi

Posted Image

#1259 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 01:02

FAKE!!!!100%

Και ο Κισιμοτο χωρις παρεξηγηση ομως τους uchiha τους κανει πιο θηλυπρεπεις:hahaha::hahaha:(μην με σκοτωσεις Seraph πλακιτσα κανω)

Επισης

Gai>>>>>>>tobi

Posted Image

Θηλυπρεπεις:hahaha:

Κakashouko με ανακουφησες αυτος ο tobi ειναι εντελος εσχος περιμενο ποοοολυ καλυτερο char για αυτον!!!:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1260 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 01:25

FAKE!!!!100%

:hiding_something:

Επισης ο Ομπιτο στην παραπανω εικονα, ειναι σαν αποτελεσμα χειρουργικης επεμβασης,κ αποτυχημενης μαλιστα...Πρεπει να κανει μυνηση στον πλαστικο που την εκανε...K ακουγεται τοσο νεος στο ανιμε...
Επισης στο κειμενο γραφει "shigatsu orokamono",ΑΚΑ Πρωταπριλια (αν κ το σωστο ειναι shigatsu baka)

Εντιτ: ΕΔΩ Ειναι το φαναρτ απο εκει που πηραν τη παραπανω εικονα...

ΥΓ: Ελπιζω να μην εχουμε πολλα φεϊκ λογο ημερας...λες να φτιαξω κ γω ενα :Ρ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ