Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2521 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 23:55

Κι εγω αυτο ακριβως πιστευω πως ο ναρουτο πρωτα 8α πολεμησει με τον Σασουκε(η τελευταια μαχη αναμεσα τους κατα τη γνωμη μ) ο Σασουκε μετα 8α μετανιωσει (αν ζησει γιατι δυστιχως 8α χασει:zetsubou:) και μετα αφου το εχει μετανιωσει 8α γινει μαχη Μανταρα-Σασουκε και Πειν-Ναρουτο και μπορει να δουμε κ την Σακουρα να παιζει μπουνιες με την Κοναν:blurah5:

Kαι εγω σου λεω να μην κανεις προβλεψεις, εχει ψωμι ακομα το Naruto

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2522 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 00:04

Εμενα μια φορα τον Kishimoto τον εχε φοβηθει το ματι μου....Οπως ειδαμε δεν δισταζει να ξεφορτωνεται βασικους χαρακτηρες οταν θεωρει οτι θα εξυπηρετηθει η πλοκη....Και τρεμω στην ιδεα για το ποιος θα ειναι ο επομενος (ελπιζω οχι ο Kakashi η ο Sasuke)

#2523 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 00:33

Εμενα μια φορα τον Kishimoto τον εχε φοβηθει το ματι μου....Οπως ειδαμε δεν δισταζει να ξεφορτωνεται βασικους χαρακτηρες οταν θεωρει οτι θα εξυπηρετηθει η πλοκη....Και τρεμω στην ιδεα για το ποιος θα ειναι ο επομενος (ελπιζω οχι ο Kakashi η ο Sasuke)

Ο Ναρουτο μηπως?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2524 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 02:05

Ο Ναρουτο μηπως?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

lordofblues μα γιατι οχι....
Δεν το καταλαβα αυτο???

Ρατσισμος???

Οπως και ο Sasuke ετσι και ο Naruto εχουν επανω τους ενα τσοφο δυναμη (το Death note ακομα να πεσει....) τι αλλο τους μενει παρα να πανε να τσοφισουνε:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2525 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 14:11

ρε τωρα η τελικη μαχη θα ναι ναρουτο εναντιον σασουκε.Τωρα ολα πηραν την τροπη τους

#2526 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 14:14

Δεν νομίζω να είναι τελική μάχη, άλλωστε ο Sasuke δεν έχει ms2 κοινώς για εμένα είναι κάτω από τον Madara και τον Pein οπότε δεν πιστεύω πως θα έχει αυτούς.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2527 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 15:09

ναι, αλαλ στην πορεια, με καποια μαγικα, θα κατεβει και καμια νεραιδα, θα το αποκτησει. εδω πηρε στο ετσι Amaterasu

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2528 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 15:18

Ε στην συνεχεια θα επιτυχει και bankai με το Kusanagi sword (απο αλλο anime ειναι αυτο βεβαια αλλα με τον Sasuke ολα τα περιμενει κανεις) και θα συμπληρωθει το σετακι...

#2529 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 16:43

πραγματικα αν υπαρχουν μετα απο αυτα που συνεβισαν ακομη sasuke funs ο κοσμος δεν παει καλά....
πος θέλω να ψοφίσει το σκατόπαιδο....εντομεταξυ με τον kisame δεν μας έδειξε τι έγινε.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#2530 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 16:47

Δεν ειναι αναγκη να εισαι fan για να μην θες να ψοφησει..... Εγω πχ αν και δεν τον πολυσυμπαθω τον εχει λυπηθει η ψυχη μου ωρες ωρες.....Οτι ειναι M.....ς ειναι και με περικεφαλαια μαλιστα....Αλλα απο την αλλη σκεψου ολα οσα περασαν ο Itachi και ο Naruto για χαρη του....Βλακεια δεν θα ειναι στο τελος να τα τιναξει????

#2531 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 20:51

παντως το ναρουτο πειν ειναι σιγουρο γιατι ο αλλος βγαζει τους κλονους το ιδιο και ναρουτο...

#2532 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 22:18

παντως το ναρουτο πειν ειναι σιγουρο γιατι ο αλλος βγαζει τους κλονους το ιδιο και ναρουτο...

με τη διαφορα οτι ο naruto μπορει να βγαλει πολλους κλονους αλλα ο pain βγαζει λιγους αλλα ζωντανους ανθρωπους
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2533 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 00:30

πιστευω ο ναρουτο θα κανει καμεχαμε ο σασκε big-bang και στην τελικη αναμετρηση θα πεθανει ο πλανητης
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2534 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:30

Το επομενο τσαπτερ το περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον,
πιστευω πως σε 2 μερες το πολυ θα εχουμε αληθινα Σποιλερς

Επειδη ομως η αναμονη ειναι μεγαλη :D λεω να βαλω ενα text που εγραψε καποιος για το επομενο τσαπτερ.

Δεν ειναι σποιλερ ουτε καν fake :D απλα ειναι μια προβλεψη η για να το πω καλυτερα κατι που ο ιδιος θα ηθελε να γινει,αν και οπως αναφερει ειναι
πολυ καλο για να ειναι αληθινο,εμενα μου αρεσε αρκετα στις γυναικες του φορουμ θα αρεσει ακομα περισσοτερο :hahaha:

Spoiler:

#2535 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:36

ουαουουουου.......θα εχει φαση αν κατι τετοιο συμβει...Τελειο σεναριοοοο. Μπραβο σε αυτον που το σκεφτηκε