Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1891 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 17:05

Η γνωμη μου για την ιστορια του Μadara. Παραλογισμος
Μονο ενας ηλιθιος και χαμηλου επιπεδου ανθρωπος ... μπορει να πιστεψει αυτη την ιστορια.
Δηλαδη μεχρι και ο Naruto πιστευω αν ακουγε αυτες τις μ@λ@κιες θα υποψιαζοταν οτι κατι δεν παει καλα.
1.Οταν θελεις να προστατευσεις ενα χωριο πας και πιανεις τους υπαιτιους της επαναστασης και τους τιμωρεις παραδειγματικα e.g. θανατος.
2.Αυτο που συνεβει δεν ηταν για την προστασια του χωριου ηταν γενοκτονια της φυλης των Uchiha. Μιλαμε για εγκλημα. Δεν ειναι δυνατον να φταινε ολοι e.g. γυναικες, παιδια
3.Τον Itachi τον γουσταρα σαν χαρακτηρας επειδη ηταν αρχιδι τωρα τις μ@λ@κιες ειναι αυτες απεκτησε ηθικη Itachi υστερα απο 42 volumes καλα μας δουλευετε?
Anyway ας πω και την κακια μου
ο ακατανομαστος φιλος του Naruto λογου της υψηλης δημοτικοτητας στην Ιαπωνια παει να μας καταστρεψει το manga.
Απλα τα πραγματα πηρε την εκδικηση του που μας τα ειχε κανει κουδουνια αντε τελος.
Αλλα τι παιζει ο Kishimoto προφανως θελει να τον κρατησει στο παιχνιδι θυσιαζοντας χαρακτηρες που τοσο εχουμε αγαπησει και καταστρεφοντας το story.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1892 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 17:15

Spoiler:

ετσι εινια . σεναριακα μπαζει απο παντου το στορυ. δεν γινεται να ξεπαστρευεις τα παιδια ετσι απλα, γτ ισως στο μελλον γυρισουν εναντιον σου. δλδ γινεται, αλλα το κανεις πιο σωστα. ή τους πετας απο το χωριο γιατι αποτελουν σοβαρο κινδυνο, ή τους εκμεταλλευεσαι με καποιο τροπο δινοντας τους κομματι αυτου που ζητανε, εξουσια στην δικια μας περιπτωση, διατηρωντας ετσ ιτην δυναμη τους στις ταξεις και γλυτωνοντας απο εναν νεο, μελλοντικα εχθρο.
αν κα ιθα διαφωνησω lord. ο ναρουτο δεν θα τα πιστευε, γτ δεν θα καθονταν ποτε να ακουσει τον Madara.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1893 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 17:20

Αλλα τι παιζει ο Kishimoto προφανως θελει να τον κρατησει στο παιχνιδι θυσιαζοντας χαρακτηρες που τοσο εχουμε αγαπησει και καταστρεφοντας το story.

αφου καταστρεφει το στορυ drop it...seriously man:stubborn:
μην το πηγαινεται στ αλλο ακρο ρε,του κισι ειναι η ιστορια,οτι θελει εκεινος την κανει.μπορει να δεχεται πιεσεις για το μανγκα,αλλα τα κυρια στοιχεια εκεινος τα αποφασιζει.δν θα του πει κανε το ενα κανε τ αλλο.στ κατω κατω αν δν θελει ο κισι του τσιμπανε τα @@ και παει αλλου.δν πανε κοντρες στ σιγουρο ευκολο και τρομερα μεγαλο χρημα...

λορντ δικια σου αποψη οτι χαλαει το στορυ,ο κισι ομως ετσι εχει σκεφτει την ιστορια...αρα για τον κισι δν την χαλαει...τεσπα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1894 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 17:35

Πολύ σωστα Jimi ...συμφωνω μαζι σου.Ο Κισι ειναι εξυπνος και κραταει ολους τουσ αναγωστες του Ναρουτο απο την μυτη....μπορει να μην σου αρεσε το στορυ οπως εγινε αλλα το διαβαζεις ομως εε!?? :P εξαλλου ο Itachi εκανε αυτο που του διεταξαν να κανει...
κατα την γνωμη μου οκ μπορει να μην φταινε οι γυναικες και τα παιδια...αλλα σκεφτειτε οτι ο leader Ολοκληρης της clan ( Μανταρα ) ξεσηκωθηκε εναντιον του Κονοχα....τωρα τι παραδειγμα να παρει η κλαν μου λετε...λογικο ειναι να σκεφτει ο 2ος να τους επιβλεπει μετα απο αυτο που εκανε ο απληστος ο Μανταρα...και btw την Kyuubi την εστειλε και την 2η φορα ο Madara αλλα εχασε απο τον 4ο. Και ας λεει οτι δεν την εστειλε....σκοτωσε τοσο κοσμο ομως την 2η φορα.....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1895 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 20:00

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την όλη φάση.Βέβαια δεν είχα καθόλου συμπάθια στους Uchiha (κυρίως λόγω των δυο αδερφών,όχι πως οι αλλοι μου έκαναν κάτι) αλλά ανεξαρτήτως αυτού δεν περίμενα καλύτερο τρόπο να δικαιολογηθεί η στάση του Itachi και να είναι και ταυτόχρονα καλός στο τέλος.
Το κακό είναι ότι περάσαμε τόόόόσα πολλά ωστε να καταλήξουμε σε έναν παρανοικό main antagonist (αν όντως έτσι καταντήσει ο Sasuke) με τα ενδιάμεσα να φαίνονται μάταια.Αν καταλήξει όπως φαίνεται τώρα, απλά το μίσος θα μεταφερθεί αλλού (από τον Itachi στην Konoha) με τον Itachi να είναι απλώς λίγο λάδι στην φωτιά.

Πάντως λέει δεν λέει την αλήθεια ο Madara κάποια από αυτά που λέει δικαιολογούν και την αποστολή του Sai.Το ότι ο Danzou βρήσκεται πίσω από κάτι είναι προφανές.Εδώ δικαιολογείται η στάση του απέναντη στον Sasuke.Επίσης πρέπει κάποια στιγμή (και μέσω του πιθανού επικείμενου "πολέμου") να βγει η Root στο προσκήνιο.Αυτά που λέει ίσως δικαιολογούν το πως επέζησε η Root παρότι μόνο αρνητικά έχει η ύπαρξή της.Το μόνο που μου την σπάει είναι η εμπλοκή (έστω και λίγο) του 3ου.Αυτό είναι μεν ρεαλιστικό (καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι εντελώς αθώος) αλλά εμένα με στενοχωρεί.

ΥΓ:Με βρίσετε δεν με βρίσετε πάντα πίστευα ότι ο Kishimoto είναι κάπως ανισόρροπος στο main story.Σε πολλά σημεία φαίνονται κινήσεις οι οποίες είναιι προσχεδιασμένες δεκάδες chapter πριν, αλλα υπάρχουν και αρκετές στιγμές που δίχνει να αλλάζει πράγματα τελευταία στιγμή(προς το χειρότερο κάποιες φορές).Δυστυχώς για να βγάλουμε συμπεράσματα πρέπει να περιμένουμε κάποια chapter ακόμα (ίσως είναι και πολλά)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1896 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 21:16

δεν τον λεμε gay απλα για να γουσταρουμε...Τον θεωρουμε ΑΔΕΡΦΑΡΑ επειδη αντι να κανει train οπως ολοι προτιμησε την ευκολη δυναμη απο καποιν επικυρηγμενο...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...........Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και μεχρι να δειξει οτι εχει μπαλακια-δηλαδη παει να προπονηθει μονος του GAY θα τον λεω.-

Χμμ... Ο Οροτσιμαρου ηταν ενας απο τους S-rank ninja,αλλα ξεχνας οτι καθε main χαρακτήρας στο τελος ειχε για δασκαλο εναν Σάνιν (κατι που σημαινει οτι Ναρουτο-Σασουκε-Σακουρα θα εχουν μαλλον την ιδια μεταχείριση οταν μεγαλωσουν :fromabove:ισως). Κανεις δεν εκανε εκπαίδευση ΜΟΝΟΣ του. Αν ο Ναρουτο εκανε εκπαίδευση μονος του,το μονο που θα μπορουσε να δημιουργήσει θα ηταν ενα νεο Ερο-νιντζουτσου (οπως ειπε κ ο Τζιραϊγια).Αν η Σακουρα εκανε εκπαίδευση μονη της θα παρέμενε άχρηστη,κ οπως αλλοι χαρακτηρες που βασιζονται στους μεγαλους για να μαθουν νεες κινησεις κλπ... Μην λεμε κ οτι θελουμε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 15 Μάιος 2008 - 21:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1897 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 21:22

οσον αφορα γιατι ο itachi σκοτοσε τους παντες ειναι για τους εξης λογους. αν o itachi σκοτονε τους επαναστατες και αφηνε γυναικες και παιδια νομιζετε οτι αυτοι θα εμεναν με σταυρομενα χερια??? θα επαναστατουσαν και οι ιδιοι και τα παιδια οταν εκεινα θα μεγαλωναν. αφησε ζωντανο μονο τον sasuke που τον αγαπουσε και απο οτι φαινεται δεν ειχε ιδιαιτερη συμπαθεια στους γονεις του. οποτε η ιστορια δεν μπαζει.

ελπιζω ο kishi να μην επιρεαστει απο τους sasuke fans και να διαμορφωσει την ιστορια με το τι του ζητουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1898 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 22:33

Εγώ όταν άρχισε να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες ο Μαδαρα είχα μήνη με ανοιχτό το στόμα:oo:...λέω τι έγινε εδω? Αυτό που έκανε ήταν ενώ νομίζαμε πως τα ξέραμε όλα για το τι έγινε και επρόκειτο να γίνει να μας απόδειξη ότι δεν ξέρουμε τίποτα και υπάρχουν πολλά ακόμα μυστικά:smokingg:! Με αυτό το τρόπο αποδεικνύετε ότι το έλεγχο στην συγγραφή το έχει ο Δημιουργός και όχι οι 5-10.000.000 φαν του manga:nod:. Εγώ ανυπομονώ να μάθω και άλλες λεπτομέρειες και σίγουρα μετά από 2-3 chapter θα μας είναι ξεκάθαρα όλα:blingeye2:

#1899 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 01:21

έκανε ήταν ενώ νομίζαμε πως τα ξέραμε όλα για το τι έγινε και επρόκειτο να γίνει να μας απόδειξη ότι δεν ξέρουμε τίποτα και υπάρχουν πολλά ακόμα μυστικά

Δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις!!!
LOL....καπoιο , <-- ( κομα) θα βοηθουσε λιγο....οκ το εβγαλα αλλα προσπαθησα!!
χωρις προσβολη το λεω..και ναι εχεις δικιο ο Κισι δεν σταματαει να μας εκπλητει όλους ...!! :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1900 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 09:37

Βγηκε το 400 Naruto 400 page 01 | One Manga Στην τελευταια εικονα φαινετε οτι ο sasuke τρελαθηκε τελειως.Παντος αμα ειναι ολα αυτα αληθεια αν ημουν στην θεση του θα ηθελα να διαλυσω την konoha.

#1901 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 09:46

παει...ψυχιατρειο ο σασκε...ο μνταρα ηταν στους ανμπου ε?

#1902 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 09:52

ελα ρε τι ανησηχουσαμε ολοι. και λεγαμε οτι ο Sasuke δεν θα εχει τωρα λογο υπαρξης μαι κα ιεφαγε τον αδελφο του. νεος στοχος. καταστρεφουμε το κωλοχωρι, που κατεστρεψε την οικογενεια και την κλαν.
τωρα να δειτε ξυλο που εχει να πεσει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1903 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 09:57

Spoiler:
Οκ να δούμε τί άλλο θα δούμε, πάντως ο Sasuke τα παίζει άσχημα. Ο Madara δεν ήταν στους anbu ή τουλάχιστον δεν το αναφέρει πουθενά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1904 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 09:57

zomg είναι τόσο υπερβολική η ανατροπή που δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο ο madara λέει αλήθεια O.o *owned*

#1905 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 10:20

Spoiler:

για να δουμε ολοι την εικονα κατω αριστερα:P:Pσαν μασκα ανμπου δν ειναι?
μονο εγω το προσεξα?...:erk: