Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1876 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 14 May 2008 - 00:43

Ειναι fake μαλλον κοιτα τα νυχια:D

αλλα κατι τετοιο ισως να γινει αργοτερα

#1877 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 14 May 2008 - 00:50

αλλα κατι τετοιο ισως να γινει αργοτερα

Θεωρω οτι ειναι το πιο πιθανο σεναριο οπως ειπες και εσυ δεν υπαρχει αλλος τροπος για τον Sasuke για να μονομαχησει με τον Naruto.

Επισης ενα αλλο σεναριο για να μπορεσει ο Sasuke να ξανασυνεργαστει με τον Naruto ειναι να απαγαγει ο Pain τον Kakashi και να κανουν ετσι κοινη αποστολη rescue Kakashi.

Edited by lordofblues, 14 May 2008 - 09:28.

Posted Image

#1878 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 14 May 2008 - 16:21

Spoiler:

JUST AS FUCKING PLANNED :hahaha::hahaha:

Δεν ειναι confirmed αλλα εχει πλακα :D

Κάνει μπάμ ότι είναι fake :nosey:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1879 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 14 May 2008 - 16:51

Εχει βγει ενα σποιλερ που μαλλον ειναι και το αληθινο αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,παντως αυτο το τσαπτερ θα ειναι κυριως για τον Ιτατσι οπως φαινοταν αλλωστε
Ιτατσι φανς rejoice

#1880 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 14 May 2008 - 17:49

Ιτατσι φανς rejoice

:burningbe3:Ειμαστε σε αναμενα καρβουνα και περιμενουμε να δουμε και να διαβασουμε τη σφαγη της Uchiha clan απο τον μεγαλο.

Posted Image

#1881 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 14 May 2008 - 18:35

Θα λειπω για 3-4 ωρες ειμαι σιγουρος οτι αν βγει κατι 100% confirmed θα το ποσταρει ο Seraph που οπως εχω ξαναπει ειναι ο Official σποιλερας αυτου του φορουμ :D

#1882 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 14 May 2008 - 22:28

Πω,αντε να μας δειξη κανεναν Naruto γιατι βαρεθηκα να βλέπω συνεχώς Sasuke.....επίσης θέλω πολύ να δω τη θα γίνει με το Pain.Naruto vs Pain απλα θα ειναι θρυλική μάχη οταν θα πληροφορηθει ο Naruto οτι ο νονος(πατερας για αυτον)πεθανε απο τα χέρια του pain.

#1883 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 00:22

δε ξερω αν το ποσταρε αλλως καθως δε θελω να φαω spoiler. Aντε καθαρματα να κατι να χαρειτε :P

The top ten manga in Japan for the week of May 6th - May 12, 2008 are as follows:

1. Naruto, Volume 42
2. Claymore, Volume 14
3. Worst, Volume 20
4. To Love-Ru, Volume 9
5. Kaichou wa Maid-sama!, Volume 5
6. Steel Ball Run, Volume 15
7. Faster Than a Kiss, Volume 3
8. Angel Heart, Volume 26
9. Initial D, Volume 37
10. Yu-Gi-Oh! GX, Volume 3

#1884 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 15 May 2008 - 13:40

Ελεος πια ουτε μια εικονα δεν εχει βγει

offtopic:Θα ηθελα να παρακαλεσω για κατι ολους τους users,θελω να αλλαξουν δυο πραγματα εδω μεσα,ιδαιτερα το πρωτο εχει γινει βαρετο και σπαστικο,οπως γνωριζετε δεν ειμαι και απο τους μεγαλους fan των Uchiha :P αλλα αυτο δεν εχει σημασια,βαρεθηκα πια σε καθε εμφανιση του ονοματος του Σασουκε εδω μεσα να αρχιζουμε ολοι gay gay gay,καλη η πλακα αλλα καταντησε γελοιο,παμε αλλου να κανουμε πλακα,δεν ειναι κακο να πουμε ποσο δεν μας αρεσει ο Σασουκε η ο Ναρουτο και να πουμε τους λογους,ΠΧ πολυ Imba εχει γινει τελευταια και αλλα τετοια,αλλα αυτο με τον gay καταντησε γελοιο,Οποιος διαβασει ξενα φορουμς εχει δει τι κοροιδια πεφτει αλλα εμεις ειμαστε διαφορετικο φορουμ θελω να πιστευω.
Το δευτερο ειναι για τον Naruto προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει να ξανασυζητησω για το ποσο ηλιθιος ειναι η δεν ειναι.
Σε λιγο θα βγαλουμε και λεξικο
Naruto=ηλιθιοτητα
Sasuke=gaylord

Ελπιζω να συμφωνειτε μαζι μου
φιλικα παντα

Edit:
Spoiler:

Εδω που φτασαμε ποσταρα οτι βρηκα δεν ξερω αν ειναι real

Confirmed Posted Image

²‚‚½

Edited by Hatake Kakashi, 15 May 2008 - 13:51.

#1885 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 15 May 2008 - 14:51

Spoiler:

Και μαλλον και αυτο ειναι το σωστο text

Spoiler:

Fugaku=evil bastard ¨:D

#1886 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 14:53

Spoiler:

εχεις απολυτο δικιο Κakashi, και εγω το εχω κανει, και εχει οντως ξεφυγει. ολοι το εχουμε πιασει το νοημα. και ετσι υποβιβαζουμε την αξια του manga.
ας προσπαθησουμε ολοι να αλλαξουμε λιγο αυτη την συγκεκριμενη "συνηθεια" ( οσο ευχαριστη και αν ειναι :hehehe: )

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1887 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 15 May 2008 - 14:57

Ακριβως melkor υποβιβαζουμε το Manga

thanks

μια μεγαλυτερη εικονα
Spoiler:

O Sasuke τα εχει παιξει με αυτα pου ακουει
ειναι η ιδεα μου η πλησιαζει η ωρα που θα ενωθει με τον Madara?

#1888 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 14:59

O Sasuke τα εχει παιξει με αυτα pου ακουει
ειναι η ιδεα μου η πλησιαζει η ωρα που θα ενωθει με τον Madara?

fusion? Sasura? Maduke? Madaruke?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1889 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 15 May 2008 - 15:16

Θα ξενερωσω ασχημα με αυτο το τσαπτερ μου φαινεται

Δηλαδη η μαχη Sasuke vs Itachi ποτε δεν εγινε στα αληθεια ηταν απλως ενα μεγαλο αστειο που μας εφαγε πολλα τσαπτερς?ναι ξεραμε απο τα προηγουμενα τσαπτερς οτι ο Ιτατσι ηθελε να σωσει τον αδερφο του αλλα αυτο αλλαζει πολλα δεδομενα,Ο σκοπος της ζωης του Ιτατσι ηταν να πεθανει απο τον αδερφο του,παντως στην μαχη με τον Σασουκε πηρε oscar ερμηνειας για τις εκφρασεις του προσωπου του,αυτη η μαχη δεν επρεπε να φαει τοσα πολλα τσαπτερς θα μπορουσε ο Ιτατσι να το εκανε πιο γρηγορα αυτο που ηθελε.Ο ιτατσι σαν κακος για μενα ηταν πολυ καλυτερος.

Θα συμφωνησω με εναν αμερικανο fan του Ιτατσι που λεει την σκληρη πραγματικοτητα
HAHAHAH!

This is fucking worse than Sasori. So, my favorite character, whose power is the main reason I was drawn in, came to his FIRST AND LAST REAL BATTLE, to kill himself?!?!

At least Sasori turned emo at the last second. Itachi came to the fight knowing he was going to die. What a waste of a character. What a waste of MY time. Maybe I should've just stuck with Rock Lee.

Πιστευω πως σκεφτειτε εκεινα τα τσαπτερς θα συμφωνησετε μαζι μου

#1890 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 15 May 2008 - 15:48

δεν τον λεμε gay απλα για να γουσταρουμε...Τον θεωρουμε ΑΔΕΡΦΑΡΑ επειδη αντι να κανει train οπως ολοι προτιμησε την ευκολη δυναμη απο καποιν επικυρηγμενο...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...........Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και μεχρι να δειξει οτι εχει μπαλακια-δηλαδη παει να προπονηθει μονος του GAY θα τον λεω.-
Posted Image