

Ποτέ όμως δεν θα το έκανε αυτό κάποιος που είχε θυσιάσει πάρα πολλά για τη φυλή του.... Άρα μήπως όλα εκείνα για την εθελοντική θυσία του αδερφού του ήταν παραμύθια??? Μήπως του πήρε τα μάτια μόνο και μόνο για δύναμη??? Μήπως καρφί δεν του καίγεται για τους Uchiha????
Πολύ σημαντικό αντεπιχείρημα: αφού ο ίδιος λέει στο προηγούμενο ότι σκότωσε τον αδερφό του για δύναμη (ποιά φυλή και αηδίες



Τέσπα...εννοώ ότι ο Μadara μας καραδουλεύει όλους.....Μπορεί όσα λέω να είναι στην πλειονότητά τους σενάρια, αλλά ο Madara δεν είναι και κανένας τυχαίος villain...ο Ιtachi αυτόν φοβόταν ως εχθρό του Sasuke και αυτός ήταν και ο λόγος που πέθανε...τί??? για τον τίποτα πέθανε ??? εγώ όλα τα περιμένω απο δαύτον

Δε λέω όμως...η ιστορία πρέπει να είχε και αληθινά στοιχεία...

Αααχ...τον Pain να τον δικαιολογήσω που κατέληξε ένας παλαβός με κι εγώ δεν ξέρω πόσες προσωπικότητες και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Είχε πολύ άσχημη παιδική ηλικία, οκ. Τον Madara όμως???? Πώς να τον δικαιολογήσω??? Xα, χα, χα ...μή μου πείτε: " του καημένου του πέθανε η φυλή..." σας έφαγα!!!!
