Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1321 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 September 2008 - 22:41

Κριμα,αλλα τι να γινει,life goes on,θα επιβιωσω και χωρις αυτα:P

tx for the info:thatsit:

#1322 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 22 September 2008 - 00:32

Αν΄αυτών θα βάλουμε μισοφέγγαρα!!!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1323 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 September 2008 - 05:50

έχουμε βρεί και έτοιμα...:tensai:

Posted Image

Μισοφέγγαρα-σαρδελες...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1324 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 September 2008 - 16:48

με ενοχλει που ζητατε τα παντα να εχουν spoiler tag.
μερικες φορες εχετε δικαιο,αλλα το να μου ερχτετε σε Pm να αλλαξω το avatar μου επειδη αποτελει naruto manga spoiler το 8εωρω υπερβολικο,τη στιγμη που το συγκεκριμενο avatar απλα εχει τη φατσα καπιου ηρωα....δε 8εωρω spoiler την αποκαλυψη του οτι υπαρχει ενας ηρωας με κοκκινα μαλλια,χωρις ουτε καν αναφερω το ονομα του

qzMHWHd.png

#1325 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 September 2008 - 16:57

Kαι μενα αυτο με τα spoiler με χαλαει σε μερικα σημεια εχετε δικιο αλλα οχι παντα.Ισως και το οτι δε μπορω να βαλω greeklish....

Posted Image

#1326 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 September 2008 - 17:21

ναι οντως αυτο με τα greeklish δεν το καταλαβαινω ουτε εγω...δεν εχω καποιο προβλημα αλλα με greeklish γραφω πολυ πιο γρηγορα και ειναι λιγο σπαστικο...

οσο για το αβαταρ του ριν εχει δικιο γιατι να το βγαλει? δεν ειναι σποιλερ...αυτοι που καταλαβαινουν οτι ειναι ο παιν ειναι αυτοι που ιδη γνωριζουν την υπαρξη του...επομενος δεν ειναι σποιλερ

επισης αυτο με τα σποιλερ ταγκς...στις γενικες συζητησεις γινετε μπαχαλο...δεν μπορει αρχικα να γινει συζητησει με καποιον που ειναι στο 70 επισοδιο του σιπουντεν με καποιον που ειναι στο 20....και πιστευω οτι τουλαχιστον δεν χριαζετε σποιλερ ταγκ οταν το επισοδιο εχει ιδη βγει...τουλαχιστον 2 μερεσ μετα αφου βγει...ειχα αναφερει καποτε οτι
Spoiler:
και ειπαν να το βαλω σε σποιλερ ταγκ. το ειπα πριν καμια βδομαδα...εχει γινει εδω και κατι μηνες....

Edited by Seirios, 27 September 2008 - 17:26.

#1327 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 27 September 2008 - 17:44

επισης αυτο με τα σποιλερ ταγκς...στις γενικες συζητησεις γινετε μπαχαλο...δεν μπορει αρχικα να γινει συζητησει με καποιον που ειναι στο 70 επισοδιο του σιπουντεν με καποιον που ειναι στο 20....και πιστευω οτι τουλαχιστον δεν χριαζετε σποιλερ ταγκ οταν το επισοδιο εχει ιδη βγει...τουλαχιστον 2 μερεσ μετα αφου βγει...ειχα αναφερει καποτε οτι

Spoiler:
και ειπαν να το βαλω σε σποιλερ ταγκ. το ειπα πριν καμια βδομαδα...εχει γινει εδω και κατι μηνες....

Δηλαδή με αυτή τη λογική στα completed series δεν χρειάζεται κανένα spoiler tag, neh???
Υπάρχουν άτομα όμως(κι εγώ σ αυτά) που πριν κατεβάσουν κάποια completed σειρά θα μπουν στο αντίστοιχο thread και θα κοιτάξουν γνώμες και αντί αυτού θα πέσουν σε ένα σωρό "αδέσποτα" spoilers. Ή σε ongoing μπορεί να βρίσκονται πιο πίσω από αλλούς για χ, ψ λόγους. Π.χ. στο soul eater εγώ είμαι πιο πίσω από τους περισσότερους διότι το παρακολουθώ από Rumbel που αργούν. Από τότε που έφυγαν πιο μπροστά οι Tadashi(αν θυμάμαι καλά το όνομα) αποφεύγω το συγκεκριμένο thread για να μην πέσω σε τέτοιες "νάρκες". Isn't it a shame????

Posted Image

#1328 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 September 2008 - 17:46

ναι οντως αυτο με τα greeklish δεν το καταλαβαινω ουτε εγω...δεν εχω καποιο προβλημα αλλα με greeklish γραφω πολυ πιο γρηγορα και ειναι λιγο σπαστικο...

οσο για το αβαταρ του ριν εχει δικιο γιατι να το βγαλει? δεν ειναι σποιλερ...αυτοι που καταλαβαινουν οτι ειναι ο παιν ειναι αυτοι που ιδη γνωριζουν την υπαρξη του...επομενος δεν ειναι σποιλερ

Spoiler:

Seirios kun sτο θεμα των spoiler tags μπορω να σου κανω μια ερωτηση? Γιατι την συζητηση που αφορα το 70 επεισοδιο του Shippuuden δεν την κανεις στο thread για το Latest episode που δεν χρειαζονται Και την κανεις στη Γενικη συζητηση αν σε ενοχλει τοσο να βαζεις τα spoiler tags (εκτος και αν το ειχες πει εκει οποτε αδικα σου εγινε η παρατηρηση)? Γιατι και αυτοι που ειναι ακομη στο πρωτο κομματι του Naruto η πολυ μα πολυ πιο πισω απο το τελευταιο επεισοδιο καπου πρεπει να συζητησουν και αυτοι για αυτα που βλεπουν η να πουν καποιες αποριες. Οποτε αν πανε στο thread αυτο και τα δουν ολα φατσα φορα θα τους καταστραφει ολη η σειρα. Δεν λεω το να ξεχαστεις μια δυο φορες πανω στην συζητηση και να σου ξεφυγει κατι ανθρωπινο ειναι αλλα αλλο αυτο και αλλο αυτο που λες να μην χρησιμοποιειται καθολου το spoiler tag στην γενικη συζητηση.

#1329 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Ισως και το οτι δε μπορω να βαλω greeklish....

Βασικα κι εγω το ιδιο νομιζα αλλα τελικα με τα ελληνικα και την απαγορεψη των greeklish ολα τα posts του καθε thread εγιναν πολυ πιο ευκολα στην αναγνωση απ οσο παρατηρησα,αρα καλυτερα ετσι για μενα στην τελικη..ειναι η γλωσσα μας after all^^

#1330 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:45.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1331 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 September 2008 - 17:49

Με ενοχλεί ότι δεν έχετε κατανοήσει στο ελάχιστο το concept του spoiler tag.

Για παράδειγμα, το περιεχόμενο του spoiler που μόλις έγραψες, Seirios, αφορά το Naruto Shippuuden, το έχεις postάρει όμως σε ένα thread στο Forum Feedback, ένα μέρος όπου μπαίνουν και άτομα που δεν έχουν δει Naruto ακόμα και πιθανόν να θέλουν να δουν στο μέλλον. Το spoiler σου δεν προειδοποιεί από ποιο anime είναι, και από τη στιγμή που το πατήσει κανείς, it's too late.

Στα "Latest chapter/episode discussion" threads, όπως υπονοεί και το ονομά τους, μπαίνουν μόνο άτομα ενημερωμένα μέχρι και το τελευταίο chapter/episode, κι εκεί τα spoiler tags δεν είναι απαραίτητα. Στα "Γενική συζήτηση" threads, όμως, καθώς και σε κάθε anime/manga thread που δεν έχει το δικό του subforum, θα πρέπει να χρησιμοποιείς spoiler tags.

Δεν έχει καμία σημασία πόσες μέρες πέρασαν από κάποιο γεγονός. Δεν φτάνουν όλοι στο πιο πρόσφατο επεισόδιο το ίδιο γρήγορα με σένα. Μπορεί να ακολουθούν άλλο fansub group κτλ. Όλα τα μεγάλα plot elements (θάνατοι, νέοι χαρακτήρες, νέες τεχνικές κτλ), θα πρέπει να είναι καλυμμένα με spoiler tag.

Το θέμα greeklish το αγνοώ εντελώς. Έχει συζητηθεί σ' αυτό το thread άπειρες φορές.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1332 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 September 2008 - 18:07

Προσωπικά με ενοχλεί το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των χρηστών είναι τρομερά ανορθόγραφοι. Επίσης, αρκετοί δεν τονίζουν τις λέξεις και δε βάζουν σημεία στίξης.

Βασικα αυτα πιστευω ειναι λεπτομεριες...θα ηταν υπερβολικο{για να μην πω αδυνατο} να ειναι αναγκαστικος ακομη και ο τονισμος των λεξεων και η προσθηκη σημειων στιξης...κι εγω δλδ βαριεμαι να καθομαι να προσθετω τους τονους γιατι το νοημα βγαινει μια χαρα και χωρις αυτους,το θεωρω κατι σαν πολυτελεια δλδ και ειναι και αρκτετα ενοχλητικο και χρονοβορο(για μενα τουλαχιστον)να πρεπει να καθομαι να προσθετω και αυτους οταν γραφω.

Οσο για τα ορθογραφικα λαθη,αλλοι δεν εχουν την καταλληλη μαθηση και αλλοι απλα βαριουνται να ελεγχουν την ορθογραφια τους.

Συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερα αν προσεχονταν και αυτα βεβαια,συνηθως κι εγω ξαναελεγχω οσο μπορω αυτα που γραφω,αλλα δεν νομιζω οτι θα ηταν σωστο να αναγκασουμε τον καθενα να το κανει,θα παραηταν αυστηρος κανονισμος.

(ειχε γινει η ιδια συζητηση πριν αρκετες σελιδες κιωλας και εδω εξηγηθηκε τι μπορει να γινει στο θεμα)

Επίσης με εκνευρίζουν όσοι γράφουν αγγλικά. Το forum είναι ελληνικό, ας γράφουμε στα ελληνικά. Υπάρχουν αρκετά άλλα fora στα αγγλικά, ας κρατήσουμε αυτό στα ελληνικά.

Περα απο καποιες ατακες που αναγκαστικα λεγονται μονο ετσι τοτε σιγουρα ναι,ειναι καλυτερα με τα ελληνικα,μιας και αποτελουν την γλωσσα μας.

#1333 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 September 2008 - 18:08

παντως στο 8εμα του ρ1ν δεν ειχατε δικιο γτ και καλα το παιδι να αλλαξει το avatar eleos dld.....

Posted Image

#1334 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 September 2008 - 18:19

κεννυ μιλαγα για τα σποιλερ ταγκς του ναρουτο οποτε νομιζα οτι καποιος θα καταλαβαινε οτι μιλαω ακομα για ναρουτο. εν παση περιπτοση λαθος μου αυτο....

iristella chan δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες και ουτε εγω εχω προβλημα με το πως λοιτουργει το φορουμ...μια χαρα συμβιβασμενος ειμαι αν και μπορει να τυχει να κανουμε κανα δυο λαθακια καταλαθος,ανθρωποι ειμαστε. αυτο που λεω εγω ειναι οτι συνεχια θα γινοντε λαθοι και ειναι απολυτος λογικο κατα την αποψη μου..αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν καποιος πει κατι το οποιο δεν με αφηνει να καταλαβω σε πιο επισοδιο βρισκετε. λογικο και επομενο ειναι να του απαντησω αν εχω διαφορετικη αποψη.ασ πουμε οτι αυτο που θα πω θα το βαλω σε σποιλερ ταγκ, 2 εκδοχες υπαρχουν. η δεν θα το δει για να μην σποιλεριαστει οποτε δεν εγινε ποτε γενικη συζητηση η θα φαει σποιλερ.....καλο ειναι λοιπον κατα την αποψη μου τουλαχιστον οταν καποιος λεει κατι να λεει σε πιο επισοδιο βρισκετε για να αδιδρασουμε οσοι βρισκομαστε πιο μπροστα αναλογα. δεν πιστευω οτι εχω αδικο σε αυτο.η καθαρα προσωπικη μου αποψη που δεν ειναι καν καποιο θεμα να συζητηθει ειναι απλα τι πιστευω που δεν επιρεαζει κανεναν ειναι οτι στην γενικη συζητηση να μπενουν σποιλερ ταγκς π.χ μεχρι και τα τελευτεα 5-10 επισοδια. απο κει και περα οταν καποιος ειναι πολυ πιο πισο καλο θα ηταν να αφιερωσει χρονο να δει μερικα επισοδια παρα να μπει στο φορουμ και να του ερθουν κατακουτελα σποιλερς...

τελος παντων μην το κανετε μεγαλο θεμα οπως ειπα μια χαρα συμβηβασμενος ειαμι με το πως εχουν τα πραγματα τη γνωμη μου λεω....

#1335 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 September 2008 - 18:48

Ακολουθεί απόσπασμα από τους κανόνες της γενικής συζήτησης του Naruto

αν παρακολουθείτε την σειρά αλλά ΔΕΝ έχετε φτάσει ακόμα στα τελευταία επεισόδια/chapters

Τότε αυτό το thread είναι για εσάς :wooi2:. Στα άλλα δύο sticky threads μπορείτε να μιλάτε για τις τελευταίες εξελίξεις ελεύθερα χωρίς spoilers. Όσοι είστε up-to-date στα τελευταία επεισόδια/chapters, μιλήστε εκεί.
Το εν λόγω thread υπάρχει κυρίως για να εξυπηρετήσει άτομα τα οποία ΔΕΝ έχουν φτάσει ακόμα στα τελευταία επεισόδια/chapters της σειράς.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε spoiler tags αν θέλετε να αποκαλύψετε κάτι από την πλοκή, και να γράψετε που ακριβώς αναφέρεστε ;)

Τουτέστιν, δεν έχει σημασία αν έχουν περάσει 15 μέρες ή 15 χρόνια από την προβολή του επεισοδίου. Όπου αναφέρεστε σε σημαντικά γεγονότα (θανάτους, ανατροπές κλπ) είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιείτε spoiler tags.

Ελπίζω να λύθηκε αυτό το πρόβλημα ;)

E5VV38U.jpg