Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1351 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 September 2008 - 09:22

Posted Image

E5VV38U.jpg

#1352 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 September 2008 - 09:55

Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1353 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 28 September 2008 - 10:31

There ya go.....

Attached File  fdc927503.jpg   15.94KB   45 downloads

:congrats:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#1354 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 September 2008 - 16:56

Δεν ξερω αν το χει πει κανεις αλλα με χαλαει που δεν υπαρχει ενσωματωμενο chat room οπως σε αλλα φορουμ και να πρεπει να μπαινουμε σε irc. οχι οτι ειναι κακο αλλα θα ηταν καλο να εμπενε ενα τετοιο improvement:wis:
Posted Image
Posted Image

#1355 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 September 2008 - 17:01

Plain and simple:

http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/3400-%C8%E1-%DD%F0%F1%E5%F0%E5-%ED%E1-%DD%F7%EF%F5%EC%E5-shoutbox-%D8%E7%F6%DF%F3%F4%E5-%E5%E4%FE.html

Posted Image

#1356 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 September 2008 - 17:09

δε μιλαο για shoutbox αλλα κατι σαν ενσωματομενο irc με λιγα λογια chat room-instant messaging του τεστην
Posted Image
Posted Image

#1357 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 September 2008 - 18:06

Wiki:
A shoutbox, saybox, tagboard, or chatterbox is a chat-like feature of some websites that allows people to quickly leave messages on the website, generally without any form of user registration.
For the most part, shoutboxes are embedded into a page with inline frames or JavaScript.

Νομίζω ότι για το ίδιο πράγμα λέμε.

Posted Image

#1358 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 06 October 2008 - 18:59

*αργοκινείται σέρνοντας τσουβάλι με παράπονα*

ανεχτείτε με και αγνοήστε με παρακαλώ.

Μ' ενοχλεί που δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και που βλέπω συχνά το φαινόμενο "δε διαβάζω ποτέ τι γράφουν οι άλλοι, και ποστάρω τα δικά μου" . Δε φταίει το φόρουμ αλλά η αποξένωση...

όπως έχω ξαναγράψει μια απ' τις διαδικτυακές μου αρχές είναι να μην κάνω την έξυπνη, μιας και δεν είμαι κιόλας. Γιατί νιώθω τόσο μόνη σ' αυτό το δύσκολο δρόμο που διάλεξα;:nanteee:

:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::deadga6:

#1359 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 07 October 2008 - 21:06

Wiki:
A shoutbox, saybox, tagboard, or chatterbox is a chat-like feature of some websites that allows people to quickly leave messages on the website, generally without any form of user registration.
For the most part, shoutboxes are embedded into a page with inline frames or JavaScript.

Νομίζω ότι για το ίδιο πράγμα λέμε.

μαλλον ενωει flash chat σαν ενα σαιτ π λεγετε chatango..δλδ embeded flash chat room.. τα shoutbox ειναι συνηθως μικρα κ δν κρατας για πολυ μια συζητηση

*αργοκινείται σέρνοντας τσουβάλι με παράπονα*

ανεχτείτε με και αγνοήστε με παρακαλώ.

Μ' ενοχλεί που δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και που βλέπω συχνά το φαινόμενο "δε διαβάζω ποτέ τι γράφουν οι άλλοι, και ποστάρω τα δικά μου" . Δε φταίει το φόρουμ αλλά η αποξένωση...

όπως έχω ξαναγράψει μια απ' τις διαδικτυακές μου αρχές είναι να μην κάνω την έξυπνη, μιας και δεν είμαι κιόλας. Γιατί νιώθω τόσο μόνη σ' αυτό το δύσκολο δρόμο που διάλεξα;:nanteee:

:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::deadga6:

tbh,οι περισσοτεροι ειναι ετσι,οχι μονο εδω.. το μισο φορουμ εχουν γινει κρητικοι >_> (οχι απο κρητη αλλα απο κρινω)
Posted Image

#1360 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 October 2008 - 21:21

tbh,οι περισσοτεροι ειναι ετσι,οχι μονο εδω.. το μισο φορουμ εχουν γινει κρητικοι >_> (οχι απο κρητη αλλα απο κρινω)

Εννοείς "κριτικοί"?...:hahaha:

Το πρόβλημα με τα embedded IRC rooms είναι περισσότερο θέμα ασφάλειας. Νομίζω πως anime+IRC είναι αλληλένδετα, οπότε το IRC channel μας μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη εύκολα.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1361 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 07 October 2008 - 22:09

Εννοείς "κριτικοί"?...:hahaha:

Το πρόβλημα με τα embedded IRC rooms είναι περισσότερο θέμα ασφάλειας. Νομίζω πως anime+IRC είναι αλληλένδετα, οπότε το IRC channel μας μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη εύκολα.

εμμ..ναι...σορυ αλλα οντας δυσγραφικος ειμαι λιγο χαλια απο τετοια θεματα ορθογραφιας ^^:wooi2::nanana:

tbh δν ξερω κατα ποσο ασφαλες ειναι αλλα γενικα θα ηταν καλο. εσεις ξερετε..
Posted Image

#1362 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 October 2008 - 22:21

εμμ..ναι...σορυ αλλα οντας δυσγραφικος ειμαι λιγο χαλια απο τετοια θεματα ορθογραφιας ^^:wooi2::nanana:

tbh δν ξερω κατα ποσο ασφαλες ειναι αλλα γενικα θα ηταν καλο. εσεις ξερετε..

Δυσλεκτικός...baka mitsu :knock-knock:

btw,όσο αφορά για αυτό που λέτε για κρητικούς και κριτικούς,ούτως ή άλλως είναι στη φύση του ανθρώπου(ωχ μλκ Νίκο άρχισες πάλι τα φιλοσοφικά >.<) να θέλει να το παίζει ανώτερος έχοντας αποκτήσει από ελάχιστες έως και καθόλου γνώσεις...Και βάζω για μέγιστο το "καθόλου" γιατί μερικοί λένε πολλές φορές λάθος πράγματα,είτε γιατί τους τα έχουν πει έτσι είτε γιατί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν "Α αυτό ισχύει γιατί μπορώ τέλος".

Το θέμα είναι να μην είμαστε είσαστε σε αυτήν την πλειοψηφία...

#1363 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 07 October 2008 - 22:30

ούτως ή άλλως είναι στη φύση του ανθρώπουνα θέλει να το παίζει ανώτερος έχοντας αποκτήσει από ελάχιστες έως και καθόλου γνώσεις...Και βάζω για μέγιστο το "καθόλου" γιατί μερικοί λένε πολλές φορές λάθος πράγματα,είτε γιατί τους τα έχουν πει έτσι είτε γιατί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν "Α αυτό ισχύει γιατί μπορώ τέλος".

Δεν είναι και πλειοψηφία ρε παιδιά,επειδή μια χούφτα άτομα νομίζουν ότι έχουν το αλάνθαστο παρόλο που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να τους απορρίψει η ίδια η κοινότητα (aka να μην τους απαντάτε/παίρνετε στα σοβαρά-πράγμα που βλέπω ήδη να γίνεται σε κάποιο βαθμό).Μόλις δουν ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός θα αλλάξουν ρότα η θα σταματήσουν να ποστάρουν,απλά και όμορφα:tensai:

#1364 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 07 October 2008 - 22:52

Δυσλεκτικός...baka mitsu :knock-knock:

btw,όσο αφορά για αυτό που λέτε για κρητικούς και κριτικούς,ούτως ή άλλως είναι στη φύση του ανθρώπου(ωχ μλκ Νίκο άρχισες πάλι τα φιλοσοφικά >.<) να θέλει να το παίζει ανώτερος έχοντας αποκτήσει από ελάχιστες έως και καθόλου γνώσεις...Και βάζω για μέγιστο το "καθόλου" γιατί μερικοί λένε πολλές φορές λάθος πράγματα,είτε γιατί τους τα έχουν πει έτσι είτε γιατί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν "Α αυτό ισχύει γιατί μπορώ τέλος".

αλλο η δυσγραφια,αλλο η δυσλεξια.λες να μην ξερω τι εχω?:hahaha:

ε αυτο ουσιαστικα ειναι το γνωστο "πουλαω μαγκια"

Δεν είναι και πλειοψηφία ρε παιδιά,επειδή μια χούφτα άτομα νομίζουν ότι έχουν το αλάνθαστο παρόλο που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να τους απορρίψει η ίδια η κοινότητα (aka να μην τους απαντάτε/παίρνετε στα σοβαρά-πράγμα που βλέπω ήδη να γίνεται σε κάποιο βαθμό).Μόλις δουν ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός θα αλλάξουν ρότα η θα σταματήσουν να ποστάρουν,απλά και όμορφα:tensai:

καλα,ναι,πραγματι.αλλα ουσιαστικα δν γινεται ακριβως να ξερεις αυτο το ποσοστο. η βλαβη γινεται παθητικα μερικες φορες..

btw...we overanalysed this :knock-knock:
Posted Image

#1365 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 October 2008 - 22:56

Kοίτα αν όχι πλειοψηφία,ένα 50% το χουν...Αν και μιλάω για άτομα που το παίζουν αυθεντία έχοντας έστω και λίγες γνώσεις...

Και μην νομίζεις,είναι αρκετές οι φορές που δεν σταματάνε,απλά εντείνουν το έργο τους(όχι μόνο inf αλλά και irl :uhh:)
Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τους δείξει κάποιος το σωστό με ένα ακράδαντο επιχείρημα και μετά όλα οκ...