Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 28 September 2008 - 09:22

Posted 28 September 2008 - 09:55

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 28 September 2008 - 10:31

Courtesy of Kenny!
Posted 28 September 2008 - 17:01
http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/3400-%C8%E1-%DD%F0%F1%E5%F0%E5-%ED%E1-%DD%F7%EF%F5%EC%E5-shoutbox-%D8%E7%F6%DF%F3%F4%E5-%E5%E4%FE.html
Posted 28 September 2008 - 18:06
A shoutbox, saybox, tagboard, or chatterbox is a chat-like feature of some websites that allows people to quickly leave messages on the website, generally without any form of user registration.
For the most part, shoutboxes are embedded into a page with inline frames or JavaScript.
Νομίζω ότι για το ίδιο πράγμα λέμε.
Posted 06 October 2008 - 18:59
ανεχτείτε με και αγνοήστε με παρακαλώ.
Μ' ενοχλεί που δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και που βλέπω συχνά το φαινόμενο "δε διαβάζω ποτέ τι γράφουν οι άλλοι, και ποστάρω τα δικά μου" . Δε φταίει το φόρουμ αλλά η αποξένωση...
όπως έχω ξαναγράψει μια απ' τις διαδικτυακές μου αρχές είναι να μην κάνω την έξυπνη, μιας και δεν είμαι κιόλας. Γιατί νιώθω τόσο μόνη σ' αυτό το δύσκολο δρόμο που διάλεξα;

Posted 07 October 2008 - 21:06
Wiki:
A shoutbox, saybox, tagboard, or chatterbox is a chat-like feature of some websites that allows people to quickly leave messages on the website, generally without any form of user registration.
For the most part, shoutboxes are embedded into a page with inline frames or JavaScript.
Νομίζω ότι για το ίδιο πράγμα λέμε.
μαλλον ενωει flash chat σαν ενα σαιτ π λεγετε chatango..δλδ embeded flash chat room.. τα shoutbox ειναι συνηθως μικρα κ δν κρατας για πολυ μια συζητηση
*αργοκινείται σέρνοντας τσουβάλι με παράπονα*
ανεχτείτε με και αγνοήστε με παρακαλώ.
Μ' ενοχλεί που δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και που βλέπω συχνά το φαινόμενο "δε διαβάζω ποτέ τι γράφουν οι άλλοι, και ποστάρω τα δικά μου" . Δε φταίει το φόρουμ αλλά η αποξένωση...
όπως έχω ξαναγράψει μια απ' τις διαδικτυακές μου αρχές είναι να μην κάνω την έξυπνη, μιας και δεν είμαι κιόλας. Γιατί νιώθω τόσο μόνη σ' αυτό το δύσκολο δρόμο που διάλεξα;:burningbe3:
:burningbe3:
tbh,οι περισσοτεροι ειναι ετσι,οχι μονο εδω.. το μισο φορουμ εχουν γινει κρητικοι >_> (οχι απο κρητη αλλα απο κρινω)

Posted 07 October 2008 - 21:21
tbh,οι περισσοτεροι ειναι ετσι,οχι μονο εδω.. το μισο φορουμ εχουν γινει κρητικοι >_> (οχι απο κρητη αλλα απο κρινω)
Εννοείς "κριτικοί"?...

Το πρόβλημα με τα embedded IRC rooms είναι περισσότερο θέμα ασφάλειας. Νομίζω πως anime+IRC είναι αλληλένδετα, οπότε το IRC channel μας μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη εύκολα.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 07 October 2008 - 22:09
Εννοείς "κριτικοί"?...
Το πρόβλημα με τα embedded IRC rooms είναι περισσότερο θέμα ασφάλειας. Νομίζω πως anime+IRC είναι αλληλένδετα, οπότε το IRC channel μας μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη εύκολα.
εμμ..ναι...σορυ αλλα οντας δυσγραφικος ειμαι λιγο χαλια απο τετοια θεματα ορθογραφιας ^^

tbh δν ξερω κατα ποσο ασφαλες ειναι αλλα γενικα θα ηταν καλο. εσεις ξερετε..

Posted 07 October 2008 - 22:21
εμμ..ναι...σορυ αλλα οντας δυσγραφικος ειμαι λιγο χαλια απο τετοια θεματα ορθογραφιας ^^
tbh δν ξερω κατα ποσο ασφαλες ειναι αλλα γενικα θα ηταν καλο. εσεις ξερετε..
Δυσλεκτικός...baka mitsu

btw,όσο αφορά για αυτό που λέτε για κρητικούς και κριτικούς,ούτως ή άλλως είναι στη φύση του ανθρώπου(ωχ μλκ Νίκο άρχισες πάλι τα φιλοσοφικά >.<) να θέλει να το παίζει ανώτερος έχοντας αποκτήσει από ελάχιστες έως και καθόλου γνώσεις...Και βάζω για μέγιστο το "καθόλου" γιατί μερικοί λένε πολλές φορές λάθος πράγματα,είτε γιατί τους τα έχουν πει έτσι είτε γιατί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν "Α αυτό ισχύει γιατί μπορώ τέλος".
Το θέμα είναι να μην
Posted 07 October 2008 - 22:30
Δεν είναι και πλειοψηφία ρε παιδιά,επειδή μια χούφτα άτομα νομίζουν ότι έχουν το αλάνθαστο παρόλο που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να τους απορρίψει η ίδια η κοινότητα (aka να μην τους απαντάτε/παίρνετε στα σοβαρά-πράγμα που βλέπω ήδη να γίνεται σε κάποιο βαθμό).Μόλις δουν ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός θα αλλάξουν ρότα η θα σταματήσουν να ποστάρουν,απλά και όμορφαούτως ή άλλως είναι στη φύση του ανθρώπουνα θέλει να το παίζει ανώτερος έχοντας αποκτήσει από ελάχιστες έως και καθόλου γνώσεις...Και βάζω για μέγιστο το "καθόλου" γιατί μερικοί λένε πολλές φορές λάθος πράγματα,είτε γιατί τους τα έχουν πει έτσι είτε γιατί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν "Α αυτό ισχύει γιατί μπορώ τέλος".
Το θέμα είναι να μηνείμαστεείσαστε σε αυτήν την πλειοψηφία...

Posted 07 October 2008 - 22:52
Δυσλεκτικός...baka mitsu
btw,όσο αφορά για αυτό που λέτε για κρητικούς και κριτικούς,ούτως ή άλλως είναι στη φύση του ανθρώπου(ωχ μλκ Νίκο άρχισες πάλι τα φιλοσοφικά >.<) να θέλει να το παίζει ανώτερος έχοντας αποκτήσει από ελάχιστες έως και καθόλου γνώσεις...Και βάζω για μέγιστο το "καθόλου" γιατί μερικοί λένε πολλές φορές λάθος πράγματα,είτε γιατί τους τα έχουν πει έτσι είτε γιατί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν "Α αυτό ισχύει γιατί μπορώ τέλος".
Το θέμα είναι να μηνείμαστεείσαστε σε αυτήν την πλειοψηφία...
αλλο η δυσγραφια,αλλο η δυσλεξια.λες να μην ξερω τι εχω?

ε αυτο ουσιαστικα ειναι το γνωστο "πουλαω μαγκια"
Δεν είναι και πλειοψηφία ρε παιδιά,επειδή μια χούφτα άτομα νομίζουν ότι έχουν το αλάνθαστο παρόλο που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να τους απορρίψει η ίδια η κοινότητα (aka να μην τους απαντάτε/παίρνετε στα σοβαρά-πράγμα που βλέπω ήδη να γίνεται σε κάποιο βαθμό).Μόλις δουν ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός θα αλλάξουν ρότα η θα σταματήσουν να ποστάρουν,απλά και όμορφα
καλα,ναι,πραγματι.αλλα ουσιαστικα δν γινεται ακριβως να ξερεις αυτο το ποσοστο. η βλαβη γινεται παθητικα μερικες φορες..
btw...we overanalysed this

Posted 07 October 2008 - 22:56
Δεν είναι και πλειοψηφία ρε παιδιά,επειδή μια χούφτα άτομα νομίζουν ότι έχουν το αλάνθαστο παρόλο που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να τους απορρίψει η ίδια η κοινότητα (aka να μην τους απαντάτε/παίρνετε στα σοβαρά-πράγμα που βλέπω ήδη να γίνεται σε κάποιο βαθμό).Μόλις δουν ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός θα αλλάξουν ρότα η θα σταματήσουν να ποστάρουν,απλά και όμορφα
Kοίτα αν όχι πλειοψηφία,ένα 50% το χουν...Αν και μιλάω για άτομα που το παίζουν αυθεντία έχοντας έστω και λίγες γνώσεις...
Και μην νομίζεις,είναι αρκετές οι φορές που δεν σταματάνε,απλά εντείνουν το έργο τους(όχι μόνο inf αλλά και irl

Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τους δείξει κάποιος το σωστό με ένα ακράδαντο επιχείρημα και μετά όλα οκ...