Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 21 July 2008 - 01:45
Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 02:28.
Posted 21 July 2008 - 05:23
Posted 21 July 2008 - 16:44
Posted 21 July 2008 - 16:53
Posted 21 July 2008 - 16:55
Το τι έχεις δει και το τι όχι lightshadow ούτε εγώ το ξέρω. Αλλά όταν ο συνολικός αριθμός των post σου σε anime-related threads είναι 0 δεν νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις αν κάποιοι θεωρούν "ανώτερους" τους εαυτούς τους ή όχι σε αυτόν τον τομέα. Ούτως ή άλλως όλοι μας κάποτε δεν ξέραμε πολλά. Δεν γεννήθηκε κανείς και του είπαν "Να παιδάκι μου. Αυτό λέγεται anime. Με αυτά θα ζεις από δω και μπρος και θα γίνεις φωτεινός παντογνώστης".Τουλάχιστον προσπάθησε να δεις τι πραγματικά ισχύει και τι όχι στα ανάλογα thread. Δε νομίζω ότι γίνομαι παράλογος ούτε ότι με αυτό το post σου "επιτίθομαι" ή κάτι παρόμοιο. Απλά μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα
Posted 22 July 2008 - 11:19
που καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους ανωτερους
επειδη ξερουν περισοτερα απο μενα
οσον αφορα τα ανιμε
και οτιδηποτε εχει σχεση με αυτα
Ναι.
Υπάρχουν πάρα πολλοί smartasses εδώ μέσα δυστυχώς.
Posted 23 July 2008 - 20:23
Posted 23 July 2008 - 21:58
Για "επoικοδομιτικα" threads υπαρχουν "επoικοδομιτικα" forums...
και να μη ποσταρουν καποιοι περιφρονητικα σχολια για οσους πιστευουν οτι το θεμα του forum ειναι τα anime, και οχι η νικη της "πλευρας" του Κυριου.
Edited by Sunabouzu, 24 July 2008 - 07:04.
Posted 23 July 2008 - 22:37
Ας το πω κι εδώ μπας και το δουν περισσότεροι:
Τα πράγματα είναι απλά...
ΔΕΝ ποστάρουμε σε θέματα που δεν μας ενδιαφέρουν γιατί μόνο κακό θα κάνουμε. Μπορεί αρκετοί να μην θέλουν να γίνονται σοβαρές συζητήσεις αλλά με το να εκφράζουν την δυσαρέσκιά τους καταφέρνουν το εντελώς αντίθετο! Την αυξανόμενη δημοτικότητα του topic και το αυξανόμενο πείσμα αυτών που θέλουν να συζητήσουν, να κρατήσουν ζωντανό το θέμα. Και έτσι το τάδε θέμα πήρε διαστάσεις και έφτασε στις 39 σελίδες.
Κι εμένα δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε σοβαρές συζητήσεις μέσα στο anime.gr αλλά η θέση μου με αναγκάζει να τις τρώω με το κουτάλι. Παρόλ' αυτά από την στιγμή που δεν παραβαίνουν τους κανόνες δεν υπάρχει λόγος να τις σταματήσουμε και καλά να πάθω που έγινα mod και πρέπει να αναλάβω αυτή την ευθύνη και να τις τρώω στα μούτρα κάθε τρεις και λίγο. Όμως από την στιγμή που δεν μου αρέσουν ΔΕΝ θα ποστάρω! (παρά μόνο για να κάνω moderating που δεν μπορώ να το αποφύγω όπως είπα)
Αυτό χωνέψτε το όλοι σας και σταματήστε να γκρινιάζετε στο κάθε σοβαρό θέμα!

Αφήστε τους 5-6 που θέλουν να συζητήσουν να πουν ότι έχουν να πουν και σε λίγες σελίδες θα εξαντλήσουν τις απόψεις τους και μετά όμορφα κι ωραία, χωρίς αναταραχές, το θέμα θα ξεχαστεί.
voila:tensai:

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 24 July 2008 - 22:51
Σοβαρα ομως τωρα, θελω να κανω παρακληση να μη πειραζετε το χρωμα οταν γραφετε και δεν εννοω κοκκινο για να τονισετε κατι ή τπτ τετοιο, αλλα πχ αν γραφετε ολο το ποστ με μαυρο και το φοντο του θεματος ειναι μαυρο (predator, voodoo) πρεπει να κανει κανεις highlight ολο το ποστ για να το διαβασει
Posted 24 July 2008 - 23:06

Posted 24 July 2008 - 23:19
Posted 25 July 2008 - 16:41
Όχι το βίντεο, αλλα ο τρόπος που πλέον εμφανίζονται τα βίντεο απο you tube...
Ξέρω οτι αν χρησιμοποιήσεις τα παλιά Youtube tags γίνετε όπως παλιά... αλλα γενικά ο καινούριος τρόπος είναι ενοχλητικός...
Posted 25 July 2008 - 16:58