Mπράβο σε όσους διαμαρτυρήθηκαν για τα αρνητικά ρεπ που έχουν φάει από άλλους. Γι αυτή σας την κίνηση πήρατε θετικό (+1) από εμένα .
Να πω κα εγώ τον "πόνο" μου . .Σε κάποιο θρεντ ,δεν είχει σημασία σε ποιό, έδωσα ένα λινκ σε κάποιον για να κατεβάσει κάτι . Αφού με ευχαριστήσε του λέω "δώσε και κάνα ρεπ". Εν τω μεταξύ εννοείται ότι αυτό που είπα το έκανα για πλάκα, και επειδή φοβόμουν ότι κάποιος μπορεί να με παρεξηγούσε έβαλα και το ανάλογο emoticon (αυτό-->

) . Και πάει και μου ρίχνει αρνητκό ρεπ γιατί λέει ζητιανέυω . Και όταν του στέλνω πμ για να τον ρωτήσω γιατί και να του πώ ότι το έκανα για πλάκα δεν μου απαντάει . Μετά του δίνω
ΘΕΤΙΚΟ ρεπ για να μην χαλάμε τις καρδιές μας ,παρόλο που αυτός μου ρίχνει αρνητικό ρεπ . Και πάω στο user cp μου και βλέπω ότι και κάποιος άλλος δειλός μου έριξε
ανώνυμα κι άλλο αρνητικό ρεπ . Αν είναι δυνατόν . !!!!
Δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση . Πρέπει να καταλάβουνε ότι αρνητικό ρεπ δεν ρίχνουνε όταν απλά διαφωνούνε με κάποιον ή δεν τους άρεσε αυτό που είπε κάποιος. Ελεος δηλαδή. Εάν θέλτε να απαξιώσετε μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε φόρουμ κάντε 'report' μην ρίχνετε αρνητικό ρεπ. !!
Το ρεπ είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείξεις
έμπρακτα ότι εκτιμάς τον άλλον και την συνεισφορά του. Και
Ναι υπάρχουν και μερικοί που νοιάζονται για το ρεπ τους και το βλέπουν σαν ηθική ανταμοιβή .Δεν είναι όλοι αδιάφοροι στο συγκεκριμένο θέμα.
Εγω το έχω σαν κανόνα στον εαυτό μου ,ΠΟΤΕ να μην ρίχνω αρνητικό ρεπ ! Θεωρώ ότι παραβιάζεις τους κανόνες ,θα σε κανω report δεν θα σου ρίξω αρνητικό ρεπ ! Ελεος δηλαδή.
Τρείς λύσει υπάρχουν
1)Καταργούμε πλήρως το αρνητικό ρεπ και κρατάμε μόνο το θετικό (συμφωνώ εν μέρει)
2)Καταργούμε πλήρως το ρεπ (διαφωνώ με αυτήν την λύση)
3)Μαθαίνουν τα μέλη ότι το αρνητικό ρεπ δεν είναι πλάκα.Μερικοί -συμπεριλαμβανομένου και εμού- εκτιμούν το ρεπ τους και δεν θέλουν να το χάνουν για γελοίους λόγος .(εδώ συμφωνώ πλήρως)