Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1231 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 25 July 2008 - 17:25

Spoiler:

Ναι ρε ' συ +1000

Και εκτός αυτού ο σπαστικός αυτός τρόπος έχει γίνει ψιλομόδα μου φαίνεται (εμφανίζεται σε αρκετά ανανεωμένα site).
Είναι πιο σπαστικό όταν θες να δεις φωτογραφίες (ιδιαίτερα αν είναι πολλές....). Ευτύχως που έδω υπάρχει το κλασικό image tag έτοιμο.

Vive the old tags

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1232 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 July 2008 - 12:29

Με ενοχλεί που κάποιος/α ξύπνος/α μου έδωσε αρνητικό reputation για αυτό το post!!!

http://www.anime.gr/forums/naruto/5152-%D0%F9%F2-%F0%E9%F3%F4%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%FC%F4%E9-%E8%E1-%F4%E5%EB%E5%E9%FE%F3%E5%E9-%F4%EF-manga-%F4%EF%F5-naruto-post212580.html#post212580

Επικοινωνείτε;;;; Τί νομίζετε ότι είναι οι κόκκινες κάρτες, καραμέλες;

Posted Image

#1233 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 July 2008 - 12:51

Με ενοχλεί που κάποιος/α ξύπνος/α μου έδωσε αρνητικό reputation για αυτό το post!!!

http://www.anime.gr/forums/naruto/5152-%D0%F9%F2-%F0%E9%F3%F4%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%FC%F4%E9-%E8%E1-%F4%E5%EB%E5%E9%FE%F3%E5%E9-%F4%EF-manga-%F4%EF%F5-naruto-post212580.html#post212580

welcome to the club
εγω πηρα negative rep γιαυτο: TTGL spoilers
με το εξης σχολιο "θα μπορουσα να σεβαστω την αποψη σου, αν την παρεθετες πιο σωστα"

κατσε να πει και ο Hatake _Kakashi, τι τσαμπα neg rep πηρε, να γελασουμε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1234 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 July 2008 - 12:55

Α, είναι γενικό το φαινόμενο;

Να φαντστείς, ούτε που απάντησα σε κανέναν με αυτό το Post μου, μπήκα, πόσταρα και βγήκα. Όχι τίποτε άλλο, θετικό έχω τόσο λίγο, που θα κοκκηνίσει η κάρτα μου με ένα ακόμη.

Αν πω πιπεριά, δώστε αρνητικό λέγοντάς μου το λόγο. Αλλά όχι και για το τίποτα.

Posted Image

#1235 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 26 July 2008 - 13:04

Μεγαλε Πρεπει να προσεχεις οι σκληροπυρηνικοι Naruto-fan δεν αστειευονται καθολου...

Εγω εχω φαει δυο αρνητικα reputation επειδη εκανα ασχημη κριτικη για την εξεληξη του manga και αλλη μια οταν εγραψα ενα αστειο ποιημα για το naruto!!

Δεν εχω αλλα αρνητικα reputations και δεν με πολυ νοιαζουν κιολας...αλλα ρε γαμωτο οχι για το naruto που ειμαι και fan !!!!

EDIT
Βλεπω οτι ειμαστε πολλοι τελικα...

Edited by sgouver, 27 July 2008 - 13:49.

#1236 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 July 2008 - 13:10

Τουλαχιστον οποιος δινει το Negative rep......Ας μπαινει στον κοπο να γραφει και το ονομα του....... Οχι ετσι στα κλεφτα........

@ sgouver....... η Teachan ειναι κοπελα

Και εγω στο Naruto εχω φαει κοκκινη......LOL το εχει το thread φαινεται XDDDDDDDDD

#1237 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 26 July 2008 - 21:45

Οποτε απ' αυτο μαθαινουμε δυο πραγματα
1: Never mess with narutards
2: Η εικονα σου στο θρεντ απετυχε Teachan, ο Sasuke φοραει σαγιοναρες (οχι σανδαλια, σαγιοναρια,διχαλα)

Σορρυ για το σπαμ, αλλα τι αλλο να πεις, ελεος

Posted Image

#1238 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 July 2008 - 12:36

Και εγω εχω παρει 2 αρνητικα ρεπ στο Naruto manga thread, αλλα το δευτερου αγνοειτε αυτος που μου το εδωσε...:whistling:
το μονο που εγραψε αυτος που μου το εδωσε ειναι ενα "you suck"

And yeah, never mess with the Narutards:try:

Spoiler:

Edited by Ephialtes, 27 July 2008 - 12:44.

Posted ImagePosted Image

#1239 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 July 2008 - 14:13

Mπράβο σε όσους διαμαρτυρήθηκαν για τα αρνητικά ρεπ που έχουν φάει από άλλους. Γι αυτή σας την κίνηση πήρατε θετικό (+1) από εμένα .

Να πω κα εγώ τον "πόνο" μου . .Σε κάποιο θρεντ ,δεν είχει σημασία σε ποιό, έδωσα ένα λινκ σε κάποιον για να κατεβάσει κάτι . Αφού με ευχαριστήσε του λέω "δώσε και κάνα ρεπ". Εν τω μεταξύ εννοείται ότι αυτό που είπα το έκανα για πλάκα, και επειδή φοβόμουν ότι κάποιος μπορεί να με παρεξηγούσε έβαλα και το ανάλογο emoticon (αυτό-->:wooi2:) . Και πάει και μου ρίχνει αρνητκό ρεπ γιατί λέει ζητιανέυω . Και όταν του στέλνω πμ για να τον ρωτήσω γιατί και να του πώ ότι το έκανα για πλάκα δεν μου απαντάει . Μετά του δίνω ΘΕΤΙΚΟ ρεπ για να μην χαλάμε τις καρδιές μας ,παρόλο που αυτός μου ρίχνει αρνητικό ρεπ . Και πάω στο user cp μου και βλέπω ότι και κάποιος άλλος δειλός μου έριξε ανώνυμα κι άλλο αρνητικό ρεπ . Αν είναι δυνατόν . !!!!

Δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση . Πρέπει να καταλάβουνε ότι αρνητικό ρεπ δεν ρίχνουνε όταν απλά διαφωνούνε με κάποιον ή δεν τους άρεσε αυτό που είπε κάποιος. Ελεος δηλαδή. Εάν θέλτε να απαξιώσετε μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε φόρουμ κάντε 'report' μην ρίχνετε αρνητικό ρεπ. !!
Το ρεπ είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείξεις έμπρακτα ότι εκτιμάς τον άλλον και την συνεισφορά του. Και Ναι υπάρχουν και μερικοί που νοιάζονται για το ρεπ τους και το βλέπουν σαν ηθική ανταμοιβή .Δεν είναι όλοι αδιάφοροι στο συγκεκριμένο θέμα.

Εγω το έχω σαν κανόνα στον εαυτό μου ,ΠΟΤΕ να μην ρίχνω αρνητικό ρεπ ! Θεωρώ ότι παραβιάζεις τους κανόνες ,θα σε κανω report δεν θα σου ρίξω αρνητικό ρεπ ! Ελεος δηλαδή.
Τρείς λύσει υπάρχουν
1)Καταργούμε πλήρως το αρνητικό ρεπ και κρατάμε μόνο το θετικό (συμφωνώ εν μέρει)
2)Καταργούμε πλήρως το ρεπ (διαφωνώ με αυτήν την λύση)
3)Μαθαίνουν τα μέλη ότι το αρνητικό ρεπ δεν είναι πλάκα.Μερικοί -συμπεριλαμβανομένου και εμού- εκτιμούν το ρεπ τους και δεν θέλουν να το χάνουν για γελοίους λόγος .(εδώ συμφωνώ πλήρως)

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1240 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 27 July 2008 - 15:03

Me Agrees With 3!!!

Και ο εγω στο ιδιο Thread ειπα μια πλακα,ειπα δηλ.Παιδια μην μαλωνετε,αυτος που αξιζει rep ειμαι εγω επειση εκατσα και το ειδα!!(Για ταινια ηταν)Και βαζω:hahaha:,Και παει ενας και μου βαζει αρνητικο,ΕΛΕΟΣ,και λεει Πολλα θες!!Και ουτε ενα ονομα δεν εδωσε ο τσατσος,Επισης ο Zade μου εδωσε ενα θετικο,και συμφονω μαζι του σε Ολα!!!

Οσο για τους Narutards,αφου εγω τους σπαω συνεχεια τα νευρακια,γιατι δεν μου εχουν καθισει Αρνητικο ακομα...:nosey:

Berserk___Gatsu.jpg

#1241 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 July 2008 - 15:26

Βρε παιδιά, γιατί τόση βαβούρα για τα rep; Όπως του κόψει του καθενός τα χρησιμοποιεί. Και αν σε κάποιον δεν αρέσει ένα post σας, για οποιονδήποτε λόγο, έχει τη δυνατότητα να σας "βραβεύσει". Αυτό είναι αντικατοπτρισμός της πραγματικής ζωής. Μήπως στην πραγματική ζωή συμφωνούν όλοι μαζί σας; :canthelp:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1242 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 July 2008 - 15:30

Δεν ειναι τοσο το θεμα της συμφωνιας....... Σιγουρα αν καποιος κανει κατι το οποιο προσβαλλει ο καθενας ειναι ελευθερος να τον βραβευσει αναλογα με κοκκινη καρτα η report... Αλλα τωρα να υπαρχει τετοια αντιδραση σε περιπτωσεις που πολλοι απλα εκφραζουν την γνωμη τους χωρις να προσβαλλουν κανενα ειναι μισαλλοδοξια και πραξη αντιθετη με το γενικοτερο concept του forum......... Δηλαδη επειδη καποιος δεν συμφωνει με την αποψη καποιου αλλου πρεπει να τον απαξιωσει???? Γιατι αυτη την εννοια εχει το αρνητικο rep. απο οσο εχω καταλαβει......

#1243 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 27 July 2008 - 15:34

Βρε παιδιά, γιατί τόση βαβούρα για τα rep; Όπως του κόψει του καθενός τα χρησιμοποιεί. Και αν σε κάποιον δεν αρέσει ένα post σας, για οποιονδήποτε λόγο, έχει τη δυνατότητα να σας "βραβεύσει". Αυτό είναι αντικατοπτρισμός της πραγματικής ζωής. :canthelp:

Συμφωνω kenny οτι το reputation δεν ειναι τιποτα το σημαντικο...

Απλα εχει ερθει με το naruto σε τετοια φαση που φοβασαι τι θα γραψεις στο thread μπας και ενοχληθει καποιος αλλος.

Μήπως στην πραγματική ζωή συμφωνούν όλοι μαζί σας;

Οχι αλλα οταν διαφωνουν λενε και κανα λογο.

Τελος παντων δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για ενα anime...:canthelp:

#1244 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 July 2008 - 16:53

Xμμμμ εγω νομιζα τα αρνητικα rep ειναι για posts οπου ο χρηστης εκανε κατι εσφαλμενο,οπως να βαλει ενα spoiler ή να διατυπωσει με υβριστικο τροπο την αποψη του και οχι αν απλως διατυπωσει μια αποψη που δεν συμφωνει με των αλλων...

Παντως οπως και να χει ναι,θα ταν καλυτερο να γραφεται η αιτια για το καθε rep,ειτε αρνητικο ειτε θετικο.....

[και αν καποιος θελει να ακουσει τπτ καλο ή κακο,να υπογραψει!!:tongue2:]

#1245 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 02 August 2008 - 14:28

Κάτι που δεν με ενοχλεί ακριβώς μάλλον παράλειψη θα το έλεγα.
Στα social groups δεν υπάρχει το spoiler tag και καμιά φορά ξεφεύγουν spoils.
Posted Image