Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 30 June 2008 - 15:53
thanx man με υποχρέωσες!!!

Posted 01 July 2008 - 09:07
Εμένα με ενοχλεί ένα αλλο πραγματάκι.
κάθε δευτέρα που λογκάρω μου βγάζει το εξείς μήνημα κάτω απο το good morning kapou
The working week begins again
μήπως μπορεί να γίνει μια τράμπα με κάτι πιο ευχάριστο(σας ικετεύω δήλαδη)
γιατί κάθε φορά που το κοιτάω θέλω να σπάσω το μηχάνημα
άμα δείτε το CP μου ρίξτε μια ματιά στο τι επαγγέλομαι και θα καταλάβετε
το πρόβλημα...
και εμενα με ενοχλεί να πω την αμαρτία μου.
Posted 01 July 2008 - 15:27

Posted 01 July 2008 - 21:42
Posted 01 July 2008 - 23:28
Με ενοχλεί που μου ακυρώσανε ολόκληρη λίστα για δύο μόνο λεξούλες ανάμεσα σε 80 σελίδες. Ήμαρτον! Ένα παιδοφιλικό hentai που μου άρεσε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα και μου το σβήσανε!
Το είπες και μόνος σου..παιδοφιλικό. Μετά από όλες τις συζητήσεις στο forum δεν καταλαβαίνω για τι αντιδράς. Το ότι είναι ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα δεν το κάνει λιγότερο αισχρό, έκφυλο ή λιγότερο παράνομο. Μην ξανανοίγουμε αυτό το θέμα παρακαλώ.
Posted 02 July 2008 - 11:39
Με ενοχλεί που μου ακυρώσανε ολόκληρη λίστα για δύο μόνο λεξούλες ανάμεσα σε 80 σελίδες. Ήμαρτον! Ένα παιδοφιλικό hentai που μου άρεσε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα και μου το σβήσανε!
Αν σου λέει κάτι...Το θέμα lolicon είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Θυμάμαι πριν κάποιους μήνες η Jelsoft (ιδιοκτήτρια του συστήματος Vbulletin) είχε μετά από καταγγελία κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα anime community boards, το hongfire ακριβώς για αυτόν τον λόγο...το site είναι πλέον up, αν και αναγκάστηκε να σβήσει όλες τις αναφορές του σε αντίστοιχο περιεχόμενο. Αναγκάστηκαν επίσης να προσθέσουν αυτό στους κανόνες τους...
Prohibition of Promotion of Pedophilia
There shall be under no circumstances that members are actively, and visibly encouraging pedophilia in the forums. Such behavior is not tolerated in HongFire forums. There shall be no creation of threads openly discussing pedophilia, and there will be no groups created hinting pedophilia, or any for that matter. We consider this offense as serious, and any violators discovered will receive a permanent ban.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 July 2008 - 14:47
http://www.anime.gr/forums/one-piece/4927-%D0%EF%E9%EF-%EC%E5%EB%EF%F2-%F4%EF%F5-%F0%EB%E7%F1%F9%EC%E1%F4%EF%F2-%E8%E5%F9%F1%E5%E9%F4%E5-%EF%F4%E9-%E5%E9%ED%E1%E9-%F4%EF-%F0%E9%EF-%E4%F5%ED%E1%F4%EF-3.html#post203876
Το να μην χρησημοποιούνται τα spoiler tags εκεί που πρέπει. Αυτό με ενοχλεί πραγματικά
Posted 03 July 2008 - 14:58

Posted 03 July 2008 - 16:29

Posted 03 July 2008 - 21:51
Posted 04 July 2008 - 00:57
Ευχαριστω για την ενημερωση, Odin. Νομιζα οτι report ηταν μονο για spam, flames κτλ, χαιρομαι που βλεπω οτι εχει και αυτη τη χρηση (και ενα εξτρα respect γιατι αυτο βελτιωνει κατα πολυ το φορουμ αλλα συνεπαγεται πολλη περισσοτερη δουλεια για εσαςΌταν βλέπετε κάποιο τέτοιο post χρησιμοποιείτε το report button.Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Posted 04 July 2008 - 15:16
Λίγο να καθήσει να παρατηρήσει κανείς τις αλυσίδες, οι καθηστερήσεις που υπάρχουν είναι τρομακτικές. Ακομα πιο τρομακτικές είναι οι δικαιολογίες. ΑΚΟΜΑ πιο ενοχλητικό είναι όταν κάποιος παραλάβει ντιβιντί,καθηστερεί 10 μέρες να ενημερώσει.
π.χ. ο Χ θα πρέπει να έχει λάβει τα ντιβντί στις 10 του μήνα αφού ο Υ τα έχει στήλει απο της 1 του μήνα. Είμαστε σίγουροι ότι τα έχει λάβει το αργότερο στης 12 του μήνα. Ο ιδιος ολο αυτο τον καιρό δεν ενημερώνει και ξαφνικά στις 17 του μήνα δηλώνει ότι του ήρθαν τα ντιβιντί στις 17 του μήνα. Αρα η χρονομέτρηση ξεκινάει απο τις 17 του μήνα και όχι απο τις 10-12 που σίγουρα έχουν φτάσει με αποτέλεσμα να έχουμε μισό μήνα κάποιον να τα κρατάει. Σε αυτό προσθέτω και οποιαδήποτε φτηνή δικαιολογία για μεγάλη καθυστέρηση.
Προσωπικά περίμενα περισσότερη "αστυνόμευση" σε αυτό το θέμα μιάς και τα άτομα αυτά είναι άτομα τα οποία έχουν συμμετάσχει σε πολλές αλυσίδες και δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στο community.
Απλά δεν βλέπω συχνά παρατηρήσεις απο το ADN team. Σίγουρα έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και μιλάμε για ένα χόμπι αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να καλυτερεύσουμε την κατασταση. Εγώ ώς απλό μέλος εάν δείξω με το δαχτυλό μου κάποιον τότε θα ξεκινήσει flame-war. Αντιθέτως ένας Mod δέν θα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.

Posted 04 July 2008 - 15:35
Αντιθέτως ένας Mod δέν θα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
Χεχε... μην είσαι τόσο σίγουρος, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό...

Walter έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου. Δυστυχώς όμως, δεν είναι και πολλά τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Τόσο η ίδια η φύση του ADN (από τα αναξιόπιστα ταχυδρομεία στην αδυναμία επαλήθευσης των λεγομένων των μελών και από την ανευθυνότητα κάποιων μέχρι την αδιαφορία των chain distros - εδώ βάζω και το τομάρι μου μέσα), όσο και το γεγονός πως η εύρυθμη λειτουργία του επαφίεται στην καλή διάθεση και συνεργασία ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων, κάνουν την δουλειά των εθελοντών που βοηθούν εκεί αρκετά δύσκολη.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα μείνουμε και με σταυρωμένα τα χέρια. Stay tuned...

Posted 04 July 2008 - 16:00
Χεχε... μην είσαι τόσο σίγουρος, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό...
Walter έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου. Δυστυχώς όμως, δεν είναι και πολλά τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Τόσο η ίδια η φύση του ADN (από τα αναξιόπιστα ταχυδρομεία στην αδυναμία επαλήθευσης των λεγομένων των μελών και από την ανευθυνότητα κάποιων μέχρι την αδιαφορία των chain distros - εδώ βάζω και το τομάρι μου μέσα), όσο και το γεγονός πως η εύρυθμη λειτουργία του επαφίεται στην καλή διάθεση και συνεργασία ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων, κάνουν την δουλειά των εθελοντών που βοηθούν εκεί αρκετά δύσκολη.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα μείνουμε και με σταυρωμένα τα χέρια. Stay tuned...
Καταρχάς μπράβο για το fast reply. Εγώ εύχομαι κουράγιο. Στο τέλος θα βγούμε με καρκίνο μέσα απο την όλη ιστορία. Πάμε ομαδικά για yoga? Χαλαρώνεις πολύ λένε.

Posted 11 July 2008 - 00:13