Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1186 Kapou

Kapou

Alt τίς εί;;

• Members
  • 33 posts

Posted 30 June 2008 - 15:53

@ atstifte D

thanx man με υποχρέωσες!!!

Posted Image
Spoiler:

#1187 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 July 2008 - 09:07

Εμένα με ενοχλεί ένα αλλο πραγματάκι.
κάθε δευτέρα που λογκάρω μου βγάζει το εξείς μήνημα κάτω απο το good morning kapou

The working week begins again

μήπως μπορεί να γίνει μια τράμπα με κάτι πιο ευχάριστο(σας ικετεύω δήλαδη)
γιατί κάθε φορά που το κοιτάω θέλω να σπάσω το μηχάνημα
άμα δείτε το CP μου ρίξτε μια ματιά στο τι επαγγέλομαι και θα καταλάβετε
το πρόβλημα...

και εμενα με ενοχλεί να πω την αμαρτία μου.

#1188 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 01 July 2008 - 15:27

εγω παλι την ωρα που το βλεπω εχω τελειωσει απο τη δουλεια... (της δευτερας)
Posted Image

#1189 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 July 2008 - 21:42

Με ενοχλεί που μου ακυρώσανε ολόκληρη λίστα για δύο μόνο λεξούλες ανάμεσα σε 80 σελίδες. Ήμαρτον! Ένα παιδοφιλικό hentai που μου άρεσε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα και μου το σβήσανε!

#1190 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 01 July 2008 - 23:28

Με ενοχλεί που μου ακυρώσανε ολόκληρη λίστα για δύο μόνο λεξούλες ανάμεσα σε 80 σελίδες. Ήμαρτον! Ένα παιδοφιλικό hentai που μου άρεσε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα και μου το σβήσανε!

Το είπες και μόνος σου..παιδοφιλικό. Μετά από όλες τις συζητήσεις στο forum δεν καταλαβαίνω για τι αντιδράς. Το ότι είναι ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα δεν το κάνει λιγότερο αισχρό, έκφυλο ή λιγότερο παράνομο. Μην ξανανοίγουμε αυτό το θέμα παρακαλώ.

#1191 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 July 2008 - 11:39

Το θέμα lolicon είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Θυμάμαι πριν κάποιους μήνες η Jelsoft (ιδιοκτήτρια του συστήματος Vbulletin) είχε μετά από καταγγελία κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα anime community boards, το hongfire ακριβώς για αυτόν τον λόγο...το site είναι πλέον up, αν και αναγκάστηκε να σβήσει όλες τις αναφορές του σε αντίστοιχο περιεχόμενο. Αναγκάστηκαν επίσης να προσθέσουν αυτό στους κανόνες τους...

Prohibition of Promotion of Pedophilia

There shall be under no circumstances that members are actively, and visibly encouraging pedophilia in the forums. Such behavior is not tolerated in HongFire forums. There shall be no creation of threads openly discussing pedophilia, and there will be no groups created hinting pedophilia, or any for that matter. We consider this offense as serious, and any violators discovered will receive a permanent ban.

Αν σου λέει κάτι...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1192 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 03 July 2008 - 14:47

Αν και το one piece είναι η αγαπημένη μου σειρά, αποφεύγω να διαβάζω το σχετικό θρεντ, καθώς κάποιοι επιμένουν να μη χρησημοποιούν το spoiler tag. Και δεν αναφέρομαι στα θρεντ που τα spoiler επιτρέπονται (αυτά το γράφουν στον τίτλο έτσι κι αλλίως). Αναφέρομαι στα υπόλοιπα. Τουλάχιστον 3 άτομα έχουν αποκαλύψει την πλοκή των παρακάτω επισοδείων σε αυτό το θρεντ
http://www.anime.gr/forums/one-piece/4927-%D0%EF%E9%EF-%EC%E5%EB%EF%F2-%F4%EF%F5-%F0%EB%E7%F1%F9%EC%E1%F4%EF%F2-%E8%E5%F9%F1%E5%E9%F4%E5-%EF%F4%E9-%E5%E9%ED%E1%E9-%F4%EF-%F0%E9%EF-%E4%F5%ED%E1%F4%EF-3.html#post203876

Το να μην χρησημοποιούνται τα spoiler tags εκεί που πρέπει. Αυτό με ενοχλεί πραγματικά

#1193 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 July 2008 - 14:58

Mμμμ...Ι feel you my friend...You are going to need "thread cops"...Εγώ ειδικά είχα βαρεθεί απίστευτα να μπαίνω στο anime thread του bleach πριν να δημιουργηθούν τα sub-forums και να στέλνω συνέχεια pm,profile comments και λοιπά για μπάλωμα των spoiler...Το καλύτερο είναι να βρεθεί κάποιος που να διαβάζει και όλα τα manga αλλά να βλέπει και το anime για να μπαλώνει τέτοια σκηνικά μέχρι να μάθει ο κόσμος να προσέχει...Αν έχεις κάποιον υπόψη σου για το one piece μπορεις να του πεις...Ειδικά αν μπαίνει συχνά στο thread δεν πιστεύω να είναι ιδιαίτερα κουραστικό να στείλει 2-3 pm μέχρι να "νιώσει" ο κόσμος.
Posted Image

#1194 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 July 2008 - 16:29

+1 στον Namida (οχι μονο για το One Piece). Πολυ καλη η ιδεα και η οργανωση των εν λογω threads, αλλα αν τα μελη (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα) δε νιωθουν τοτε δουλεια δε γινεται.
Posted Image

#1195 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 July 2008 - 21:51

Όταν βλέπετε κάποιο τέτοιο post χρησιμοποιείτε το report button.Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

#1196 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 July 2008 - 00:57

Όταν βλέπετε κάποιο τέτοιο post χρησιμοποιείτε το report button.Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Ευχαριστω για την ενημερωση, Odin. Νομιζα οτι report ηταν μονο για spam, flames κτλ, χαιρομαι που βλεπω οτι εχει και αυτη τη χρηση (και ενα εξτρα respect γιατι αυτο βελτιωνει κατα πολυ το φορουμ αλλα συνεπαγεται πολλη περισσοτερη δουλεια για εσας:nod2:).
Posted Image

#1197 Walter

Walter

Hellsing's Butler

• Members
  • 219 posts

Posted 04 July 2008 - 15:16

Προσωπικά πιστεύω ότι το ΑDN είναι μια καταπληκτική ιδέα ΑΛΛΑ πάρα πολλά άτομα είναι εντελώς ανεύθηνα όταν τα DVD έρχονται στα χέρια τους.

Λίγο να καθήσει να παρατηρήσει κανείς τις αλυσίδες, οι καθηστερήσεις που υπάρχουν είναι τρομακτικές. Ακομα πιο τρομακτικές είναι οι δικαιολογίες. ΑΚΟΜΑ πιο ενοχλητικό είναι όταν κάποιος παραλάβει ντιβιντί,καθηστερεί 10 μέρες να ενημερώσει.

π.χ. ο Χ θα πρέπει να έχει λάβει τα ντιβντί στις 10 του μήνα αφού ο Υ τα έχει στήλει απο της 1 του μήνα. Είμαστε σίγουροι ότι τα έχει λάβει το αργότερο στης 12 του μήνα. Ο ιδιος ολο αυτο τον καιρό δεν ενημερώνει και ξαφνικά στις 17 του μήνα δηλώνει ότι του ήρθαν τα ντιβιντί στις 17 του μήνα. Αρα η χρονομέτρηση ξεκινάει απο τις 17 του μήνα και όχι απο τις 10-12 που σίγουρα έχουν φτάσει με αποτέλεσμα να έχουμε μισό μήνα κάποιον να τα κρατάει. Σε αυτό προσθέτω και οποιαδήποτε φτηνή δικαιολογία για μεγάλη καθυστέρηση.

Προσωπικά περίμενα περισσότερη "αστυνόμευση" σε αυτό το θέμα μιάς και τα άτομα αυτά είναι άτομα τα οποία έχουν συμμετάσχει σε πολλές αλυσίδες και δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στο community.

Απλά δεν βλέπω συχνά παρατηρήσεις απο το ADN team. Σίγουρα έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και μιλάμε για ένα χόμπι αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να καλυτερεύσουμε την κατασταση. Εγώ ώς απλό μέλος εάν δείξω με το δαχτυλό μου κάποιον τότε θα ξεκινήσει flame-war. Αντιθέτως ένας Mod δέν θα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
Posted Image

#1198 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 July 2008 - 15:35

Αντιθέτως ένας Mod δέν θα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.

Χεχε... μην είσαι τόσο σίγουρος, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό...:hahaha:

Walter έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου. Δυστυχώς όμως, δεν είναι και πολλά τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Τόσο η ίδια η φύση του ADN (από τα αναξιόπιστα ταχυδρομεία στην αδυναμία επαλήθευσης των λεγομένων των μελών και από την ανευθυνότητα κάποιων μέχρι την αδιαφορία των chain distros - εδώ βάζω και το τομάρι μου μέσα), όσο και το γεγονός πως η εύρυθμη λειτουργία του επαφίεται στην καλή διάθεση και συνεργασία ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων, κάνουν την δουλειά των εθελοντών που βοηθούν εκεί αρκετά δύσκολη.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα μείνουμε και με σταυρωμένα τα χέρια. Stay tuned...:tensai:

#1199 Walter

Walter

Hellsing's Butler

• Members
  • 219 posts

Posted 04 July 2008 - 16:00

Χεχε... μην είσαι τόσο σίγουρος, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό...:hahaha:

Walter έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου. Δυστυχώς όμως, δεν είναι και πολλά τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Τόσο η ίδια η φύση του ADN (από τα αναξιόπιστα ταχυδρομεία στην αδυναμία επαλήθευσης των λεγομένων των μελών και από την ανευθυνότητα κάποιων μέχρι την αδιαφορία των chain distros - εδώ βάζω και το τομάρι μου μέσα), όσο και το γεγονός πως η εύρυθμη λειτουργία του επαφίεται στην καλή διάθεση και συνεργασία ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων, κάνουν την δουλειά των εθελοντών που βοηθούν εκεί αρκετά δύσκολη.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα μείνουμε και με σταυρωμένα τα χέρια. Stay tuned...:tensai:

Καταρχάς μπράβο για το fast reply. Εγώ εύχομαι κουράγιο. Στο τέλος θα βγούμε με καρκίνο μέσα απο την όλη ιστορία. Πάμε ομαδικά για yoga? Χαλαρώνεις πολύ λένε.:thatsit:
Posted Image

#1200 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 11 July 2008 - 00:13

λοιπον κατι που αρχισε να με ενοχλει ειναι η ορθωγραφια.ΡΕ παιδια νταξει δεν ειμαι και ο καλυτερος αλλα σημερα ειδα δυο τρια ποστ και δε μπορουσα να κοιταξω δυο λαθη σε μια λεξη??