Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1036 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 12 June 2008 - 11:48

κ γιατι να μην μετρανε...το να εχεις πολλα ποστς μηπως σου δινει κυρος και δεν το ξεραμε...?η μηπως 8α τσακωνομαστε ποιος εχει περισσοτερα...?
σε πολλους καμια διαφορα δεν κανει αν μετρανε η δεν μετρανε τα ποστς πιχι στο οφ τοπικ

#1037 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 June 2008 - 12:26

κ γιατι να μην μετρανε...το να εχεις πολλα ποστς μηπως σου δινει κυρος και δεν το ξεραμε...?η μηπως 8α τσακωνομαστε ποιος εχει περισσοτερα...?
σε πολλους καμια διαφορα δεν κανει αν μετρανε η δεν μετρανε τα ποστς πιχι στο οφ τοπικ

Αυτό λέω και γω. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των ποστ, αλλά η ποιότητά τους. Οπότε για μένα είναι αρνητικό να εμφανίζονται π.χ. 300 ποστ συνολικά, τη στιγμή που μόνο τα 180 είναι ουσιαστικά.

#1038 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 12 June 2008 - 12:28

ναι αλλα ποιος θα καθεται να ξεχωριζει ποστ????
δουλεια δεν ειχαν οι mod....
εκτως αν γινεται αλλιως...................dunno.....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1039 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 12 June 2008 - 12:40

Ε έτσι κι αλλιώς (αν δεν κάνω λάθος) τα post σε οφτοποπι και παιχνίδια δεν μετράνε στο progress.Ασε που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο πόσα ποστ έκανε κάποιος.(εγώ τουλάχιστον δεν δίνω).
Posted Image

#1040 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 June 2008 - 13:26

ναι αλλα ποιος θα καθεται να ξεχωριζει ποστ????
δουλεια δεν ειχαν οι mod....
εκτως αν γινεται αλλιως...................dunno.....

εκει ειναι ευκολο, αμα βαλουν καποιο subforum να μη μετρανε τα posts το κανει αυτοματα το site ( και αναδρομικα δλδ).

Αμα εννοεις αυτο.

#1041 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 June 2008 - 13:27

Ε έτσι κι αλλιώς (αν δεν κάνω λάθος) τα post σε οφτοποπι και παιχνίδια δεν μετράνε στο progress.Ασε που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο πόσα ποστ έκανε κάποιος.(εγώ τουλάχιστον δεν δίνω).

Summon Zoro:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1042 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 June 2008 - 14:03

Αυτό λέω και γω. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των ποστ, αλλά η ποιότητά τους. Οπότε για μένα είναι αρνητικό να εμφανίζονται π.χ. 300 ποστ συνολικά, τη στιγμή που μόνο τα 180 είναι ουσιαστικά.

I see a contradiction in your statement --Phoenix Wright

Τελικα για σενα "ειναι αρνητικο να εμφανιζονται χ post συνολικα" ή "δεν εχει σημασια ο αριθμος τους"; Γιατι στη μια προταση λες οτι ειναι σημαντικος ο αριθμος και στην αλλη οτι δεν ειναι.
Posted Image

#1043 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 June 2008 - 21:27

Εμένα με χαλάει που τα ποστ στο play by post μετράνε στο συνολικό αριθμό. Κάποια παιχνίδια έχουν πολύ πλάκα, ειδικά αυτό με τις λέξεις, αλλά από την άλλη μου φαίνεται άδικο να προσμετρούνται ποστ που περιέχουν 1-5 λέξεις. Μήπως το Play by post θα έπρεπε να μην προσμετράται στον συνολικό αριθμό. Έτσι δεν θα νιώθουμε και μεις άσχημα όταν συμμετέχουμε.

Θα αλλάξει οσονούπω (aka τις προσεχείς ημέρες) και όχι μόνον αυτό:gn2:

E5VV38U.jpg

#1044 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 June 2008 - 10:50

θείε sponi!!!!! ο konatas έκλεψε τη siuseiseiki μου:hahaha::if::blingeye2:

#1045 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 June 2008 - 11:19

εσύ φταις που την άφησες ξαμολημένη...

#1046 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 June 2008 - 13:58

Μου τη δινει οταν σε ενα θεμα μπαινουν ατομα μονο για να πουνε "δε μου αρεσει αυτο το θεμα" , ειδικα οταν μετα προσθετουν "σταματηστε το" (χωρις καποιον αλλον λογο περα το οτι δεν τους αρεσει). Αν δε μας αρεσει ενα θεμα, δεν το διαβαζουμε! Ειναι τοσο δυσκολο να σεβαστουμε αυτους που θελουν να το συζητησουν;
Posted Image

#1047 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 June 2008 - 14:34

ρε γιαννιά σταματα να είσαι τόσο δημοκρατικός παρασκευή είναι χαλάρωσε λίγο.

#1048 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 June 2008 - 14:49

I see a contradiction in your statement --Phoenix Wright

Τελικα για σενα "ειναι αρνητικο να εμφανιζονται χ post συνολικα" ή "δεν εχει σημασια ο αριθμος τους"; Γιατι στη μια προταση λες οτι ειναι σημαντικος ο αριθμος και στην αλλη οτι δεν ειναι.

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Θέλω να πω πως αν προσμετρούνται και τα ποστ σε παιχνίδια κλπ, ο συνολικός αριθμός δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικός της συμβολής κάθε μέλους στο φόρουμ. Αν δεν προσμετρούνται, ίσως να μπορεί η συμβολή να εκτιμηθεί κάπως. Όμως σε καμία περίπτωση ο αριθμός και μόνο των ποστ δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο συμμετοχής. Δηλάδη μπορεί κάποιος να μην ποστάρει, αλλά να έχει φτίαξει 4 δυνατές αλυσίδες.
Με κάλυψε ο phantom που είπε ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν

#1049 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 13 June 2008 - 15:36

και εγω πιστευω τα post ειναι για εσωτερικη καταναλωση... καλυτερα να μη φαινονται καθολου... η progress bar ειναι αρκετη
Posted Image

#1050 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 13 June 2008 - 21:58

θείε sponi!!!!! ο konatas έκλεψε τη siuseiseiki μου:hahaha::if::blingeye2:

Εσύ φταις που την εγκατέλειψες την καημένη! :(:(:(

Και δεν έχω την Sui-san, αλλά το Agency of Desu. :drink:

Δεν μπορείς εσύ Κυρία μου να αφήνεις την Suiseiseki μας απροστάτευτη ~desu!!

Remember Rule #41 :)

Edited by Konata, 13 June 2008 - 22:08.
~desu

Posted Image