Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1021 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 10 June 2008 - 10:22

Όταν λείπω συμβαίνουν τα καλύτερα :nanana:

+1

a flame war without me being involved... somehow I feel cheated!!

:hahaha:

Δεν υπαρχει νοημα στο να αναστησω το debate, απλα θα πω οτι απο αυτα που διαβασα, και οι δυο πλευρες ειχαν σε καποια σημεια δικιο και σε αλλα αδικο.. Αυτο συνηθως αποκαλειται "παρεξηγηση", οποτε για το καλο του φορουμ let it go and move on...

Ελπιζω αλλωστε οτι και οι δυο πλευρες εμαθαν πως να χειριζονται καλυτερα τετοιες καταστασεις στο μελλον.
Posted Image

#1022 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 10 June 2008 - 10:53

Θα συμφωνήσω με Mr Ayu-Mania-san 100%. Υπερβολική παρεξήγηση. :( Μην χαλάτε τις καρδιές σας βρε παιδιά :( Στεναχωριέμαι να τα βλέπω...

Αλλά είμαστε και παρεξηγιάρηδες. Τι να κάνουμε;... :drink:
Posted Image

#1023 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 10 June 2008 - 12:05

Μόλις το είδα έκανα restore το post του

Δεν με ενοχλεί, απορεία είναι. Τι γίνονται τα ποστ όταν σβύνονται; Βρίσκονται σε μια μετέωρη κατάσταση, και περιμένουν με αγωνία αν κάποιος θα τα αναστήσει ή αν θα χαθούν ολοκληρωτικά. Τι αγωνία πρέπει να περνάνε όσο βρίσκονται σε αυτή την κατάστση:sadist:.

#1024 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 June 2008 - 00:13

Οι Moderators έχουν επιλογή μόνο για soft delete post, ενώ οι Global Mods και Admins μπορούν να το σβήσουν και ολοκληρωτικά. Συνήθως ό,τι post σβήνουν οι mods το σβήνουμε εντελώς, εκτός και αν είναι σε θέματα που τυχόν χρειαστεί να γίνει restore.

E5VV38U.jpg

#1025 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 June 2008 - 00:45

Να ρωτήσω?Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για να το postαρω εδώ αλλά έχετε παρατηρήσει ότι όταν είστε στο homepage και πατήσετε να δείτε τα blogs ή τα downloads βγάζει no input file specified?Ή συμβαίνει μόνο σε μένα?
Γενικώς αν είμαι μέσα στα forums ή στα new posts αυτό δεν συμβαίνει...Μόνο στο home page...(ελπίζω να μην έκανα την ερώτηση σε λάθος thread:nosey:)
Posted Image

#1026 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 11 June 2008 - 07:23

Να ρωτήσω?Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για να το postαρω εδώ αλλά έχετε παρατηρήσει ότι όταν είστε στο homepage και πατήσετε να δείτε τα blogs ή τα downloads βγάζει no input file specified?Ή συμβαίνει μόνο σε μένα?
Γενικώς αν είμαι μέσα στα forums ή στα new posts αυτό δεν συμβαίνει...Μόνο στο home page...(ελπίζω να μην έκανα την ερώτηση σε λάθος thread:nosey:)

το παθαινω και εγω συχνα, οταν προσπαθω να μπω στα social groups απο τα quick links

#1027 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 June 2008 - 16:54

o "ολόκληρος global moderator" είναι άνθρωπος και αυτός... και αντιδρά ανθρώπινα και όχι σαν bot. Όταν τσαντιστεί θα αντιδράσει... Και όταν ένα απλό μέλος χαρακτηρίζει την anime.gr team σα χούντα είναι όλα καλά. Οταν κάποιος από εμάς χαρακτηρίζει μέλος είναι έγκλημα...

το έχω πει εδώ και καιρό... η θέση μου ως global mod είναι στα χέρια της team. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να απομακρυνθώ αν θεωρηθεί ότι δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου... Αν όμως οι ίδιοι κρίνουν ότι καλώς πράτω τότε σόρρυ αλλά αν έχει να μου κάνει κανείς παρατήρηση θα είναι αυτοί...

ευχαριστώ, Βασίλης

Χωρίς να θέλω να συνεχίσω την συζήτηση, απλώς για να μην παρεξηγιθώ, να πω απλώς ότι δεν νομίζω ότι εσύ δεν κάνεις σωστή δουλειά Βασίλη. Βασικά είσαι από αυτούς που έχουν ρίξει μπόλικο υδρώτα στο forum, και δεν θέλω να δείξω ότι δεν το εκτιμάω. Θεωρώ ότι σε αδίκησε αυτός ο καυγάς, εσένα και πολλούς άλλους. Σίγουρα δεν υπάρχει συζήτηση για ανακατατάξεις σε αυτή την περίπτωση, εννοείται πως όχι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν τρομερό λάθος!

Απλώς καλό θα ήταν να μην εκφραζόμαστε έτσι δημόσια, καθώς θα ήταν το λάθος παράδειγμα. :P

Fight on Θείο! :drink:

oR4yYRl.gif

#1028 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 11 June 2008 - 20:38

Δεν ξερω τι εχει γινει αλλα στο Group Naruto που εχω φτιαξει, ξαφνικα χτες εχασα ολα τα δικαιωματα που ειχα σαν δημιουργος και το βλεπω σαν ενας απλος επισκεπτης, το μονο που μπορω να κανω εινια να προσκαλω αλλα μελη. ξερει κανεις τι μπορει να εγινε?

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#1029 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 June 2008 - 22:01

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις πως αυτή η δυνατότητα αφαιρέθηκε επειδή δεν έπρεπε εξ' αρχής να υπάρχει. Η αφορμή δόθηκε με το loli group.

E5VV38U.jpg

#1030 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 June 2008 - 00:01

Ναι αλλά δεν θα πρέπει τουλάχιστον να μπορείς να κάνεις edit το group (πχ όνομα και description); Αυτό δεν νομίζω να θεωρείτε δουλειά του moderator μόνο.
phmava.php

#1031 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 12 June 2008 - 00:14

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις πως αυτή η δυνατότητα αφαιρέθηκε επειδή δεν έπρεπε εξ' αρχής να υπάρχει. Η αφορμή δόθηκε με το loli group.

Αμαν αυτο το Lolicon, μονο προβληματα φερνει:redcard2::mador2::madtodeath:

Posted ImagePosted Image

#1032 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 June 2008 - 00:22

Ναι αλλά δεν θα πρέπει τουλάχιστον να μπορείς να κάνεις edit το group (πχ όνομα και description); Αυτό δεν νομίζω να θεωρείτε δουλειά του moderator μόνο.

Σε αυτο συμφωνω, δεν ειναι δα κατι το φοβερο μια αλλαγη στο description ή τον τιτλο.
Posted Image

#1033 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 June 2008 - 00:44

~ fixed ;)

E5VV38U.jpg

#1034 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 June 2008 - 11:38

Εμένα με χαλάει που τα ποστ στο play by post μετράνε στο συνολικό αριθμό. Κάποια παιχνίδια έχουν πολύ πλάκα, ειδικά αυτό με τις λέξεις, αλλά από την άλλη μου φαίνεται άδικο να προσμετρούνται ποστ που περιέχουν 1-5 λέξεις. Μήπως το Play by post θα έπρεπε να μην προσμετράται στον συνολικό αριθμό. Έτσι δεν θα νιώθουμε και μεις άσχημα όταν συμμετέχουμε.

#1035 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 12 June 2008 - 11:45

εδώ μετράνε άλλα και άλλα...