EDIT:
Μαλλλον χειρότεροι θα γίνονταν οι κανόνες αν επιτρέπονταν τα greeklish (για μένα τουλάχιστον)
Ασχετο ρε toXas αλλα πώς θα σου φενόταν αν τα μέλη του review team για χάρην ευκολίας γράφαμε τα reviews στα greeklish?
Η παραπανω αποτελει την γνωμη δεν ειπα εγω οτι θα γινουν καλυτεροι ειπα αυτο εξεταζουμε..
Οπως επισης το οτι επιτρεπονται τα greeklish δεν σημαινει οτι απαγορευονται τα ελληνικα και για κατι που ειναι "σοβαρο" για το φορουμ εννοειτε οτι θα ηταν καλυτερα τα ελληνικα ειναι σαν να μου λες οτι γιατι εγραψες ενα κειμενο στο word ενω μπορουσες να το γραψεις στο χερι... εννοειτε οτι τα δαχτυλογραφημενα ειναι πιο ομορφα κ πιο ευκολα αναγνωσιμα... εσυ οπως γραφεις εξεταστικη πχ γραφεις με το στυλο κ σε πολλες αλλες περιπτωσεις...
(κ αναφερομαι σε ενα που ξερεις ΚΑΙ να πληκτρολογεις δεν μιλησα για καμια γιαγια 80 χρονων που ξερει μονο να γραφει, και αν...)
Αρα λοιπον ναι μεν η μια ειναι καλυτερη, ναι δε δεν απαγορευει κανεις να χρησιμοποιεις την αλλη
Εγώ απαντάω στα επιχειρήματά τους, αυτοί απαντάνε στα δικά μου, και ο καθένας διαβάζει τη συζήτηση και αποφασίζει για τον εαυτό του.
Αντιθέτως εσύ, που μου πετάς το γάντι συνέχεια την τελευταία βδομάδα, αρκείσαι στο να λες ότι δεν μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις, και ότι φέρνω άκυρα παραδείγματα και συγκρίνω ανόμοια πράγματα. Για του λόγου το αληθές, κοίτα το παραπάνω quote και απομόνωσέ μου ΕΝΑ επιχείρημα.
Επειδή λοιπόν νομίζω ότι όλα αυτά τα γράφεις επειδή απλά δεν με χωνεύεις, και όχι επειδή έχεις αντεπιχειρήματα, μπορείς να με διαψεύσεις γράφοντας κάτι παραπάνω από απαντήσεις του τύπου "your mom"; Ευχαριστώ.
Ναι οκ το αν σε χωνευω ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εννοητε πως οχι αλλα αυτο ειναι δικος μου λογαριασμος ουτε εσυ με χωνευεις αλλωστε και φαινετε, εγω δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο...
Δεν σου πεταω το γαντι ομως και θελω να το ξεκαθαρισουμε, απλως εισαι ο μονος που καθε φορα μου απανταει επιλεκτικα, αναφερετε προσωπικα (στον αριθμο των ποστ μου, στα θεματα που εχει ανοιξει ο αλλος) στο κατω κατω κ ο χειροτερος μλκς να ημουν την αποψη μου εχω δικαιομα να την πω...
Οσο γιατι σταματαω να σου απανταω η δεν μπαινω στον κοπο
1ον το θεμα κλειδωθηκε πριν απαντησω
2ον για τον λογο οτι δεν θελω να πεις οτι εχω εμπαθεια μαζι σου (που μολις κανεις) αλλα πραγματικα δεν γινετε να παραβλεπω πραγματα που με ενοχλουνε
3ον το να κανω 666 ποστ σε ενα θεμα ακυρο οπως ηταν το song of teh day δεν ειναι οτι καλυτερο και αφου δεν σταματας ποτε εσυ πρεπει καποιος να υποχωρησει... κ το κανω καθε φορα...
αυτα ευχαριστω
u still fail to amuse me....
<3 Μρ Αγιου-Μανια