νταξ.πχ 100 ανεργα μελη
LIVE WITH IT.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ.
Posted 12 December 2007 - 15:16
νταξ.πχ 100 ανεργα μελη
Posted 12 December 2007 - 15:17
Posted 12 December 2007 - 15:20
Φιγουρατζού...Μερικοί έχουμε και 3 και 4 γλώσσες εγκατεστημένες στους υπολογιστές μας.
Posted 12 December 2007 - 15:22
μαλακα λιωνω
νταξ.
LIVE WITH IT.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ.
Posted 12 December 2007 - 15:24
ειμαι.οκ εισαι πολυ εξυπνος οπως παντα
Μια φορα στην ζωη σου ομως σταματα να κανει τον χιμπατζη οταν θελω να μιλισω σοβαρα ευχαριστω...
Posted 12 December 2007 - 16:03
Δεν παρατήρησες τον τίτλο του poll μου φαίνεται...EdIT
α και κατι ακομα για το οποιο το Poll απο την αρχη δεν ηταν τοσο αντικειμενικο οσο το παρουσιαζετε
Αν η "πλειοψηφεια" ειχε διαλεξει τα greeklish δεν υπηρχε περιπτωση να καταργουσατε τα ελληνικα! το αντιθετο ομως εγινε!
Δηλαδη πως λες οτι κατι ειναι αντικειμενικο οταν το ενα πραγμα το αντιμετοπιζεις ανεκτικα (δηλ σε περιπτωση καταψηφησης θα το ανεχεστε) και το αλλο θα το απορριψετε σε περιπτωση που εχει του λιγοτερους ψηφους... περιεργη αποψη εχετε για την "πλειοψηφεια" παντως...
Δεν λέει πουθενά ''διαλέξτε ποιο θέλετε να καταργηθεί μεταξύ greeklish και ελληνικών'', επομένως δεν υπήρχε κάποια υποχρέωση να απαγορευτούν τα ελληνικά αν νικούσαν το ''όχι''.Θα θέλατε να καθιερωθεί η ελλ. γλώσσα στο aNiMe.gr?...
Posted 12 December 2007 - 17:05
Αν και δεν ήμουν μέλος όταν έγινε η ψηφοφορία θα ψήφιζα ελληνικά σίγουρα.
Δεν παρατήρησες τον τίτλο του poll μου φαίνεται...
Δεν λέει πουθενά ''διαλέξτε ποιο θέλετε να καταργηθεί μεταξύ greeklish και ελληνικών'', επομένως δεν υπήρχε κάποια υποχρέωση να απαγορευτούν τα ελληνικά αν νικούσαν το ''όχι''.
Posted 12 December 2007 - 17:17
Κι εσύ περίεργη άποψη έχεις για την ελληνική γλώσσα, θα προτιμούσες να την απορρίψεις επειδή δεν σε βολεύει για χάρη των greeklish που σε βολεύουν;Δηλαδη πως λες οτι κατι ειναι αντικειμενικο οταν το ενα πραγμα το αντιμετοπιζεις ανεκτικα (δηλ σε περιπτωση καταψηφησης θα το ανεχεστε) και το αλλο θα το απορριψετε σε περιπτωση που εχει του λιγοτερους ψηφους... περιεργη αποψη εχετε για την "πλειοψηφεια" παντως...
Posted 12 December 2007 - 17:20
Πάντως μου φαίνεται τουλάχιστον τραγελαφικό αν γινόταν αυτό που λες και νικούσαν τα greeklish!
Φανταστείτε κανόνα...
Apagorevontai ta ellinika (τον γράφω με greeklish γιατί έτσι θα έπρεπε να γραφτεί για να μην αντιβαίνει στον ίδιο τον κανόνα)
Το να υπήρχε περίπτωση να καταργούσαμε την ελληνική γλώσσα το βρίσκω αυτονόητα παράλογο.
Το να καταργήσουμε τα greeklish το βρίσκω αυτονόητα λογικό.
Κι εσύ περίεργη άποψη έχεις για την ελληνική γλώσσα, θα προτιμούσες να την απορρίψεις επειδή δεν σε βολεύει για χάρη των greeklish που σε βολεύουν;
Posted 12 December 2007 - 17:30
το post σου ακυρώνει μόνο του αυτό που λέει...δεν ειπα οτι δεν ειναι παραλογο απλως οταν θετεις τετοιο διλλημα θα πρεπει να το θετεις με ισους ορους...
Posted 12 December 2007 - 17:36
το post σου ακυρώνει μόνο του αυτό που λέει...
Όταν κάτι είναι παράλογο σε σύγκριση με κάτι λογικό δεν υπάρχει και νόημα στο να τα συγκρίνεις με ίσους όρους γιατί τότε δέχεσαι σαν λογικό το παράλογο!
Posted 12 December 2007 - 18:04
Posted 12 December 2007 - 18:21
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις.
Και μάλλον βλέπω ότι είναι αδύνατο να σε κάνω να καταλάβεις το παράλογο που βλέπω εγώ στο να ψηφίζαμε ποιο να κρατήσουμε και ποιο να καταργήσουμε μεταξύ ελληνικών και greeklish.
Πιθανόν να κολλάς στην "πλειοψηφεια" και στις "δημοκρατικες διαδικασιες" αν και αν δεις εδώ και εδώ θα παρατηρήσεις ότι πουθενά δεν αναφέρει για ''δημοκρατικές διαδικασίες'' αλλά μόνο για ''πλειοψηφία'', εκτός και αν εσύ τα θεωρείς αλληλένδετα.
Αν τώρα έχεις πρόβλημα με το ότι η τότε πλειοψηφία είναι πολύ μικρότερη από την σημερινή και πιστεύεις ότι πρέπει να ξαναγίνει ψηφοφορία τότε κάνε ένα poll για να δεις πόσοι θέλουν να επαναληφθεί.
Και κάθε χρόνο αν (που ελπίζω να) είμαστε όλο και περισσότερα άτομα να το επαναλαμβάνουμε...<<
Posted 12 December 2007 - 18:25
Posted 12 December 2007 - 21:50
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||