Lol έγραψεςουτε ελληνικα, ουτε gr33klish
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:15
Lol έγραψεςουτε ελληνικα, ουτε gr33klish
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:19
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:21
Lol έγραψες
Λίγο πιο σεμνά μόνο γιατί μπορεί κάποιος να προσβληθεί
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:30
Σορρυ, αλλα πιο το νοημα να συνεχιστει αυτη η συζητηση?
Θελετε καποιοι να σας επιτραπει να γραφετε στα greeklish?
Αυτο ΔΕΝ προκειται να συμβει!!!
1) Ειναι εναντια στους κανονες
2) Αποφασιστηκε προ πολλου μετα απο αναλογη συζητηση οπου διαπιστωθηκε οτι δεν υπαρχουν σωστα επιχειρηματα που να δικαιολογουν την χρηση greeklish
Τοτε τι το κουραζετε? Και αν σας χαλαει τοσο, υπαρχει αλλο ελληνικο ανιμε φορουμ οπου τα greeklish επιτρεπονται.
BTW, παστορα οσοι εχουμε ανοιχτοχρωμα skins δεν μπορουμε να δουμε τα λευκα σου fonts.
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:31
Βεβαια το γεγονος οτι πολυς κοσμος δεν εχει καμια μα καμια ιδεα απο γραμματικη και συντακτικο οπως και ορθογραφια
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:41
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:46
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:46
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:47
1) Αυτο ειναι αστειο απο την στιγμη που μιλαμε για τους κανονες τι παει αν πει "ειναι στους κανονες"
Και στην κατοχη δεν μπορουσες να βγεις μετα τις 6 απο το σπιτι σου στους κανονες ηταν...
Ειναι καθαρα λαθος διατυπωμενο αυτο που λες....
2) Το διαπιστωσαν ειδικοι επιστημονες ε? το ανωτατο δικαστηριο? ποιος το διαπιστωσε? lol
Μα για αυτο κανουμε συζητηση γιατι ΔΕΝ εχει διαπιστωθει αλλιως δεν θα υπηρχε καν η συζητηση
και το οτι υπαρχει ενα αλλο φορουμ και αυτο δεν εχει νοημα το να γραφει καποιος στο "τι μας ενοχλει σε αυτο το forum" σημαινει οτι νοιαζετε για ΑΥΤΟ το φορουμ κ λεει τις προτασεις του που κατα την γνωμη του θα κανουν ΑΥΤΟ το φορουμ καλυτερο...
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:48
χωρις να εχω "κατι" με το συγκεκριμενο ατομο ,ηταν ο πρωτος που μου ρθε στο νου οταν διαβασα αυτα που ειπες.η παραπανω παραθεση δεν εχει να κανει με τον pom, απλα την αναφερω...
μιας και αρκετοι (αν οχι οι περισσοτεροι) που ειναι γραμμενοι εδω ειναι μαθητες/σπουδαστες/τελειοφοιτοι/ σχολειων/σχολων/πανεπιστημιων, μου ειναι τρομερα δυσκολο και συναμα απογοητευτικο να πιστεψω οτι τουλαχιστον εδω συμβαινει αυτο το φαινομενο...
οσο κακη/ανεπαρκης (βαλτε οτι αλλο επιθετο θελετε) και αν ειναι η δημοσια παιδεια, εν ετη 2007 προς 2008 δε νομιζω οτι υπαρχει σχολειο που να μη σου μαθαινει τη βασικη ορθογραφια...Spoiler:
και να πω και εγω το παραπονο μου...
με ενοχλει λιγο που ο pom γραφει με ασπρα γραμματα. δεν τον κατηγορω, μπορει να χρησιμοποιει το black theme και να τον βολευουν καλυτερα. απλα μου ειναι δυσκολο να τον διαβασω (χρησιμοποιω steel blue), χρειαζεται να κανω συνεχεια highlight
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:52
Ναι αλλά δεν χρειάζεται να τα "βάφεις άσπρα". Από όσο ξέρω αν δεν κάνεις κάποια αλλαγή, αυτόματα όλα τα posts φαίνονται άσπρα σε εκείνο το theme.
-μι λοβς μαη νταρκ βε2-
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:53
- Ο τιτλος του thread ειναι: "Τι σας ενοχλει σ'αυτο το φορουμ?" και οχι "Ποιοι κανονες δεν σας αρεσουν και αν μας πρηξετε αρκετα ισως τους αλλαξουμε".
- Οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ αμα εχετε κατι διαφορετικο να προτεινετε σχετικα με εναν κανονα ειστε ελευθεροι να το κανετε. Και ειναι αποκλειστικα δικαιωμα των admins να το λαβουν υποψην η οχι.
- Με τα greeklish ομως δεν προτεινετε κατι καινουργιο... Αντιθετα προσπαθειτε να επαναφερετε το φαινομενο των greeklish, για την αντιμετωπιση του οποιου συζητηθηκε και φτιαχτηκε ο κανονας.
Δεχτειτε λοιπον οτι greeklish παπαλα, and move on!
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 15:54
why we dont make a new poll?
να επιτρεπεται η χρηση greeklish? Ναι ή Οχι
ετσι και αλλιως απο την τελευταια φορα που εγινε το poll εχουν ερ8ει και αλλα μελη
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 16:00
Ενδιαφερουσα λογικη... τι κριμα ομως που εχει διατυπωσει αλλος κυριος πρωτα...
λεγετε hitler κ ειναι ο πατερας του φασιτσμου....
Πραγματικα οτι ειπες δεν διαφερει καθολου απο μια φασιστικη λογικη...
οταν καποιος προτεινει ακτι δεν το προτεινει με μετρο... τουλαχιστον σε δημοκρατικα συστηματα...
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 16:00
Η διαφορά με τον Hitler είναι ότι εκείνος επέβαλε πράγματα σε ανθρώπους τόσο της χώρας για την οποία ήταν υπεύθηνος όσο και άλλων χωρών... Είχε δηλαδή εξουσία σε ανθρώπους που δεν του είχαν πραγματικά κάποια υποχρέωση.Ενδιαφερουσα λογικη... τι κριμα ομως που εχει διατυπωσει αλλος κυριος πρωτα...
λεγετε hitler κ ειναι ο πατερας του φασιτσμου....
Πραγματικα οτι ειπες δεν διαφερει καθολου απο μια φασιστικη λογικη...
οταν καποιος προτεινει κατι δεν το προτεινει με μετρο... τουλαχιστον σε δημοκρατικα συστηματα...