Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 07 February 2009 - 21:17

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 08 February 2009 - 18:54
Συγνώμη που το επαναφέρω, αλλά μου φάνηκε σωστό σαν σκέψη.Ενα προβλημα πιστευω πως ειναι η απουσια spoiler tag στα vm.Και αυτο "δημοσιο μερος" του forum ειναι, πιστευω κατι πρεπει να γινει, γιατι δυστυχως πολλοι εχουμε φαει κατι αδεσποτα spoilers
Posted 15 February 2009 - 14:14
Και μου την σπάει ακόμα περισσότερο το γεγονός οτι πολλοί απο αυτούς θέλουν να μάθουν και ιαπωνικά τρομάρα τους.Μάθε πρώτα τα ελληνικά σωστά και μετά ξεκίνα και την άλλη γλώσσα.
Posted 15 February 2009 - 22:07
σαν άτομο που έχει δυσλεξία με προσβάλει αυτό που λές.
και μάλιστα πολύ.
αν δεν σου αρέσει η ορθογραφία κάποιου τότε να του προτείνεις ευγενικά να βάλει ένα λεξικό
στον browser του απο εκεί και πέρα το σχόλιο σου είναι τόσο άσχημο και προσβλητικό όσο
και η φρικιαστική ορθογραφία.
και αν έχεις πρόβλημα με τα άτομα που δεν ξέρουν ορθογραφία και μαθαίνουν ιαπωνικά
τότε να σου πω ότι είμαι ανορθόγραφη και δυσλεκτική σε 5 γλώσσες.
(ακόμη και στα Ιαπωνικά κάνω λάθη)
Posted 15 February 2009 - 22:26

Posted 15 February 2009 - 22:32
δέν έχει τόση σημασία το πώς γράφεις αλλά το τι γράφεις.τάρα αν κάνεις και κανά λάθος που και που δεν χάλασε και ο κόσμοςΔεν ξέρω αν έχει ξαναθιχτεί το ζήτημα αλλά κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να διορθώσουν την ορθογραφία τους.Μπορεί να είμαι παράλογη που το λέω αυτό αλλά όσους βλέπω οτι δεν γράφουν σωστά δεν κάνω καν τον κόπο να διαβάσω το ποστ τους.Εντάξει πολλοί έγραφαν τόσο καιρό με greeklish αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να μην ξέρουν να γράφουν στην μητρική τους γλώσσα.Και τώρα πια ακόμα και η λανθασμένη ορθογραφία θεωρείται δείγμα αναλφαβητισμού.
Και μου την σπάει ακόμα περισσότερο το γεγονός οτι πολλοί απο αυτούς θέλουν να μάθουν και ιαπωνικά τρομάρα τους.Μάθε πρώτα τα ελληνικά σωστά και μετά ξεκίνα και την άλλη γλώσσα.
τώρα για το γράψιμο στην μητρική γλώσσα,κάποιοι εδω μέσα έζησαν εκτός Ελλάδας η όπως η Eri έχει κάποιο πρόβλημα και για αυτό κάνει και λάθη
miko πρόσεχε και λίγο τι λές γιατί κάποιοι μπορούν και να θειχτούν με αυτα που γράφεις.
Posted 15 February 2009 - 22:46

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 February 2009 - 11:02
δλδ. ενα κιμενο τετιο δν ινε 8εμα ορ8γραφιας ινε 8εμα βαρεμαρας
[πλάκα πλάκα προσπαθώ να γράψω σε greeklish και δε μου βγαίνει...]
επίσης κάποιοι απλά φαίνεται ότι πατάνε τυχαία πλήκτρα... αν δεν τους νοιάζει να ξαναρίξουν μια ματιά στο ποστ πριν πατήσουν υποβολή, ε τοτε μην περιμένουν και όλους τους χρήστες να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τι θέλει να πει ο ποιητής...
και το να μπορεί κάποιος να βάλει λεξικό και να μην το κάνει τι είναι; πείσμα;
εγώ πχ δε μπορώ εδώ στη δουλειά γιατί είναι "κομμένο"... ε θα κοιτάω διπλά τα ποστ μου πριν κάνω υποβολή και πάλι κάτι μπορεί να μου ξεφύγει
Posted 16 February 2009 - 11:17

To κακό της υπόθεσης είναι πως κάνεις λίγο παραπάνω για να φτιάξεις το κάθε ποστ. Δεν νομίζω όμως πως είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα, καλύτερα imo να είσαι σωστός, παρά γρήγορος. Ειδικά όταν το post σου θα το διαβάσουν και 100 άλλα άτομα...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 16 February 2009 - 13:04
Posted 16 February 2009 - 17:22
δεν καταλαβαινω
![]()
θεμα μνημης δεν ειναι;
πολύ απλά.....ΟΧΙ!
Γλωσσολογία...wrong forum οπότε δε θα το αναπτύξω πέραν του ότι πολύ απλά όλες οι λέξεις έχουν κάποια ρίζα και κάποιους κανόνες με τους οποίους συντάσονται οπότε και να μην ξέρεις πως ακριβώς γράφεται κάποια μπορείς κάλλιστα να το βρεις. Και όχι δεν είναι καμιά τρομερή διαδικασία αλλά συνήθεια και γνώση
Για δυσλεκτικούς ή ανθρώπους που δεν είναι η μητρική τους γλώσσα(γιατί ναι ελληνικό forum δε σημαίνει ότι ΟΛΟΙ είναι και Έλληνες απλά γνωρίζουν τη γλώσσα σε ένα x,y βαθμό) it's not my place to talk. Για αυτούς που απλά έχουν συνηθίσει ή βαριούνται να γράφουν σωστά......their choice,their harm:bahhh:
Αυτά είπε ο χαμένος και αναχώρησε πάλι στο άγνωστο με

Posted 16 February 2009 - 17:32
όλες οι λέξεις έχουν κάποια ρίζα και κάποιους κανόνες με τους οποίους συντάσονται οπότε και να μην ξέρεις πως ακριβώς γράφεται κάποια μπορείς κάλλιστα να το βρεις. Και όχι δεν είναι καμιά τρομερή διαδικασία αλλά συνήθεια και γνώση
like I said

και το "συντασσονται" ειναι με 2 σιγμα

Posted 16 February 2009 - 18:30
προσωπικά
σαν άτομο που έχει δυσλεξία με προσβάλει αυτό που λές.
και μάλιστα πολύ.
αν δεν σου αρέσει η ορθογραφία κάποιου τότε να του προτείνεις ευγενικά να βάλει ένα λεξικό
στον browser του απο εκεί και πέρα το σχόλιο σου είναι τόσο άσχημο και προσβλητικό όσο
και η φρικιαστική ορθογραφία.
και αν έχεις πρόβλημα με τα άτομα που δεν ξέρουν ορθογραφία και μαθαίνουν ιαπωνικά
τότε να σου πω ότι είμαι ανορθόγραφη και δυσλεκτική σε 5 γλώσσες.
(ακόμη και στα Ιαπωνικά κάνω λάθη)
σε καμία περίπτωση δεν μίλησα για δυσλεξία και ούτε καν φαντάστηκα οτι κάποιος μπορούσε να προσβληθεί γιατί πολύ απλά όταν έγραφα το ποστ ούτε κατα διάνοια δεν πέρασε απο το μυαλό μου οτι κάποιος μπορεί να σκεφτεί αυτό.Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την ασθένεια και το ξεκαθαρίζω οτι σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν σε αυτό.
Πέρα απο αυτό παρόλο που είσαι άτομο με δυσλεξία σε κανένα ποστ σου δεν θυμάμαι να έχω δει ορθογραφικό λάθος(δεν ξέρω βέβαια αν χρησιμοποιείς κάποιο λέξικο).Εσύ περισσότερο απο όλους δικαιολογείσαι αλλά οι άλλοι?Και μπορεί να λες οτι στο ποστ μου είναι άσχημο και προσβλητικό αλλά δεν είναι ακόμη πιο προσβλητικό να βλέπεις τον άλλο να "καταστρέφει " τη γλώσσα σου?
Posted 16 February 2009 - 19:51