Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1081 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 17 June 2008 - 16:20

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μερικές φορές όταν πάω να ανοίξω είτε κάποιο Thread είτε την Index page έιτε οτιδήποτε στο anime.gr. Μου βγάζει Internal Server Error.
To πρόβλημα διορθώνεται εαν πάω στην προηγούμενη σελίδα και ξαναπατήσω το ίδιο Link.
Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό χρηστών που είναι μέσα εκείνη την δεδομένη στιγμή; Η μήπως υπάρχει κάποιο όριο στα Mb/Gb που στέλνει ο server;

#1082 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 June 2008 - 16:27

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μερικές φορές όταν πάω να ανοίξω είτε κάποιο Thread είτε την Index page έιτε οτιδήποτε στο anime.gr. Μου βγάζει Internal Server Error.
To πρόβλημα διορθώνεται εαν πάω στην προηγούμενη σελίδα και ξαναπατήσω το ίδιο Link.
Μήπως υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό χρηστών που είναι μέσα εκείνη την δεδομένη στιγμή; Η μήπως υπάρχει κάποιο όριο στα Mb/Gb που στέλνει ο server;

Όντως και σε μένα συμβαίνει αυτό.
phmava.php

#1083 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 17 June 2008 - 16:55

Sorry if this is spam,αλλά +1...Και συχνά συμβαίνει...Ακόμα χρειάζεται να έχεις ανοικτό tab του forum στον browser για να μπορείς να κατεβάσεις από τα downloads?Γιατί έχει τύχει να σταματήσει download οταν έκλεισα το tab του forum...
Posted Image

#1084 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 June 2008 - 17:06

ενα refresh το λυνει το προβλημα, απλως για καποιο λογο εκεινη τη στιγμη ο server τα βρισκει σκουρα και 'αγνοει'΄οτι του ζητησες οποτε και περνεις το iternal error, καπως ετσι σκεψου το ^^. Παντως αμεσως αμα κανεις refresh εισαι ενταξει.

#1085 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 17 June 2008 - 18:03

Με refresh δεν μου ανοίγει την σελίδα, το έχω δοκιμάσει. Πρέπει να πάω στην προηγούμενη και να ξαναπατήσω το ίδιο link.

#1086 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 June 2008 - 18:07

Εμένα με refresh φτιάχνει.

Posted Image

#1087 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 17 June 2008 - 23:01

Μια ερώτηση!Όχι ότι με ενοχλεί αλλά γιατί λέει:Most users ever online was 277, 31-03-08 at 18:49. εκέι όπου γράφει ποιοί χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτή τη στιγμή?
Αφού έχω και 350 να έχουν συνδεθεί σε μια μέρα!
Posted Image

#1088 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 June 2008 - 23:06

αχεμ...
οτι 350 μπηκαν σε μια μερα δεν σημαινει οτι μπηκαν ολοι μαζι σωστα?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1089 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 June 2008 - 23:06

Άλλο το πόσοι συνδέθηκαν μέσα στο 24ωρο, και άλλο ο μέγιστος αριθμός χρηστών την ίδια χρονική στιγμή.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1090 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 00:13

Ok Got it!
Όμως το μήνημα έλεγε Most users ever online
Δεν λέει at the same time!Γιάυτό μπερδεύτηκα sorry!
Posted Image

#1091 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 June 2008 - 09:33

Ok Got it!
Όμως το μήνημα έλεγε Most users ever online
Δεν λέει at the same time!Γιάυτό μπερδεύτηκα sorry!

Οταν λεει Most users ever online εννοειται οτι θελει να πει την ιδια ωρα...γιατι προφανως οι υπολοιποι ηταν offline...:stubborn:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1092 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2008 - 09:42

Οταν λεει Most users ever online εννοειται οτι θελει να πει την ιδια ωρα...γιατι προφανως οι υπολοιποι ηταν offline...:stubborn:

ΩΩΩ...μην κολάτε εντάξει έληξε!No big deal guys!
Mια ερώτηση είχα μην με φάτε κιόλας!:emptyonexg1:
Posted Image

#1093 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 18 June 2008 - 10:22

ΩΩΩ...μην κολάτε εντάξει έληξε!No big deal guys!
Mια ερώτηση είχα μην με φάτε κιόλας!:emptyonexg1:

Αυτο που με ενοχλει σε αυτο το φορουμ ειναι οτι ολοι οταν τους εξηγεις κατι, ή δεν συμφωνεις με την αποψη τους, ή οτιδηποτε χρησιμοποιουν την αποπανω φραση...λες και ολη μερα καραδοκουμε στο φορουμ για να "φαμε" καποιον...ελεος..καραμελα εχει γινει...
Και ανεξαρτητα απο τον απο πανω, οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν αυτη τη φραση οταν εχουν ξεμεινει απο επιχειρηματα για μια συζητηση.Ή αποτασσονται στους mods σε φαση "πειτε του!με πειραζει..:emptyonexg1:" , ειτε σε φαση "ωωωχουυ αυτη ειναι η αποψη μου..αμεσως να πεσετε να με φατε!:df13952b:"

Λιγη ποικιλια people..δεν βλαπτει..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1094 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 June 2008 - 10:42

Νομίζω ότι ο ichigo δεν ήρθε για να επιχειρηματολογήσει σ' αυτό το thread, παρά να λύσει μια απορία... :beaten:

Το οποίο όμως μου θυμίζει: τέτοιες απορίες τις λύνετε και με ένα PM σε έναν admin/mod... το συγκεκριμένο thread πλέον το χρησιμοποιείτε για ψύλλου πήδημα. :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1095 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2008 - 10:45

εγώ θα έλεγα ότι έχει αντικαταστήσει τη μαύρη τρυπα...