Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1066 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 09:46

...και ξανακάνει την εμφάνισή της η Παπαριά.....

Τώρα με το καλοκαίρι, ε, το θέλει το φρουτάκι του :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1067 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 13:45

ρε παιδια το οτι εκανε ενας ορθογραφικο λαθος δεν σημαινει οτι δεν ξερει ελληνικα αλλα το οτι προσπαθει να γραψει στα ελληνικα ενω τοσο καιρο εγραφε greeklish. επισης μπορει να φτεει οτι γραφει γρηγορα. Εγω την παλευω και γραφω σαν κοτα για να μην κανω λαθος γιατι τοσο καιρο εγραφα greeklish....

#1068 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:00

AkiRoC δεν αναφέρονται τα παιδιά σε post με 1-2 λαθάκια. Αυτά λίγο πολύ όλοι τα κάνουμε. Αυτά στα οποία αναφέρονται είναι κάτι τελείως ανορθόγραφα post που 1-2 είναι οι σωστές λέξεις. Αυτά οντως είναι εκνευριστικά....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1069 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:01

welcome to the real world.
i use dictionary add on and greeklish converter and still i have mistakes

#1070 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:10

Soz τοτε Kon Okami δικο μου το λαθος απλα αυτο καταλαβα :hihi2:

#1071 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:46

Με ενοχλεί ότι ειδικά μετά τον Απρίλι, πολλά threads(τουλάχιστον στο manga section που συχνάζω) έχουν αποκτήσει χαρακτήρα chat.

Υπάρχουν συζητήσεις του στυλ:
-"Ρε φίλε πολύ πρώτος ο Sasuke αν και είναι gay"
-"Ναι ρε φίλε, μίλαγα τις προάλλες με έναν άλλο και λέγαμε τα ίδια"
-"Άσε άσε, κορυφαίος, κρίμα που δεν κάνει τίποτα με την άλλη."
-"Άρα είναι gay, τέσπα τί ώρα θα πάμε για καφέ;"

Οκ παραδέχομαι ότι μερικά chat posts όπως τα ονομάζω γράφουν περισσότερα, αλλά με το ίδιο περιεχόμενο. Σε ένα forum γράφεις για να αναπτύξεις τις ιδέες σου, όχι επειδή κάποιος έφερε αντεπιχειρήματα στα δικά σου, να ξαναποστάρεις τα ίδια με διαφορετική σύνταξη και άλλες λέξεις.

Και οκ, έχω δεχτεί ότι το anime.gr forum είναι πιο ανεκτικό και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά να γράφουν ποστ του τύπου
-"Φαντάζεσαι ο τάδε να κάνει αυτό, θα έχει πολύ γέλιο"
-"Φαντάζεσαι να κάνει το άλλο, θα κατουριθώ από τα γέλια"
-"Ω, ναι θα είναι τραγικό"
Αυτά δεν είναι ποστ forum, αυτή είναι συζήτηση για chat.

Πιστεύω πως τον ρόλο αυτών των "chat rooms" εξυπηρετούν τα social groups. Είναι groups που όποιος έχει κ@υλες πάει και γράφει τέτοια πράγματα και τα βλέπει όποιος θέλει να τα δει εκεί. Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τέτοια άχρηστα ποστ στο κεντρικό thread, θέλω να δω πχ ένα καλό ποστ κάποιου και μετά από 5 ώρες γυρνάω 2-3 σελίδες μέχρι να το βρω, οι οποίες έχουν περιεχόμενο επιπέδου "ΧΑΧΑΧΑ,χουχουχου".
Αυτά μπορούν κάλλιστα να γράφονται σε ένα social group έτσι ώστε κάποιος που θέλει απλώς να κοιτάει τα σοβαρά ποστ στο κύριο Thread, απλά δεν θα τα υπομένει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1072 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:49

Spoiler:

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ. :nod:

Όταν κάνω εγώ τα ίδια παράπονα, είμαι ο "γεροπαράξενος ξενέρωτος mod". :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1073 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:55

+inf to Ptomahawk, και θέλω να προσθέσω ότι για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν και τα profile visitor messages, και τα pms.

Think about it

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1074 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:00

...μερικες φορες το κουτι που γραφω (σε quick και κανονικη απαντηση ειναι σκουρο γκρι και δεν μπορω να γραψω(και αν καταφερω να γραψω δεν μπορω να ''ποσταρω'')....και μετα απο λιγο ή μετα απο ενα logouti/login ολα μια χαρα...δεν ξερω τι φταιει...συμβαινει σε αλλους?

συγγνωμη αν εγραψα σε λαθος μερος...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1075 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:06

Δυστυχώς Ptomahawk έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης πολλές είναι οι περιπτώσεις που κάθε λίγες σελίδες γίνονται ακριβώς οι ίδιες ερωτήσεις "Υπάρχει περίπτωση να βγει η συνέχεια σε anime ? Αξίζει να το δω ? Από ποιο σημείο να συνεχίσω το manga ? κ.ο.κ."

Τα forums δεν είναι chat. Γεμίζοντας τα συγκεκριμένα threads με τόση σαβούρα, γίνεται δυσλειτουργικός ο ρόλος τους. Αν θέλει ένα μέλος να βρει μια πληροφορία για ένα συγκεκριμένο anime, θα χαθεί με τόση σαβούρα που έχει μαζευτεί, θα βαριέται να ψάξει όλες τις σελίδες μία προς μία, με αποτέλεσμα να ξανακάνει την ίδια ερώτηση που έγινε πριν μερικές σελίδες, και η διαιώνιση καλά κρατεί.

μερικες φορες το κουτι που γραφω (σε quick και κανονικη απαντηση ειναι σκουρο γκρι και δεν μπορω να γραψω(και αν καταφερω να γραψω δεν μπορω να ''ποσταρω'')....και μετα απο λιγο ή μετα απο ενα logouti/login ολα μια χαρα

Είσαι σίγουρος πως έχεις επιλέξει την επιλογή "remember me" στο παραθυράκι που κάνεις log-in ?

E5VV38U.jpg

#1076 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:33

Είσαι σίγουρος πως έχεις επιλέξει την επιλογή "remember me" στο παραθυράκι που κάνεις log-in ?

οχι οχι...καμια σχεση.....ποτε δεν κραταω κωδικους αλλωστε....

το πραμα παει καπως ετσι...

-κανω Log in κανονικα
-παταω να κανω ποστ αλλα :
-το πλαισιο ειναι σκουρο γκρι και ο κερσορας δεν λειτουργει μεσα του.
- αν καταφερω να κανω τον κερσερα να
''γραψει'' αφου πατησω να γινει το ποστ με
ξαναγυρναει στην ιδια οθονη αφου εχει σβησει οτι εχω γραψει.
και φυσικα δεν γινεται κανενα ποστ....

αν το αφησω ετσι και βγω απο το σαιτ (χωρις να κλεισω browser ) και ξαναμπω θα ειναι το ιδιο ή θα εχει φτιαξει απο μονο του...
αλλα τις πιο πολλες φορες κανω log out & login ξανα ωστε να φτιαξει....

εδιτ. σε εμενα οταν αλλαζω σελιδα χωρις να κανω Logout και ξαναγυρισω αργοτερα παραμενω συνδεδεμενος....μαλλον αυτο ειναι αυτονοητο και γινεται σε ολους αλλα το λεω σε περιπτωση που...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Serestrum: 16 Ιούνιος 2008 - 19:38

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1077 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:29

Phantom Duck, ειπες οτι ειναι προβλημα να κανουμε τις ιδιες ερωτησης. Εγω ηθελα να ρωτησω κατι για το bleach, εψαξα 3-4 σελιδες αλλα δεν βρηκα αυτο που ηθελα και ετσι εκανα ποστ την ερωτηση μου. Μου απανταει ενας και μετα μου γραφει ενας να κοιταω προηγουμενες σελιδες.

#1078 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:52

θα μπορουσες να δοκιμασεις και ενα search στο thread με καποια keywords, πχ "κωστας bandai lvl 185 ποτε?" ( δεν εχω δει bleach)

Κοιτα απ τη μια ειναι λιγο βαρετο να ψαχνεις αλλα απτην αλλη ειναι ενοχλητικο καθε φορα που μπαινει καινουργιος στο thread να ρωταει κατι που εχει απαντηθει προσφατα ( και εγω μερικες φορες κοιταω εως και 15 σελιδες πισω.... χανεις 4-5 λεπτα αλλα ...)

#1079 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 21:01

Κοιταξα μερικες πρωτες σελιδες αλλα κοιτα3α και μερικες πριν το τελος και δεν βρηκα τπτ. Οσο για το search δεν το σκεφτηκα

#1080 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 01:41

Σε ένα forum γράφεις για να αναπτύξεις τις ιδέες σου, όχι επειδή κάποιος έφερε αντεπιχειρήματα στα δικά σου, να ξαναποστάρεις τα ίδια με διαφορετική σύνταξη και άλλες λέξεις.

Aν και εχεις δικιο γενικα σε οσα λες σε αυτο ειναι που συμφωνω απολυτα!!!
Και οταν γινεται σε anime/manga thread μπορει να ειναι απλα ενοχλητικο,αλλα οταν γινεται σε θεμα μιας ''σοβαρης'' συζητησης (και γινεται συχνα) τοτε δυσχαιρενει τοσο την εξελιξη του διαλογου οσο και την εκφραση νεων επιχειρηματων (περα απο το οτι δεν απανταει σε οσα εχουν ηδη εκφραστει-στην ουσια ακυρωνει τον διαλογο).Πραγματικα θα ημουν ευτυχης αν το εβλεπα να γινεται λιγοτερο:congrats: