Ε έτσι κι αλλιώς (αν δεν κάνω λάθος) τα post σε οφτοποπι και παιχνίδια δεν μετράνε στο progress.Ασε που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο πόσα ποστ έκανε κάποιος.(εγώ τουλάχιστον δεν δίνω).
Summon Zoro:hahaha:
:hahaha:
:hahaha:
Σημασια στο ποσα posts εκανα δεν δινω φυσικα!!(sry Melkor δεν παω εναντιον σου,απλα πηρα αφορμη για να εξηγηθω)
Το χω ξαναπει,οτι γραφω το κανω επειδη μ'αρεσει να γραφω και οχι για να γινω τοπ ποστερ!
Και εφ οσων στα thread που συχναζω ανοιγουν πολυ συχνα καλες συζητησεις δεν βλεπω τον λογο του να μην γραφω(αφου στηριζω παντα τις συζητησεις με links,αποψεις,αποριες και συχνα με μεγαλες παραγραφους)...ας μην υπηρχε το post count αν δημιουργει τοσο μεγαλο προβλημα που μερικοι εχουν περισσοτερα(ή πολυ περισσοτερα) ποστς...
Δεν μπορω να μην γραφω για να μην μου αυξανονται τα ποστς!!!
(με οσα παιδια συζηταω εχουν δει οτι και εκει που δεν αυξανονται τα ποστς,δλδ σε pm παλι γραφω πολλα και μεγαλες παραγραφους εφ οσων εχω κατι να πω)
Αν εξαιρεσουμε τις λιγες φορες που βγαινω offtopic(λιγες συγκριτικα με τα on topic),που ολοι κανουν που και που,πιστευω οτι αυτο δεν θεωρειται σπαμ,αλλα "καλες συζητησεις"...που ειναι και ο σκοπος των forums...
(Ελπιζω μονο να μην ανοιξει θεμα οπως την μαυρη τρυπα παλι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Ιούνιος 2008 - 22:26