Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1051 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 June 2008 - 22:07

Ε έτσι κι αλλιώς (αν δεν κάνω λάθος) τα post σε οφτοποπι και παιχνίδια δεν μετράνε στο progress.Ασε που δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο πόσα ποστ έκανε κάποιος.(εγώ τουλάχιστον δεν δίνω).

Summon Zoro:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Σημασια στο ποσα posts εκανα δεν δινω φυσικα!!(sry Melkor δεν παω εναντιον σου,απλα πηρα αφορμη για να εξηγηθω)

Το χω ξαναπει,οτι γραφω το κανω επειδη μ'αρεσει να γραφω και οχι για να γινω τοπ ποστερ!

Και εφ οσων στα thread που συχναζω ανοιγουν πολυ συχνα καλες συζητησεις δεν βλεπω τον λογο του να μην γραφω(αφου στηριζω παντα τις συζητησεις με links,αποψεις,αποριες και συχνα με μεγαλες παραγραφους)...ας μην υπηρχε το post count αν δημιουργει τοσο μεγαλο προβλημα που μερικοι εχουν περισσοτερα(ή πολυ περισσοτερα) ποστς...

Δεν μπορω να μην γραφω για να μην μου αυξανονται τα ποστς!!!

(με οσα παιδια συζηταω εχουν δει οτι και εκει που δεν αυξανονται τα ποστς,δλδ σε pm παλι γραφω πολλα και μεγαλες παραγραφους εφ οσων εχω κατι να πω)

Αν εξαιρεσουμε τις λιγες φορες που βγαινω offtopic(λιγες συγκριτικα με τα on topic),που ολοι κανουν που και που,πιστευω οτι αυτο δεν θεωρειται σπαμ,αλλα "καλες συζητησεις"...που ειναι και ο σκοπος των forums...

(Ελπιζω μονο να μην ανοιξει θεμα οπως την μαυρη τρυπα παλι:uhh:,γιατι τα ιδια θα συζητησουμε ξανα και ασκοπα,απλα εξηγησα την θεση μου μιας και προεκυψε θεμα παλι)

Edited by Zoro, 13 June 2008 - 22:26.

#1052 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 13 June 2008 - 23:37

Εγώ ένα έχω να πω :
ΜΗΝ μου πειράζετε τον Ζορό!:df13952b:
Είναι η μορφή του φόρουμ και χρειαζόμαστε μια μασκότ απεγνωσμένα!
Οπότε εγώ λέω να αποκτήσει και "full rights" admin αφού λιώνει που λιώνει ώστε να μην μπορεί και κανείς πλέον να του την πει. Ας κάνει όσα posts θέλει, κακό δεν κάνει σε κανέναν ίσα ίσα δίνει ζωή στο φόρουμ! :P
(Και τροφή για συζήτηση πολλές φορές)
PS : (με λίγο βραχνή φωνή αλά Alucard) :burningbe3:
Αν δεν υπακούσετε στις "φιλικές" συμβουλές μου θα έχετε να κάνετε με το δεξί χέρι του Ζορό που δεν είναι άλλος απ'την κρυφή "Misa" του, που μοιάζει όλο "αθώα", αλλά κρυφά κρυφά γράφει τα ονόματα σας στην άκρη ώστε να σας ξεκάνει με το DN όποτε γουστάρει. :kakaka:
Spoiler:

Αυτά είχα για παράπονα εγώ σήμερα.:Blissfull:
Spam mode off και σοζ, αλλά τα έχω πιει και λιγάκι . :P :gn2:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1053 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 June 2008 - 23:47

Ούτε εγω έχω κάτι με τον zoro αν και μου τη σπάει λίγο το copy paste του post με το rapidshare... Γενικά όμως δεν είναι spam αυτό που κάνει.
Αλλά το thread λέγεται τι με ενοχλεί στο forum και όχι τι με ενοχλεί στον zoro, γι'αυτό αν έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί του, πείτε του το και μην γράφετε εδώ.
Στο κάτω-κάτω αν ύπηρχε πραγματικά κάτι που έπρεπε να γίνει ή να ειπωθεί, θα το έκαναν οι mods/admins κ.λ.π.
Και συ ρε zoro, δεν χρειάζεται να ξαναεξηγηθείς...
Απλά δώσε ένα link με το post σου and that's all....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1054 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 June 2008 - 00:00

προτεινω να κοψετε τις μλκιες και να σοβαρευτειτε λιγο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1055 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 June 2008 - 00:26

Ok κοιταξα λιγο ολοκληρη την προηγουμενη συζητηση και δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα με τα Posts....ειτε φαινονται ειτε δεν φαινονται ειτε πιανονται αυτα των παιχνιδιων ειτε οχι συγγνωμη αλλα who cares???? Ολοι λενε δεν με νοιαζει το ποσα posts εχει κανει ο καθενας αλλα επι δυο σελιδες αυτο αναφερεται...Πολυ σωστα ειπωθηκε οτι αν καποιος spamarei τον αναλαμβανουν οι Mods και ο Admin οποτε what s the point??? Kαι αν καποιος ειναι πιο ομιλητικος μαγκια του...Δλδ γιατι να μαλωνουμε τα μελη τα οποια συμμετεχουν ενεργα στο forum και να μην μαλωνουμε οσους εχουν απλα ενα λογαριασμο απλα για να υπαρχει με την ιδια λογικη? Που κανονικα δεν πρεπει να λεμε τπτ σε κανεναν εφοσον συμμορφωνεται με τους κανονισμους.....
Τεσπα εμενα αλλο με καιει.... Γιατι οταν παω και κανω αναζητηση για καποιο thread px Νaruto ποτε δεν μου βγαζει αυτο που ζηταω αλλα ολα τα threads σε κατεβατο????Εκτος και αν εγω κανω κατι λαθος ε????

Edited by iristella, 14 June 2008 - 00:37.

#1056 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 June 2008 - 00:49

Το θέμα με τα posts είναι πως κατά κάποιον τρόπο προσδίδουν κύρος σε όποιον έχει πολλά. Κακά τα ψέμματα, αν ένα νέο μέλος γραφτεί στο forum, πιθανότατα να δώσει περισσότερη προσοχή στα λεγόμενα ενός μέλους που έχει 2.000 posts παρά σε έναν που έχει 500. Το θέμα είναι πως είτε γράψεις ολόκληρο κατεβατό, είτε βάλεις ένα smiley, το post count αυξάνεται το ίδιο.
Για αυτόν τον λόγο θα αφαιρεθεί από το Play By Post (και πιθανότατα και από άλλα μέρη του forum)
Αν και σε λίγες μέρες δεν θα αποτελεί πρόβλημα, μιας και θα περαστούν τα skins που είχαμε, όπου δεν θα φαίνονται καθόλου τα posts.

Iristella, για το search διάβασε αυτήν την απάντησή μου εδώ μήπως σε καλύπτει http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1174-%D4%E9-%EC%E5-%E5%ED%EF%F7%EB%E5%DF-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-60.html#post176260

E5VV38U.jpg

#1057 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 June 2008 - 00:52

Ευχαριστω πολυ Phantom....

#1058 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 14 June 2008 - 04:04

και εγώ συνεχίζω επειδή είναι να μη μου πατήσεις τον κάλο...

AnimePlanet Forums ~ Επισκόπηση Θ.Ενότητας - sexy pics

ο Vetus εκεί είναι ο Vetus που ποστάρει και εδώ; έτσι νομίζω...

τότε γιατί δεν κάνει εκεί θέμα για lolicons με όλες τις απόψεις του όπως [δεν] μας τις ανέπτυξε εδώ;

και γιατί εδώ μας έχει πήξει στις ecchi φώτο ενώ εκεί τπτ.

να περιμένω απαντήσεις;

What he says its just priceless:
ν και τέτοιου είδους threads τα γουστάρω τρέλα (δείτε απλά στον σκληρό μου δίσκο πόσες ecchi εικόνες έχω) αναγκαστικά θα πρέπει να το κλειδώσω για διάφορους λόγους όπως:

- Mερικά άτομα ίσως ξεφύγουν κι αρχίσουν να ποστάρουν εικόνες είτε αρκετά ecchi είτε να τείνουν προς hentai (έχει ξανασυμβεί εξάλλου σε παρόμοια threads στο παρελθόν). Μην ξεχνάτε ότι στο forum μπαίνουν κι άτομα κάτω των 18.
- Άμα αρχίσουμε να ποστάρουμε ecchi εικόνες προφανών θα μπουν κι αρκετα loli/ecchi και μετά θα μας τρέχουν. Μην το γελάτε και μην νομίζετε ότι υπερβάλω: ήδη σε αρκετά ξένα image boards - όπου ποστάρουν και hentai stuff - υπάρχει επιλογή που προκειμένουν να βλέπεις loli/ecchi εικόνες πρέπει να είσαι μέλος για να πας στις ρυθμίσεις ώστε να στις εμφανίζει.

Αν οι administrators δεν έχουν πρόβλημα με το θέμα ας το ξεκλειδώσουν. Αν κι όπως βλέπω αρκετά μέλη συμφωνούν με την ιδέα ότι το κλείδωμα είναι απαραίτητο.

#1059 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 14 June 2008 - 10:49

no offense to anyone but

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

κάτι "εγώ" με ο και "γιατί" με η είναι λίγο...
you know what i mean

#1060 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 14 June 2008 - 15:04

no offense to anyone but

ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

κάτι "εγώ" με ο και "γιατί" με η είναι λίγο...
you know what i mean

Κοιτα αυτο ειναι λιγο μεγαλη συζητηση γιατι δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον που μπορει να εχει δυσλεξια πχ να ειναι τελειος ορθογραφικα.Σιγουρα υπαρχουν διορθωτες κτλ αλλα καποιος μπορει να το ξεχναει.

#1061 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 14 June 2008 - 15:59

Κοιτα αυτο ειναι λιγο μεγαλη συζητηση γιατι δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον που μπορει να εχει δυσλεξια πχ να ειναι τελειος ορθογραφικα.Σιγουρα υπαρχουν διορθωτες κτλ αλλα καποιος μπορει να το ξεχναει.

Ιdd...
Και από τη στιγμή που δεν μπορείς να γράψεις greeklish σε αυτό το forum,ότι λεξιλογικά κενά έχεις εμφανίζονται...Οπότε μην τα θέλετε όλα...

#1062 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 June 2008 - 16:21

συγνωμη κιολας αλλα ολοι οι δυσλεξικοι σε αυτο το φορα μαζευτηκαν? γτ λιγο παραπαει η φαση.
και παλι συγνωμη που θα γινω ακομα πιο κακος, αλλα το οτι απο ορθογραφια πεταει η ομαδα δεν φταιει που σε αυτο το φορα δεν γραφουμε με greeklish, αλλα οτι μαλλον ειμαστε ανορθογραφοι και κατεπεκτασιν αγραμματοι. προφανως υπαρχουν και δυσλεκτικοι αλλα οχι ολοι.

Edited by Melkor1431, 14 June 2008 - 16:33.

#1063 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 June 2008 - 16:37

σόρρυ κιόλας...

εγώ γιατί ξέρω δυσλεκτικό άτομο που γράφει και ορθογραφημένα αλλά και δομημένα σωστά σε αυτό το φόρουμ;

γιατι απλά δεν πατάει το reply με ρυθμό πολυβόλου αλλά ξαναδιαβάζει το ποστ μήπως έχει κάνει λάθος...
αλλά αν το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πούμε την παπαριά μας και οποιος μας καταλάβει, μας κατάλαβε για τους άλλους στα [shift+22] μας... έχουμε αυτά τα αποτελέσματα

και υπάρχουν και διορθωτές για τους browsers που κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη... αλλά ποιος ασχολείτε τώρα μωρέ...

#1064 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 14 June 2008 - 16:50

αλλά αν το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πούμε την παπαριά μας και οποιος μας καταλάβει, μας κατάλαβε για τους άλλους στα [shift+22] μας... έχουμε αυτά τα αποτελέσματα

Γιατί κωδικοποιείς το ένα ενώ το άλλο το άφησες, εχουν καμία διαφορά; :hihi2:

LfNX0dh.png

#1065 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 14 June 2008 - 18:01

ε ναι , προκειται για τη γνωστη σε ολους παπαρια...
Spoiler:

Posted Image