Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 18 December 2007 - 19:53

Posted 18 December 2007 - 20:17
μιλούσα γενικότερα αφ' ενός και όχι συγκεκριμένα για αυτό το φόρουμ και αφετέρου αν θες να το πάρεις συγκεκριμένα γι αυτό το φόρουμ δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια τους κανόνες αυτό είναι το ένα άκρο το άλλο άκρο είναι να μένουν στάσιμοι. Κάπου στη μέση νομίζω οτι βρίσκεται το πιό λογικό.
Anyway θέμα λήξαν απ' ότι κατάλαβα...
Εγω παλι δεν νομιζω οτι ειναι ληξαν.Γιατι αν μη τι αλλο οπως εχει ειπωθει απειρες φορες μεχρι τωρα-what the heck,εδω συζηταμε!
Εφοσον λες οτι το πιο λογικο ειναι καπου στη μεση προσδιορισε το.Καθε ποτε δηλαδη ειναι λογικο να αλλαζουν οι κανονες?
Επισης,σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει εδω μεσα λεμε τι δεν μας αρεσει στο forum το συζηταμε (μεχρι να ψοφησει απο οτι διαπιστωνετε!) και η anime.gr//TeaM το επεξεργαζεται με απωτερο σκοπο να κανουμε ακομα καλυτερο το παρον site.
Ειρωνια θα υπηρχε αν αντι να λαμβαναμε υπ'οψιν αυτα που λεγατε σας γραφαμε.Και απο οτι βλεπετε,αυτο δεν συμβαινει.
Posted 18 December 2007 - 23:14

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε καταλάβει πόσο κουραστική είναι η συζήτηση που λαμβάνει μέρος στις τελευταίες σελίδες. Εν ολίγοις:
Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να μας λέτε τι σας αρέσει και τι όχι. Μας είπατε τις απόψεις σας και σας ευχαριστούμε για αυτό. Το αν θα επιτρέψουμε ή όχι τα emo threads, ας το αφήσετε στην κρίση μας. Δεν σημαίνει πως επειδή κάναμε poll μία φορά, θα κάνουμε Poll για το κάθε τι. Polls κάνουμε σε σοβαρούς τομείς που έχουν αντίκτυπο σε ΟΛΟ το forum (greeklish πχ) και όχι για το αν θα επιτρέψουμε ένα είδος thread.
Οι απόψεις ορισμένων μελών μας γνωστοποιήθηκαν μέσω του thread αυτού. Από 'κει και πέρα είναι θέμα των διαχειριστών του forum για το αν θα συμφωνήσουν ή όχι.
Και όπως είπα και στο προηγούμενο post μου (αν και απ' ότι φαίνεται δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό)
Ίσως ύστερα από λίγο καιρό να ξαναδώσουμε μια ευκαιρία στο εν λόγω θέμα, θα δείξει.
Ξαναλέω: Δεν είμαστε προκατειλημμένοι προς κανένα θέμα και πιστέψτε μας, ΔΕΝ μας αρέσει να κλειδώνουμε threads. Για να αναγκαζόμαστε να απαγορεύσουμε (προς το παρόν τουλάχιστον) threads τέτοιου είδους, σημαίνει πως έχουμε κάποιον σοβαρό λόγο. Η ιστορία θα δείξει ποιος απ' όλους θα δικαιωθεί. Ως τότε, όποιος θέλει να μάθει περί emo ας ανατρέξει στο υπόλοιπο internet

Posted 18 December 2007 - 23:33
It's not my job to tell πότε αλλάζουν και πότε όχι οι κανόνες, είναι στην κρίση των mods . Πιθανότατα αν ήμουν mod να έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά αλλά ας μην παρεξηγούμαι: δεν θέλω να γίνω και δεν θέλω να σας υποδείξω επακριβώς πως να κάνετε τη δουλειά σας είπα απλά κάτι που δεν μου άρεσε ... that's all.Καθε ποτε δηλαδη ειναι λογικο να αλλαζουν οι κανονες?...
Επισης,σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει εδω μεσα λεμε τι δεν μας αρεσει στο forum το συζηταμε (μεχρι να ψοφησει απο οτι διαπιστωνετε!) και η anime.gr//TeaM το επεξεργαζεται με απωτερο σκοπο να κανουμε ακομα καλυτερο το παρον site.
Ειρωνια θα υπηρχε αν αντι να λαμβαναμε υπ'οψιν αυτα που λεγατε σας γραφαμε.Και απο οτι βλεπετε,αυτο δεν συμβαινει.
original posted by phantom:
Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να μας λέτε τι σας αρέσει και τι όχι. Μας είπατε τις απόψεις σας και σας ευχαριστούμε για αυτό.
αυτό ήθελα να ακούσω απο έναν mod. thax fantom με κάλυψες. End of discussion τουλάχιστον έκανα το point μου!

Posted 19 December 2007 - 16:01
α) Εννοειται πως δεν θα καταργηθουν τα πανεπιστημια. Να "καταργηθουν" οι εν λογω "αναρχικοι". Ακομα και η αναρχια εχει αρχες και φιλοσοφια. Καποιοι αναρχικοι γνωριζουν τα παραπανω. Οι "αναρχικοι", ειναι απλα παιδακια ευκαταστατων οικογενειων (σε μεγαλο ποσοστο, οχι ολοι), που απλα γουσταρουν να καταστρεφουν ξενη περιουσια και φυσικα να μην την πληρωνουν. Ασε που ετσι ο "αναρχικος δειχνει και ποσο cool ειναι και ανεβαινουν οι μετοχες του στο αντιθετο φυλοΣυμφωνα με αυτη την λογικη ισχυουν τα παρακατω
Επειδη οι "αναρχικοι" μπαινουν στα πανεπιστημιο να καταργηθουν τα πανεπιστημια
Επειδη καποιοι βαφουν με σπρευ την μιση ΑΘηνα να καταργηθουν τα σπρευ

β)Να μην καταργηθουν τα σπρευ, αλλα ο καθε πρωτογονος που θελει να υποβαθμιζει την (Αθηνα, Θεσσαλονικη, Πατρα, κ.λ.π), στο δικο του επιπεδο.
ναι ρε συ καλύτερα με προειδοποιησεις να προλάβουμε να ανταλάξουμε καμια βρισιά πρώτα
Τωρα πλακα μας κανεις? Ευελπιστω δηλαδη οτι κανεις πλακα! Σε αντιθετη περιπτωση τσεκαρε μια το www.mpineliki.gr
πιστευω θα το βρεις περισσοτερο του γουστου σου.
@mods: ρε παιδια, δεν κανετε και κανενα ξεκαθαρισμα στη spam fiesta αυτου του topic? Συμπεριλαμβανομενων και των δικων μου posts εννοειται

Posted 19 December 2007 - 16:25
Λοιπόν κάτι που παρατήρησα με το Gallery.
Μηπως θα μπορούσαμε να ομαδοποιούμε διάφορες εικόνες ανά τίτλους άνιμε για να είναι πιο εύκολη η αναζητησή τους.
Και επίσης πρόταση κάνω, μήπως μπορεί να δημιουργηθεί μία ακόμα κατηγορία, Reviews - Previews για τα άτομα που θέλουν να κάνουν ένα από τα δύο να μπορούν να βάζουν τις φωτογραφίες τους κάπου συγκεκριμένα και όχι χήμα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Posted 30 December 2007 - 13:40

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 December 2007 - 16:18
Με ενοχλεί το invisible mode που χρησιμοποιούν μερικά μέλη του forum. Δεν περιμένω να αφαιρεθεί, απλά το αναφέρω.
Το ποιο?Τι είναι αυτό?

Posted 30 December 2007 - 16:52

Posted 30 December 2007 - 19:35
Posted 30 December 2007 - 19:52
Για να διαβάζει οποιοδήποτε thread χωρίς να ξέρουν οι άλλοι τι κάνει.Και ποιος ο λόγος να μπείς έτσι στο forum??
Posted 06 January 2008 - 01:41

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»