Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#421 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:51

Ανταλλαγή απόψεων για ένα ορισμένο θέμα
Λέγεται συζήτηση, google it

Μην γινεσαι εξυπνακιας. Αυτην την ανταλλαγη αποψεων την βλεπω το λιγοτερο ανουσια εδω και 2-3 μερες... Προτεινανε, οι mods ειπαν οχι (δικαιωμα τους) και απο κει και περα goes on and on and on...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#422 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:53

εσυ δηλ δεν εχεις παει ποτε σε νοσοκομειο, εστιατοριο, super market μπλα μπλα
και να εχει δηλωση παραπονων?
και πολλες απο αυτα ειναι ιδιωτικα επισης....

και ποσες φορες το εχεις κανει, και σε εχουν παρει στα σοβαρα?η καλυτερα, ποσες φορες το εχεις κανει, και δεν ανοιξαν απλα το κουτι με τις δηλωσεις παραπονων και το αδειασαν μεσα στα σκουπιδια...αντι να χαιρεστε που εδω καθονται και σας κανουν διαλογο ακομα και στα πιο παραλογα πραγματα, εχετε και παραπονα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#423 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:54

με απογοήτευσες Κεννυ, περίμενα να μπεις και να το κλειδώσεις :hahaha::hahaha::hahaha:

σαν να ηρεμούμε λίγο [μην πιάσετε προσωπική αντιπαράθεση despic, toxas γιατί έχω και κάτι printers να βρω]

άντε, μέχρι τον επόμενο κανόνα που θα ξινίσει...

#424 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:55

Μην γινεσαι εξυπνακιας. Αυτην την ανταλλαγη αποψεων την βλεπω το λιγοτερο ανουσια εδω και 2-3 μερες... Προτεινανε, οι mods ειπαν οχι (δικαιωμα τους) και απο κει και περα goes on and on and on...

Οραία δηλαδή είπε κάποιος τα επιχειρήματα του,του έθεσε κάποιος αντεπιχειρήματα, ύστερα ο πρώτος σχολίασε τα αντεπιχειρήματα του σου/των συνομιλιτών του κ.ο.κ. δεν καταλαβαίνω τί είναι λάθος με αυτό, ναι κάποια στιγμή έγινε κουραστικό και για αυτό νομίζω στμα΄τησαμε να μιλάμε για τα γκρικλις και συζητάμε άτι άλλο :/

#425 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:56

με απογοήτευσες Κεννυ, περίμενα να μπεις και να το κλειδώσεις :hahaha::hahaha::hahaha:

Δεν έχει προνόμια εδώ και δεν μπορεί να το κλειδώσει αλλιώς...:lockulocku: προ πολλών σελίδων!:rofl:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#426 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:57

Δεν σας ρωτήσαμε σ' αυτήν μας την απόφαση να αποτρέπουμε τα flamewars

φυσικά και δεν είμαστε ίσα και όμοια αλλά το ξαναλέω για άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το τόπικ που λέει τι δεν μου αρέσει σε αυτό το φόρουμ οπότε μπήκα και το είπα... αν θέλετε και συμφωνούν και άλλοι, το λαμβάνετε υπόψην σας...αν πάλι δεν θέλετε κριτική δικαίωμα σας είναι και αυτό σβήστε ή μετονομάστε το τόπικ...εννοείται your house your rules αλλά αν μας ρωτάτε ποιός rule δεν μας αρέσει ετοιμαστείτε να δεχτείτε κριτική (δεν σημαίνει ότι είστε υποχρεομένοι να αλλάξετε κάτι ωστόσο)
επίσης

αντι να χαιρεστε που εδω καθονται και σας κανουν διαλογο

αν ο διάλογος είναι τύπου "βλέπω τι μου γράφεις και σου απαντάω αλλά ξέρεις ... έγω αποφασίζω" δεν μου λέει τίποτα προτιμώ διάλογο τύπου "βλέπω τι μου γράφεις, απαντάω ή όχι το λαμβάνω υπόπσιν, εγώ αποφασίζω αλλά μπορεί να αλλάξω κάτι απο αυτά που δεν σας αρέσουν μπορεί και όχι πάντως τα λαμβάνω υπόπσιν"
και τέσπα δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό επειδή είπα τι δεν μου αρέσει...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#427 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:58

Οραία δηλαδή είπε κάποιος τα επιχειρήματα του,του έθεσε κάποιος αντεπιχειρήματα, ύστερα ο πρώτος σχολίασε τα αντεπιχειρήματα του σου/των συνομιλιτών του κ.ο.κ. δεν καταλαβαίνω τί είναι λάθος με αυτό, ναι κάποια στιγμή έγινε κουραστικό και για αυτό νομίζω στμα΄τησαμε να μιλάμε για τα γκρικλις και συζητάμε άτι άλλο :/

Εγω απλα σχολιασα την επιμονη σε κατι που ξακαθαριστηκε... Επισης σχεδον ολα τα θεματα ειναι ανακυκλωμενα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#428 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:58

αν πάλι δεν θέλετε κριτική δικαίωμα σας είναι και αυτό σβήστε ή μετονομάστε το τόπικ...εννοείται your house your rules αλλά αν μας ρωτάτε ποιός rule δεν μας αρέσει ετοιμαστείτε να δεχτείτε κριτική (δεν σημαίνει ότι είστε υποχρεομένοι να αλλάξετε κάτι ωστόσο) και τέσπα δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό επειδή είπα τι δεν μου αρέσει...

Άλλο κριτική και άλλο γκρίνια...

#429 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:01

Ahem, peace niggas, ήρθε ο ειρηνοποιός... :hero:

Το γεγονός είναι ότι το παρόν thread εξυπηρετεί περισσότερο για να μας λέτε "βρήκα το τάδε bug στο site σας" κι εμείς να το διορθώνουμε... αλλά τον τελευταίο καιρό, με απαρχή την, άκυρη κατ' εμέ, γκρίνια περί απαγόρευσης των greeklish, έχετε αρχίσει να γκρινιάζετε για κάθε forum policy που δεν σας γεμίζει το μάτι... λοιπόν, ακούστε να δείτε μερικά πράγματα:

Όσο κι αν δεν αρέσει και σε μένα να το παραδέχομαι, κανένα forum δεν ακολουθεί απόλυτα δημοκρατικούς κανόνες. Το δικό μας forum μπορώ να υπερηφανευτώ ότι προσεγγίζει τη δημοκρατία αρκετά καλύτερα από κάθε άλλο forum που ξέρω, αλλά και πάλι δεν είναι δημοκρατία. Αν σας ενοχλεί αυτό, σας προκαλώ να γίνετε μέλη άλλων forums, όπου το σύστημα είναι ξεκάθαρα ολιγαρχικό, αν όχι downright μοναρχικό, όπου οι admins bannάρουν άτομα έπειδη ξύπνησαν από το λάθος πλευρό κτλ.

Το κυριότερο: κανένα forum δεν θα γίνει ποτέ δημοκρατία. Ο λόγος είναι ότι τα fora διαφέρουν από τις χώρες σαν κοινωνικές δομές. Σε μια δημοκρατία γεννιέσαι και έχεις δικαιώματα. Αντιθέτως, σε ένα forum εγγράφεσαι και σου παραχωρούνται προνόμια. Δεν μπορώ να το συνοψίσω καλύτερα τη διαφορά ανάμεσα στα δύο. Αυτό εννοεί ο Spawn_I όταν σας λέει "Our house, our rules".
Εδώ μιλάμε για προνόμια και όχι για δικαιώματα. Από το προνόμια να μιλάς για το τάδε θέμα, μέχρι το προνόμιο να σου επιτρέπεται η είσοδος στο site. Και ναι, ένα προνόμιο που δεν παραχωρούμε, είναι η πρόκληση flamewars.

Σαν διαχειρηστές αυτού του site, έχουμε αποφασίσει ότι κάποια θέματα που διαταράσσουν την ηρεμία του forum και προκαλούν αλληλοβρισίματα, κακοκαρδίσματα και άλλα "φτου-κακά", πρέπει να αποτρέπονται. Ε, ένα από αυτά τα θέματα είναι οι emo. Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Μισώ την έννοια του taboo term, αλλά από την άλλη διαπιστώνω ότι τα πράγματα γύρω από αυτόν τον όρο είναι πολύ πολωμένα. Κάποια μέλη του forum θίγονται από το emo bashing, με αποτέλεσμα, τι άλλο, flamewars.

Δεν σας ρωτήσαμε σ' αυτήν μας την απόφαση να αποτρέπουμε τα flamewars. Μπορείτε να μας μισείτε όσο θέλετε γι' αυτό, να τα πάρετε στην κράνα και να φύγετε απ' αυτό το forum, μέχρι και να στήσετε ολόκληρο site για να μας βρίζετε. Αλλά μην βιάζετε αυτό το thread.

Have a nice day. :nod:

Οκ αυτο με αυτο το ποστ συμφωνω απολυτα
αλλα η βασικη μου γκρινια ειναι ναι μεν ειναι σωστα αυτα που λες και οντως ειστε απο τα πιο δημοκρατικα φορουμ το παραδεχομαι...
Αλλα η "δημοκρατια" σας ειναι λιγο οτιναναι επιτρεπετε η ανεχεστε πραγματα πολυ πιο ασχημα πολλες φορες και απαγορευετε ενα emo threat Πχ που πραγματικα ΟΛΑ τα φορουμ εχουν ενα (δηλ τα αλλα φορουμ γουσταρουν Flames?) η σας ενοχλει πχ το song of the day, δεν λεω οτι δεν ειστε αρκςτα δημοκρατικοι απλως ειστε παραλογοι.. οταν κατι δεν ας κατσει καλα κ το πιο χαζο αν ειναι θα το κυνηγησετε ενω μπορειτε να κανετε τα στραβα ματια για ολα τα υπολοιπα...
Για αυτο γκρινιαζω κ κανω τον "επαναστατη" οπως λετε γιατι η ζυραγια γερνει μια απο την μια μια απο την αλλη, δεν σκεφτεστε οτι απλα εδω μεσα γινετε μαι συζητηση κ οτι οι κανονες δεν υπαρχουν ΠΡΙΝ απο την συζητηση αλλα υπαρχουν για αυτην
Και για αυτο λεω οτι αυτα που συζητηθηκαν δεν με ενοχλουν τοσο τα ιδια οσο η γενικοτερη σταση του οτι "περνω με την σκουπα αυτα που φαινονται κ τα ριχνω κατω απο χαλι"
Δεν διαφωνω με τους κανονες απλως πολλες φορες μου δινετε την εντυπωση οτι βαζετε κανονες μονο κ μονο για αν υπαρχουν δηλ. λες και τα ατομα που μπαινουν θελουν καθοδηγηση δεν μπορουν να κανουν 2 πραγματα μονοι τους.
Τα περισσοτερα απο αυτα δεν ειναι οτι ειναι αντιδημοκρατικα η δεν ξερω εγω τι... ειναι απλα παραλογα, τουλαχιστον κατα την γνωμη μου
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#430 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:04

Εγω απλα σχολιασα την επιμονη σε κατι που ξακαθαριστηκε... Επισης σχεδον ολα τα θεματα ειναι ανακυκλωμενα...

every repost is a repost of a repost είχα διαβάσει κάπου στο ιντερνετ και συμφωνώ αυτό δεν σημαίνει και πάντα πως δεν έχει ενδιαφέρον να ξανασηζητάς για κάτι imho...

#431 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:05

Ειναι πλεον φανερο οτι αυτο που εχει παθει το συγκεκριμενο thread μπορει ανετα να συγκριθει με αυτο που παθανε οι κατοικοι της Nanking...

Το γυρισαμε στους EMO τωρα? Το site το λενε anime.gr και οχι IloveEMO.gr

Αν υπηρχε EMO thread εδω θα ηταν αναγκαστικα για το off-topic αφου οι Emo δεν εχουν να κανουν με την Ιαπωνια η τα ανιμε..

Επειδη αυτο εγινε 2 φορες με κακα αποτελεσματα, εχουν καθε δικαιωμα οι mods να πουμε τερμα στα emo thread προς αποφυγην παρομοιων καταστασεων. Και επειδη δεν εχει να κανει με ανιμε, η απαγορευση αυτη δεν ζημιωνει το σαιτ η τους χρηστες του..

Σιγουρα υπαρχει πολυ υλικο για emo συζητησεις στο internet για οποιον θελει..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:10

@ toXas

ξαναλέω... οι κανόνες είναι για όλους... και για σένα που μπορείς να τους κατανοήσεις αλλά και για το δεκατριάχρονο που μπαίνει πρώτη φορά σε φόρουμ... σκέψου και αυτό και γιατί κάποιες φορές φαίνονται σε σένα παράλογοι ή πολύ "καθοδηγηματικοί"

πόσοι προλάβαν να post-άρουν πριν από μένα;

#433 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:12

Ειναι πλεον φανερο οτι αυτο που εχει παθει το συγκεκριμενο thread μπορει ανετα να συγκριθει με αυτο που παθανε οι κατοικοι της Nanking...

Το γυρισαμε στους EMO τωρα? Το site το λενε anime.gr και οχι IloveEMO.gr

Αν υπηρχε EMO thread εδω θα ηταν αναγκαστικα για το off-topic αφου οι Emo δεν εχουν να κανουν με την Ιαπωνια η τα ανιμε..

Επειδη αυτο εγινε 2 φορες με κακα αποτελεσματα, εχουν καθε δικαιωμα οι mods να πουμε τερμα στα emo thread προς αποφυγην παρομοιων καταστασεων. Και επειδη δεν εχει να κανει με ανιμε, η απαγορευση αυτη δεν ζημιωνει το σαιτ η τους χρηστες του..

Σιγουρα υπαρχει πολυ υλικο για emo συζητησεις στο internet για οποιον θελει..

Ήρθες λίγο κατ'οπιν εορτής :P

Όπως είπα και πίο πρίν αν υπάρχουν παιδία που ακούνε και emo δεν νομίζω πως θα ήταν κακό να υπάρχει ένα τέτοιο θρεντ στο μουσικό τμήμα του φορουμ

#434 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

εμενα με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι αντι να λεμε για anime εχετε πεσει ολοι με τα μουτρα σε αυτο το ρημαδι thread.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#435 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 15:15

every repost is a repost of a repost είχα διαβάσει κάπου στο ιντερνετ και συμφωνώ αυτό δεν σημαίνει και πάντα πως δεν έχει ενδιαφέρον να ξανασηζητάς για κάτι imho...

Συμφωνω...!

Ήρθες λίγο κατ'οπιν εορτής :P

Όπως είπα και πίο πρίν αν υπάρχουν παιδία που ακούνε και emo δεν νομίζω πως θα ήταν κακό να υπάρχει ένα τέτοιο θρεντ στο μουσικό τμήμα του φορουμ

Νομιζω το θεμα ξεκινησε απο thread για emo kids
Δημοσιευμένη  εικόνα