Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1861 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:41

βλαμμένο να πεις το πατέρα που σε έσπειρε ρε καραγκιόζη, αφού το ξέρεις γιατί δεν βγάζεις το σκασμό ηλίθιε?, θέλω τα εγγόνια μου να μπορούν να βάλουν avatar στο anime.gr εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου?και εσύ αν θέλεις να γραφής αγγλικά να πας στα αγγλικά forum όχι να το παίξεις έξυπνω, πετάς την αγγλικούρα και νομίζεις ότι είσαι κάποιος κακομοίρη!

Posted Image
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#1862 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:43

Chill out dudes,δεν χρειάζετε να τσακώνεστε πάνω σε ενα τεχνικό πρόβλημα[Peacemaker mode on - Tsintori would be proud of me ],οι Admins είπαν ότι το δουλεύουνε,τόσο καιρό εδώ τους εμπιστεύομαι και πραγματικά ελπίζω ακριβώς έτσι να είναι,και εμένα με χαλάει που έχω μείνει χωρίς avatar (τα έτοιμα δεν τα αγγίζω) εδώ και πόσους μήνες,αλλά δεν κάθομαι να το κάνω ποστ εδώ μέσα μιας και βλέπω ότι ήδη το έχουνε αναφέρει πόσες και πόσες φορές...

Edit:Just read GokuSSJ3's second post : O.o

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GkLoc: 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:45
something i noticed too late....

Berserk___Gatsu.jpg

#1863 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:44

Posted Image
Spoiler:

#1864 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:44

Posted Image

κατά τα αλλα είμαι εγώ που ποστάρω χωρίς να έχω κάτι να πω για να αυξήσω τα post μου!

#1865 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:45

βλαμμένο να πεις το πατέρα που σε έσπειρε ρε καραγκιόζη, αφού το ξέρεις γιατί δεν βγάζεις το σκασμό ηλίθιε?, θέλω τα εγγόνια μου να μπορούν να βάλουν avatar στο anime.gr εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου?και εσύ αν θέλεις να γραφής αγγλικά να πας στα αγγλικά forum όχι να το παίξεις έξυπνω, πετάς την αγγλικούρα και νομίζεις ότι είσαι κάποιος κακομοίρη!

Σου χρωσταει κατι αυτο το forum και πρεπει να σου φιαξει το προβλημα?
Ελεος το εχετε μαμησει εντελως το θεμα.Μπαινετε τσαμπα εδω μεσα, δε προσφερετε τιποτα (και εγω μεσα), δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να απαιτητε πραγματα.Ελεος πραγματικα.

qzMHWHd.png

#1866 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:48

Chill out dudes,δεν χρειάζετε να τσακώνεστε πάνω σε ενα τεχνικό πρόβλημα[Peacemaker mode on - Tsintori would be proud of me ],οι Admins είπαν ότι το δουλεύουνε,τόσο καιρό εδώ τους εμπιστεύομαι και πραγματικά ελπίζω ακριβώς έτσι να είναι,και εμένα με χαλάει που έχω μείνει χωρίς avatar (τα έτοιμα δεν τα αγγίζω) εδώ και πόσους μήνες,αλλά δεν κάθομαι να το κάνω ποστ εδώ μέσα μιας και βλέπω ότι ήδη το έχουνε αναφέρει πόσες και πόσες φορές...

κοίτα να δεις το πρόβλημα υπάρχει τόσο καιρό το γνωρίζω ότι ξαναφερθεί! δεν έχω πει τίποτα του τύπου δεν μπορώ να βάλω avatar η γιατί δεν μπορώ να βάλω avatar, εγώ έχω θέση ένα ερώτημα θα διορθωθεί κάποτε το πρόβλημα??

#1867 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:48

καταλαβες τωρα GokuSSJ3? αλλοι εχου6ν προβλημα μηνες και μηνες, και δεν βγαζουν αχνα. εσυ εχεις δεν εχεις 2 μηνες μεσα, και το παιζεις και ταξιαρχος. αραξε τα κυβικα σου, και κυριως, εδω δεν ειναι battlenet.
Posted Image

Edit: οχι ρε , δεν θα το διορθωσουν το προβλημα, που να σκασεις.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1868 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:53

καταλαβες τωρα GokuSSJ3? αλλοι εχου6ν προβλημα μηνες και μηνες, και δεν βγαζουν αχνα. εσυ εχεις δεν εχεις 2 μηνες μεσα, και το παιζεις και ταξιαρχος. αραξε τα κυβικα σου, και κυριως, εδω δεν ειναι battlenet.
Posted Image

Edit: οχι ρε , δεν θα το διορθωσουν το προβλημα, που να σκασεις.

σαν πως και δεν τι ξέρω την μοίρα μου!
Posted Image

ποιος το πεζή ταξίαρχος εγώ? ok ότι πεις

#1869 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:57

Ταξίαρχος ε;

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wc3CaRFzwJU[/media]
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#1870 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:02

^ @ Μelkor Aχ! έχω το ίδιο με ροζ μύτη!!!!

Και για να είμαι on topic με ενοχλεί σ αυτό το forum συνήθως το μοναδικό άξιο προσοχής σε αυτό το thread είναι τα lolcats που ποστάρονται κατά καιρούς. Αυτό δεν είναι κάτι όμως το οποίο μπορεί να διορθώσει η ομάδα από μόνη της. Χρειάζεται και η συμβολή των μελών τα οποία θα πρέπει να σταματήσουν να επιβαρύνουν το thread με παράπονα στα οποία έχουν πάρει επανηλλειμένα δημόσια και ιδιωτικά απάντηση και με offtopic post.

Επίσης στο θέμα των avatar. Ναι κατανοώ ότι είναι εκνευριστικό και όπως ειπωθηκε ξανά και ξανά γίνονται ενέργειες για να φτιαχτεί. Αλλά αν κάποιος θεωρεί ότι η forumiakή του ταυτότητα εξαρτάται αποκλειστικά από μία εικονίτσα και όχι από το περιεχόμενο των λόγων του, κάτι κάνει λάθος.

#1871 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:10

εγω για τα αποπανω εχω να αναφερω μονο το εξης τραγικο:

Spoiler:

#1872 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:12

Δεν ειναι αποκλειστίκα αλλα συμβάλει, θυμήζει ποιος είναι ποιος κτλ... μπορει να μην ειναι τοσο σημαντικο όσο το τι γράφει, αλλα αποτελει και αυτο μέρος στην, κατα εσένα, forumιακή ταυτότητα.

Τα lolcats, θα φυγουν οταν περάσει η μόδα/"χρώμα" τους.

#1873 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:27

Gbak τα avatars επιτελούν κάποιο ρόλο ο οποίος θεωρείται αρκετά σημαντικός για να γίνονται προσπάθειες να φτιαχτεί το όποιο πρόβλημα. Και τα μέλη της team θέλουμε τα σετάκια μας και να τα αλλάζουμε και να τα καμαρώνουμε (cries over the sasuke set she didnt have the chance to wear).

Από εκεί και πέρα όμως είναι τόσο ζωτικής σημασίας που πρέπει ανά 2 μέρες να γίνεται post είτε εδώ είτε στο τεχνικά προβλήματα είτε ιδιωτικά σε κάποιο από τα μέλη της team ενώ έχουν δοθεί πολλάκις οι απαραίτητες εξηγήσεις? Και πολύ περισσότερο από τα post αυτά να ξεκινάει ολόκληρο flame? Νόμιζα ότι εδώ είμαστε για να συζητήσουμε όχι για να καμαρώνουμε ο ένας τα σετάκια του άλλου.

Τα lolcats δεν με ενοχλούν.Στην συγκεκριμένη φάση του thread πάλι καλά που βλέπω και αυτά και γελάω.

#1874 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:27

Dxs και GokuSSJ3 10% warn στον καθένα σας. Όπως λένε και οι κανόνες

:arrow: Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

GokuSSJ3, δεν ξέρουμε το πότε, όμως τα avatars θα διορθωθούν. Αυτό όμως δεν θα γίνει χάρη σε άτομα με συμπεριφορά σαν τη δική σου. Όπως έχω ξαναγράψει, από τη στιγμή που ξέρετε την απάντηση, ο καλύτερος τρόπος να μας βοηθήσετε είναι να σταματήσετε να ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.

E5VV38U.jpg

#1875 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:48

Μμμμμ... οι troll-αισθητήρες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο... αλλά δεν πειράζει, θα παίξω το παιχνίδι σου.

και εσύ αν θέλεις να γραφής αγγλικά να πας στα αγγλικά forum όχι να το παίξεις έξυπνω, πετάς την αγγλικούρα και νομίζεις ότι είσαι κάποιος κακομοίρη!

Από την παραπάνω σου ατάκα συνάγεται πολύ εύκολα ότι είσαι ελληνάρας εθνικιστής. Ας μιλήσω λοιπόν στη γλώσσα σου.

~ ~ ~

Από τη στιγμή, φίλε μου, που είσαι κι εσύ ένας υπερήφανος Έλλην με ανεπτυγμένο το πατριωτικό αίσθημα, αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί, να σε προβληματίζει και να μην σ' αφήνει να κοιμάσαι τα βράδια, είναι το αν τα εγγόνια σου θα προλάβουν ΚΑΝ να ζήσουν στην Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή από τον τουρκαλβανοεβραιομασονικό εχθρό.

Αυτό, και όχι το αν

τα εγγόνια μου να μπορούν να βάλουν avatar στο anime.gr

ένα forum το οποίο άλλωστε συστηματικά αλλοτριώνει την ελληνική νεολαία με πόκεμανς, ντίτζιμανς κι ένα σωρό άλλα γιαπωνέζικα μπαρμπαδέλια, κάνοντας τους να γράφουν "KAWAII DESU NE ^___________________^", να τρώνε ramen αντί για μουσακά, να πίνουν sake αντί για ρετσίνα, και να ονειρεύονται να γίνουν ninja αντί για δημόσιοι υπάλληληοι.

Καλή σου μέρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:54

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||