Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#511 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 April 2007 - 15:32

Λιζα, για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τον L, μπορεις να βρεις στο How to Read Volume 13, το οποιο volume εχει δημοσιευτει μετα την ολοκληρωση του Manga, και περιεχει κυριως στατιστικα και δεδομενα των χαρακτηρων.
Μιας και δεν εχει σκαναριστει μεταφρασμενο (μπορεις να βρεις το raw εδω) μπορεις να βρεις την εκτενης μεταφραση του εδω

:nosey: ο XHaterbreedx είναι πολύ καλός μαζί μου σήμερα κάτι θα θέλει.

Βτw ΧHaterbreedx εγώ ακόμη στο vol 7 του Manga είμαι.

#512 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 24 April 2007 - 23:57

και μετά πας και γράφεις οτι σου κάναν σποιλερ στο ναρούτο αφου πας και τα ανοίγεις.. BakAA

Μωρέ το θέμα είναι οτι δεν είχα την επιλογή να το ανοιξω, μου το έστειλε η φίλη μου στο msn οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι!!! Αλλά ευτυχώς αποδείχτηκε οτι το όλο σκηνικό ήταν στημένο και ευτυχώς δεν υπάρχει αυτό το spoiler. Κάτι σαν τις φάρσες του Dattebayo ένα πράγμα!

Αλλά anyway, ας μη βγαίνουμε off-topic...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#513 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 25 April 2007 - 23:05

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι; Έχω από animeclipse ως το 23 επεισόδιο. Μπήκα σήμερα να κατεβάσω τα 24-25 και έβγαλαν torrent με όλα τα επεισόδια (1-25). Τώρα εγώ που θέλω μόνο τα 2 τι θα κάνω; Θα ξανακατεβάσω από την αρχή όλα τα επεισόδια;

Edit:Καλά άκυρο το βρήκα

#514 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 26 April 2007 - 01:41

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι; Έχω από animeclipse ως το 23 επεισόδιο. Μπήκα σήμερα να κατεβάσω τα 24-25 και έβγαλαν torrent με όλα τα επεισόδια (1-25). Τώρα εγώ που θέλω μόνο τα 2 τι θα κάνω; Θα ξανακατεβάσω από την αρχή όλα τα επεισόδια;

http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2129

EDIT: Καλά, άκυρο, το βρήκες :hihi2:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#515 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 April 2007 - 09:06

boukaw7 τα κατάφερες;

#516 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 26 April 2007 - 09:37

Βλέπει κανένας από Kurohana? Αξίζουν? Ή είναι καλύτερα να περιμένεις για Animanda?

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πέρα από την ταχύτητα είναι ότι κάνουν encoding εκτώς από xvid και με x264.

Αλλά βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο στο Death Note είναι η translation. Ούτε το karaoke, typesetting etc.

Πιστεύετε ότι κάνουν καλή μεταφράση οι kurohana?

Πείτε γνώμες.

#517 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 26 April 2007 - 11:47

Οχι φιλε μου, kuro-hana θα δεις μονο αν βιαζεσαι να δεις μεταφρασμενη την σειρα.
Animanda ειναι οι καλυτεροι τοσο στην μεταφραση, αλλα και γενικα σε ολο το πλαισιο του fansub (karaoke, typesetting, notes). Ο λογος που αργουν σε σχεση με τους kuro-hana και τον kubus, ειναι καθαρα οτι ο συντονιστης τους (Ishatar η αλλιως Ishie) διορθωνει και ελεγχει την μεταφραση δυο και τρεις φορες.

Γιαυτο και μεις στην AnimeClipse, μεταφραζουμε με βαση την μεταφραση των Animanda, οπως και παταμε πανω στα δικα τους sign typesetting.

Off-topic: εχω ετοιμασει τα ελληνικα fonts που ηθελες, εδω και πολυ καιρο, απλα ξεχασα να τα ανεβασω, σου στελνω Pm με το λινκ για να τα παρεις :)

#518 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 26 April 2007 - 11:49

boukaw7 τα κατάφερες;

Ναι. Ήταν και μπροστά στα μάτια μου, τρομάρα μου!

Πάει πέρασαν τα χρόνια και γκαβώθηκα και από πάνω... :nod:

#519 Jenny

Jenny

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 26 April 2007 - 12:09

Μου ήρθε πρίν λίγες μέρες το μενταγιόν του L! Μόλις μπορέσω θα ποστάρω photo.
Α και αυτό που είπα ότι ο >Light στο τέλος ψοφάει δεν ήταν spoiler αλλά επιθυμία!! Χιχι! (Don't hate me Light fans!):P
I AM JUSTICE!

#520 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 April 2007 - 14:04

Τι ειπες? :try:

Posted Image
Posted Image

#521 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 April 2007 - 15:17

Μου ήρθε πρίν λίγες μέρες το μενταγιόν του L! Μόλις μπορέσω θα ποστάρω photo.
Α και αυτό που είπα ότι ο >Light στο τέλος ψοφάει δεν ήταν spoiler αλλά επιθυμία!! Χιχι! (Don't hate me Light fans!):P

Εγώ πάντος σε μισώ.:9bbc76d5:

Posted Image

#522 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 26 April 2007 - 18:47

to death note ειναι οραιο γιατι εχει ιποθεσι αγονια σαν να βλεπις ταινια δρασις και αυτο ειναι που το κανει να ξεχοριζει απο τα αλα ανιμε!

#523 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 27 April 2007 - 00:37

Καλά δεν είναι και το μοναδικό. Υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια. Παρόλα αυτά καλό είναι, αλλά πολύ κοιλιά ρε γμτ μου

#524 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 27 April 2007 - 01:21

Off-topic: εχω ετοιμασει τα ελληνικα fonts που ηθελες, εδω και πολυ καιρο, απλα ξεχασα να τα ανεβασω, σου στελνω Pm με το λινκ για να τα παρεις :)

[off-topic]Θέλω κι εγώ αυτό το πμ με αυτό το link! :6184ceba:[/off-topic]

#525 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 April 2007 - 13:54

to death note ειναι οραιο γιατι εχει ιποθεσι αγονια σαν να βλεπις ταινια δρασις και αυτο ειναι που το κανει να ξεχοριζει απο τα αλα ανιμε!

O M F G.-
ξερεις την λεξη "ορθογραφια"?
λεω μηπως...

Posted Image