Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2656 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 29 September 2011 - 13:44

Κοίτα από άποψη soundtrack πάω πάσο! Απέδωσαν τέλεια την όλη ατμόσφαιρα! Αλλά εγώ όπως είπα προτιμώ το manga γιατί

Spoiler:

μπα δε θα το'λεγα για μενα πανω κατω το ιδιο ξεφτιλιστηκε και στα 2,ασχετο αν αλλαξαν καποιες λεπτομερειες...τωρα αν λες για την τελευταια σκηνη του manga
Spoiler:
για μενα υπηρχε απλα για να υπαρχει το ειχε δηλωσει και ο ohba ο ιδιος μου φαινεται πως δεν ειχε καμια ιδιαιτερη σημασια...

Edited by Nighteyes, 29 September 2011 - 14:08.
spoiler tag added

#2657 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 29 September 2011 - 13:47

Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε τόσο το τέλος λόγω του Near. Τον μισώ. Είναι ο χειρότερος anime character που έχει σχεδιαστεί
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 29 September 2011 - 14:07.
spoiler tag added

#2658 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 29 September 2011 - 16:10

Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε τόσο το τέλος λόγω του Near. Τον μισώ. Είναι ο χειρότερος anime character που έχει σχεδιαστεί

Spoiler:

Υπερβολες, οχι και ο χειροτερος anime character:rolleyes: Για μενα ηταν απλως μια φθηνη αντιγραφη του L. :bleh:

Spoiler:

Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#2659 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 24 October 2011 - 17:48

Spoiler:

Και 'γώ αυτό πιστεύω... Βασικά θεωρώ πως γενικά τα επεισόδια μετά
Spoiler:
Δεν άξιζαν όσο τα πρώτα.

Edited by Nighteyes, 24 October 2011 - 18:02.
spoiler tag added

#2660 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 October 2011 - 12:13

Δεν εισαι η μονη...

sc5bab.jpg

#2661 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 27 March 2012 - 20:08

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2662 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 28 March 2012 - 09:11

Για οπποιον θελει να το δει με ελληνικη μεταφραση.Νομιζω οτι ο τυπος εχει κανει πολυ καλη μεταφραση.Και απο τι θυμαμαι οταν το εβλεπα εχει ολα τα επισοδια

http://www.greektube.org/index.php?searchword=death+note+episode+1&x=0&y=0&option=com_search&Itemid=&searchphrase=all
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#2663 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 28 March 2012 - 09:17

Για οπποιον θελει να το δει με ελληνικη μεταφραση.Νομιζω οτι ο τυπος εχει κανει πολυ καλη μεταφραση.Και απο τι θυμαμαι οταν το εβλεπα εχει ολα τα επισοδια

http://www.greektube.org/index.php?searchword=death+note+episode+1&x=0&y=0&option=com_search&Itemid=&searchphrase=all

Εχουν πολλα χρονια στην πιατσα αυτα με την ελληνικη μεταφραση που την εκανε καποιος xHatebreedx, ηταν και μελος του forum θυμαμαι και μας ειχε δωσει το λινκ απο δω να τα κατεβασουμε. Δυστυχως δε πρεπει να υπαρχουν ακομα καπου στο net για download, κριμα γιατι ητανε καλη η δουλεια του...

#2664 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 March 2012 - 10:38

Greektube - Αναζήτηση

Εχουν πολλα χρονια στην πιατσα αυτα με την ελληνικη μεταφραση που την εκανε καποιος xHatebreedx, ηταν και μελος του forum θυμαμαι και μας ειχε δωσει το λινκ απο δω να τα κατεβασουμε. Δυστυχως δε πρεπει να υπαρχουν ακομα καπου στο net για download, κριμα γιατι ητανε καλη η δουλεια του...

Καλά, κανείς από τους δυο σας δεν γνωρίζει την AnimeClipse; Θα πέσει φωτιά να σας κάψει, αν είναι δυνατόν δηλαδή. :hahaha:

Ορίστε και για download: AnimeClipse Hellenic Fansubs United Tracker

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2665 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 29 March 2012 - 09:34

Καλά, κανείς από τους δυο σας δεν γνωρίζει την AnimeClipse; Θα πέσει φωτιά να σας κάψει, αν είναι δυνατόν δηλαδή. :hahaha:

Ορίστε και για download: AnimeClipse Hellenic Fansubs United Tracker

Οπα! δεν ηξερα οτι ειναι τοσο οργανωμενοι αυτοι! Καλα παλιοτερα δεν ηταν και τοσο να τα λεμε ολα :-P Αλλα και παλι μυριζει καμμενη σαρκα :wis:

#2666 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 March 2012 - 11:34

Οπα! δεν ηξερα οτι ειναι τοσο οργανωμενοι αυτοι! Καλα παλιοτερα δεν ηταν και τοσο να τα λεμε ολα :-P Αλλα και παλι μυριζει καμμενη σαρκα :wis:

Μάλλον τους μπερδεύεις με άλλους.
Οι AnimeClipse ήταν το 1ο σοβαρό ελληνικό fansub group. Απλά δες την ημερομηνία που ανέβηκε το torrent...
Posted Image
Posted Image

#2667 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 29 March 2012 - 17:33

Ουτε εγω το ηξερα το AnimeClipse.Εγω το ειχα προπερσι.
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#2668 trane7free

trane7free

Starting...

• Members
  • 2 posts
  • Locationστο ∞ & -->

Posted 03 April 2012 - 08:08

Αμαρτωλοί! Ακούς εκεί δεν ξέρετε το animeclipse...

Από τα καλύτερα anime ever.(σενάριο, σχεδιασμός, OST)
Όσο για το τέλος...
Spoiler:

Posted Image

#2669 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 July 2012 - 00:13

Μερικές ακόμα σκέψεις για τη σειρά.
Spoiler:

#2670 Keito