Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Death Note
Posted 09 March 2011 - 20:11

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 22 March 2011 - 19:02
Posted 22 March 2011 - 19:07
Επίσης άμα θεωρείς αυτό seinen, που να δεις τα κανονικά seinen.
*waving intensifies*
Posted 22 March 2011 - 19:24
ναι αυτο το'ξερα αυτο που δεν πολυκαταλαβαινα ειναι γιατι το δεχτηκε η jump μιας και ηταν αρκετα dark και γιατι οι mangakas του το'δωσαν εκει....αλλα λογικα καταλαβαν και οι δυο πλευρες ποιο ηταν το συμφερον τους $$$Γιατί έγινε serialized στο WSJ, περιόδικο για shounen.
Επίσης άμα θεωρείς αυτό seinen, που να δεις τα κανονικά seinen.
Posted 22 March 2011 - 19:48
ναι αυτο το'ξερα αυτο που δεν πολυκαταλαβαινα ειναι γιατι το δεχτηκε η jump μιας και ηταν αρκετα dark και γιατι οι mangakas του το'δωσαν εκει....αλλα λογικα καταλαβαν και οι δυο πλευρες ποιο ηταν το συμφερον τους $$$
Αν εβλεπες τι αλλη σαπιλα εβαζαν στο jump πριν μερικα χρονια, δε θα το ελεγες αυτο. (πχ Jojo's Bizzare adventure, Hokuto no Ken νομιζω)
Το Death note εξακολουθει να ειναι αρκετα casual για να θεωρηθει shounen, το dark και το ξε-dark δεν εχει τοση σχεση.
Εξαλλου, αμα δεν ηταν shounen, δε νομιζω να ηταν τοσο αφορητα δημοφιλες στους εφηβους...
Posted 22 March 2011 - 19:52
Posted 23 March 2011 - 16:50
Posted 23 March 2011 - 18:41
Για μένα είναι από τα καλύτερα ανιμες..δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι το παρακολουθεί τόσος κόσμος...
Φυσικά και είναι

Posted 23 March 2011 - 19:06
Θα συμφονησω οτι ειναι καταπληκτικο αλλα το οτι κατι το βλεπει πολυς κοσμος στις μερες μας δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!Για μένα είναι από τα καλύτερα ανιμες..δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι το παρακολουθεί τόσος κόσμος...
Posted 23 March 2011 - 19:14
Θα συμφονησω οτι ειναι καταπληκτικο αλλα το οτι κατι το βλεπει πολυς κοσμος στις μερες μας δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
Aκριβως αυτο θα ελεγα και εγω, αν και το εχω ξαναπει.
Τo Death Note ειναι μια εξαιρετικη σειρα, αλλα το οτι το βλεπει τοσος κοσμος ειναι πιο πολυ αρνητικο για το anime.
Συνηθως τα πιο δημοφιλη anime παιρνουν την ταμπελα του εμπορικου και mainstream, οποτε οι πιο προχωριμενοι fans τη σνομπαρουν και προσπαθουν να βρουν πολλα αρνητικα στη σειρα.
Αυτο καπως το καταλαβαινω, αλλα το προβλημα με το Death Note ειναι οτι δεν προσπαθησε ποτε να γινει τοσο δημοφηλες, και να προσελκυσει συγγεκριμμενα τους εφηβους.
Εγω παντως χαιρομαι που την ειδα πριν γινει τοσο διαδεδομενη, και επομενως καταφερα να αποφυγω καθε ειδους spoiler, τα οποια τωρα πια εχουν γινει σχεδον αναποφευκτα στη συγγεκριμμενη σειρα.
Posted 24 April 2011 - 16:56
Posted 24 April 2011 - 17:06
Δεν ξερω αλλα για μένα το DN ηταν απλα ένα καλο αλλα overated anime...Ειδικα τα τελευταια 10 επεισοδια
Spoiler:τα είδα με πολυ κόπο γιατι εχασα εντελως το ενδιαφερον μου..Και η μεγαλυτερη ξενερα απ'ολα ηταν το τελος...
Συμφωνώ,

Edited by Nighteyes, 25 April 2011 - 07:21.
spoiler tag added

Posted 24 April 2011 - 18:31
+φωνω ότι το death note έχασε πολύ μετάΔεν ξερω αλλα για μένα το DN ηταν απλα ένα καλο αλλα overated anime...Ειδικα τα τελευταια 10 επεισοδια
Spoiler:τα είδα με πολυ κόπο γιατι εχασα εντελως το ενδιαφερον μου..Και η μεγαλυτερη ξενερα απ'ολα ηταν το τελος...
overated anime!!!Βέβαια απόψεις είναι αυτές και απολύτως σεβαστές!!!
Edited by Nighteyes, 25 April 2011 - 07:22.
spoiler tag added

Posted 24 April 2011 - 22:06
Δεν ξερω αλλα για μένα το DN ηταν απλα ένα καλο αλλα overated anime...Ειδικα τα τελευταια 10 επεισοδια
Όντως το death note overrated δεν το λες.Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα,πιστεύω πως ήταν υπερβολικά καλό.Για εμένα πάντως ο mangaka του είναι ιδιοφυία.Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο.
Κι εμένα με ξενέρωσαν τα 10 τελευταία επεισόδια,αν και δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το τέλος.
Μάλλον φταίει το ότι το περίμενα.

There are no miracles in this world,only the people's efforts.
The only way for a miracle to happen is to make it happen yourself.
Posted 25 April 2011 - 22:20
Στο ανιμε ηταν ανυποφορα αλλα στο μανγκα ηταν σχεδον απολαυστικα!Όντως το death note overrated δεν το λες.Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα,πιστεύω πως ήταν υπερβολικά καλό.Για εμένα πάντως ο mangaka του είναι ιδιοφυία.Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο.
Κι εμένα με ξενέρωσαν τα 10 τελευταία επεισόδια,αν και δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το τέλος.
Μάλλον φταίει το ότι το περίμενα.