Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2671 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 July 2012 - 00:20

Spoiler:

Edited by Nikos1451, 04 July 2012 - 00:21.

#2672 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 July 2012 - 00:23

Spoiler:

Spoiler:

#2673 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 July 2012 - 00:36

Spoiler:

#2674 NoN4me

NoN4me

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 05 November 2012 - 14:58

Διαβάστε εδώ την κριτική μου για το Death Note,ένα από τα καλύτερα άνιμε που δημιουργήθηκε ποτέ και ελάτε να το σχολιάσουμε παρέα!
http://modernwriters.wordpress.com/

Edited by Tea-chan, 05 November 2012 - 15:21.
Μεταφέρθηκε, + SPOILER WARNING!!!!

#2675 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 November 2012 - 15:37

Ιδιαίτερα χρήσιμη κριτική για όσους δε γνωρίζουν πώς να νιώσουν όταν παρακολουθούν αυτή τη σειρά, αφού τους λέτε ακριβώς τι συναισθήματα προκαλούνται και πότε.

Το βραβείο πούλιτζερ για κριτική ιαπωνικού ανιμέσιον σε περιμένει.

#2676 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 November 2012 - 15:58

ημερα απεργιας και γραφεις; ου να μου χαθεις!

#2677 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 11 August 2014 - 01:10

Πολύ ωραία σειρά! Ήθελα από καιρό να τη δω, μόνο όμως΄τώρα τα κατάφερα! Ασχολείται με σπουδαία θέματα, όπως η αυτοδικία, η αλλαζονεία, το πως μπορεί η ίδια η δικαιοσύνη να εξελιχθεί σε αδικία... Και προφανώς, είναι ένα έργο μυστηρίου με σασπενς!

Spoiler:

Τώρα, τα πράγματα που δεν μου αρέσουν: Η Misa!! Είναι θεόχαζη και στυλ "αντρική φαντασίωση"!

Spoiler:

Επίσης, ενώ βρήκα τον L χαριτωμένο και με συγκίνησε εκεί που

Spoiler:
με θύμωσε η σκηνή στο επεισόδιο 16 όπου
Spoiler:
Βέβαια, αυτή η σκηνή ταιριάζει αρκετά με το χαρακτήρα του, αφού θα έκανε τα πάντα προκειμένου να βρει τον Kira και, όπως λέει και ο ίδιος σε αρχικό επεισόδιο,
Spoiler:

Καλά θα ήταν πάντως να μην είχε τους Shinigami, γιατί τότε θα μπορούσε να το δει κι η μάνα μου και να της αρέσει, ενώ τώρα μόνη μου χαίρομαι!! Τέλος πάντων....

Ας με συγχωρήσουν οι άντρες του forum, αλλά αν δεν το σχολιάσω θα σκάσω!

Spoiler: Ακατάλληλο για άντρες

#2678 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 August 2014 - 01:26

Πολύ ωραία σειρά! Ήθελα από καιρό να τη δω, μόνο όμως΄τώρα τα κατάφερα! Ασχολείται με σπουδαία θέματα, όπως η αυτοδικία, η αλλαζονεία, το πως μπορεί η ίδια η δικαιοσύνη να εξελιχθεί σε αδικία... Και προφανώς, είναι ένα έργο μυστηρίου με σασπενς!

Spoiler:

Τώρα, τα πράγματα που δεν μου αρέσουν: Η Misa!! Είναι θεόχαζη και στυλ "αντρική φαντασίωση"!

Spoiler:

Επίσης, ενώ βρήκα τον L χαριτωμένο και με συγκίνησε εκεί που

Spoiler:
με θύμωσε η σκηνή στο επεισόδιο 16 όπου
Spoiler:
Βέβαια, αυτή η σκηνή ταιριάζει αρκετά με το χαρακτήρα του, αφού θα έκανε τα πάντα προκειμένου να βρει τον Kira και, όπως λέει και ο ίδιος σε αρχικό επεισόδιο,
Spoiler:

Καλά θα ήταν πάντως να μην είχε τους Shinigami, γιατί τότε θα μπορούσε να το δει κι η μάνα μου και να της αρέσει, ενώ τώρα μόνη μου χαίρομαι!! Τέλος πάντων....

Ας με συγχωρήσουν οι άντρες του forum, αλλά αν δεν το σχολιάσω θα σκάσω!

Spoiler: Ακατάλληλο για άντρες

Lols :P Πονηρα μυαλα xD

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2679 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 August 2014 - 01:30

Yaoi is culture, deal with it!

Btw its hentai doujinshi αυτο που θελες να πεις μαλλον.

Edited by GhostPrince, 11 August 2014 - 01:31.

フカフカ

#2680 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 August 2014 - 04:50

Λοιπόν, τώρα που διάβασα και το ακατάλληλο για άνδρες spoiler, νομίζω πώς ξεπέρασα την ανδρική φύση μου (που με υποχρεώνει να περιορίζομαι σε αντρικές φαντασιώσεις τύπου μίσα και να ανατριχιάζω στο άκουσμα της λέξης γιαόι) και μπορώ πλέον να εναρμονιστώ με τις ανώτερες δυνάμεις του σύμπαντος και να γίνω ένας σωστός Shinigami.

O6rrvsU.jpg

#2681 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 11 August 2014 - 07:04

Μη με πειράζετε, βρε παιδιά! :blush2: Εννοείται, μια πλάκα έκανα, δεν σοβαρολογούσα! Απλώς, είπα να το σχολιάσω, επειδή σε άλλο thread είχα διαβάσει ότι με βάση την σειρά αυτήν έχουν βγει fanmade πράγματα με τέτοιο περιεχόμενο και μου φαινόταν περιέργο, αλλά τώρα κατάλαβα που το βάσιζαν(αν και να σας πω θεωρώ άσχημο να βγαίνουν προστυχιές για χαρακτήρες ήδη υπάρχοντες).

Και εδώ που τα λέμε, απ' όλα αυτά που είπα αυτό σας έμεινε;! Κι όσο για το σχόλιο για τη  Misa  ενοούσα φυσικά ότι υποτίθεται ότι τέτοιος τύπος κοπέλας είναι που θέλουν οι άντρες και εξάλλου οι υπόλοιποι χαρακτήρες έτσι της φέρνονται στη σειρά(είναι δηλαδή ένα είδος κλισέ)

#2682 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 11 August 2014 - 10:06

Κοίτα, σχετικά με τα doujinshi πάντως, να ξέρεις πως βγαίνουν βασισμένα σε άπειρες σειρές που μπορεί καν να μην έχουν υπονοούμενα. Ειδικά οι διάσημες σειρές οι οποίες αποτελούνται κυρίως από άντρες, είναι πολύ πιθανό έως και σίγουρο να έχουν αποκτήσει yaoi doujinshi, όπως ακριβώς και αντίστοιχα, σε διάσημες σειρές με γυναίκες σαν κύριο cast, υπάρχουν τα yuri doujinshi. 

#2683 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 11 August 2014 - 16:33

4b0b8b69356c0_53684b.jpg

:awww: είμαι φαν των yaoi,δεν θα μπορουσα ομως να φανταστω τον L και Light μαζι.....πώς ενώνωεις το παιδί των ζαχαρωτων με τον φονιά της εκτόνωσης?..... απαπα

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#2684 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 16 August 2014 - 10:12

Το τέλειωσα και δεν αντέχω, θέλω να το σχολιάσω! [Σεντόνι mode on]

Γενικά, το θεωρώ ένα ενδιαφέρον θρίλερ, με τραβηχτηκή υπόθεση, που όμως προχωράει και  πιο βαθιά, θέτοντας ζητήματα όπως ο φανατισμός, η έννοια της ηθικής που μπορεί όμως να διαστρεβλωθεί και πως η υπερβολική δικαιοσύνη καταλήγει αδικία.

Στα πρώτα επεισόδια δε μου άρεσε το ότι

Spoiler:
. Μου άρεσε όμως, αν και μου φάνηκε ανυσυχαστικό, ότι στην αρχή η ιστορία αποδίδεται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο θεατής να συμπαθήσει τον Light ή τουλάχιστο να καταλάβει τη λογική του. Όσο πρωχοράει η ιστορία, βέβαια καταλαβαίνουμε ότι
Spoiler:
. Για αυτό μου άρεσε και το 2ο opening: αποδίδει επετυχημένα, κατά τη γνώμη μου, αυτό που συμβαίνει στο μυαλό του Light, κι ας είναι λες και το έχει συνθέσει ο ίδιος ο Σατανάς, όπως είπε κάποιος :lol:*

Αργότερα, χάλασε κάπως από το επεισόδιο

Spoiler:
. Με χάλασε επίσης αρκετά το ότι,
Spoiler:
. Βέβαια, ήταν ένα σχέδιο ώστε να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, δηλαδή
Spoiler:
Ο μόνος
Spoiler:
που βρήκα αληθινά επιτυχημένο και ότι συμφωνούσε με τη νοοτροπία του να χρησιμοποιεί το Death Note ήταν ο δικαστικός, ο Mikami.

Spoiler:
και γιατί και οι 2 διάδοχοι του μ' απογοήτευσαν.
Spoiler:
. Ασέ που και οι 2 διάδοχοι δεν ήταν ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, αλλά σαν να διχοτομήθηκε ο L, ο οποίος αν και ιδιοφυία, ήταν πολύ πιο ανθρώπινος. Μου την έσπασε ότι ο/η σεναριογράφος
Spoiler:

Το τέλος όμως με ικανοποίησε αρκετά. Στα 3-4 τελευταία επεισόδια ανέβηκε πάλι ο ρυθμός και στο τέλος

Spoiler:
. Ο τύπος διέπραξε ύβρη, με την αρχαιοελληνική έννοια, και για αυτό χρειαζόταν να επέλθει η νέμεσις
Spoiler:
. Δε μ' άρεσε όμως που
Spoiler:
[Σεντόνι mode off]

Γενικά, πάντως, ως σύνολο με ικανοποίησε εξαιρετικά!

*Α, τώρα που μιλάω για μουσική: στη μουσική επένδυση του ανιμέ χρησιμοποιούνταν σε κάποιες φάσεις χριστιανικές ψαλμωδίες ή με γελούσαν τα αυτιά μου;!

Edited by hgatakoskylos, 17 August 2014 - 08:19.

#2685 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 August 2014 - 12:40

Επειδή ο Light την είχε δει σωτήρας, λογική κι αναμενόμενη η μουσική επένδυση των παραληρημάτων του. Και το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με τη φράση "Listen to the voice of god", από τότε πρέπει να είχε την πετριά.