Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2236 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 00:15

Πολύ το ζορίζετε ρε παιδιά το θέμα.

Νταξ είπαμε καλό και χρυσό το ΝτιΕν με αρκετό ψωμί αλλά τόση ανάλυση ούτε στο θρεντ του ΕνΤζιΗ δεν έχει πέσει.

Chill.

HnH5aB0.jpg

#2237 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 00:49

Spoiler:

Gyarikku Hou

#2238 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 02:19

Απο περιέργεια κάθισα κ γώ πριν 3 μέρες κ κατέβασα όλη την σειρά(thegt.net, μέσα σε μερικές ώρες είχα όλη την σειρά κ την ταινία:tensai:) να δω τι είναι αυτό το death note κ μόλις είδα κ το τελευταίο επισόδειο, κάηκα πάλι:burningbe3:... Φοβερή σειρά:riiight:, καμία σχέση με τα anime που έβλεπα μέχρι τώρα,
Spoiler:
To the next anime now:bike: άχ αυτές οι εξεταστικές:joyful:...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από tasostsatsos: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 06:42

#2239 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 03:01

Spoiler Taaaaaaaaag!!!!!!!:terror2:
Spoiler:

Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε το anime και σου προτεινω να διαβασεις και το manga που εχει καποιες μικρες παρεκκλισεις κανα δυο εξτρα κεφαλαια και πολλες επιπλεον πληροφοριες επι της υποθεσης. Ακομα δες και το directors cut για καποιες extra σκηνες και ορισμενες εναλλακτικες version καποιων γεγονοτων......

#2240 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 02:25

i will watch this anime for sure...
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#2241 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:49

υπαρχει καμια πληροφορια για το 2ο special director's cut?
περσι τετοιο καιρο ειχε βγει το 1ο.

#2242 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 16:24

υπαρχει καμια πληροφορια για το 2ο special director's cut?
περσι τετοιο καιρο ειχε βγει το 1ο.

self quoting:

Το Director's Cut λεγόταν Rewrite, ή αλλιώς Death Note: R.
To νέο special episode θα είναι το "Death Note Rewrite 2: L's Successors" (Desu Noto Riraito 2: L o Tsugu Mono)
August 22, 2008

Δεν έχει γίνει fansubbed ακόμα από όσο ξέρω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2243 raiza

raiza

gomu gomu no

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 20:14

θα προτιμούσα να καθαρίσει ο L τον light (ο near ειναι lame)αλλα μπορ΄πω να πώ οτι μου άρεσε και ο mello επειδί είναι κάπως :hahaha:((τρελιάρης))
γενίκα πιστέυω οτι το τέλος δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι.
μου άρεσε το τέλος στις live action αλλα δεν μου άρεσαν οι ηθοποιοί.

ο L τα σπάει.Τέλος.

#2244 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 20:18

Επειδή βλέπω λίγο αργή τη συζήτηση τελευταία, πάρτε ένα διαμαντάκι που βρήκα σήμερα στο youtube:

Ελαφρύ βρισίδι και spoilers για το 1ο επεισόδιο:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=iSZ6ab-wlME[/media]

15fkk04.jpg

#2245 raiza

raiza

gomu gomu no

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 18:34

Επειδή βλέπω λίγο αργή τη συζήτηση τελευταία, πάρτε ένα διαμαντάκι που βρήκα σήμερα στο youtube:

τα σπάει!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
.:TRAGEDY:.

#2246 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 23:50

Spoiler:

:hero:

#2247 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 11:42

Spoiler:

Βασικά δε θα αποτελεσω εξαίρεση στον κανόνα..συμφωνώ απόλυτα....

Spoiler:

#2248 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 03:32

απλά να πω την προσωπική μου άποψη:

το DeathNote είναι σίγουρα ως τώρα, το καλύτερο και πλέον εθιστικό anime που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Είδα και τα 37 επεισόδια σε λιγότερο από 24 ώρες, δεν αστειεύομαι καθόλου.. τη μία μέρα είδα 13 επεισόδια στη σειρά και την επόμενη τα υπόλοιπα.

πιστεύω ότι στα προτερήματα του συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:
"σφιχτοδεμένο" μεστό σενάριο, αναπάντεχα twists στην πλοκή, συμπαγείς χαρακτήρες κατά κανόνα, τέλος που δεν σε απογοητεύει, πολύ καλή ποιότητα σχεδίου με μοναδικό προσωπικό στυλ, καταπληκτική, film noir πολλές φορές, σκηνοθεσία, εντελώς πρωτότυπη ιδέα εξ'αρχής, και όλα αυτά σε 37 μόνο επεισόδια!! όταν άλλα anime χάνουν το ενδιαφέρον τους μετά τα 20 πρώτα επεισόδια ή έχουν πελώρια filler ή filler arcs ή έχουν βαρετά πρώτα επεισόδια (π.χ. το Bleach κατά την άποψη μου), αυτό πιστεύω αποφεύγει όλες αυτές τις περιπτώσεις.

πάντως, όπως όλοι θα συμφωνήσω στο θέμα της "κοιλιάς", που όμως σε 37 μόνο επεισόδια, εμένα δεν με επηρρέασε ιδιαίτερα. επίσης, πιστεύω ότι μετά αυτό διορθώνεται εντελώς. πιο πολύ από την "κοιλιά" με απασχολεί το τέλος για να πω την αλήθεια.... δεν με απογοήτευσε, αλλά κάπου μέσα μου ήλπιζα σε κάτι περισσότερο θεαματικό
Spoiler:
αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα κυρίως το κάλυψε αυτό! επίσης, θα αρκεστώ σε όσους έχουν διαβάσει το manga και λένε ότι
Spoiler:
κρίμα!

αυτά!
είναι μόνο η δική μου άποψη!

#2249 raiza

raiza

gomu gomu no

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 10:28

απλά να πω την προσωπική μου άποψη:

το DeathNote είναι σίγουρα ως τώρα, το καλύτερο και πλέον εθιστικό anime που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Είδα και τα 37 επεισόδια σε λιγότερο από 24 ώρες, δεν αστειεύομαι καθόλου.. τη μία μέρα είδα 13 επεισόδια στη σειρά και την επόμενη τα υπόλοιπα.

πιστεύω ότι στα προτερήματα του συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:
"σφιχτοδεμένο" μεστό σενάριο, αναπάντεχα twists στην πλοκή, συμπαγείς χαρακτήρες κατά κανόνα, τέλος που δεν σε απογοητεύει, πολύ καλή ποιότητα σχεδίου με μοναδικό προσωπικό στυλ, καταπληκτική, film noir πολλές φορές, σκηνοθεσία, εντελώς πρωτότυπη ιδέα εξ'αρχής, και όλα αυτά σε 37 μόνο επεισόδια!! όταν άλλα anime χάνουν το ενδιαφέρον τους μετά τα 20 πρώτα επεισόδια ή έχουν πελώρια filler ή filler arcs ή έχουν βαρετά πρώτα επεισόδια (π.χ. το Bleach κατά την άποψη μου), αυτό πιστεύω αποφεύγει όλες αυτές τις περιπτώσεις.

πάντως, όπως όλοι θα συμφωνήσω στο θέμα της "κοιλιάς", που όμως σε 37 μόνο επεισόδια, εμένα δεν με επηρρέασε ιδιαίτερα. επίσης, πιστεύω ότι μετά αυτό διορθώνεται εντελώς. πιο πολύ από την "κοιλιά" με απασχολεί το τέλος για να πω την αλήθεια.... δεν με απογοήτευσε, αλλά κάπου μέσα μου ήλπιζα σε κάτι περισσότερο θεαματικό

Spoiler:
αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα κυρίως το κάλυψε αυτό! επίσης, θα αρκεστώ σε όσους έχουν διαβάσει το manga και λένε ότι
Spoiler:
κρίμα!

αυτά!
είναι μόνο η δική μου άποψη!

++ !
Δημοσιευμένη  εικόνα
.:TRAGEDY:.

#2250 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 00:45

:if::if::if::kakaka:

κλαιω απ'τα γελια .... κορυφαιο!!!!!!!
Spoiler:
The absolute anime babe