Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2086 MrNine

MrNine

Insomniac

• Members
  • 4 posts

Posted 25 July 2008 - 05:20

HUGE SPOILER DONT EVEN THINK OF OPENING IF U HAVENT FINISHED THE ANIME!!!!!
Spoiler:

Posted ImageΠροσοχή είμαι ανορθόγραφος.

#2087 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 25 July 2008 - 10:28

Spoiler:

οπως ελεγε και ο L απο την αρχη
Spoiler:
:hero:

#2088 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 July 2008 - 12:06

Spoiler:

Το τέλος στο manga όμως είναι λίγο διαφορετικό και καλύτερο.
Spoiler:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2089 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 July 2008 - 14:43

Το τέλος στο manga όμως είναι λίγο διαφορετικό και καλύτερο.

Spoiler:

Spoiler:

15fkk04.jpg

#2090 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 July 2008 - 14:44

Spoiler:

NEVER OPEN THIS,GET AWAY NOW IF YOU HAVENT FINISHED THE ANIME

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#2091 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 July 2008 - 14:55

Bασικα GK αλλο το nothingness αλλο το Shinigami Kingdom
Spoiler:

Αν θες ομως εχει γινει ηδη μια τετοια συζητηση απο την σελ 134 και επειτα οποτε μπορεις να ριξεις μια ματια γιατι εξηγουνται ολα αναλυτικα.

#2092 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 25 July 2008 - 17:48

να ρωτησω κατι (χωρις να μου απαντησετε με επιχειρηματα που δν στεκουν η' συναισθηματικους ενδιασμους
Spoiler:
) [το λεω ωστε να αποφηγουμε μηνυματα χωρις ουσια και να γινει επικοδομητικος διαλογος ,παντα σε φιλικο τονο] :

• τι δν σας αρεσε στο δευτερο κομματι τις σειρας ?

• γτ σας ξινησε οι καινουριοι χαρακτηρες που εφανιστηκαν στο προσκηνιο??

Posted Image

#2093 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 July 2008 - 17:55

To δευτερο κομματι της σειρας μου αρεσε απλα οι καινουριοι χαρακτηρες μου φανηκε οτι αποδοθηκαν πολυ βεβιασμενα σε σχεση με το manga..... επισης δεν μου αρεσε που ο καθενας τους αποτελουσε μια διαφορετικη εκδοχη του L..... Θα προτιμουσα αν ηταν εντελως πρωτοτυποι και δεν ειχαν ο καθενας καποια απο τα χαρακτηριστικα του....

Spoiler:

#2094 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 July 2008 - 18:05

To δευτερο κομματι της σειρας μου αρεσε απλα οι καινουριοι χαρακτηρες μου φανηκε οτι αποδοθηκαν πολυ βεβιασμενα σε σχεση με το manga..... επισης δεν μου αρεσε που ο καθενας τους αποτελουσε μια διαφορετικη εκδοχη του L..... Θα προτιμουσα αν ηταν εντελως πρωτοτυποι και δεν ειχαν ο καθενας καποια απο τα χαρακτηριστικα του....

Spoiler:

Θα συμφωνησο και εγω με Iristella,

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#2095 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 25 July 2008 - 18:22

Προχειρότητα και βιασύνη.Αυτά τα δύο αρκούν για την περιγραφή του δεύτερου μισού της σειράς.Όσο καλά δομημένο και ενδιαφέρον ήταν το σενάριο στα πρώτα 15-20 επεισόδια,άλλο τόσο βεβιασμένο και προχειροφτιαγμένο ήταν το δεύτερο μισό.Ο Near σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς είναι το απόλυτο μηδέν.Εισάγεται εντελώς απότομα και ανορθόδοξα στη σειρά και μέσα από μια σειρά συλλογισμών που δεν αναλύονται καν,λύνει την υπόθεση.Πραγματικά μετά το ep 25 τα υπόλοιπα τα είδα απλά για να τελιώσω τη σειρά.

#2096 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 25 July 2008 - 18:48

Προχειρότητα και βιασύνη.Αυτά τα δύο αρκούν για την περιγραφή του δεύτερου μισού της σειράς.Όσο καλά δομημένο και ενδιαφέρον ήταν το σενάριο στα πρώτα 15-20 επεισόδια,άλλο τόσο βεβιασμένο και προχειροφτιαγμένο ήταν το δεύτερο μισό.Ο Near σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς είναι το απόλυτο μηδέν.Εισάγεται εντελώς απότομα και ανορθόδοξα στη σειρά και μέσα από μια σειρά συλλογισμών που δεν αναλύονται καν,λύνει την υπόθεση.Πραγματικά μετά το ep 25 τα υπόλοιπα τα είδα απλά για να τελιώσω τη σειρά.

μα γιατι??? εμενα και παλι μου αρεσε παρα πολυ........... δεν εχασα ποτε το ενδιαφερον μου γι αυτη τη σειρα.......

#2097 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 July 2008 - 18:52

Ενδιαφερον Ουτε και εγω εχασα,Ομως στην Βιασυνη θα συμφωνησω,Το Πρωτο Season Ηταν πολυ πιο Κορυφαιο κατα την γνωμη μου!

Berserk___Gatsu.jpg

#2098 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 25 July 2008 - 19:12

Spoiler:

Edited by kyoshuke, 25 July 2008 - 19:26.

#2099 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 25 July 2008 - 19:21

Spoiler:

omg that is so true!!! that is what was annoying me all this time i guess
(εντελως χαζοφανκερλισμος αλλα ειναι και ο πιο ασχημος απο ολους xDD)

#2100 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 25 July 2008 - 19:39

Spoiler:

Spoiler: