Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1831 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:45

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1832 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 22:21

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Σιγουρα εχει περισσοτερο βαθος,εδω μιλαμε για 2 διωρες ταινιες και εκει για ανιμε ποσων ωρων...αλλα..

Συνδιασανε τα απαραιτητα στοιχεια του καθενα και αυτο εγω το θεωρω success...

Spoiler:

Κάτσε ρε Zoro, πώς κρίνεις ποια στοιχεία είναι απαραίτητα και ποια περιττά; Και γενικά, γιατί πρέπει να συμπιέζονται χαρακτήρες και plot elements για να χωρέσει στο 2ωρο; Λες και την ιστορία τη βλέπεις με χρονοχρέωση.

Spoiler:

BTW, σήμερα έκατσα και ξαναείδα τις ταινίες, και θυμήθηκα σεναριακά λάθη που τα είχα ξεχάσει. Πάμε λοιπόν:

Spoiler:
Παρακαλούνται οι fans της ταινίας να μου βρουν λογική εξήγηση γι' αυτά τα δύο, ειδάλλως εμμένω στο συμπέρασμα ότι είναι κι αυτά λάθη - αποτέλεσμα της συμπίεσης του σεναρίου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1833 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 23:18

Δεν κανω quote οπως πριν γιατι με πεθαναν τα χερια μου,θα γραφω κατευθειαν τα σημεια που θελω να σχολιασω:bleh:

Συμφωνοι οτι ειχαν λογο να ακολουθησουν τον near οπως ακριβως και οι αλλοι ακολουθησαν τον L,αλλα ενω στους πρωτους εχουμε ολοκληρη αναπτυξη,οι 2οι μου φανηκαν ξεκαρφωτοι και δεν μας εδειξαν κανεναν ενδοιασμο στο αν εκαναν καλα που τον ακολουθουσαν ή φοβο για τις ζωες τους(μονο λιγο φοβο του Giovanni μην δει Shinigami,αλλα ουτε...καμια σχεση με των αλλων)...με λιγα λογια,δεν λεω οτι ηταν κουφο που τον ακολουθουσαν,αλλα οτι δεν το αναπτυξανε καλα οπως στην αρχη(αλλος ενας λογος για να thrashαρω την συνεχεια:tongue2:)

Όλα τα σενάρια τελειώνουν με το έτσι θέλω των σεναριογράφων. Αυτοί γράφουν το σενάριο και όχι οι κανόνες του Death Note.

Ναι,αλλα αλλο να μας πουν ο L
Spoiler:

Εσύ απ' ότι κατάλαβα ζητούσες "δικαίωση" σαν L fan και την βρήκες στην ταινία. Τι να πω. Whatever rocks your boat. Εγώ πάντως βρίσκω το manga plotline πιο καλογραμμένο.

Το γενικο manga plotline ειναι πιο καλογραμμενο,το τελος,αν τελειωνε στο 25 θα ηταν συγκρινομενο με της ταινιας,με την συνεχεια καταστραφηκε...

Και βασικα δεν τα πες ολοσωστα
Spoiler:

Spoiler:

και εδω ερχοντα οι ταινιες:)

Τη γελοία, έτσι-μας-κάπνισε-και-μαζευτήκαμε διαδήλωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό στην ταινία την ξέχασες; Τουλάχιστον στο δεύτερο μέρος του anime ανέφεραν ότι ο Kira είχε γίνει πλέον θρησκεία, και μπορούσες να κατανοήσεις γιατί γίνονταν τα σκηνικά με τον Demegawa να διατάζει τα πλήθη από το ελικόπτερο.

Αν εννοεις γελοια απο ερμηνειες,σιγουρα θα συμφωνησω...απο μονη της ομως γιατι γελοια??

Ειπαν θα δειξουν video του Kira και μαζευτηκαν οι fan/haters να δουν...τπτ το κουφο...

Δεν μου φαινετε τοσο κουφη οσο το τελειως ακυρο να παει με ελικοπτερο και να φωναζει ενα αρχηγος τηλεοπτικου σταθμου τοσο μανιακα...

και το πιο ακυρο απ ολα,τι βολικο να
Spoiler:

Και ο αγώνας σκάκι, και ο αγώνας τέννις, ήταν διακοσμητικά στην ταινία και το anime αντίστοιχα. Τα βρήκα αδιάφορα.

Εγω τα βρηκα ενδιαφεροντα και με υπονοουμενα,αλλα ναι γενικα δεν ειναι σημαντικα....

Κάτσε ρε Zoro, πώς κρίνεις ποια στοιχεία είναι απαραίτητα και ποια περιττά; Και γενικά, γιατί πρέπει να συμπιέζονται χαρακτήρες και plot elements για να χωρέσει στο 2ωρο; Λες και την ιστορία τη βλέπεις με χρονοχρέωση.

Ειναι αληθεια οτι θα μπορουσαν να κανουν και καλυτερη αναλυση της Takada στην ταινια για να βγει λιγο καλυτερα,αλλα στις ταινιες,αντιθετα με τα ανιμε που ειναι με επεισοδια και μπορεις να σταματησεις μετα απο ενα 20-40 λεπτο πχ,εκει ειναι 2 ωρες και δυσκολα σταματας οπως στο ανιμε,συνηθως την βλεπεις ολη...αρα κουραζει πιο πολυ η περαιτερω αναλυση...

Βεβαια λιγο παραπανω δεν θα χαλουσε,το ειπα...

Επισης και ενα αλλο που εξηγησα στο προηγουμενο ποστ ειναι οτι δεν μ'αρεσε που τους αφαιρεσαν απο το ανιμε στην ταινια μονο για οικονομια χρονου,αλλα και γιατι τους βρηκα περιττους,μιας και οι 2 απο τους 3 ειναι στο 2ο μισο του DN,που το θεωρω προσθεσε τοσους χαρακτηρες που εχασε credibility...

Spoiler:

Ε,ακριβως(ή τα μπερδεψες λιγο ή δεν το εξηγησα καλα στο προηγουμενο ποστ),δεν μιλουσα για τις ταινιες,αλλα για το ανιμε..για την περιττoτητα του Teru...στις τανιες ναι μεν δεν ηξερε την Takada,αλλα και Teru δεν υπηρχε,γι αυτο την εβαλαν να παιξει τον ρολο του Higuchi σ'την ταινια...

Οτι ελεγα που εβαλες στο spoiler ηταν για το ανιμε(οτι αρκουσε η Τakada,που την ηξερε κιωλας και ηταν Kira supporter και δεν υπηρχε αναγκη να παει να ψαξει στο κοινο)...για την ταινια η Takada ηταν και Higuchi,μιας και την βρηκε η Rem...

Spoiler:

Ε,και γιατι να εχουμε εναν 2ο Light και πιο εκδηλωτικο??

Ενας μου φτανε εμενα(που ηταν και λιγοτερο εκδηλωτικος)...ενας Light που σταματουσε στο επεισοδιο 25 ή στην 2η ταινια...

Spoiler:

Not at all!!!:oo::oo::hahaha:

Το 2ο μερος δεν μ'αρεσε οχι η αλλαγη του cast,δεν μ'αρεσε γενικα που ηπηρξε και 2ο μερος(πεφτει το credibility για μενα,ειναι αυτο που λεμε παρατραβηγμα)...επρεπε να τελειωσει στο 25,με εναν απο τους 2,νικητη..οποιονδηποτε....οι ταινιες μου δωσαν αυτο....

BTW, σήμερα έκατσα και ξαναείδα τις ταινίες, και θυμήθηκα σεναριακά λάθη που τα είχα ξεχάσει. Πάμε λοιπόν:

Spoiler:
Παρακαλούνται οι fans της ταινίας να μου βρουν λογική εξήγηση γι' αυτά τα δύο, ειδάλλως εμμένω στο συμπέρασμα ότι είναι κι αυτά λάθη - αποτέλεσμα της συμπίεσης του σεναρίου.

Τα χω ηδη σκεφτει...δεν ειναι κενα...

Spoiler:

Και κατι τελευταιο,οπως σου εχω ξαναπει οι αποψεις μας διαφερουν ριζικα,χωρις να εχω πει εγω οτι προτιμισα τις ταινιες σαν συνολο,μαλιστα προτιμω το ανιμε,απλα προωθω τα 1-2-3 σημεια που θεωρω καλυτερα στις ταινιες....

Οτι και να μου πεις δεν θα μου αλλαξεις αποψη(αντε δυσκολα,μπορει:tongue2:) και εγω δεν θα την αλλαξω σε σενα...θα εμπλακουμε σε μια ατελειωτη συζητηση χωρις νοημα...μου θυμιζει κατι παρομοιες συζητησεις που εκανα παλια στο imdb...καλα εκει ειναι και χειροτεροι,μερικοι ειναι κανονικοι trolls,γραφουν για να βρηζουν και να μειωνουν,λιγοι μιλανε ευθεως....τουλαχιστον εδω μ'εσενα και με πολλους αλλους δεν γινετε αυτο....

Anyway,οσο θα βρισκω κατι να πω θα γραφω κι εγω(εκτος κι αν βαρεθω:nosey:),να δω που θα καταληξουμε!!(παντως απ οσο συμπεραινω κι εσενα σ'αρεσουν οι συζητησεις οταν αξιζουν...το οποιο ειναι κατι καλο!)

Να προσθεσω και 2 πραγματα που ξεχασα πριν:

1)
Spoiler:

2)Ο 1ος απο τον οποιο ακουσα οτι οι ταινιες ειχαν ωραιο/καλυτερο τελος ηταν ο Jiraiya...βασικα απ αυτον μου ηρθε η ορεξη να τις δω(θα τις εβλεπα ουτος η αλλος αλλα το επιταχυνε ας πουμε)....θα θελα να δω και τι εχει να πει αυτος επι του θεματος...

Παντως εγω θα επαναλαβω οτι το ανιμε ειναι καλυτερο σαν συνολο,απλα σε 1-2 σημεια πιστευω υπερτερουν οι ταινιες....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Ιούνιος 2008 - 22:02
merged

#1834 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 00:48

Εγω χαιρομαι που παλι καλα τελειωσε στο ep.37 και δεν συνεχισε ως ep.?? θα καταστραφοταν τελειως πιστευω...:nosey:

#1835 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 03:20

Ε, α στον Ryuuk πια! :mador2: Δεν αντέχω άλλο! Zoro, pm με καλά link για τις ταινίες!

Αμα προκαλούν τόσο controversy, πρέπει να τις δώ! Απο Τετάρτη κιόλας!

#1836 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 03:38

και σε μενα zoro και σε μενα........θελω κι εγω να δω τις ταινιες:gotit:

#1837 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 03:39

Ε, α στον Ryuuk πια! :mador2: Δεν αντέχω άλλο! Zoro, pm με καλά link για τις ταινίες!

Αμα προκαλούν τόσο controversy, πρέπει να τις δώ! Απο Τετάρτη κιόλας!

Κοιτα ρε πανω που θελω να παω να κοιμηθω με φωναζεις πισω...επιτηδες το κανεις??:bleh:

(no worries,απλα το μυαλο δεν σκεφτεται καλα αυτη την ωρα..:hahaha:)

Λοιπον,καταρχας χαιρομαι που επεισα αλλο ατομο να τις δει,ελπιζω να εξελιχθεις σε fan:

Θα σου δινα το παλιο link για την 1η που εχω δωσει σε ολους αλλα ηταν πολυ χαλια ποιοτητα,γι αυτο καθισα και σου βρηκα ενα με καλη ποιοτητα,με χωρο περιπου 800mb..αν δεν σου κανει πες το να σου βρω μικροτερο...

θα χρειαστεις και winrar για αποσυμπιεση,ειναι megauplοad 2 parts

Ιδου,η 1η ταινια

Για την 2η θα σου δωσω το παλιο link...που την εχει σε rmvb και avi σε περισσοτερα parts...και το rmvb εχει αρκετα καλη ποιοτητα αλλα καμια σχεση με το avi,βεβαια πιανει και το μισο χωρο..διαλεγεις και παιρνεις...

Ιδου,η 2η ταινια

Περιμενω σχολια συντομα!!(και απο One Piece επισης!!)

και σε μενα zoro και σε μενα........θελω κι εγω να δω τις ταινιες:gotit:

Με την σειρα και μην σπρωχνεστε:hihi2:

Περιμενω σχολια και απο σενα!!!(αν και τωρα πια τα ξερεις ολα απο τα spoilers..αθεοφοβη!!)

Οταν γραψεις τα σχολια εδω μην ξεχασεις να βαλεις τι???ελα να τ'ακουσω!!:hehehe::nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Ιούνιος 2008 - 03:45

#1838 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 03:55

Spoiler Tags!!!!!:emptyonexg1: (εισαι κακος τωρα που το λες αυτο το ξερεις ετσι? )

#1839 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 06:43

My 4000th post. :burningbe3:

Αν εννοεις γελοια απο ερμηνειες,σιγουρα θα συμφωνησω...απο μονη της ομως γιατι γελοια??

Ειπαν θα δειξουν video του Kira και μαζευτηκαν οι fan/haters να δουν...τπτ το κουφο...

Δεν μου φαινετε τοσο κουφη οσο το τελειως ακυρο να παει με ελικοπτερο και να φωναζει ενα αρχηγος τηλεοπτικου σταθμου τοσο μανιακα...

και το πιο ακυρο απ ολα,τι βολικο να

Spoiler:

Θες λοιπόν να σου εξηγήσω γιατί βρήκα την ίδια τη διαδήλωση γελοία. Ιδού γιατί.
Spoiler:

Ειναι αληθεια οτι θα μπορουσαν να κανουν και καλυτερη αναλυση της Takada στην ταινια για να βγει λιγο καλυτερα,αλλα στις ταινιες,αντιθετα με τα ανιμε που ειναι με επεισοδια και μπορεις να σταματησεις μετα απο ενα 20-40 λεπτο πχ,εκει ειναι 2 ωρες και δυσκολα σταματας οπως στο ανιμε,συνηθως την βλεπεις ολη...αρα κουραζει πιο πολυ η περαιτερω αναλυση...

Πες απλά "Το format των anime series με κουράζει. Δώστε μου τη σύνοψη σε ταινία.", να μην το κουράζουμε.

Μόνο έτσι εξηγείται το να σε κουράζει το storytelling του Death Note. Δεν ήταν δα και κανένα anime με αργό plot development.

Ε,ακριβως(ή τα μπερδεψες λιγο ή δεν το εξηγησα καλα στο προηγουμενο ποστ),δεν μιλουσα για τις ταινιες,αλλα για το ανιμε..για την περιττoτητα του Teru...στις τανιες ναι μεν δεν ηξερε την Takada,αλλα και Teru δεν υπηρχε,γι αυτο την εβαλαν να παιξει τον ρολο του Higuchi σ'την ταινια...

Spoiler:

Spoiler:

Το 2ο μερος δεν μ'αρεσε οχι η αλλαγη του cast,δεν μ'αρεσε γενικα που ηπηρξε και 2ο μερος(πεφτει το credibility για μενα,ειναι αυτο που λεμε παρατραβηγμα)...επρεπε να τελειωσει στο 25,με εναν απο τους 2,νικητη..οποιονδηποτε....οι ταινιες μου δωσαν αυτο....

Όταν μετά σου λέω ότι προτιμάς τα κλασσικά τέλη ταινιών και χρειάζεσαι μεγαλύτερη ευελιξία σαν θεατής, θίγεσαι. Whatever...

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1840 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 21:35

Spoiler:

Spoiler:
μαρεσει η συζητηση σας γτ τονιζεται τις διαφορες μεταξυ ταινιας και ανιμε

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1oneiromono: 04 Ιούνιος 2008 - 21:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1841 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 21:47

oφειλω να πω οτι δεν εχω μπερδευτει πιο πολυ στην ζωη μου σχετικα με τις διαφορες αναμεσα σε anime - manga - ταινιες.Πραγματικα ποναει το κεφαλι μου τωρα:blurah5:. Αυτο που καταλαβα ομως ειναι οτι υπαρχουν οι εξης νομοι του dn συμπαντος οι οποιοι δεν αλλαζουν σε καμια μα καμια εκδοχη:
Spoiler:

Υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορησει το manga και στην Ελλαδα? (αν κυκλοφορει ηδη μην με κραξετε απλα εγω ειμαι στον κοσμο μου και δεν το πηρα ειδηση)

#1842 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:17

Παντως ρε παιδια δικιο εχει η κοπέλα μπλεξατε τα μπουτια σας με το τι ειναι που:blurah5:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από donald13: 05 Ιούνιος 2008 - 14:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1843 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:32

Ναι θα συμφωνήσω ότι το παραναλύσαμε...

Το μόνο που έχω να πω, το οποίο ξαναείπα και πιο πάνω είναι ότι συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα. Οπότε για εμένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...

#1844 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 05:58

Το μόνο που έχω να πω, το οποίο ξαναείπα και πιο πάνω είναι ότι συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα. Οπότε για εμένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...

Ναι,αλλα αφου η συζητηση συνεχιζει δεν μπορω να αρνηθω(till the last man standing!):drink:

My 4000th post. :burningbe3:

Ωστε χαρη στην συζητηση μας το πηρες...ελπιζω να φερει γουρι(στους υπολοιπους fans δεν θα φερει παντως,εχουν να δουν αρκετες παραγραφους παλι^^)

Θες λοιπόν να σου εξηγήσω γιατί βρήκα την ίδια τη διαδήλωση γελοία. Ιδού γιατί.

Spoiler:

Κοιτα,θα παραδεχτω οτι σαν συνολο η ολη ιδεολογια με την θρησκεια του kira εγινε καλυτερα στο ανιμε...δεν αρνηθηκα ποτε οτι το ανιμε ειναι καλυτερο σαν character development(και γενικα καλυτερο)..μην ξεχνας οτι ειπα οτι απλα τονιζω 1-2 σημεια που θεωρω καλυτερα/ισαξια στις ταινιες...

Λοιπον,σαν συνολο η ολη ιδεολογια με την θρησκεια εγινε καλυτερα στο ανιμε,παρ ολα αυτα θεωρω και παλι παρατραβηξε την ολη μεταδοση με το ελικοπτερο,δεν νομιζω κανενας λογικος ανθρωπος να εφτανε σε τοσο,κι ας ηταν Kira supporter(μου φαινετε ειχε και ταξιδεψει για να παει εκει ο demegawa,αν και δεν θυμαμαι καλα)...απο την αλλη βεβαια πρεπει και να λαβω υποψη 2 πραματα:

1)ειναι ανιμε σειρα,και οχι real story
2)η ολη φοβια και προσυλωση με τον Kira πιθανον να θωλοσε τα μυαλα τον ανθρωπων(εκει δεν ηταν μια απο τις τοσες θρησκειες οπου δεν ξερουμε τπτ για τους θεους,αν υπαρχουν κτλ,εκει αν τον εκνευριζες σε σκοτωνε αρα λογικο ειναι να ναι με το μερος του πολλοι,κι αθελα τους)και να οδηγησε εναν "τρελο" σαν τον demegawa σε κατι τετοιο...

Βεβαια δεν ειχα πει και οτι δεν το δεχομουν,απλα οτι μου φανηκε υπερβολικο...

Επισης κατι αλλο που πιστευω μου το χαλασε ειναι οχι η μεταδοση απο μονη της,αλλα το κλιμα οπως εχω ξαναπει..

εγω ηθελα το κλιμα που συναντησα στην αρχη και μ'εκανε να συμπαθησω την σειρα απο το 1ο επεισοδιο..απο το 26 και μετα,το ολο κλιμα στο police headquarters με τους εναπομειναντες αστυνομικους και τον Light να εχει περιορισμενη ελευθερια κινησεων πια δεν μου αρεσε οπως το 1ο μερος(οπως και μερικα drop στο IQ,πχ το οτι σκοτωσε τον διευθυντη της αστυνομιας που απηγαγε ο mello και ,μιας και δεν ειχε ανακοινωθει επισημα,ο mello καταλαβε οτι ο κira ηταν μεσα στην αστυνομια..ο παλιος light δεν θα σκονταφτε ποτε εκει...αλλο μειονεκτημα που θυμιθηκα τωρα δλδ)...δεν ειχε το ιδιο suspense για μενα και οι χαρακτηρες ηταν λιγοτερο ενδιαφεροντες..η ατμοσφαιρα πιο "ασχημη" κτλ..

Με λιγα λογια για να δωσω μια οριστικη απαντηση,καλο ηταν και το 2ο μερος(παρ οτι οπως ειπα προτιμουσα να μην υπηρχε) και ισως να το χα δει με πιο καλο ματι αν ηταν ξεχωριστη σειρα ή αν και το 1ο μερος δεν ηταν τοσο καλο...

απο την στιγμη ομως που ξεκινησαμε τοσο δυναμικα εγω ηθελα να συνεχιστει ετσι...πες με απαιτητικο,ετσι ειμαι(!)...ή ολα ή τπτ...

Επισης,να πω και για την διαδηλωση στην ταινια...ειπαν στον κοσμο οτι θα δειξουν μερικα βιντεο του δηθεν Kira,αρα,που το παραξενο??

Μαζευτηκαν,fans και μη,να τα δουν...μετα οταν αρχισαν να πεθαινουν αστυνομικοι φανηκαν ποιοι ηταν με το μερος του(εστω και απο φοβο) και ποιοι οχι(αδελφη light)...δεν βλεπω τπτ το κουφο περαν του οτι στο ανιμε εγινε καλυτερα...αλλα και η ταινια,μεσα στο 2ωρο της εκανε μια χαρα δουλεια...

Και κατι τελευταιο που σκεφτηκα προσφατα...

Αναρωτιεμαι βασικα εσυ που σχολιαζεις συνεχως το τελος των ταινιων:

Αν τελειωνε το ανιμε οπως η 2η ταινια ή τελειωνε οπως τελειωσε στο επεισοδιο 25 θα χες τα ιδια παραπονα??(πες οτι δεν εβγαιναν καθολου ταινιες,μιας και αν εβγαιναν θα ηταν ιδιο τελος με το ανιμε)...

Δεν ξερω την απαντηση σου,αλλα πιστευω ΟΧΙ...δεν νομιζω οτι θα λεγες οτι ειναι ενα κλισε τελος και προτιμουσες ο L
Spoiler:

Επισης αν τελειωνσε στο 25,τα ιδια..τα σχολιαζεις αλλα παω στοιχημα οτι αν τελειωναν ετσι παραπονο δεν θα ειχες...

Πες απλά "Το format των anime series με κουράζει. Δώστε μου τη σύνοψη σε ταινία.", να μην το κουράζουμε. Μόνο έτσι εξηγείται το να σε κουράζει το storytelling του Death Note. Δεν ήταν δα και κανένα anime με αργό plot development.

Ποιος ηρθε??

Δεν ειπα οτι με κουραζει,το ακολουθησα μια χαρα...εν συντομια αυτο που ειπα ειναι

-το 2ο μερος,αν και η ιστορια κρατιωταν καλα σε θεματα οπως η θρησκεια που ειπες,αλλο τοσο δεν κρατιωταν απο suspense και αναπτυξη συγκριτικα με το 1ο...δλδ,δεν ειπα ποτε οτι το 2ο μερος δεν βλεποταν,το παρακολοθησα χωρις να με κουρασει,αλλα με απογοητευσε,η σειρα θα ειχε φτιαξει ενα πιο ωραιο set αν ειχε τελειωσει οπως εχω ξαναανεφερει,χωρις 2ο μερος(αλλα ξαναλεω,και το 2ο δεν ηταν και το χειροτερο πραμα που χω δει,εστεκε καπως...απλα το προτιμουσα χωρις)

-Δεν ειπα οτι μ'αρεσουν οι συνοψεις και οι κομμενοι χαρακτηρες(σου χω ξαναπει οτι προτιμω το ανιμε απο αναπτυξη),μιλουσα γενικα για τις ταινιες...

Αν κανουν ταινια μεγαλυτερη απο 2-2,5 ωρες,ειδικα για ιστορια οπως το DN που υποτιθεται τραβαει την προσοχη με τις διαμαχες L-Light και το suspense,καποια στιγμη θα βαρεθει ο θεατης με την υπερβολικη αναπτυξη..

Κι αυτο γιατι την ταινια δεν την σταματας οπως στο ανιμε που μετα απο πχ 5 επεισοδια μπορει να μην δεις αλλο ή να κανεις ενα διαλειμμα,την ταινια συνηθως την βλεπεις μονορουφι/με μικρα διαλλειματα...

Και ακριβως επειδη ο χρονος ειναι περιορισμενος,σου πετανε πολλα στοιχεια της πλοκης μαζι και ο θεατης(ειδικα ο απειρος απο DN)δυσκολευεται να τα δεχτει ολα στο μυαλο του τοσο γρηγορα..καμια σχεση με το ανιμε που προχωραει με την ησυχια του μιας και βγαζει οσα επεισοδια θελει..εκει
μπορει να το δει με τον ρυθμο που θελει ο καθε viewer αναλογα με το ποσο ορεξη εχει..την ταινια ενω συνηθως την βλεπεις ολοκληρη(αν και δεν ειναι κανονας) και κουραζεσαι περισσοτερο,βγαλε και το οτι οπως σου χω ηδη πει,και να ηθελαν να βαλουν ολο το ανιμε,ΔΕΝ γινεται μεσα σε 4 ωρες...

Για τους απο πανω λογους στις ταινιες γινονται οι συνοψεις,και ειπα οτι ειναι κατι που απαραιτητα γινεται,οχι οτι το προτιμω απο τα ανιμε...

Spoiler:

Ναι,με αυτην την λογικη δικιο εχεις,αλλα παραμενει γεγονος οτι ο Light δεν ηξερε οτι η Τakada ειναι kira fan ακριβως επειδη ο mangaka ειπε να το κανει ετσι,για να εισαγει τον Teru...αν εβρισκε ενα απλουστατο λογο για να το μαθει ο light(πχ κανει μια εκπομπη οπου μιλανε για τον Kira,οπως και εκανε,αλλα μιλουσε και αυτη λεγοντας τα πιστευω της....αυτη ειναι μια υποθεση απο πολλες πιθανες)..

Ερχομαι παλι οπως και πριν και λεω:

Ο Teru δεν ηταν περιττος με την εννοια οτι εν εκανε τπτ και καθοταν σταυροποδι ολη μερα,ειχε την χρηση του εννοειται(αυτο μας ελειπε!) απλα οτι ανετα μπορουσε να αποφευχθει η δημιουργια ενος αλλου χαρακτηρα και να παρει την θεση του η Takada,γιατι δεν τον βρηκα καθολου ξεχωριστο (εκτος απο το παρελθον του,μετα σαν ενας 2ο Light ηταν,πιο σπαστικος)...

(γιατι οπως εχω ξαναπει,οσο πιο πολλους χαρακτηρες προσθετε απο το 25 και μετα,τοσο πιο πολυ θεωρουσα οτι χαλαγε η υποθεση...απομακρυνοταν απο την golden age με τον L...εκτος κι αν ειχαν βαλει εξισου ενδιαφεροντες χαρακτηρες με τους πρωτους..για μενα δεν το εκαναν..)

Όταν μετά σου λέω ότι προτιμάς τα κλασσικά τέλη ταινιών και χρειάζεσαι μεγαλύτερη ευελιξία σαν θεατής, θίγεσαι. Whatever...

Κι οπως σου χω ξαναπει ειναι γουστα,δεν εχει σχεση αυτο..ειμαι συνηθισμενος σε παραξενιες σεναριων...απλα εδω ειχα κολλησει τοσο πολυ με το 1ο κομματι που ηθελα να το θυμαμαι ετσι...για να γινει αυτο επρεπε ή να τελειωσει στο 25 ή να μου βγαλουν μια συνεχεια εξισου δυνατη με την αρχη(που δεν εγινε)...

Αυτο που δεν μ'αρεσε στο ανιμε και συγκεκριμενα
Spoiler:

Το προβλημα εδω για να σου εξηγησω ειναι οτι το DN ηταν η πρωτη σειρα(μιας και ειμαι σχετικα καινουριος στον χωρο) που μου αρεσε απο το 1ο κιωλας επεισοδιο...αλλα αγαπημενα μου ανιμε,πχ Berserk,Gungrave δεν με ειχαν εκπληξει απο το 1ο επεισοδιο....ακομη και το One Piece(!)...το DN ενω ξεκινησε τρομερα και μου κρατησε το ενδιαφερον αμειωτο εως το τελος του 25...

Απο κει και περα,ειχα "εθιστει" τοσο πολυ μ'αυτη την τελειωτητα που οταν αλλαξε η κατασταση,σταματησα να το βλεπω οπως πριν(απουσιαζε ενα μερος του suspense,ατμοσφιαρα,εξυπναδα που το προηγουμενο ειχε δημιουργησει)...ειμαι απαιτητικος...απο την στιγμη που ξεκινησε τοσο καλα ηθελα να συνεχιστει τοσο καλα,γι αυτο δεν ηθελα συνεχεια(οχι αυτην που πηραμε τουλαχιστον,ειμαι ανοιχτος σε μια ισαξια συνεχεια)...

Μετα,για να μην μου λες,καλο ηταν και το 2ο μερος,με την εννοια οτι βλεποταν, και ολοι οι χαρακτηρες επαιξαν τον ρολο τους(Teru),δεν ηταν δα και τοσο απαισιο,απλα με απογοητευσε συγκριτικα με το πρωτο και προτιμουσα να μην ειχε φτιαχτει ετσι η συνεχιση της ιστοριας...

(και ερχομαστε παλι σ'αυτο που ειπα πριν,αν τελειωνε το ανιμε οπως στην ταινια και δεν ειχες γνωρισει ποτε το πραγματικο τελος του ανιμε,θα παραπονιοσουν??)

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Αυτα απο εμου για σημερα(ελπιζω να βγαζει νοημα το κειμενο..ειναι πρωι και μερικα πραγματα τα θυμαμαι ετσι κι ετσι..)...περιμενω απαντηση:deadga6:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 05 Ιούνιος 2008 - 06:54

#1845 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 13:54

Αρχισα να διαβάζω το ποστ του Ζορο και καπου στη μεση αρχισα να νυσταζω .... Μεχρι να φτασω στο τελος ειχαν περσει 5-6 ωρες αλλα δεν βαριεσαι μια φοαρά ειπε και το παιδι να πει δυο λογακια οποτε αξιζε τον κόπο...:oo:
Αναμένουμε απαντηση απο Kenny με τουλαχιστον ιδιο μεγεθος...
Μηνυματα κατω απο 600 λεξεις δεν γινονται δεκτα:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα