Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1801 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 May 2008 - 14:08

Ο L Ηταν τοσο μανιακος με την 100% βεβαιοτητα, που ακομα κι αν ηταν μπροστα του ο Light και εγραφε στο DN, θα επρεπε πρωτα να παραξει αδιαψευστα στοιχεια οτι δεν βλεπει παραισθησεις.

Δεν συμφωνώ, πάντως μου θύμισες αυτό το comic. :hahaha:

Posted Image

Spoiler:

και να σας πω και κατι κουφο

Spoiler:

Spoiler:
Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1802 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 31 May 2008 - 14:24

Το έχω ξαναπεί αλλά πάμε πάλι :
Σύγκριση ταινίες-anime (τεράστιο) :
Spoiler:

foot massage :
Spoiler:

#1803 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 31 May 2008 - 14:27

Διαφωνώ με όλους και για όλα και πραγματικά πιστεύω ότι το deathnote δεν είχε ιδιαίτερες φιλοσοφικές προεκτάσεις αλλά για ένα είμαι σίγουρη

Spoiler:

Ακόμα και αν δε μας αρέσει, το deathnote είναι το πιο επιτυχημένο κρυφοyaoi (αρέσει ακόμα και στους oμοφοβικούς) που έγινε ποτέ και γι αυτό οι φανς ανά τον κόσμο έχουν λυσσάξει.

#1804 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 14:43

Spoiler:

Edited by iristella, 31 May 2008 - 18:23.

#1805 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 31 May 2008 - 14:59

Kαι εγω θα συμφωνήσω ότι το να λέμε ότι ηταν ζευγαρι ειναι χοντραδα και αναμφιβολα ποτε δεν αφησε να εννοηθεί κατι τετοιο στο anime. Όμως απο την αλλη δεν καταλαβαίνω αυτη την εμμονή που εχουν οι φιλοι μας οι Γιαπωνέζοι να δινουν μια ερωτική διασταση στις σχεσεις αναμεσα σε δυο φιλους οι εχθρούς ( αντρες) ... Τα παραδειγματα είναι παρα πολλα και δεν θα τα αναφερω γιατι θα ξεφυγουμε, λιγο πολύ ομως υπάρχουν σε κάθε σειρα σχεδον!
Posted Image

#1806 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 May 2008 - 15:20

Spoiler:

^ Αμα μετά της λέω ότι είναι yaoi fan, θυμώνει. :hahaha:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1807 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 15:41

Δε λέω οτι ήταν, αλλά

Spoiler:

#1808 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 31 May 2008 - 15:56

Όμως απο την αλλη δεν καταλαβαίνω αυτη την εμμονή που εχουν οι φιλοι μας οι Γιαπωνέζοι να δινουν μια ερωτική διασταση στις σχεσεις αναμεσα σε δυο φιλους ή εχθρούς ( αντρες) ... Τα παραδειγματα είναι παρα πολλα και δεν θα τα αναφερω γιατι θα ξεφυγουμε, λιγο πολύ ομως υπάρχουν σε κάθε σειρα σχεδον!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κι εγώ αδυνατώ να την καταλάβω. Θέλω να πώ άλλο να υπάρχουν ομοφυλοφιλικά στοιχεία εδώ κι εκεί και άλλο να αφήνουν υπαινιγμούς σε κάθε διάσημο ομόφυλο ζευγάρι...

Πάμε στο πειραχτήρι :hiding_something::hiding_something:

Αμα μετά της λέω ότι είναι yaoi fan, θυμώνει. :hahaha:

Είναι βαριά η ταμπέλα που μου θες να μου κρεμάσεις :

Spoiler:

#1809 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 May 2008 - 16:54

Ουφ ηρθα κι εγω!!Καλα κι εγω που νομιζα οτι χτες που εφυγα η συζητηση δεν ειχε αλλο ζουμι...φαινετε οταν ανοιξαμε χτες την τρυπα εγω και η iristella την καναμε πιο βαθια απ οσο φαινοταν..θα παρει λιγο χρονο για να κλεισει...(οχι οτι ειναι κακο)...

ας πω κι εγω την αποψη μου λοιπον(αν και λιγο αργοπορημενος),οπως ολοι(το κανω σε ενα πολλλυυυ μεγαλο ποστ μας και ειποθηκαν πολλα)...προτεινω να τα διαβασουν οι fan και haters των ταινιων ειδικα,γιατι γραφω ολες τις αποψεις μου....

1. 6 σελίδες σε 6 ώρες, you are a menace. @______@

Ειμαστε!!Και το ξερεις!!:wooi2:

3. Γιατί σας μπερδεύει η ατάκα του Ryuk στο πρώτο επεισόδιο; Επειδή λέει "οι Death Note users δεν πηγαίνουν στην κόλαση ή στον παράδεισο", δεν σημαίνει ντε και καλά ότι υπάρχει κόλαση και παράδεισος. Ο Ryuk μπορεί να ανέφερε επίτηδες αυτές τις δύο λέξεις μιας και αυτές οι έννοιες αποτελούν common preconception πολλών ανθρώπων. Άσε που στο eyecatch του 37 το λέει πεντακάθαρα ότι όλοι οι άνθρωποι πεθαίνουν, και όλοι τους πάνε στο 無. What part of this can't you understand?

Εγω μεχρι σημερα να σκεφτεις ειχα καταλαβει τοι υπηρχε κολαση και παραδεισος(μαλιστα καπου ειχε πιασει το ματι μου εδω στο thread καποιον αλλον να λεει οτι δεν ηξερε αν θα χρησιμοποιουσε το DN γιατι αυτο προυποθετε την υπαρξη της μεταθανατιας ζωης και αρα θα επηρεαζε το "karma" του)...κι εγω με την σειρα μου αυτο ειχα καταλαβει,οπως και αρκετα ακομη μελη...πιστευω οτι και το ανιμε ευθυνεται ομως για το μπερδεμα(το eyecatch το χα δει αλλα νομιζα αναφεροταν στους DN users,μαλλον δεν το ειχα προσεξει καλα γιατι μου χαν μεινει εμφυτα τα λογια του Ryuk στην αρχη)...παρ ολα αυτα στο manga εξηγειται πιο καλα συμφωνα με την εικονα που εβαλε η usagi....anyway,το καταλαβαμε κι αυτο....παει!

4. Ντε και καλά yaoi κατάσταση το πλύσιμο των ποδιών... >.< Ναι, Zoro, ήταν foot massage, αλλά πώς γίνεται να πλύνεις και να σκουπίσεις τα πόδια κάποιου χωρίς foot massage;

Spoiler:

Ευτυχως υπαρχει καποιος που μου γλιτωνει γραψιμο:lol:

5. Το anime ήταν ανώτερο από το manga. Ακόμα κι αν "έτρεχε" από το επεισόδιο 26 και μετά, η πνοή που έδωσε η MADHOUSE στο storytelling με το το εξαιρετικό animation - music - voice acting, απλά παρέδωσε μαθήματα anime directing. Σε ελάχιστα άλλα anime θυμάμαι να έζησα τόση έντονη αγωνία όσο με το Death Note. Το ελαφρώς διαφορετικό τέλος του anime επίσης ήταν πιο ωραίο. Προτιμώ δράμα-flashbacks-περισυλλογή, παρά ένα cliffhanger που κάθε άλλο παρά cliffhanger ήταν.

Οπως ειπε και η iristella μου φαινετε,απο το 26 και μετα δημιουργιοταν κι ενα μπερδεμα με την ολη κατασταση,συγκριτικα με τα πρωτα 26...επισης εχανε κι ατμοσφαιρα το ανιμε(κατα την γνωμη μου,αλλα το χω ξανακουσει κι απο αλλους)...

πιστευω οτι πηγε πολυ γρηγορα σ'αυτες τις καταστασεις και συμπερασματα(εμφανιζεται ο Near με μια ομαδα απο αστυνομικους,οι οποιοι δεν εχουν καν τις φοβιες της πρωτης ομαδας για οικογενεια,πρωσοπικη ζωη κλπ..ακολουθουν ενα εφταχρονο με κινδυνο της ζωες τους,χωρις να τους στηριζει η χωρα τους και χωρις την εγγυηση οτι θα πιασουν τον kira...εδω εγω το περνω σαν ενα απο τα κενα...βρηκα κι αλλα,αλλα τα χουμε ξανααναλυσει.....αν σου αρεσαν και τα υπολοιπα,αποψη σου..)

6. Όσο για τις ταινίες που τολμάνε να τιτλοφορούνται Death Note, για να σου αρέσουν θα πρέπει α. να σου αρέσουν οι ιάπωνες ηθοποιοί (NOT check), β. ο CG Ryuk (επίσης NOT check), και γ. να μην σου άρεσε το σκληρό σενάριο του manga και να ζητάς ένα πιο γλυκανάλατο τέλος (κι αυτό NOT check).

α.Οι ηθοποιοι οχι,OK(αν και ο L ηταν fine,o Souichiro αν οχι απο ερμηνεια τον βρηκα καλυτερα γραμμενο σαν χαρακτηρα απο αυτον του ανιμε..πιο εξυπνος και λογικος...το να φτασει να κανει αυτο του ανιμε δλδ
Spoiler:

και ο Light στην 2η ταινια τον βρηκα καλυτερο,αλλα σαν συνολο μαπα οπως λετε κι εσεις)....

β.ωραιος ηταν ο CGI Ryuk αλλα τα cgi δεν αρκουν για να κανεις μια καλη ταινια,ειναι γνωστο αυτο,αρα OK...

γ.ενα γλυκαναλατο τελος???το κανεις να ακουγετε λες και τελειωσε χαρουμενα η ιστορια με καποιον κουφο τροπο...ε,λοιπον εγω εδω λεω οχι...

Το τελος δεν τελειωσε οπως τελειωσε επειδη ετσι το ειπαν οι σεναριογραφοι...τελειωσε οπως τελειωσε επειδη ακολουθηθηκε πολυ εξυπνα ο κανονας του Death Note οτι
Spoiler:

Εγω αυτο το λεω εξυπνο τελος και καλυτερο απο το ολο επαναλαμβανομενο κυνηγητο που πηραμε απο το 26 και μετα(αλλα ειναι παντα η αποψη μου...)

Επισης το τελος δεν ειναι το μοναδικο δυνατο σημειο των ταινιων...

Το οτι εκοψαν/τροποιποιησαν τους ακριβως σωστους χαρακτηρες ωστε να χωρεσει η ιστορια σε 2 διωρες ταινιες εγω το βρηκα πολυ εξυπνο...ετσι και χωρεσε η ιστορια σε 2 ωρες και δεν κατεντησε πολυ βαρετο με τις πολλες ανατροπες(παλι αναφερομαι στην ιστορια σαν stand-alone και οχι στις ερμηνειες)...

2 παραδειγματα

Spoiler:

7. Near rules almost as much as L himself. Τον μισείτε απλά επειδή δεν είχατε τόσα παιχνίδια όταν ήσασταν μικροί. :bleh:

Οπως ειπε και η usagi,ειπες "almost"...τον Near δεν τον μισουμε,απλα μας την σπαει:hihi2:

Τωρα,οσο για τις ταινιες(απλα λεω την αποψη μου)το πιο καλο αν και καπως υπερβολικο,review το κανε ο Radagast(ειπα υπερβολικο γιατι ναι μεν παρουσιασε τα "κακα" σημεια ως εχουν,αλλο δε δεν παρουσιασε εστω και τα λιγα καλα σημεια,ή τα παρουσιασε σαν κακα...βεβαια,ειναι και η αποψη του και δεν εχω αντιρρηση σ'αυτο,απλα λεω την δικη μου)

Οταν σου βαζουνε τον light 40 χρονων, και με τετοια φατσα :oo::oo:

Εδω συμφωνουμε...

Τα film θα είχαν σωθεί αν:
1) είχαν βάλει την Aya Hirano να παίξει την Misa-Misa
2) πυροβολούσαν τον κλόουν που έπαιξε τον Light πριν αρχίσουν τα γυρίσματα

Whatever...επισης...

οσο για τις ταινιες ΑΙΣΧΡΕΣ!(λιγο ελεγε ο L και ο father του light)!!!!(just my opinion)!:wooi2:

Οπως ειπα κι εγω ο L αι ο πατερας του Light ελεγαν...αλλα παλι στις ερμηνειες ερχομαστε...κανεις δεν ανεφερε το φοβερο σεναριο...ολοι το βλεπουν ως προς τις ερμηνειες...δλδ θα βλεπατε αλλιως την ιστορια αν ερχοταν πιο ικανοι ηθοποιοι να παιξουν τους ρολους??

πρεπει να ξεχωρησετε της ερμηνειες απο την ιστορια του σεναριου...

Το έχω ξαναπεί αλλά πάμε πάλι :
Σύγκριση ταινίες-anime (τεράστιο) :

Spoiler:

Αποψη σου,αλλα μονο καλουτσικα το CGI(αντε πες το cgi δεν μετραει) και το τελος???...πιο πανω περιεγραψα γιατι το τελος ηταν πολυ εξυπνο κατα την γνωμη μου και επισης "φτιαχνει" για τις λειψες ερμηνειες...(και οχι μονο το τελος αλλα κι αλλα σημεια "ελεγαν")...

Μουσική-OST? 0 βαθμοί η ταινία.

Δεν ηταν κι οτι καλυτερο αλλα εμενα μια χαρα μου φανηκε,οχι και 0 βαθμοι!!

...α,και το Dani California και το Snow των Red Hot Chilli Peppers μια χαρα μου φανηκαν επισης(εδω δεν ειναι το Lord of the Rings ή ο Tιτανικος οπου θελουμε καλη μουσικη)...αλλα θα παραδεχτω οτι του ανιμε ηταν καλυτερη...οχι ομως και 0 αυτη των ταινιων!!

Ατμόσφαιρα-Σκηνοθεσία-Αγωνία? Εντελώς0 βαθμοί η ταινία.

Μονο και μονο στο τελος δεν ειχες αγωνια να δεις τι θα γινει???

Εδω τι να σου πω,εγω ομως εμεινα οταν
Spoiler:

Επισης η ατομοσφαιρα μια χαρα μου φανηκε...οχι σαν του ανιμε,αλλα ταινια ηταν!!Δεν νομιζω να γινοταν και πολυ καλυτερα...πχ η Sakura TV και το κτιριο του L μια χαρα σχεδιαστηκαν για μενα(με τις οθονες στους τοιχους κλπ)...

Ηθοποιεία? Παίζει μόνο ο Λ να το πάλεψε. Οι άλλοι ήταν λες και βγήκαν από B-movie και βαριόντουσαν και να παίξουν. Light απαράδεκτος, Misa ελεεινή.

Το χω πει,ναι συμφωνω...αλλα το να δεις μονο την ερμηνεια σε μια ταινια και να αγνωησεις το σεναριο ειναι λαθος για μενα...

Επισης,πες μου και οτι δεν σου αρεσε ο αγωνας σκακι μεταξυ Light και L,ο οποιος ηταν απων στο ανιμε(δεν ξερω για το manga)...εδω δεν ακουσα κανεναν να λεει:"Αυτο το κανε καλα η ταινια"(εκτος κι αν υπηρχε στο ανιμε και δεν θυαμαι καλα...αν ειναι ετσι ζηταω συγγνωμη..)...

Το ολο παιχνιδι με το σκακι ηταν και ολη η ουσια της μαχης μεταξυ του Light και του L...οπως ενας αγωνας σκακι οπου πρεπει να προβλεψεις τις κινησεις του αλλου και να φας τον βασιλια...και φοβερο το οτι καθως ο L μιλουσε για τις ιδεες του περι της υποθεσης,παει μια ο Light
Spoiler:
αυτο εγω το βρηκα πολυ ωραια σκηνη...εδειχνε τι θα επακολουθησει μετα και ηταν πολυ πιο εξυπνο απο τον αγωνα τεννις που ηταν ξεκαρφωτος...

πες μου οτι προτιμησες τον αγωνα τεννις απο αυτον του σκακι και τοτε σιγουρα διαφερουν τρομερα οι αποψεις μας....

Την σκηνή με τον Ray Penbar που ο κακοποιός βγαίνει απ'το λεωφορείο και τον πατάει αμάξι την έχετε δει στις ταινίες? "Κωμωδία" ήταν στην ταινία. Ο τυπάς φάνηκε πεντακάθαρα πως ήταν κούκλα και την εκτοξεύσανε 60!! μέτρα ψηλά. Προσωπικά όταν το είδα πέθανα στα γέλια.

Ερμηνειες again....ΟΚ στο ανιμε ηταν καλυτερα....

Η Μίσα κι ο Light όταν στις ταινίες είδανε τον Shinigami είδατε πως αντιδράσανε; Λες και είναι το φιλαράκι τους δεν τρομάξανε ΚΑΝ! Mercy!

And again ερμηνειες...

Στο anime όλοι οι ηθοποιοί παίζαν κλάσεις ανώτερα τον ρόλο τους...Στις ταινίες ήταν λες και δε ζούσαν τον ρόλο τους οι χαρακτήρες. Ρεαλιστικότητα δλδ 0 βαθμοί.

Στο ανιμε δεν υπαρχουν ηθοποιοι!!:oo:

Ειναι πολυ πιο ευκολο να αποδωσεις τα συναισθηματα σε ενα κομματι χαρτι παρα να το κανεις σε live action ρολο οπου ο κοσμος περιμενει πολλα...

Παρ ολα αυτα,οπως ειπα ναι...συμφωνω οι ηθοποιοι δεν ηταν κι οτι καλυτερο και μπορουσαν να βρουν καλυτερους...

Εδω ειναι το μοναδικο που θα συμφωνησω μαζι σου...

Ρεαλιστηκοτητα 0 βαθμοι(αν και εγω θα του δινα ενα 1 ή 2...anyway..)

Γενικά πάντως η σκηνοθεσία του DN anime σε συνδυασμό με το OST και την ατμόσφαιρα που κατάφερε να περάσει στον θεατή και όλη η αγωνία που σου άφηνε, είναι "ΑΠΛΑ" αξεπέραστη στο είδος. Δεν πρόκειται να βρείτε ούτε καν κανονικές ταινίες που να σας περάσουν τέτοια αγωνία και συναίσθημα. Ας πάρουν μαθήματα άλλοι σκηνοθέτες στο συγκεκριμένο θέμα για να μάθουν πως προκαλέις suspense με όλη την έννοια της λέξης.

Βεβαιως,εδω εχεις δικιο,το κλιμα του ανιμε ηταν καλυτερο...αλλα αυτο δεν πρεπει να μας τυφλωνει απο το να δουμε και τα καλα των ταινιων...

Οι χαζοταινιούλες οι B-Movies είναι το λιγότερο αστείες μπροστά στο μεγαλείο της σκηνοθεσίας του anime.

Kαι εδω παλι συμφωνουμε....:)

[spoiler]
παντως στο director's cut το end ειναι :
αμεσως μολις πεθαινει ο L και
ο light κανει σχεδια πως τωρα θα γινει θεος και δεν εχει κανενα εμποδιο!!
τον σκοτωνει ο ruyk ~ επειδη πια χωρις τον L δεν εχει κανενα ενδιαφερον.
γινεται ο light death god (neither heaven or hell)
και τελειωνει εκει. δεν υπαρχει mello ουτε near

Ποιος εγινε death god???:oo::oo:(δεν νομιζω να εννοηθηκε ποτε τπτ τετοιο,εκτος κι αν εχασα κατι...)

Δεν συμφωνώ, πάντως μου θύμισες αυτό το comic.

That was awesome!!:respect:(συμφωνω επισης μαζι σου για την αλυσιδα και την ελλειψη αγαπης προς την Misa...)

Αυτα παιδες....οποιος εκατσε να τα διαβασει ολα...(αν υπαρξει καποιος)...ειναι για μενα ΗΡΩΑΣ!!!hero:...μπραβο του....

Edited by Zoro, 31 May 2008 - 17:17.

#1810 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 31 May 2008 - 17:18

Spoiler:

Spoiler:

#1811 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 31 May 2008 - 17:19

Καμμένε Zoro τι άπειρα quotes πάει κάηκες. (αλλά και εγώ που τα διάβασα καλά τα πήγα- Φυσικά δε πρόκειται να κάνω άπειρα quotes γιατί απλά βαριέμαι).
Spoiler:

Και στο θέμα του Massage για να μη το κουράσω θα πω απλά πως συμφωνώ με ότι είπε και ο Kenny πιο πάνω.

Edited by Radagast, 31 May 2008 - 17:32.

#1812 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 17:35

So much....text!!!:OMG3:Kimochi warui....:blurah5:

Δε ξέρω τι ικανοποίηση δίνουν οι ταινίες, αλλά προτιμώ πράγματα που έχει γράψει ο mangaka.

Εκτός απο το Hellsing...Εκεί απεχθάνομαι τα OVA...:hahaha:

Και μιας που αναφέρθηκε η μουσική, του άνιμε ήταν Η πόρωση! Αυτό το "Low of solipsism" είναι σκέτη απόλαυση για όταν γράφεις κείμενα:hahaha:

Βέβαια main theme και KyrieII είναι επίσης the bomb(s)

#1813 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 May 2008 - 17:47

Spoiler:

Μωρ λες????

Spoiler:

Καμμένε Zoro τι άπειρα quotes πάει κάηκες.

Βασικα καημενε επρεπε να πεις...μου πηρε τουλαχιστον 30-45 λεπτα,αλλα δεν μετρησα χρονο...:

Spoiler:

Αποψη σου παλι αυτα που λες,αλλα το παρουσιαζεις σαν να ειναι καλυτερα σε ολα το ανιμε παλι..ενω εγω πιστευω οτι σε μερικα σημεια(αν αγνοησεις τις ερμηνειες) ειναι καλυτερες οι ταινιες...(και ωραια,οι ερμηνειες ειναι το ημιση του παντως,και με το αλλο ημιση τι κανουμε,το πεταμε??)

Και επισης διαφωνω με το να προτεινεις σε καποιν την σειρα και οχι τις ταινιες...

Ειναι ενα πραγμα να πεις μεταξυ σειρας και ταινιων,αν ειναι να παρεις ενα,παρε την σειρα(εκει συμφωνω,η σειρα σαν συνολο ΗΤΑΝ καλυτερη,δεν ειπα το αντιθετο,ελπιζω να μην με παρεξηγησατε..) και αλλο να πεις δες την σειρα και οχι τις ταινιες...

Καλο ειναι καποιος να τα δει και τα 2 για να εχει μια αποψη...

Εκτός απο το Hellsing...Εκεί απεχθάνομαι τα OVA...:hahaha:

off topic,αλλα σου αρεσε πιο πολυ η σειρα με τα 13 επεσοδια δλδ??:hahaha:(ρητωρικη ερωτηση,αν ειναι να απαντησεις,pm ή visitor message)

Over from me...

#1814 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 18:11

Jesus Christ Superstar!!!!!!!!! Ποτε προλαβατε καλε και γραψατε τοσα???????τα ματακια μουουου:blurah5:... Συνοψιζοντας δλδ να δουμε τις ταινιες για το σεναριο και το τελος, αλλα παραλληλα να στειλουμε και ενα mail στην universal ζητωντας να κανουν το remake(για μια high budjet τριλογια με ηθοποιους, soundtrack , special effe ,κοστουμια και σκηνικα και λιγοτερα yaoi υπονοουμενα.)....Αν και εφαγα τρελο spoiler για το τελος των ταινιων (δεν πειραζει σειρα μου ητανε) ο L ηταν κορυφη:wooi2:!!!!!!

Edited by iristella, 31 May 2008 - 18:24.

#1815 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 May 2008 - 18:28

Λυπαμαι iristella που ειδες το τελος,μιας και εγω το εγραψα(αλλα το χα βαλει σε spoiler,αρα το θελες,μην το κρυβεις!!),απλως κριμα ειναι,αν το βλεπες στις ταινιες ισως σου εκανε πιο πολυ ενυπωση...εγω ειχα μεινει οταν το δα...

Τελικα απ οσα διαβασες,σου φανηκε καλο το τελως των ταινιων με το κολπο με το Death Note??

Να τις δεις συντομα!!!

Back to Σειρές Anime