Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα anime και όχι μια πραγματική κατάσταση.
E ναι αυτο ελεγα...στην πραγματικη ζωη διαφερουν τελειως τα πραματα...
Ls δεν υπαρχουν..δε τετοιο επιπεδο τουλαχιστον...
Posted 13 May 2008 - 16:36
Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα anime και όχι μια πραγματική κατάσταση.
Posted 13 May 2008 - 17:08
@koukouroukou:μπα μην ανυσηχεις για το spoiler,απλα καλο θα ταν να γραψεις οτι περιεγραψες το τελος της ταινιας και οτι ειναι χοντρο spoiler...δεν φανταζονται ολοι αυτοι που ανοιγουν spoiler οτι τους εβαλες και το τελος της ταινιας,εκτος απο μερικα μικροspoiler και εντυπωσεις(!)
Χαιρομαι που σ'αρεσαν παντως και μοιραζομαστε τις ιδιες αποψεις..
Οσο κι αν σκεφτεσαι,αν τρως οσο ο L θα καταντησεις Sumo οπως και να το κανεις(ε,μα με ολα εκεινα τα γλυκα,σοκολατες κλπ φυσιολογικο ειναι)...ο οργανισμος ουτε τα μισα δεν χρειαζεται...
ακομη και ο L κοιμοταν,εστω και λιγο..θυμισου τι ειπε ο Matsuda (ή καποιος αλλος) που τον ρωτησαν αν κοιμαται ποτε ο L και ειπε οτι τον εχει δει μερικες φορες να κοιμαται παντα σ'αυτη την σταση που καθεται...
Posted 13 May 2008 - 17:13
Ή να γράψω από πάνω με Bold: "Μη το διαβάσετε αν δεν το έχετε δει, Δαγκώνει!";;;
Εγώ χαίρομαι γενικότερα γιατί μου άρεσαν και τα δύο να σου πω την αλήθεια αλλά πιο πολύ χαίρομαι που γίνεται και αυτό το παιχνίδι ανάμεσα μας και ανταλλάσουμε απόψεις!
Με λίγα λόγια κοιμόταν όρθιος!
Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και πολύ φυσιολογικός ο L! Αναρωτιέμαι βέβαια και για τους μεταγενέστερους, Mello και Near. Είχαν και αυτοί τέτοιου είδους συνήθειες;;
Posted 13 May 2008 - 17:47
Posted 13 May 2008 - 17:59
O Μello μια χαρά είναι νομίζω...ο Near από την άλλη, απ'ότι κατάλαβα, είναι ίδια φάρα με τον L...οπότε άσ'τα βράσ'τα....
Posted 13 May 2008 - 18:05
Μήπως αυτό που ήθελε να πει ο ποιητής είναι πως δύο τόσο μεγάλες δυνάμεις, αν ήταν ενωμένες θα κατάφερναν τα πάντα;;;
Βέβαια, εδώ που τα λέμε όλα αυτά μπορεί να τα έχετε καταλάβει εδώ και καιρό...
Εγώ τρώω τσίχλα και παίρνω κιλό και εσύ σκάς και είσαι ακτινογραφία; Ποπόφαρδε!!
Edited by Zoro, 13 May 2008 - 18:59.
Posted 13 May 2008 - 20:55
Posted 13 May 2008 - 20:56
Το μονο που δεν μ αρεσε σ αυτη την εκλπικτικη σειρα ηταν το τελοσ..
Posted 13 May 2008 - 21:06
Αυτο συζηταμε σε τοσα ποστ...παρε δες τις ταινιες μπας και παρεις το τελος που ηθελες στο ανιμε(εγω το πηρα)
PS:διαφερει απο το τελος του ανιμε το τελος των ταινιων...
Posted 13 May 2008 - 21:12
Posted 13 May 2008 - 21:14
Posted 13 May 2008 - 21:15
Δεν ξέρω άμα έχει συζητηθεί πιο πριν θα ήθελα πραγματικά να γίνει ένα poll Kira vs L!
Tι λέτε?Φυσικά εννοώ πιος υπερτερεί σ'όλους τους τομείς ηθικούς και μη!
Posted 13 May 2008 - 21:45
Υπάρχει οπωσδήποτε αυτό το Poll, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου. Κάποιος παλιότερος ας μας βοηθήσει παρακαλώ.
Thanks!