Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1666 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 00:36

Ρε παιδιά, sorry κιόλας, αλλά αυτό το debate αν είναι οι ταινίες καλύτερες από τη σειρά έχει παίξει τουλάχιστον 4 φορές στη ροή αυτού του thread... λίγο έλεος. :sigh2:

Για να ξεκολλήσουμε, πάρτε Misa να στανιάρετε. :kawaii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1667 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 00:38

Πολυ καλο diversive,Kenny-san:respect::lovulovu:

#1668 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 04:52

Ωραία! Πάω να τη κάνω αφίσα να της πετάω βελάκια! :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 13 Μάιος 2008 - 12:21

#1669 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 08:20

@zoro, Γιαυτό έβαλα τα spoiler tags, ελπίζοντας ότι δεν θα το ανοίξει κανείς που δεν έχει δει τις ταινίες. Ελπίζω να μην έκανα καμία γκάφα.

@Kenny, Τυγχάνει να είδα πρόσφατα και το Death Note και τις ταινίες. Είχα την εντύπωση ότι μπορούσα σε αυτό το thread να πω τη γνώμη μου έστω και καθυστερημένα. Άλλωστε ο zoro μου πρότεινε τις ταινίες και μου έδωσε και τα link. Είχα πει πως θα επέστρεφα για να πω τις εντυπώσεις μου...

Εχμμμ... Και συγνώμη που δεν τη βρίσκω με τη Misa.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από koukouroukou: 13 Μάιος 2008 - 08:26

#1670 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 09:39

Ρε παιδιά, sorry κιόλας, αλλά αυτό το debate αν είναι οι ταινίες καλύτερες από τη σειρά έχει παίξει τουλάχιστον 4 φορές στη ροή αυτού του thread... λίγο έλεος. :sigh2:

Για να ξεκολλήσουμε, πάρτε Misa να στανιάρετε. :kawaii:

Spoiler:

Σιγουρα ειναι η Misa-Misa?
Δεν βλεπω τα κοτσιδακια.

#1671 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 12:23

Καμμία τέτοια του Light αφίσα έχετε και για εμάς τις κοπελιές;

@koukouroukou

Απο που είναι η εικόνα στο avatar σου; Είναι πολύ όμορφη.

#1672 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 12:59

@koukouroukou

Απο που είναι η εικόνα στο avatar σου; Είναι πολύ όμορφη.

Είναι από το Nana (δεν ξέρω αν το γνωρίζεις) ένα shoujo anime. Στην εικονίτσα είναι ο Takumi και η Hachi αγκαλιασμένοι.

Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και αντίστοιχο thread γιαυτό το anime. Ότι άλλο θέλεις σχετικά pm me γιατί βγήκαμε εκτός θέματος.

#1673 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 13:28

Παιδιά εγώ ήμουν άτυχος και έχω μια αφίσα του Light...pm Me gals να σας δειξω!

#1674 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 13:35

Ωωωω πως και δεν θες το αλλο ομορφοπαιδο που προτιμουν οι αλλες??(πσσττ *L*)

@koukouroukou:μπα μην ανυσηχεις για το spoiler,απλα καλο θα ταν να γραψεις οτι περιεγραψες το τελος της ταινιας και οτι ειναι χοντρο spoiler...δεν φανταζονται ολοι αυτοι που ανοιγουν spoiler οτι τους εβαλες και το τελος της ταινιας,εκτος απο μερικα μικροspoiler και εντυπωσεις(!)

Γενικως παντως καλα εκανες και εγραψες....αντε να δουμε και μερικους οπαδους γιατι λιγοι ειμαστε...οσο δεν το κανουμε μεγαλο θεμα,μιας και ηδη το χουμε χιλιοσυζητησει,δεν νομιζω να πειραζει..ειναι δικαιωμα μας να λεμε τις εντυπωσεις μας..εστω και καθυστερημενα...

Χαιρομαι που σ'αρεσαν παντως και μοιραζομαστε τις ιδιες αποψεις..:)

#1675 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 14:12

Ε, ο L είναι μυαλό!!! Καλά, δε θα μου έπεφτε και λίγος, αλλά αμα είναι να έχω κανέναν ημίγυμνο σε αφίσα, δε θέλω να είναι ασπρουλιάρης και ανορεξικός :hahaha:
Εκτός αν είναι κανένας γεροδεμένος άσπρουλιάρης...Κανένας βρυκόλακας ας πούμε *cough*Zero*cough*

Πάντως ρε παιδιά, τι μυαλό αυτός ο Lawλος:hahaha: Πως να πάρει κιλό με τόσο σκέψιμο που πέφτει; Όλη η ενέργεια εκεί πάει! Ρε παιδιά, μήπως να αρχίσω να πολυσκέφτομαι μπας και χάσω κανένα;:hahaha:

#1676 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 14:16

Πάντως ρε παιδιά, τι μυαλό αυτός ο Lawλος:hahaha: Πως να πάρει κιλό με τόσο σκέψιμο που πέφτει; Όλη η ενέργεια εκεί πάει! Ρε παιδιά, μήπως να αρχίσω να πολυσκέφτομαι μπας και χάσω κανένα;

Ναι θυμαμαι που το λεγε στην Misa,αλλα αυτα ειναι τα κλασικα πραγματα που γινονται μονο στα ανιμε...:nosey:

Οσο κι αν σκεφτεσαι,αν τρως οσο ο L θα καταντησεις Sumo οπως και να το κανεις(ε,μα με ολα εκεινα τα γλυκα,σοκολατες κλπ φυσιολογικο ειναι)...ο οργανισμος ουτε τα μισα δεν χρειαζεται...

#1677 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 14:19

Χα χα! Ούτε το 1/5 δε χρειάζεται απο ότι έτρωγε το άτομο!!:hahaha:

#1678 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 15:01

Οσο κι αν σκεφτεσαι,αν τρως οσο ο L θα καταντησεις Sumo οπως και να το κανεις(ε,μα με ολα εκεινα τα γλυκα,σοκολατες κλπ φυσιολογικο ειναι)...ο οργανισμος ουτε τα μισα δεν χρειαζεται...

Όχι απαραίτητα. Εγώ μια χαρά σαν το βόδι τρώω αλλά είμαι σαν κινούμενη ακτινογραφία.

Όσο για τον L guys υπάρχει ένα μικρό trivia εδώ. Ο L δεν κοιμάται και έτσι η μόνη πηγή ενέργειας είναι η γλυκόζη/ζάχαρη που παίρνει από τα γλυκά. Από την άλλη ο Raito ο οποίος δεν τρώει γλυκά δίνει σημασία στον ύπνο ο οποίος του δίνει τα fuel που χρειάζεται.

Συμπέρασμα: Αν ο L κοιμόταν σα normal άνθρωπος θα ήταν καλύτερος από τον Raito, όπως και αν ο Raito έτρωγε γλυκά θα ήταν από τον L.

Ηθικό δίδαγμα: Ψοφήστε στον ύπνο και τα γλυκά

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1679 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:11

Όχι απαραίτητα. Εγώ μια χαρά σαν το βόδι τρώω αλλά είμαι σαν κινούμενη ακτινογραφία.

Ναι εγω μιλουσα για το φαγητο του L οχι σουβλακια και τζατζικι...

Κι ασε που κι εσυ η κινουμενη ακτινογραφια βγαινεις λιγο απο το σπιτι σου φανταζομαι,δεν καθεσαι ολη τη μερα σε μια καρεκλα...

Τελος,αμφιβαλλω αν τα γλυκα μπορουν να αντικαταστησουν τον υπνο..καποια στιγμη θα καταρρευσεις ή θα τρελαθεις...ή ακομα και να πεθανεις μπορει..δεν γινεται να μην κοιμασαι ποτε...

(και δεν νομιζω η εξυπναδα τους να ειχε τεραστιες διαφορες αν ο ενας κοιμοταν ή ο αλλος ετρωγε γλυκα..ποσο εξυπνοι θα γινοταν δλδ??μικροδιαφορες..)

ακομη και ο L κοιμοταν,εστω και λιγο..θυμισου τι ειπε ο Matsuda (ή καποιος αλλος) που τον ρωτησαν αν κοιμαται ποτε ο L και ειπε οτι τον εχει δει μερικες φορες να κοιμαται παντα σ'αυτη την σταση που καθεται...

#1680 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:20

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα anime και όχι μια πραγματική κατάσταση.
Όσο για τις μικροδιαφορές που λες γι αυτό είπα ότι είναι trivia.
Και αν και πάει πολύς καιρός που το είδα εγώ θυμάμαι ότι σχετικά με τον ύπνο του L είχε ειπωθεί ακριβώς το αντίθετο(aka οτί ποτέ δεν τον έχουν δει να κοιμάται). Αλλά σου λέω ότι πάει καιρός οπότε δεν παίρνω και όρκο

Δημοσιευμένη  εικόνα

Back to Σειρές Anime