Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1681 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 May 2008 - 16:36

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα anime και όχι μια πραγματική κατάσταση.

E ναι αυτο ελεγα...στην πραγματικη ζωη διαφερουν τελειως τα πραματα...

Ls δεν υπαρχουν..δε τετοιο επιπεδο τουλαχιστον...

#1682 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 May 2008 - 17:08

@koukouroukou:μπα μην ανυσηχεις για το spoiler,απλα καλο θα ταν να γραψεις οτι περιεγραψες το τελος της ταινιας και οτι ειναι χοντρο spoiler...δεν φανταζονται ολοι αυτοι που ανοιγουν spoiler οτι τους εβαλες και το τελος της ταινιας,εκτος απο μερικα μικροspoiler και εντυπωσεις(!)

Χαιρομαι που σ'αρεσαν παντως και μοιραζομαστε τις ιδιες αποψεις..:)

Sorry! Δεν το ήξερα ότι δεν έπρεπε να τα γράψω όλα όπως μου έρχονταν... Νόμιζα ότι με τα spoiler tag που έβαλα πως είμαι καλυμένη. Μήπως να πάω και να σβήσω τις πιο καυτές λεπτομέρειες; Ή να γράψω από πάνω με Bold: "Μη το διαβάσετε αν δεν το έχετε δει, Δαγκώνει!";;;

Εγώ χαίρομαι γενικότερα γιατί μου άρεσαν και τα δύο να σου πω την αλήθεια αλλά πιο πολύ χαίρομαι που γίνεται και αυτό το παιχνίδι ανάμεσα μας και ανταλλάσουμε απόψεις!

Οσο κι αν σκεφτεσαι,αν τρως οσο ο L θα καταντησεις Sumo οπως και να το κανεις(ε,μα με ολα εκεινα τα γλυκα,σοκολατες κλπ φυσιολογικο ειναι)...ο οργανισμος ουτε τα μισα δεν χρειαζεται...

Ναι δεν νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να τρώμε όλη μέρα, ειδικά γλυκά επειδή ας πούμε σκεφτόμαστε! Το πιο πιθανό είναι να μη χωράμε μετά να περάσουμε από τις πόρτες!

ακομη και ο L κοιμοταν,εστω και λιγο..θυμισου τι ειπε ο Matsuda (ή καποιος αλλος) που τον ρωτησαν αν κοιμαται ποτε ο L και ειπε οτι τον εχει δει μερικες φορες να κοιμαται παντα σ'αυτη την σταση που καθεται...

Με λίγα λόγια κοιμόταν όρθιος! :fromabove:
Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και πολύ φυσιολογικός ο L! Αναρωτιέμαι βέβαια και για τους μεταγενέστερους, Mello και Near. Είχαν και αυτοί τέτοιου είδους συνήθειες;;

#1683 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 May 2008 - 17:13

Ή να γράψω από πάνω με Bold: "Μη το διαβάσετε αν δεν το έχετε δει, Δαγκώνει!";;;

Ναι για πολυ χοντρα σποιλερ,αν και δεν στο επιβαλλει κανεις,καλο ειναι να βαλεις την πανω επιγραφη:riiight:..κριμα ειναι να σβηνεις τις αποψεις που καθισες και εγραψες..

Εγώ χαίρομαι γενικότερα γιατί μου άρεσαν και τα δύο να σου πω την αλήθεια αλλά πιο πολύ χαίρομαι που γίνεται και αυτό το παιχνίδι ανάμεσα μας και ανταλλάσουμε απόψεις!

But of course!Αντε να δουμε κι αλλους..

Με λίγα λόγια κοιμόταν όρθιος!

Kυριολεκτικα ναι..:wis:(κι οχι μεταφορικα!)..δεν ηξερε τι εστι:gn2:

Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και πολύ φυσιολογικός ο L! Αναρωτιέμαι βέβαια και για τους μεταγενέστερους, Mello και Near. Είχαν και αυτοί τέτοιου είδους συνήθειες;;

Απο το ανιμε δεν το ξερουμε,αλλα υποθετω πως θα ηταν παρομοιοι αν και λιγο πιο "ηρεμοι"..ο L ηταν περιπτωση...

Αν καποιος εχει διαβασει το μανγκα ας μας Lightισει...:)

#1684 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 13 May 2008 - 17:47

O Μello μια χαρά είναι νομίζω...ο Near από την άλλη, απ'ότι κατάλαβα, είναι ίδια φάρα με τον L...οπότε άσ'τα βράσ'τα....

#1685 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 May 2008 - 17:59

O Μello μια χαρά είναι νομίζω...ο Near από την άλλη, απ'ότι κατάλαβα, είναι ίδια φάρα με τον L...οπότε άσ'τα βράσ'τα....

Ναι, κάνει και αυτός κάτι περίεργα. Στρίβει τις τούφες των μαλλιών του με αμηχανία, φτιάχνει συνέχεια puzzle, κύβους και παιχνίδια... Κάθεται στο πάτωμα συνήθως (αν θυμάμαι καλά) με μία παρόμοια καμπούρα όπως αυτή του L.

Από την άλλη ο Mello είχε κόλλημα απ' ότι φαίνεται μόνο με τις σοκολάτες! (Αυτό το καταλαβαίνω να σας πω την αλήθεια! ;) )

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό πως ο Mello έμοιαζε κάπως στον Ligth και ο Near στον L? Μήπως αυτό που ήθελε να πει ο ποιητής είναι πως δύο τόσο μεγάλες δυνάμεις, αν ήταν ενωμένες θα κατάφερναν τα πάντα;;;

:nosey:Βέβαια, εδώ που τα λέμε όλα αυτά μπορεί να τα έχετε καταλάβει εδώ και καιρό...

@Zoro, πάω τώρα να το φτιάξω κάπως εκείνο το μήνυμα.

#1686 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 13 May 2008 - 18:00

Σα ψάρι δηλαδή ο L :hahaha:
Βρε kisama, Kon_Okami!!!:hahaha: Εγώ τρώω τσίχλα και παίρνω κιλό και εσύ σκάς και είσαι ακτινογραφία; Ποπόφαρδε!!:riiight:

#1687 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 May 2008 - 18:05

Μήπως αυτό που ήθελε να πει ο ποιητής είναι πως δύο τόσο μεγάλες δυνάμεις, αν ήταν ενωμένες θα κατάφερναν τα πάντα;;;

:nosey:Βέβαια, εδώ που τα λέμε όλα αυτά μπορεί να τα έχετε καταλάβει εδώ και καιρό...

Ναι,αυτο λενε πολλοι...αν και μενα ο Mello δεν μ'αρεσε καθολου,σαν γυναικα ηταν...και ο Near..ε...ετσι κι ετσι...δεν μ'αρεσε που δεν ανελυσαν την σχεση με τους πρακτορες..ενω με την ομδα του L ειδαμε πως δεν ηταν 100% πιστοι,ειχαν αμφιβολιες,φοβοταν για την ζωη και την οικογενεια τους...ενω αυτοι του Near ηταν πιστοι μεχρι τελους χωρις καν να ξερουν αν θα βρεθει ο Kira...καθοταν κι εμπιστευονταν τυφλα ενα παιδακι που παιζει με καστρα και playmobil...ε,παρατραβηξε..επρεπε το λιγοτερο να μας δειξουν τι τους εσπρωξε προς τοσο εμπιστοσυνη,αλλα και παλι θα επρεπε να μας δωσουν και μια δωση αμφιβολιας,πραμα που δεν εγινε..

Εγώ τρώω τσίχλα και παίρνω κιλό και εσύ σκάς και είσαι ακτινογραφία; Ποπόφαρδε!!:riiight:

Metabolism!

Συμβαινει συχνα,παρ ολα αυτα αν τρως και εχεις δραστηριοτητες σαν του L θα παχυνεις οτι μεταβολισμο κι αν εχεις...

Edited by Zoro, 13 May 2008 - 18:59.

#1688 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 13 May 2008 - 20:55

Και τι δε θα δινα για να δω το κςλοπαιδο το Near να πσοφολογαει..

Το μονο που δεν μ αρεσε σ αυτη την εκλπικτικη σειρα ηταν το τελοσ..

#1689 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 May 2008 - 20:56

Το μονο που δεν μ αρεσε σ αυτη την εκλπικτικη σειρα ηταν το τελοσ..

Αυτο συζηταμε σε τοσα ποστ...παρε δες τις ταινιες μπας και παρεις το τελος που ηθελες στο ανιμε(εγω το πηρα)

PS:διαφερει απο το τελος του ανιμε το τελος των ταινιων...

#1690 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 13 May 2008 - 21:06

Αυτο συζηταμε σε τοσα ποστ...παρε δες τις ταινιες μπας και παρεις το τελος που ηθελες στο ανιμε(εγω το πηρα)

PS:διαφερει απο το τελος του ανιμε το τελος των ταινιων...

Tελεια!

#1691 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 May 2008 - 21:12

Πάντως, τώρα τελευταία που έχω μιλήσει και με άλλα άτομα, (ναι είναι αλήθεια, έχω δώσει το Death Note σε όποιο φίλο και γνωστό ήξερα! Το τι κόπιες έκανα δεν λέγεται, το τσάκισα το αντιγραφικό μου! ;) ) πολλοί μου λένε πως προτίμησαν το τέλος των ταινιών.
Ίσως είναι κάπως πιο ολοκληρωμένα τα πράγματα στις ταινίες και ίσως όχι τόσο αφηρημένα όπως στο anime.

Πάντως στο anime εγώ την απογοήτευση μου την έφαγα. Σε ένα σημείο δηλαδή για να είμαι ειλικρινής είχα φτάσει να αναρωτιέμαι αν θα δω και το υπόλοιπο. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κάνω μισές δουλειές το είδα και το υπόλοιπο.

Δεν ενθουσιάστηκα με το τέλος αλλά δεν με χάλασε και εντελώς. Απλά αναρωτιέμαι γιατί στις ταινίες δίνουν άλλο τέλος και άλλο στο anime; Οι ίδιοι ουσιαστικά που έκαναν ας πούμε το ένα, δεν έκαναν και το άλλο; Οι δημιουργοί εννοώ. Μήπως κατάλαβαν πως στο anime υπήρξε κάποια απογοήτευση και αποφάσισαν να φτιάξουν αλλιώς το τέλος της ταινίας;

#1692 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 13 May 2008 - 21:14

Δεν ξέρω άμα έχει συζητηθεί πιο πριν θα ήθελα πραγματικά να γίνει ένα poll Kira vs L!
Tι λέτε?Φυσικά εννοώ πιος υπερτερεί σ'όλους τους τομείς ηθικούς και μη!:wis:

#1693 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 May 2008 - 21:15

Δεν ξέρω άμα έχει συζητηθεί πιο πριν θα ήθελα πραγματικά να γίνει ένα poll Kira vs L!
Tι λέτε?Φυσικά εννοώ πιος υπερτερεί σ'όλους τους τομείς ηθικούς και μη!:wis:

Υπάρχει οπωσδήποτε αυτό το Poll, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου. Κάποιος παλιότερος ας μας βοηθήσει παρακαλώ.

Thanks!

#1694 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 13 May 2008 - 21:45

Υπάρχει οπωσδήποτε αυτό το Poll, κάπου το είχε πάρει το μάτι μου. Κάποιος παλιότερος ας μας βοηθήσει παρακαλώ.

Thanks!

http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/3853-%7C%D0%CF%CB%CB%7C-%D6%FE%F4%E7%F2-%C5%ED%E1%ED%F4%DF%EF%ED-%CB.html?highlight=%F6%FE%F4%E7%F2

translation: Light vs L

#1695 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 13 May 2008 - 21:57

Χε χε χε. Πάω να ψηφίσω!