Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1651 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 16:47

Kανονικα το Death Note επρεπε να τελειωσει στο 26ο επεισοδιο(ηταν τελειο)...Μετα ομως που το συνεχισανε τα επεισοδια δεν βλεποντουσαν. Μου φαινεται οτι ο Light ηταν λιγοτερο προσεχτικος στις κινησεις τουσ οπως με τον 'L'....

Αυτο που πιστευω κι εγω..δες τις ταινιες και λογικα θα παρεις το τελος που ηθελες,εγω το πηρα..

o μελλοντικος light

Youtube Video

Παλιο......Καλο!:riiight:

#1652 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 May 2008 - 16:49

:hahaha::hahaha::hahaha:

Λύθηκα στο γέλιο με αυτό το βίντεο!!!

#1653 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 12 May 2008 - 18:31

οκ...το βιντεακι απλα τα εσπασε και ειχε τρλο γελιο...τις ταινιες δεν της εχς δει ομως δεν μπορω να πω οτι εμεινα και πολυ ικανοποιημενη απο
Spoiler: ending spoilers

2)το παρακανε με το να χρησιμοποιει εγκληματιες για πειραματα και γενικα να σκωτονει και ολους τους μικροεγκληματιες..πολλοι μονο κ μονο απο φοβο θα το χαν μετανιωσει σιγουρα...

Το χω ξαναπει,αλλα για μενα θα πρεπε να εκανε το judgement ανα διαστηματα..δλδ να σκωτονει ολους τους μεγαλοεγκληματιες και μετα να σταματαει για λιγο να δει αν η κατασταση βελτιωνετε απο μονη της(πεσμενα ποσοστα εγκληματικοτητας κλπ)..

Με αφορμη το post ηθελα να πω οτι ο Light ειχε παθιαστει απο την ολη κατασταση και πιστευε οτι ηταν ο μονος που μπορουσε να αποδωσει "δικαιοσυνη". Αλλωστε και ο ιδιος ειπε οτι ο κοσμοσ σαπιζει και πρεπει να καθαρισουμε ο,τι ειναι σαπιο αρα δεν υπηρχε περιπτεση να σκοτωνει μονο τους μεγαλους εγκληματιες και να κανει το judgement περιοδικα...εξαλλου πιστευε οτι ειναι θεος και οι θεοι δεν κανουν λαθοι...εγω εκει νομιζω οτι ηταν το λαθος του...Αφησε τα συναισθηματα του να τον καταλαβουν με αποτελεσμα να θολωσουν την κριση του...Αλλωστε το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται!

Spoiler: ending spoilers

Edited by Kenny, 12 May 2008 - 19:15.
Spoiler tag; learn to use it. >.< Also: merged.

#1654 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 12 May 2008 - 19:36

Δε το γνώριζα πως στις ταινίες υπήρχε διαφορετιό τέλος!
Αν και όταν τις ξεκίνησα δε μου πολυ΄΄αρεσαν θα τις δω μόνο και μόνο για ΝΑ ΔΩ Τ ΤΈΛΟς!
Τί βιντεάκι ήταν αυτό????? χτυπιόμουν μισή ώρα από τα γέλια!:hihi2:
όσο γι'αυτό που λες εμμανουέλα στα spoiler έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#1655 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 21:46

Δειτε τις ταινιες ρε που

Spoiler:

Αν δειτε την αρχη οντως μπορει να μην σας αρεσει το acting που οντως ηταν ψιλομετριο...συνεχιστε τες ομως γιατι εκτος του οτι θα συνυθησετε τις ερμηνειες σιγα σιγα,θα ευχαριστηθητε απο τις αλλαγες και ειδικα το τελος(εμενα ετσι εγινε τουλαχιστον..ειχα γρεψει ολοκληρη παραγραφαρα σε προηγουμενη σελιδα...οταν δειτε τις ταινιες πηγαινετε στην σελιδα 106 στο τελος να την δειτε..μην σας spoilerαρω τωρα ομως..)..

#1656 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 12 May 2008 - 22:06

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το τέλος στις ταινίες, δεν ταίριαζε...

και επίσης μου φαίνεται βλακεία που λέτε ότι ήταν και καλύτερο απ'αυτό του άνιμε..έλεος

#1657 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 22:08

και επίσης μου φαίνεται βλακεία που λέτε ότι ήταν και καλύτερο απ'αυτό του άνιμε..έλεος

αν το ανιμε ειχε τελειωσει στα 25 θα ηταν καλυτερο το ανιμε...(για μενα)..

ας δουν πρωτα τις ταινιες και μας λενε μετα οι υπολοιποι..

#1658 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 12 May 2008 - 22:11

Το anime ειναι πολυ καλυτερο απο τον αχταρμα των live action films.
Ακομα και τα fillers του anime θα προτιμουσα να βλεπα παρα αυτο το αισχος.
Βγαζουν φοβερο γελιο και το χειροτερο, δεν ειναι κομωδια.
Posted Image

#1659 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 22:13

Το anime ειναι πολυ καλυτερο απο τον αχταρμα των live action films.
Ακομα και τα fillers του anime θα προτιμουσα να βλεπα παρα αυτο το αισχος.
Βγαζουν φοβερο γελιο και το χειροτερο, δεν ειναι κομωδια.

Ναι,αλλα τωρα αυτο το λες ως προς τις ερμηνειες μονο??

Γιατι αν ειναι ετσι (ψιλο)συμφωνω μαζι σου,αν ομως λες για τις αλλαγες/τελος στην ιστορια τοτε οχι,πιστευω εγιναν πολυ καλα δεδομενου οτι επρεπε να χωρεσουν σε 4ωρες ολη την ιστορια του DN...

#1660 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 12 May 2008 - 22:21

Μηπως θα ηταν δυνατον καποιος να μου δωσει link για να κατεβασω τη ταινια????
Λογω πανελληνιων καπου εχω χασει τη μπαλα....:emptyonexg1::congrats::blingeye2:

#1661 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 22:22

Μηπως θα ηταν δυνατον καποιος να μου δωσει link για να κατεβασω τη ταινια????
Λογω πανελληνιων καπου εχω χασει τη μπαλα....:emptyonexg1::congrats::blingeye2:

Εδώ

Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: Live Action
Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: The Last Name

(η πρωτη ειναι ψιλοχαλια σαν ποιοτητα και υποτιτλους,δεν βρηκα αλλη..εγω την ειδα στο ipod οπου δεν πολυπαρατηρουνταν τα προβληματα..αλλα σαν συνολο βλεπεται..η 2η ειτε το avi ειτε το rmvb ειναι μια χαρα)

#1662 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 12 May 2008 - 23:52

Arigato gosaimas Zoro!!!! :wooi2:

#1663 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 23:55

Arigato gosaimas Zoro!!!! :wooi2:

Ur welcome!:drink:

(Σε προειδοποιησα ως προς την ποιοτητα της πρωτης:hehehe:..αν εχεις κανα ipod/psp καλο ειναι να την δεις εκει...αλλιως κανε minimize την οθονη)

Περνα να μας πεις πως σου φανηκαν οταν τις δεις...(κι ας μην συμφωνεις μαζι μου..)

#1664 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 13 May 2008 - 00:01

Ήρθα κι εγώ που κατάφερα να δω επιτέλους τις ταινίες!

Λοιπόν, σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με Zoro. Πάντως και οι ταινίες και το anime κάπου κέρδιζαν και κάπου έχαναν. Αναλυτικότερα: Παρακαλώ, ακολουθούν πολύ καυτά spoiler, όποιος δεν έχει δει τις ταινίες καλό θα ήταν να μη διαβάσει παρακάτω!

Spoiler:

Edited by koukouroukou, 13 May 2008 - 18:02.

#1665 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 May 2008 - 00:12

Ήρθα κι εγώ που κατάφερα να δω επιτέλους τις ταινίες!

Λοιπόν, σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με Zoro. Πάντως και οι ταινίες και το anime κάπου κέρδιζαν και κάπου έχαναν. Αναλυτικότερα:

Spoiler:

My thoughts exactly :respect:

(Βλεπω μια μικρο ποστ και λεω ωραια και μετα ανοιγω το spoiler...:oo::terror::hahaha:με μετρο ρε συ προειδοποιησε οτι εγραψες τα γενομενα των ταινιων..καποιος μπορει να μην ξερει και θελει να τα διαβασει,κυριως για το τελος της 2ης αναφερομαι:stubborn::thatsit:)

Κατα τ'αλλα χαιρομαι που συμφωνεις στα δικα μου τουλαχιστον,γιατι οι ταινιες εχουν κατακριθει πολυ απο τους ανιμε fans και νομιζα ειχα μεινει μονο εγω τελευταιος οπαδος...

Σαν συνολο μπορουμε να πουμε οτι...

Οπτικα,σχεδια,αποδοση χαρακτηρων-->anime

Πλοκη,ιστορια,τροπος τοποθετησης γεγονοτων και..τελος-->ταινιες,αν και οχι παντα(πχ η παρουσιαση του DN ηταν καλυτερη στο ανιμε)...

Με την Takada παντως ο χαρακτηρας της ηταν σαν ενα μειγμα Takada(ηταν γυναικα,δουλευε στην TV),Mikami(νομιζε οτι επιλεxτηκε ειδικα απο τον Kira σαν οπαδος) και του αλλου τυπου απο την εταιρια που ειχε το DN(τρεξιμο με το αυτοκινητο,παγιδα απο Light/L) και δεδομενου οτι δεν ειχαν οσο χρονο οσο το ανιμε,καλα εκαναν..μια χαρα ηταν(και καλη εμφανισιακα:hehehe:)

Επισης φοβερο cgi Rem,Ryuk...ενας decent L...o πατερας του Light πηρε πιο πολυ δικαιοσυνη στις ταινιες και παρα την μετρια ερμηνεια του ηθοποιου,μ'αρεσε πιο πολυ σαν εξυπναδα παρα τον αθλιο θανατο του ανιμε...

Τελος....το τελος των ταινιων τα εσπασε απλα:head:(τι Near και Mello,εμεις θελουμε L)

(και της 1ης ομως με τα πατατακια του L που ηταν τα ιδια του Light...)

Αντε κι αλλοι οπαδοι..