Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime vs Manga
Posted 12 June 2007 - 00:01
Posted 12 June 2007 - 15:54
Το μόνο κακό με την ηλεκτρονική μορφή είναι ότι δεν μπορείς να τα διαβάσεις ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή πχ στο λεωφορείο κτλ.
σωστος
+ το οτι κουραζομαι οταν ειμαι πολλη ωρα μπροστα στην οθονη

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 13 June 2007 - 20:31
Posted 13 June 2007 - 21:01
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 15 June 2007 - 12:14
Πάντως πριν δω ένα ανιμε θα διαβάζω οπωσδήποτε το μάνγκα του, αν υπάρχει.
Κατά τι γνώμη μου πρέπει να γίνεται ανάποδα. Πρώτα το anime που είναι πάντα "λειψό" και μετά το manga για να καλύψεις όλη την ιστορία.Όσο για την ισορροπία που ανέφερες νομίζω πως έχεις δίκιο. Αυτό κάνω εγώ τις τελευταίες βδομάδες. Αλλά δεν το πάω βδομάδα με βδομάδα. Περισσότερο 1-2 μέρες το καθένα. Πιο γρήγορη εναλλαγή.
Posted 15 June 2007 - 19:29
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 15 June 2007 - 19:45
Posted 15 June 2007 - 19:47
Πατα εδω

Posted 16 June 2007 - 11:56
Manga rulz αν και πριν λιγο καιρο θα ελεγα Anime αλλα με εχουν αποβλακοσει περισσοτερο!
η δική σου γνώμη δεν μετλάει
σε μισώ καταραμένε

Posted 16 June 2007 - 11:59
Posted 16 June 2007 - 13:48
Είναι τελείως διαφορετική η ατμόσφαιρα όταν υπάρχει μια μουσική από πίσω. Επίσης είναι πιο ωραίο να ακούς τις φωνές των χαρακτήρων, παρά να διαβάζεις τι λένε.
Υπάρχει βέβαια το πρόβλημα με τα Fillers, αλλά τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα...
Posted 16 June 2007 - 17:57
Μα και στα anime διαβάζεις τι λένε, από τα subs.[...] Επίσης είναι πιο ωραίο να ακούς τις φωνές των χαρακτήρων, παρά να διαβάζεις τι λένε. [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 June 2007 - 10:30
Γενικά μπορείς πιστεύω να δεθείς καλύτερα και περισσότερο με έναν χαρακτήρα όταν τον βλέπεις σε ανιμε παρά σε εικόνες μόνο.*
Επίσης να αναφέρω τον τεράστιο ρόλο που παίζει ένα καλό soundtrack!!! Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ μπορεί να σε δέσει με μια σειρά. Εν' αντιθέσει όταν βλέπεις απλές 'ξερές' εικόνες δεν ξέρω το κατά πόσο μπορείς να δεθείς, να απορροφηθείς, να παθιαστείς κλπ!
Το μόνο θετικό στοιχείο που έχουν τα μανγκα από ότι βλέπω είναι αυτό της ιστορίας! Ή καλύτερα το αρνητικό των ανιμε είναι η έλλειψη αυτής. Το καταλαβαίνω αλλά προσωπικά όσα ανιμε δεν με ενθουσίασαν απλώς τα σταμάτησα. Ναι ίσως το μανγκα τους να ήταν πολύ καλό, ναι ίσως πολλά ανιμε να έχουν αδικηθεί έτσι, αλλά προτιμώ κίνηση και ίχο παρά σκέτες εικόνες.
* Πάντα αναφέρομαι στις κανονικές φωνές που έχουν δοθεί και όχι σε αποτυχημένα dubs:P

Posted 19 June 2007 - 12:27
Οχι οτι δεν συμφωνω με τα παραπανω

Πατα εδω

Posted 19 June 2007 - 16:32
1)Δίνουν πολύ ενδιαφέρον σενάριο και σου δίνουν πολλά αισθήματα μέσα του.
2)Οι χαρακτήρες είναι πολύ πιο όμορφοι από ότι στα manga.
3)Προσωπικά δεν είμαι τύπος του διαβάσματος(άρα με καμία παναγία τύπος να διαβάζει manga).
Αυτά...
Δώρα...Πεστον τον αδερφό σου ότι τα manga είναι βλακεία

Πέστον να πάρει μία γεύση από animes και θα καταλάβει.Τα animes είναι καλύτερα από τα mangas.