Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

Anime vs Manga

• Please log in to reply
195 replies to this topic

Poll: Anime vs Manga (390 member(s) have cast votes)

Anime vs Manga

1. Manga (80 votes [33.20%] - View)

Percentage of vote: 33.20%

2. Anime (161 votes [66.80%] - View)

Percentage of vote: 66.80%

Vote Guests cannot vote

#136 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 06 June 2008 - 17:12

Αν αξίζουν! Αν δεν αξίζουν είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι να τους βλέπεις να κοιτιούνται, να μιλάνε κτλ κτλ. Βαριέσαι τη ζωή σου. Ενώ στο manga το πας με το δικό σου ρυθμό:drink:

Τότε πολύ απλά δεν βλέπεις το anime

#137 Yume

Yume

έχω ΚΑΙ ουρά!!

• Members
  • 1 posts

Posted 06 June 2008 - 23:08

Για να πάρω και εγώ θέση πιστεύω ότι δεν είναι σγκρήσιμα από τι στιγμή που βλέπω και τα 2..
Αλλά πιστεύω ότι τα animε(ενώ θα εξερέσω τα μεγάλα shonen) - τα περισότερα δλδ είναι για να "διαφημίσουνε το manga από τι στιγμή που δεν φτάνουν σε ένα τέλος και αφήνουν πράγματα να αιορούνται π.χ. elfen lied, tengou tenje, Claymore και αλλά.

#138 Asarkos

Asarkos

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 15 August 2008 - 03:42

Μ'αρέσουν περισσότερο τα anime.
Whatever Can Go Wrong, Will Go Wrong!

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#139 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 04 September 2008 - 23:35

Παρολο που ψηφισα το ανιμε διοτι πιστευω με εικονα και ηχο εχεις καλυτερη εντυπωση για ενα θεμα απο το να το διαβαζεις απλως.Σε μερικα σημεια ειναι καλυτερο το μανγκα απο το ανιμε μερικες φορες διοτι στο ανιμε δεν γινεται παντα η σωστη μεταφορα απο το μανγκα και χανει εκει.Για μενα και τα 2 παντως ειναι τελεια αν και τα ανιμε κερδιζουν ελαχιστα λογο αναλυτικοτερης εικονας και ηχου.
Posted Image

#140 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 05 September 2008 - 15:22

Ι have some good examples in mind for both manga and animes.
Vote for manga though.Απλά γιατί πιο πολλά είναι τα manga που με έχουν κερδίσει κι όχι τα animes.:wooi2:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#141 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 05 September 2008 - 22:21

Εμενα παλι μου αρεσουν περισσοτερο τα anime .
Τα manga τα βαριεμαι.

#142 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 September 2008 - 05:09

θα ψηφισω τα anime λογω γενικοτερης οπτικοακουστικης εμπειριας...με τα manga δεν τα παω και πολυ καλα...παρολαυτα πιστευω οτι καποιες φορες ενα manga μπορει να ειναι πιο ολοκληρωμενο και αρτιοτερο απο το αντιστοιχο anime...

#143 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 13 September 2008 - 10:35

ψηφισα anime και οχι manga για τους λογους που ολοι γνωριζουμε και γιατι η κοινοτητα μας λεγεται anime.gr και οχι manga.gr:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Posted Image

#144 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 22:11

8a πω manga gia ολους τους λογους που ειπαν και οι αλλοι manga lovers^^

Posted Image

#145 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 19 September 2008 - 12:49

Βαριέμαι να διαβάσω, με συγχωρείτε. Θα πω μόνος μου τους λόγους.

Ένα anime έχει από μόνο του πλεονέκτημα: Φωνές, χρώματα, κίνηση, μουσική επένδυση, που όλα μπορούν να το κάνουν αριστούργημα. Παρ' όλ' αυτά, αν το σενάριο καταστραφεί κατά τη μεταφορά... υπερέχει αυτόματα το manga. (Ναι Rosario+Vampire, Kanokon, εσάς λέω.)

Εν γένει: Ένα ανιμε μπορεί να είναι ή η εξέλιξη ή η καταρράκωση ενός manga. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει γενικά.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#146 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 September 2008 - 23:43

προτιμω το ανιμε,εκτως απο τα naruto-bleach-one piece οπου μου αρεσει το manga

qzMHWHd.png

#147 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 28 September 2008 - 13:44

Τ_Τ Να πω την αλήθεια, περίμενα πιο πολλούς manga fan... Προσωπικά ψηφίζω manga για τους εξής απλούς λόγους : Με λίγες εξαιρέσεις, το anime πάντα χάνει σε σύγκριση με το manga όσον αφορά πλοκή, εξελιξη χαρακτήρων και συναισθηματική φόρτιση. Επίσης, τα manga έχουν πάντα μία πιο καλλιτεχνική χροιά απ'ότι τα anime. Χμμμ, δεν νομίζω πως έχει νόημα να συνεχίσω, υποθέτω πως τα επιχειρήματα μου έχουν ήδη ακουστεί κι απο άλλους. Τεσπα...

Για εμέ, Manga > Anime

#148 yuki78

yuki78

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 28 September 2008 - 13:53

eto...:emptyonexg1:Λοιπόν στο poll ψήφισα anime αλλά και το manga έχει τη γλύκα του..Έχεις περισσότερο χρόνο να παρατηρήσεις τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες αν είσαι drawing fan.
tatoe oborete mo yume wa yume de shika nai..

#149 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 28 September 2008 - 16:24

.......................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:18.

#150 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 04 October 2008 - 18:12

Παλια θα ελεγα Anime ανετα,αλλα τωρα διαβαζοντας μερικα Manga και βλεπωντας οτι ολο το ζουμι ειναι εκει μεσα,θα ελεγα οτι τα εχω ισαξια...

Ακομη λιγο δυσκολο να διαλεξω αναμεσα

Berserk___Gatsu.jpg