Shun Kurosaki

Korosensei

Επειδή με κάνετε να θελω να ριξω κουτουλια στον πλανητη έξι μήνες νωρίτερα και επειδή σας βλέπω ότι κοιμάστε όρθιοι

Ξυπνήσατε; ωραία. Πάαατε μια βόλτα σαν καλά παιδιά και ξαναδείτε τι ειπε ο urahara kisuke (black kaiser) για μένα, και κάντε μια σοβαρή προσπάθεια. Άντε γιατι εχω τρεις μέρες να ξεφυλλίσω playboy και θα το γυρισουμε στο Hentai εδώ μέσα
(γελάκια από Πρίαπο και Abe)
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ!!!
Ηρεμεί και παιρνει μια ανάσα και το χρώμα του πρωσώπου του από βαθυκόκκινο αλλάζει σε λιλά.
Λοιπόν, επειδή μια επανάληψη τη θέλετε τέτοια στουρνάρια που είστε.
Ο κύριος Ουράχαρα (ΒΚ), σινιγαμης και επιθεωρητης, αφου εφτυσε αιμα με ποσους να του πηγαινουν κοντρα (εμου συμπεριλαμβανομενου) καταφερε να μαζεψει αρκετές ψηφους για τον πρωτο δολοφόνο.
ΜΙΑ ώρα πριν το τελος μπηκαν 3 άτομα και οδηγησαν το ματς σε ισοπαλια αναμεσα στον δολοφονο Kaisar Lidfard (FB) και τον Satan (JC).
Από τους τρεις ο ένας αποδείχτηκε και αυτός δολοφόνος Favaro Leone (Zenith666).
Oι άλλοι δύο ήταν ο Priapus(Vagelio) και ο Shun Kurosaki (Μad Hatter).
Αν έχετε κάτι λογικό να προσθέσετε οχι μόνο θα σας αφησω να εκφραστειτε, αλλα θα σας βοηθησω κιολας. Στην τελική, ένας απο τους δύο απο πάνω μπορει να ειναι συμπτωση - γιατι και οι δυο αποκλειεται.
Αν όχι θα γραψετε εκατο φορές το όνομα σας στον πινακα και θα κατεβειτε ολο το Primrose Hill μεχρι το Camden κάνοντας Ukemi με τον Karasuma να σας ριχνει πλαστικες με αεροβολο. Your Choice.
Προπαγανδιστή του συστήματος!
Γκεμπελίσκε της καταπίεσης!
Κλέφτη της αλήθειας!
Παραπλανητή των αθώων!
Υποκαλυπτή των γεγονότων!
Ας λάμψει η αλήθεια στα γεγονότα:
Η απάντηση μου στον επιθεωρητή (και η ψήφος μου στον Mr Satan)έγινε σε αυτό το post, στις "16 December 2014 - 01:38", την ώρα που η μέρα έκλεισε με αυτό το post στις "16 December 2014 - 18:04".
Απάντησα σχεδόν 17 ώρες πριν την λήξη της ημέρας, όχι 1!
Προφανώς χρησιμοποιείς για τις συκοφαντίες σου το 2ο post μου, που επέμεινε στα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ σημεία με το πρώτο μου, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι και υποκοινόταν από την αγάπη μου για τη χαμένη μου Ruri και την αγανάκτηση μου για το αηδιαστικό παρελθόν του καπελοφόρου!
Γράφω ένα post τη μέρα, είμαι ένοχος, γράφω 2, πάλι είμαι ένοχος! Σύντροφοι, δε βλέπεται? Το σύστημα πάντα βρίσκει τρόπους να μας κατηγορήσει με τα όπλα της καταδυνάστευσης!
Τα πλοκάμια των ψεμάτων και της παραπλάνησης μπορούν να σφίγκουν τα τίμια κορμιά μας σαν αυτά των κορασίδων από κακά hentai, αλλά δε πρόκυται ποτέ να μας κάνουν να υποκύψουμε!
Ότι είπε ο urahara kisuke για σένα είναι ότι δε σε έχει ελέγξει, πράγμα που κάνει την κρίση του όχι ανώτερη αυτήν των δικών μας, του φτωχού πλην τίμιου λαού!
Viva la revolution!
Ας δούμε και τον λάγνο Priapus να καταθέτει στο δικαστήριο του λαού τώρα!
Korosensei (Lord Leon)
edit:bolds, κεφαλαία, μορφοποίηση κειμένου.