Korosensei.

Απορροφημένος της σημειώσεις του κάποια στιγμή ένοιωσε να κλείνουν τα ματια του. Δεν ήταν ακριβώς ύπνος, αλλά σίγουρα περίεργες εικόνες περναγαν σαν αστραπή από τα μάτια του.

Τιναχτηκε πανω και κοιταξε το ρολόι. έντρομος συνειδητοποίησε ότι η ώρα είχε περάσει. μια μέρα χαμένη, εξι νεκροι και όλοι τους αθώοι σε σχέση με το φονο του κου Μόρτιμερ. Αν αυτό συνεχιζόταν εκτός απο το γεγονος οτι θα παρέμενε αμέτοχος σε μία αδικία που θα μπορουσε να αποτρέψει, θα ελειπε και υπερβολικά πολύ από το σχολείο του, οπου οι μαθητες του ηταν μονιμα εκτεθειμενοι τον τελευταιο καιρο απο διάφορους που τους χρησιμοποιουσαν για να φτάσουν σε αυτόν. Αυτό, δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο.
Γειά σας και πάλι. Με λένε Κοροσένσει και δουλειά μου ειναι να διδάσκω δολοφόνους.
Για να βγάλουμε κάποια πράγματα από τη μέση, είμαι αθώος. Και μπορώ να σας το αποδείξω. Υποτίθεται οτι είμαστε εδώ μέσα όλοι κλειδωμένοι και δεν μπορούμε να φύγουμε. Αλλά

Αν ο μοναδικός μου σκοπός ήταν να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στους μαθητές μου, προφανως εχω τις επιλογές να το κάνω. Υπάρχουν ομως δύο "αλλά":
α) Αφενός με ενδιαφέρει το παράδειγμα που θα τους δώσω, και
β) Ειστε μια πρωτης ταξεως ευκαιρία να δοκιμασω τεχνικές διδασκαλίας σε καταστάσεις πίεσης.
Φυσικά δεν έχω καμία υπεραισιοδοξία ότι θα μπορέσω να σας διδάξω να σκεφτεστε και να λειτουργείτε σαν επαγγελματίες δολοφόνοι προκειμενου να πετύχετε το στόχο σας. θα προσπαθησω όμως. Οι λόγοι που θελετε να με ακουσετε και να με παρετε σοβαρά είναι οι παρακάτω.
1ον, οι κανονες εδώ είναι kill or be killed. Αν εισαι υπερευαισθητος, πεθαινεις. 2ον, αν δεν μπορεις να καλυψεις τα νωτα σου με καποια τεχνικη αποπροσανατολισμου, από καμουφλαζ, μεχρι υπερέκθεση, εισαι νεκρος. 3ον, αν σε ενα παιχνιδι που ποτέ δε θα έχεις αποδειξεις για τίποτα παρα μόνο όταν είναι πλέον πολύ αργά, δεν μπορείς να σκεφτείς όπως ο αντιπαλός σου, είσαι πάντα ένα βήμα πίσω. άρα: Πεθαίνεις.
Χαίρομαι που εχω την προσοχή σας. Δε θελω να με πιστέψετε σε τιποτα που δε θα μπορω να δικαιολογήσω παρά μόνο σε ένα: Ότι αυτή τη στιγμή,

Και ας τα πιάσουμε από την αρχή. Υπερευαισθησία.
Ο δολοφόνος πρέπει να είναι ψυχρος. Εχει όλο το χρόνο να κλάψει τους νεκρούς του, αφού φύγει ζωντανος απο την ζωνη πυρος. Σε ενα παιχνιδι αριθμων όπως αυτό εχετε δύο τρόπους να δειτε τους 6 νεκρούς αθώους. Αν σε ενα παιχνιδι μπιλιαρδου ο αντιπαλος προηγειται με πεντε μπαλες πριν παρεις σειρά, εχεις δυο τρόπους να σκεφτεις. Ο ένας οτι σου μενουν τεσερρεις μπαλες για να χασεις. Ο άλλος, οτι με τέσσερεις μπάλες λιγοτερες στο τραπέζι, βρισκεις πολύ πιο εύκολα στόχο. Μαντέψτε ποιος τροπος ταιριάζει στο δολοφόνο.
Κάλυψη.
Ναι είναι πέντε και ξερουν ποιοι είναι. Άρα ξέρουν ήδη τι ΔΕΝ ειναι όλοι οι άλλοι. Αρα μπορουν απο το να κρυβονται στις σκιες μεχρι να ριχνουν λάδι στις μαχες μεταξυ αθωων, μέχρι οτιδήποτε. Άρα έχουν πλεονέκτημα. Σωστά;
ΛΆΘΟΣ!
Εχουν ένα καρο περιορισμους που δεν έχουν οι αθώοι. Δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν επιχειρηματα που οδηγουν πισω σε αυτούς. Δεν μπορουν να αφησουν συμπαιχτη τους εκτεθειμενο, αν θελουν να διατηρησουν τον αριθμο τους. Δεν ξερουν ποιους εχει ελεγξει ο επιθεωρητης. Και το βασικοτερο, δεν ειναι αθωοι. Αργά η γρήγορα, αυτο θα οδηγησει σε ασυμφωνιες και αντιφάσεις, που απλά είναι εκει και περιμενουν να βρεθουν. Οπότε και ερχομαστε στο τρίτο.
Ενσυναισθηση. Ποσο καλά μπορειτε να σκεφτειτε, τι σημαινουν αυτά που λένε και κάνουν. Ποια ειναι τα κίνητρα και που αποσκοπούν.
Ας ξεκινησουμε με... εμένα. Σας εδωσα αλλοθι για την αθωότητά μου, ναι;
...
(καποιοι γνεφουν καταφατικά στη γαλαρία)

Eμμμ... όχι;
Θα ηταν αν μιλαγε αθώος. Ή έστω λογικός. Αλλά σας μιλαει κάποιος που θα καταστρέψει τον πλανητη, και διδάσκει σε σχολείο.
Μπορώ να σκεφτώ τουλαχιστον πέντε σαδιστικούς λόγους που θα ήθελε ενας δολοφονος να μεινει εδω και να παιζει μαζι σας.
Αυτό θέλω να κάνετε.
Θελω να δείτε ποιοι μένουν στην αφάνεια, πως και πότε. Γιατι ο Μπάτλερ (πίου πίου) βαζει συνεχως ταφοπλακες σε αθωους συμφωνα με τα ρευματα χωρις μιση πρσπάθεια δικαιολόγησης; Γιατι ο Satan (John Crabs) εμφανιζεται επισης χωρις να προσπαθησει για κατι και εξαφανιζεται; Γιατι ο Kuranosuke Koibuchi (Τheodore) ασχολειται μονο με τα ρουχα χωρις να ασκει πιεση στους κατηγορουμενους του; Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτοί οι τρεις, είναι τουλάχιστον έξι. Αρα σίγουρα εχουν 2-3 δολοφόνους αναμεσά τους.
Θέλω να σκεφτειτε αν χρειάστηκε να ψηφισουν την κατσαριδα την πρωτη μέρα, ή αν ηταν τοσο σιγουροι οτι θα φυγει που παιξανε με αυτο το σκεπτικο και πήγαν κατευθειαν στην επομενη μέρα. Θελω να δειτε ποιοι δεν κλεισαν με την ψηφο τους εκει την πρωτη μερα αλλα προετοιμαστηκαν για την επομενη.
Θελω να μου πειτε αν ειχαν ψηφιστει όλοι τους απο καποιον/ους την πρωτη μερα, και γιατι φάγαν τον Πήγασο (καμουι).
Και από όσους εκτέθηκαν:
Θελω να μου πείτε γιατι καποιος σαν τον Ryonosuke Uryu (Babba) καταφέρνει να δικαιολογει τα παντα και να ειναι in character εκτός από τις αλλαγές των ψήφων του. Δειτε τι λέει στον Kaisar Lidfard (Fallen Mpougatsa) και σκεφτειτε πως θα άλλαζε το νοημα αν ήταν δολοφόνος.
Θελω να σκεφτειτε γιατί ο Sakamoto (The Gunsmasha) είναι ακομα ζωντανος. Γιατι έπεσε μέσα; ή γιατί έπεσε έξω; και τι μπορει να σημαινει σε καθε περιπτωση;
Γιατι ο Kisuke Urahara (BK) απο κουκουρουκου την πρωτη μέρα, εμφανιζεται σε εκείνο το σημειο τη δεύτερη; Γιατι στοχοποιεί τον Adolf Reinhard (Jorg) ενώ φαινεται να υπερασπίζεται τον Ryonosuke Uryu (Babba), παρολο που ο δευτερος ακολουθει την ψηφο του πρωτου;
Μηπως υπάρχουν τροποι να καταδικάσεις καποιον σε θανατο χωρις να τον ψηφισεις; και ποιος ο ρόλος τους του Adolf Reinhard (Jorg) σε όλο αυτό;
Αυτά μέχρι τώρα. Σας αφήνω μερικές ώρες να σκεφτειτε σαν δολοφόνοι και θα επανελθω. Τελευταιο μου Hint ειναι να πιεσετε απο τωρα που ειναι νωρις οσους μιλανε χωρίς να μιλανε. Οσοι εκτεθηκαν θα πιεστουν αργοτερα έτσι και αλλιώς. και κυκλοφορει και αλλη μια σφαιρα ελευθερη.
Ψηφιζω τον εαυτό μου γιατι σαν δάσκαλος πρέπει να έχω όσο λιγοτερη συμμετοχή γινεται στο τεστ που σας έβαλα. Θα ειμαι ομως διπλα σας να σας καθοδηγώ και θα βραβευσω τις σωστες απαντησεις οταν έρθει η ωρα.
Σκεφτειτε σαν δολοφονοι. Μην τους αντιμετωπιζετε στα ισια, σκεφτειτε σαν και αυτους, καλυφθείτε και χτυπήστε ΜΟΝΟ εκεί που ειναι ευάλωτοι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 15 Δεκέμβριος 2014 - 01:58