Kenshiro
Η απόδειξη της αθωότητας του Johj ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη όπως είπα και χθες.Whats done is done,πάμε σε αυτόν που την σκαπούλαρε για μία ψήφο χθες.Κenshiro(Ody) είναι πράγματι πολύ βολικό να δικαιολογείς τις λιτότατες ομιλίες σου,καθώς και την έλλειψη διατύπωσης γνώμης με το να λες πως περιμένεις να μιλήσουν κάποιοι άλλοι,οι οποίοι άλλοι παρεπιμπτόντως ήταν φανερό ότι στον χρόνο που απέμενε δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι,ακόμα και αν ήταν πιο...αναλυτικοί.Η διαφορά σου όμως ποια είναι με άλλα άτομα που επίσης μίλησαν λιτά και που επίσης δεν διατύπωσαν γνώμη?'Οτι αυτοί δεν ένιωσαν την ανάγκη να δικαιολογηθούν για αυτό.Ψήφος σε σένα από αρχή λοιπόν και ελπίζω να με ακολουθήσουν και άλλοι γιατί θέλω να σε δω να χορεύεις.'Εχοντας περάσει τόσα χρόνια και στο Sura realm άλλωστε,έχω πεθυμήσει να δω ανθρώπους να τρικλίζονται.Ποιος ξέρει,ίσως και να μου αλλάξεις γνώμη.Βασικά άνθρωπος είσαι?Η σωματοδομή σου θυμίζει περισσότερο quarter.Τέλος πάντων.
Και περιμένοντας ακόμα αυτό το αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρώπινης νοημοσύνης,τον Satan(John Crabs),να μιλήσει ας πω και κάτι σχετικό με χθεσινά γεγονότα.Το πιθανότερο είναι τουλάχιστον ένας από αυτούς που ψήφισαν Johji να ναι δολοφόνος.Ο πρώτος τα τίναξε χθες και αποδείχθηκε αθώος και το πτηνό(Black rock) αμφιβάλλω πως ήταν δολοφόνος θα ψήφιζε καπακιά το ίδιο άτομο(δεν έχω διατυπώσει σαφή γνώμη για αυτό ακόμα,just sayin).Η χρονική στιγμή που ο Ryonosuke(Babba) ψήφισε Johj δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ύποπτη,αν και το γεγονός ότι δεν μίλησε καθόλου την υπόλοιπη διάρκεια της μέρας με προβληματίζει.Από την άλλη η μαγισσούλα(Τragic Prince) πήδηξε στο ρεύμα σε πολύ βολικό σημείο,δίνοντας την 4η ψήφο και πιθανότατα αναμένοντας πως θα την ακολουθήσουν και άλλοι.
Τέλος,για μένα ο Hachiman(mika.siam),μετά από τον τελευταίο του λόγο,είναι σχεδόν σιγουράκι αθώος.
Gandharva (Zane), το Hokuto Shinken είναι ανίκητο.
Το Hokuto Shinken, η Θεϊκή Γροθιά του Πολικού Αστέρα, είναι μια φονική πολεμική τέχνη που χειραγωγεί συγκεκριμένα σημεία πίεσης στο σώμα του αντιπάλου καταστρέφοντάς το από μέσα. Θα επιτεθώ μεταφορικά και θα πιέσω 3 σημεία πίεσης.
Το πρώτο σημείο πίεσης είναι η επιμονή του ιδιαίτερα ευφυούς Ryonosuke (Babba) προς μια κατσαρίδα χαμηλής νοημοσύνης, τον Johhjj (Ghost Prince). Πράγμα που ξεκίνησε από την αρχή της ημέρας αλλά δεν άλλαξε καθόλου τη γνώμη του στη συνέχεια.
Το δεύτερο σημείο πίεσης είναι η συνεχής επιμονή του Kaisar Lidfart (Fallen Mpougatsa Hitachi) 3 φορές χτες και 2 φορές σήμερα. Αναρωτιέμαι αν το κάνει επειδή γνωρίζει κάτι από την αρχή. Ο Uryu Ryonosuke (Babba) θα ήταν πολύ ενδιαφέρων υποψήφιος για να ερευνήσεις την ταυτότητά του.
Το τρίτο σημείο πίεσης ήρθε μετά την ψήφο του Urahara Kisuke (Black Kaiser) που κατηγόρησε τον Hachiman (Mika.siam) ο οποίος αμέσως ανταπέδωσε την κατηγορία αφαιρώντας τη δεύτερη ψήφο από τον Ryonosuke (Babba).
Επίσης θέλω να δω να μιλάει πολύ ο Abe (Fandom). Kι ο Holmes (Osama Bin Laden) βλέπω πως θέλει το ίδιο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 11 Δεκέμβριος 2014 - 17:47