Okosan
* To 15o πιάτο πουτίγκας είχε τελειώσει και ο Okosan ετοιμάζονταν να μεταφερθεί ευθέως στο φρέσκο νέο πιάτο που του πρόσφερε ο μπάτλερ της έπαυλης Sebastian(πιου-πιου) μέχρι που ξαφνικά κάτι αναπάντεχο συνέβη. Δεν τον ενδιέφεραν οι ξαφνικές φωνές, ούτε ο πανικός. Είχε μπροστά του το πιο τέλειο κατασκεύασμα φαγητού της οικουμένης και απολάμβανε την στιγμή. "Ισως να μην είναι τόσο άσχημα εδώ", σκέφτηκε". Ένα μαύρο, γλοιώδες χέρι πετάχτηκε απότομα. Το μικρό σώμα του Okosan κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση...
Η πουτίγκα όμως δεν θα μπορούσε να πεί το ίδιο.
Το πιάτο εκσφενδονίστηκε και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κατέληξε στο κρύο πάτωμα καταστρέφοντας αυτό και το περιεχόμενο του ολοσχερώς.
Ο Οkosan, βλέποντας το φαγητό του διαλυμένο προσπάθησε να δει ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την δυστυχία του. Στην όψη του αηδιαστικού αρθρόποδου(GhostPrince) σίγουρα θα τρόμαζε αλλά τώρα ήταν διαφορετικά, Ήταν ο καταστροφέας της πουτίγκας του και ο θυμός του ήταν απερίγραπτος.*
COO!COO!(Μου χάλασες την πουτίγκα! πουτιγκοκαταστροφέας! πουτιγκοκαταστροφέας!)
*Οι άναρθρες κραυγές του αρθρόποδου δεν βοηθούσαν την κατάσταση. Ο Okosan πετάριζε νευριασμένα, παίρνοντας μαζί του και ότι πιατικό υπήρχε στο πέρασμα του και τσιμπώντας παράλληλα τον υπαίτιο της συμφοράς. Ο Μπάτλερ προσπαθούσε να τον ηρεμήσει μέχρι το φρενήρες περιστέρι σταμάτησε και ρώτησε*
Coo!(Ο Okosan θέλει πουτίγκα. Ο Okosan θέλει κι άλλη πουτίγκα γιατί αυτή χάλασε!)
"Σας ζητώ συγγνώμη αλλά μου είναι αδύνατον να το κάνω αυτό, βλέπετε ο κύριος του σπιτιού είχε ένα ατυχές συμβάν και πέθανε οπότε μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μου έχουν απαγορεύσει"
Coo?COO?( Ορίστε πάλι λένε κάποιος πέθανε, μα τι σημαίνει αυτό πιά! Μέχρι να γυρίσει αυτός εγώ δεν θα έχω πουτίγκα; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; )
COO! (Όχι! Εγώ φεύγω!)
*και πετάρισε ψάχνοντας την έξοδο. Μάταια όμως. Όλες οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν αμπαρωμένα. Αυτό το τόσο μεγάλο σπίτι δεν άφηνε σε κανέναν να φύγει μακριά του.
Μακριά από φίλους και χωρίς πουτίγκα...
Coo...αναστέναξε απελπισμένα*
edit: χαζό εικονίδιο