Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Όταν σταμάτησα να είμαι otaku - κατάρα

otaku anime manga

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 himawarinosekai

himawarinosekai

    koko wa doko? O_o

  • Members
  • 411 posts

Posted 21 September 2014 - 12:15

Δεν ξέρω αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να με θυμάται εδώ μέσα πια, είμαι παλιό μέλος, αλλά αυτό το φόρουμ μου έκανε συντροφιά καθημερινή σε μια εποχή που την είχα μεγάλη ανάγκη, έτσι, απρόσωπη, ανώνυμη και χωρίς ανταλλάγματα.

 

Ο οτακισμός μου τότε δεν είχε όρια, ώσπου κάποια στιγμή χτύπησε την πόρτα μια κατάρα που λέγεται μη ανιμέιτεντ ζωή κι εγώ ένιωσα την ανάγκη να της την ανοίξω τρομάρα να μου ρθει. Δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη, απλώς μυρίζει έντονα ανθρωπίλα. Για να μπούμε στο ψητό, παρόλο που βλέπω πια σπάνια άνιμε - με μια μικρή απογοήτευση ανακαλύπτω πως δεν έχω τη διάθεση να παρακολουθήσω σειρές, ούτε να διαβάσω μάνγκα - ο οτακισμός ναι είναι αλήθεια, ο οτακισμός καθόρισε τη ζωή μου ανεπανόρθωτα και αυτή είναι η εκδίκησή του που του γύρισα την πλάτη.  8)

 

Για του λόγου το αληθές, σας παραπέμπω στο παρακάτω λινκ, μιας και έφτασε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Η ανωνυμία δε με εκφράζει πια αν και τότε ντρεπόμουν λίγο που ζούσα βυθισμένη σ' έναν κόσμο ζωγραφιστό, όταν οι άλλοι γύρω μου φέρονταν σαν "ενήλικες". Παρόλο που πολλά απ αυτά που έχω γράψει εδώ μέσα δεν με εκφράζουν πια, τώρα είμαι πολύ περήφανη που υπήρξα κάποτε κι εγώ οτάκου, και το λέω. Ερωτευόμουν, ονειρευόμουν, ζούσα και χαιρόμουν μέσα απ τον υπέροχο κόσμο των άνιμε για αρκετά χρόνια. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να ζήσεις έστω και για λίγο. Άλλωστε τίποτα δεν κρατάει για πάντα.

 

Λονγκ λιβ ανιμέισιον εντ γκάντ μπλες μάνγκακα  :deadga6:

 

http://grekamag.gr/29248/

 

 

 

 

 

 



#2 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 September 2014 - 12:40

Συμβαίνει.

 

Συγχαρητήρια για την έκδοση και ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)


xbJ3b2w.jpeg


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2014 - 16:53

Συγχαρητήρια για το βιβλίο. Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε τέτοιες εκδόσεις στον ελληνικό χώρο.



#4 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 September 2014 - 17:56

Προσωπικά θυμάμαι αρκετά καλά, τόσο τα κείμενα σου από εδώ μέσα όσο και το πόσο ευγενικός και καλοσυνάτος άνθρωπος ήσουν από κοντά. Όπως ήσουν χθες, μπορεί να ξαναγίνεις αύριο. Σημασία έχει ότι κάνεις να σε εκφράζει την ώρα που το κάνεις. Μπράβο για το βιβλίο και εύχομαι τα καλύτερα!


Posted Image

#5 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 September 2014 - 22:49

δεν σταματας ποτε να εισαι οτακου, απλα περνας στο επομενο σταδιο.
Οπως το να μεταφραζεις χαικου!

Καλη επιτυχια!

#6 himawarinosekai

himawarinosekai

    koko wa doko? O_o

  • Members
  • 411 posts

Posted 22 September 2014 - 11:42

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Red Pyramid πολύ χαίρομαι που σε...διαβάζω ξανά μετά από τόσα χρόνια. Κάτι μου λέει ότι θα ξαναγίνω οτάκου, αυτή τη φορά για να δείξω το δρόμο σε μικρούς συγγενείς μου :hehehe: Οπότε εσείς μείνετε εδώ, θα σας χρειαστούμε! :gotit:



#7 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 September 2014 - 19:10

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ!

 

eqIcD79.jpg

 

 

Συνεχίζοντας σε πιο ήπιους τόνους συγχαρητήρια για την έκδοση και για τα επόμενα βήματα, δυστυχώς οι ρυθμοί της "κανονικής" ζωής αφήνουν λίγο χρόνο. Είναι και θέμα διάθεσης αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος το "χάνει" απλά πέφτει το hardcore στοιχείο του πράματος. 


Edited by Hazuki, 23 September 2014 - 19:11.

rsrGbGx.gif

#8 digitaltracker

digitaltracker

    i live on ABINGDON Road

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 September 2014 - 09:56

Συγχαρητηρια για το βιβλιο με τα χαικου και ακομα πιο πολλα μπραβο για την επιμονη να μαθεις ιαπωνικα σε τοσο υψηλο επιπεδο.

 

Πραγματικα αυτη η φαση που περιεγραψες με εκφραζει σε μεγαλο βαθμο καθως πλεον και γω βλεπω ελαχιστα ανιμε αλλα ειμαι ευγνωμων γιατι μεσα απο αυτα γνωρισα ενα ενα καινουριο κοσμο.

 

Υ.Γ.: @hazuki Εχεις απολυτο δικιο 

 

 

Είναι και θέμα διάθεσης αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος το "χάνει" απλά πέφτει το hardcore στοιχείο του πράματος. 

 


Edited by digitaltracker, 29 September 2014 - 09:56.

Posted Image

#9 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 29 September 2014 - 10:41

σωραια...αλλα δεν θα επρεπε να το κανεις για διαφημιστικους λογους.

εγω ντρεπομαι που ασχοληθηκα τοσο πολυ  με τα ανιμε κτλ αλλα οντως μαθαινεις κατι αντικειμενικα καλο (ναοκι ουρασαβα, τζουντζι ιτο κτλ).

μακαρι να υπηρχε αλλη διεξοδος που να κερδιζε την βαρεμαρα και τον οτινανισμο της καθημερινοτητας μας...εστω της νεοτητας μας.

α και καλοταξιδο το βιβλιο. μακαρι και το δικο μου να τυχει καλης υποδοχης.


Edited by laraska, 29 September 2014 - 10:42.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#10 himawarinosekai

himawarinosekai

    koko wa doko? O_o

  • Members
  • 411 posts

Posted 25 July 2015 - 20:40

Ρίξτε μια ματιά και στα εργάκια που έφτιαξαν Έλληνες καλλιτέχνες με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου. Κάποιοι είναι φαν της ιαπωνικής κουλτούρας, υπάρχει και μία καλλιτέχνις που είναι μισή Γιαπωνέζα, ενώ κάποιοι απέκτησαν πρώτη επαφή όταν τους ζήτησα να ζωγραφίσουν χαϊκού. Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. Υπήρξαν μερικοί που δεν κατάφεραν να βγάλουν έργο.

 

Εδώ

 

(σχολιάστε ελεύθερα!)

 

:riiight:



#11 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 July 2015 - 08:27

Μου άρεσε το waterpaint της κυρά Άρτεμισ (~sic)!!! Αυτό με το sex shop δεν κατάλαβα ποια η σχέση του με τα χάικου, από την άλλη δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.


rsrGbGx.gif



Also tagged with one or more of these keywords: otaku, anime, manga