Μαρεσαν παρα πολυ τα πρωτα 2 επεισοδεια, το περιμενα με ανυπομονησια!!!!!!!
Υ.Γ.NICOLAS FTW!!!!!
Posted 15 July 2015 - 13:44
Μαρεσαν παρα πολυ τα πρωτα 2 επεισοδεια, το περιμενα με ανυπομονησια!!!!!!!
Υ.Γ.NICOLAS FTW!!!!!
Posted 16 July 2015 - 10:46
2 και 3:
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 16 July 2015 - 11:27
2 και 3:
Spoiler:
Ρε Nicolas FTW σου λεω
Απο οτι ξερω το manga ειναι αρκετα καλο, οποτε περιμενω και το anime να μαρεσει σε αντιστοιχο βαθμο!
Μεχρι τωρα παντως μαρεσει πολυ
Σωστες οι παρατηρησεις σου, θα διαφωνησω μονο σε οτι αφορα τον Worick, ε, anime ειναι οποτε ειπαν να τον κανουν λιγο πιο...ειλικρινη Ισχυει αυτο που λες ομως.Το οτι ειναι μισογυνης δεν νομιζω να ισχυει ωστοσο!Οπως ειπες θα ειχε την ιδια συμπεριφορα σε ολες τις γυναικες της σειρας!
Posted 16 July 2015 - 16:45
O Νικόλαος, xD!, είναι ορισμός του rule of cool. Με διασκεδάζει η παρουσία του, απλώς είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι θα βαδίσουν σε ρεαλιστικά μονοπάτια. Αν αυτή η ιδιαιτερότητα εξηγηθεί ικανοποιητικά και είναι συνεπής με το setting της σειράς τότε δεν θα έχω κανένα θέμα. Στην τελική φτιάχτηκε για να θαυμάζεις το πολεμικά του προσόντα. Γύρω από αυτά θα χτιστεί ο χαρακτήρας.
Έχω ακούσει καλά λόγια για το manga επίσης, για αυτό και φαίνεται να έχω υψηλότερες του αναμενόμενου απαιτήσεις.
Θεωρώ πως δεν τον πάνε προς τον μισογυνισμό και δεν θα έχει κανένα νόημα αυτός ο χαρακτήρας να τον εκφράζει. Αυτό που μου την σπάει είναι το υφάκι του σε εκείνες τις σκηνές.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 16 July 2015 - 21:14
Posted 18 July 2015 - 12:52
Posted 21 July 2015 - 16:41
Εγω θα το δω μολις τελειωσει ο κυκλος αν και το σεναριο φαινεται αρκετα ενδιαφερον.
Ξερουμε απο ποσα επεισοδια θα αποτελειται;
Posted 21 July 2015 - 18:33
Εγω θα το δω μολις τελειωσει ο κυκλος αν και το σεναριο φαινεται αρκετα ενδιαφερον.
Ξερουμε απο ποσα επεισοδια θα αποτελειται;
12 επεισοδεια φιλε!
Posted 02 August 2015 - 21:01
Δεν θα πάρει και πολύ να ολοκληρωθεί, δώδεκα επεισόδια αν πιστέψουμε το mal.
Posted 02 August 2015 - 22:15
εντάξει δεν άντεξα το είδα, ωραία μεταφορά από το μανγκα ανυπομονώ να φτάσει το manga όπου η ιστορία
γίνεται ακόμη καλύτερη και πολυπλοκότερη, ωστόσο φοβάμαι πως θα μας πάρει καιρό να δούμε το τέλος
Δεν θα πάρει και πολύ να ολοκληρωθεί, δώδεκα επεισόδια αν πιστέψουμε το mal.
Spoiler: 5
δεν έχει να κάνει τόσο με την ίδια όσο με τα άτομα που υπήρξαν κάποτε γύρω της.
Σύντομα θα δεις και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα εκτός αν βιάζεσαι οπότε διάβασε το μανγκα
Posted 03 August 2015 - 03:56
Μιας και το είδα και εγώ να σημειώσω πάνω σε αυτό που λες.
Posted 03 August 2015 - 14:37
ναι συμφωνώ με τις οωθήκες απο πάνω για τον φόβο
ναι θα το πει
Edited by Erisadesu, 03 August 2015 - 14:37.
Posted 22 August 2015 - 02:28
Έτυχε να μου γυαλίσει ο τίτλος ενώ διάλεγα τόμους manga για ένα δώρο τα Χριστούγεννα... Έλεγα να περιμένω να τελειώσει η σειρά και να δω όλα τα επεισόδια μαζί...
Τελικά δεν κρατήθηκα και ξεκίνησα προχθές. Επεισόδιο 7 και ΑΓΑΠΩ. Μου θυμίζει παλιές, καλές εποχές που έπαιζε το Black Lagoon~
Ααααχ, η νοσταλγία!
Edited by LuluChan92, 22 August 2015 - 02:29.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Nami yo Kiite Kure / Wave, Listen to MeStarted by 1451 , 04 Apr 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →