Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Ninja Slayer From Animation

Studio Trigger 2015 o dromos tou ninja much dyskolies such giaourti

  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2014 - 22:16

Ninja Slayer From Animation

ニンジャスレイヤー フロムアニメイシヨン

 


QPcRPAd.jpg


Ninja anime? NINJA ANIME? NINJA ANIME!!!!

O τίτλος μπορεί να μοιάζει λίγο περίεργος (FROM animation? Αλήθεια?) αλλά οι φήμες λένε ότι είναι κρυπτογραφημένο μήνυμα από το Studio Trigger  το οποίο θα μιλήσει στις ψυχές των tr00 ninja fans και κάποια στιγμή στο 2015 θα συγκεντρωθούν να παρακολουθήσουν αυτήν την σειρά και να αντισταθούν στην παρεξήγηση που επικρατεί ότι το σήμα κατατεθέν των ninja είναι η πορτοκαλί στολή. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Amemiya Akira o oποίος μας έφερε το Inferno Cop και τον τομέα της μουσικής οι Fujisawa Kenji και Motofuji Hiroshi. To main theme της σειράς θα τραγουδήσουν οι Boom Boom Sattelites και θα έχει τίτλο "Back in Black". If you ask me το OST έπρεπε να γίνει από το Πλοκάμι του Καρχαρία αλλά θα συμβιβαστούμε τι να κάνουμε.

H προέλευση της σειράς είναι μία ελαφρώς μπερδεμένη υπόθεση όπως πρέπει να έχει κάθε τι σχετικό με ninja (ή και όχι). Κάποια στιγμή στο Twitter οι Ιάπωνες μεταφραστές Honda Yu και Sugi Leika υποτίθεται ότι μετέφρασαν στα Ιαπωνικά την δουλειά των Αμερικανών συγγραφέων Bradley Bond and Philip Ninj@ Morzez. Αργότερα υποστηρίχθηκε ότι οι Αμερικανοί δεν υπήρξαν ποτέ στ' αλήθεια. Η Enterbrain πάντως ανέλαβε να εκδόσει την ιστορία ενώ δημιουργήθηκε και manga βασισμένο σε αυτήν. 

Η ιστορία είναι ένα μείγμα cyberpunk με ninja action το οποίο διαδραματίζεται κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον στην πόλη της Neo Saitama. Κάποια στιγμή οι ψυχές ninja οι οποίες είχαν κάνει μία απαγορευμένη τεχνική χαρακίρι ελευθερώνονται και ακολουθεί το χάος. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Kenji Fujikido ένας υπάλληλος του οποίου η γυναίκα και τα παιδιά σκοτώνονται σε μία ninja μάχη. Σαν να μην έφτανε αυτό μία ψυχή ninja τον καταλαμβάνει και γίνεται με αυτόν τον τρόπο ένας εκτελεστής ninja αφιερώνοντας την υπόλοιπη ζωή του στο να εκδικηθεί για την οικογένειά του σκοτώνοντας όλους τους ninja.

Youtube Video


Youtube Video


Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που η εκφώνηση στο PV και λίγο από το concept της φέρνει στο νου την ένδοξη ρομπογκέϊσα αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι το anime είναι ότι πρέπει για την ομαδική κατανάλωση ποπ κορν και πατατακίων. Το αίμα θα τρέχει με τους κουβάδες, τα γραφικά φαίνονται ενδιαφέροντα, θα ακούσουμε την λέξη ninja αρκετές φορές ώστε να δημιουργήσουμε drinking game τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς? Πλοκή; Ποιός νοιάζεται για την πλοκή. Είναι cyberpunk με ninja. Ισάξιο σαν concept με τον ιπτάμενο cyborg καρχαρία του Mardock Scramble. Έχω εκστασιαστεί και ελπίζω να το δούμε στις αρχές του χρόνου.

Anidb | Official Site



#2 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 08 July 2014 - 22:26

Ήδη νιώθω να καίγονται τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. XD

Περιμένω σε πχιοτητα κάτι μεταξύ Στηβεν Σιγκάλ και Ninja Assasin.


Posted Image

Avatar & signature by Kai


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2014 - 22:28

Πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι γαμάτο για όλους τους λάθος λόγους.



#4 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 08 July 2014 - 22:36

Inb4, Trigger saving anime once again!

 

Πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι γαμάτο για όλους τους λάθος λόγους.

Κι εγώ. Η σειρά  θα'ναι ο ορισμός του guilty pleasure.


Posted Image

Avatar & signature by Kai


#5 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 July 2014 - 01:12

Ξαδελφάκι του inferno cop? Το περιμένουμε με δέος!


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#6 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 09 July 2014 - 20:14

Seems promising.Έχει ninja!


Posted Image


#7 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 December 2014 - 23:22

Confirmed for Spring 2015. 

Youtube Video



#8 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 19 April 2015 - 00:36

Πέθανα

 

το καλύτερο anime όλων των εποχών

 

trigger never fails to deliver

 

best studio

 

τι να πρωτοσχολιάσω

 

10/10 it's up there with nge and utena



#9 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 April 2015 - 01:15

Trigger saved the anime industry once again
フカフカ

#10 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 April 2015 - 01:53

Διαβάζοντας την αρχική παρουσίαση βλέπω ότι in retrospect έπεσα μέσα για όλους τους λάθος λόγους. Με τόσο misleading marketing η παρουσίαση από meta - και καλά - commentary έγινε κυριολεκτική.  

Μικρά επεισόδια με animation που άλλες φορές είναι για να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο και άλλες δείχνει το ταλέντο και την δημιουργικότητα της Gainax, η σειρά είναι γεμάτη καφρίλα και αναφορές σε pop culture, άλλα anime και στοιχεία παρωδίας. 

I love it αλλά δεν νομίζω να αντέξω πολύ καμμένο ακόμη από το studio. xP



#11 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 19 April 2015 - 06:59

I am a hikikomori. People think it's just a Japanese phenomenon, but it exists in the west too. For three years now I have not worked, and for one year I have been completely removed from society. Every day I think of suicide. I have no job, no friends and I speak to no one. Since March 2014 I have not conversed with a single human being that wasn't online, except for the delivery man when I order my groceries and anime figures. The outside world terrifies me and the thought of leaving my home shakes me to my core.
But all that changed when I saw the first episode of Ninja Slayer. After coming down from the excitement of the incredible action, the silky smooth fluid animation and the snappy, intelligence dialogue, we were greeted by this somber closing scene where the villain ponders over a piece of chūtoro sushi (TL: fatty tuna on rice). As I stared at the food, rendered in exquisite detail by Trigger's expert artists and animators, I felt honoo begin to smoulder in my tamashii. Having not eaten in days, the hunger was unbearable, and this only made it worse. There was a hole in my gut that could only be filled with sushi, and I absolutely had to have it now, even if it was awful chain store brand. And so last night, for the first time in one year, I stepped out of my house to buy some. And I repeated it again today, and will again tomorrow. "Ninja Slayer" and "Sushi" are the twin ideas that I will combine into a double helix and use to inspire my progress from despair back to functional society. A man's road is long and painful, but just being on that road is an achievement enough, and a path to greater things. Domo thank you, Trigger, for showing me the way in life. Domo thank you, honto ni much.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#12 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 19 April 2015 - 14:45

Στην αρχή νόμιζα ότι κάνουν πλάκα με το animation αλλά μετά είδα πως βρισκόμουν στο έκτο από τα δώδεκα λεπτά της συνολικής διάρκειας του επεισοδίου και κατάλαβα πως έτσι θα είναι η σειρά.

Το χιούμορ ως καμμένος διάδοχος του inferno cop με ικανοποίησε, θα το έβλεπα με κλειστά μάτια για να αποφύγω τον απαίσιο οπτικό τομέα αλλά δεν ξέρω ιαπωνικά και πρέπει να διαβάζω υπότιτλους για να καταλαβαίνω τα αστεία.



#13 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 April 2015 - 17:33

ωραια, θα εχω κατι ευχαριστω να βλεπω το καλοκαιρι!

 

1 επεισοδιο την εβδομαδα μου αρκει. οτι πιο τρελο απο cardboard animation και κλασσικο animation



#14 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 April 2015 - 01:40

Περίμενα να το κοροϊδέψω, τελικά όμως ήταν γαμάτο.


qzMHWHd.png


#15 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 20 April 2015 - 03:17

YEAAART!!!


header.jpg?t=1485907896




Also tagged with one or more of these keywords: Studio Trigger, 2015, o dromos tou ninja, much dyskolies, such giaourti